- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.741
ayyyyyyyyyyyy bikere_sevdimmm kuzumm sana süper bişi buldumm yaa bnce çok yakışır Kayra burdan bak döneen resimlerin 3. ne bittim sana da yakışır bnce... bu tarz süper dizaltı etek yüksek belli ve kısa ceket içine gömlek badi farketmez şal eşarp la harikaaaa olur bnce ne dersin
Canım hangisi bulamadım ben :26:
Hülyacımcanım buldum şimdi gerçkten çok güzel mağazasını bulup gitmem gerek ayyy canım yaaa çok tşk ederim
valla bnde bayıldım cnmm senin beğenmene de sevindim ... umarım bulursun ve içine sinerse alırsın canım
buralarda degilim kuzum, coooook uzaklardayim ben.. isteyimyaaa hic vaktim olmuyor canim urayamiyorum.. iste kafam dagiliyor yaa cok sükür.. sen napiyorsun?? bi ara özele gel de dedikodu yapalim..
dini makaleler okuyorum canim sardim bu aralar iyice, ucucam ben ucucambugün kurstaki araplarla konustum siz kurani okuyunca anliyor musunuz diye, evet dediler, hatta sasirdilar neden böyle bir sey sordum diye.. ama ben duymustum ki, kuran dili eski arapca oldugu icin günümüzde tercüme edilmesi gerekiyor diye.. ama öyle degilmis, beni keklemisler yani demekki arapca bilince daha dogrusu gercekten anlayinca insan tercüme kitaplara yani aracilara ihtiyac duymuyormus sanirim arapca ögrenebilir gibiyim cümleye bak....
bugün ugrayamadim kuzum, sabahlari taze anne arkadasimla birlikte bebisi gezdiriyoruz henüz havalar güzelken, daha dogrusu zavalli araba uyuyor biz de daha rahat dedikodu yapiyoruzyoksa zilli cok agliyor hele de uyurken felan, hic rahat vermiyor..
sen nasilsin?? yeni egitim yiliniz nasil gidiyor??
Slm kizlarrrrrrrrrrr ben geldim nasilsiniz
Eşim bugun ameliyat oluyordu haftaya saliya ertelendi uzatmalari oynuyoruzBugun bizim evlilik yildonumumuz bugune yakismazdi zaten ameliyat değilmiii
birkere sevdım canım havalar soguk.. ona gore yanınada bıseyler al.. ve senı sıcak tutacak bıseyler gıymeye calıs.. evde mi olacak nişan salonda mı?? rizenin neresine geliyorsunuz.. rize de felaketti bu aralar..
regencim cok dogru bır tahmınde bulunmussun.. ayrıca benı dusunmenede sevındım.. evi bos bulunca adamı yataga atıyorum oda 25 gunluk dongude 19 gun temiz pak oluyorum.. yatlılar haric adamla ancak 8-9 gun beraber olabılıyoruzz.. bu gıdısle cocugumuz olmaz bızım..
diğer kızlar, breshka, hly, imreal, kardaiz(kan bagısı vardı sanırım,ruyamdada gordum)sıla sizler ne yapıyorsunuz???
valla bnde bayıldım cnmm senin beğenmene de sevindim ... umarım bulursun ve içine sinerse alırsın canım
Kızlarrrr babamın sedimantasyonu 51 çıkmış internetten araştırdım pek bişi anlamadım ama ciddi bir hastalık habercisi olabilir yazmışlar bilgisi olan varmı?????
o sitedeki 9.resimdeki etek de bi denişik hoş geldi gözüme ...
evet ben yakınım oraya.. evet bızde genelde kahvaltıda yapıyoruz.. bende ogrendım yapmayı.. bayılıyorumm resmen.. cok basit.. aman ye ye içinde kalmasın güzelim..Canım orası sana yakın demi arkadaşalarla bekarken hopayada gitmek istemiştik ama tatilimiz yetmemişti :)))
Pazar günü yola çıkacağız hemen herkesin işi gücü var ama mıhlama yemeden hayatta gelmem bayılıyorum ya eltim istanbula geldiğinde biz onu kahvaltılarda bile yapıyoruz demişti burda yaptıracağım kimse yok ilk hamilelikte canım ilk ondan istemişti(( oyüzden çok seviyorum mıhlamayı mısır ekmeğini annemlerde yapıyor :))))
olabilir.. bilincaltına yerlesiyor.. rüyandada gormen normal.. dun kardaız kan bagısı var bugun ıcın gelemem demişti. bende rüyamda kızılayın mınık arabasını gormustumm. ha dedim kardazizin dediğiayy sonunda gelebildim geçmişi oku arada işe bak anca bitti. Sağol tatlım napalım ben yine dün gece rüyamda test yapıodum pozitif çıkıodu. Kafayı yedim sanırım topik okuyunca etkisinde mi kalıom ne
inşallahh kuzumm yaa hayırlısı olsun da uzun kısa napalım artık katlancaz... ayy bi garip hissediyorumki sorma breshlkacım ya tuhaf ilginç mutlu heycanlı falan böylee amannnnnnnnnnnn garip işte ya :18::18::18:
ayyy canikom pardonnn evett aynı zamanlarda olmuşş kuzucum ama ben patladım derken istediğim gibi olmadı yani patlamayıı daha yapamadım ben aslında 9 ayda 3-4 kez gördük bizde birbirimiz görmez olaydık gıcık her gördüğümde daha çok dellendirdi beni gerizekalı aptal
ya 35 senelik bi apartmandan daire aldıkya evin değişmeyen bi 4 duvarı kaldı hatta onun bile yıkılan örülen yerleri var2 ay fln oldu hala bitmedi ustalar saolsun çok hızlı ve güzel çalışıolar .. hem çok yavaş hemde hiçbişi istediimiz gibi olmadı yamuk yumuk bilmemne usta milletinden nefret ediorum milleti sallama canım boşver söleyen herkes başına gelince yada çoluun çocuun başına gelince Allah korusun görür yani.. herkesin dedii kendine sen kendi yaşamına bak
canım o kandaki iltihap oranı demek benimde 60 lara falan çıkmıştı normal çünkü bnde iltihaplı eklem romatizması var.. babnda belki böle bişi yoktur enfeksiyoon falan vardır ii bi dahiliyeyee gidin derim ben ...
ayrıca rica ederim inşallah bulursunuz :)
Kızlarrrr babamın sedimantasyonu 51 çıkmış internetten araştırdım pek bişi anlamadım ama ciddi bir hastalık habercisi olabilir yazmışlar bilgisi olan varmı?????
evet ben yakınım oraya.. evet bızde genelde kahvaltıda yapıyoruz.. bende ogrendım yapmayı.. bayılıyorumm resmen.. cok basit.. aman ye ye içinde kalmasın güzelim..
olabilir.. bilincaltına yerlesiyor.. rüyandada gormen normal.. dun kardaız kan bagısı var bugun ıcın gelemem demişti. bende rüyamda kızılayın mınık arabasını gormustumm. ha dedim kardazizin dediğiaklımda ne kalmıs baksana...
hayırlara cıksın senın ruyanda.. şimdilik istemediğin için bişeyde diyemıyorumm.. hayırlısı datlum..
acaba çekememezlikten mi boyle yapıyorlar.. bızım b u sebepten cıkmıstı sankı.. yanı kocam emın bu yuzden cıktıgına.. e tabı konu konuyu acınca baska sebeplerde cıktı.. Allah a havale edıyorumm.. yukarda ki benı umursuyormuski ona bi ders verdi ama anlayana tabi.. Allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın...
anladım canımm.. cok mu para doktunuz ayıptır sorması.. (ayıpsa sorma desen hic sasırmam) yeni dailerden alsaydınızya. hazır içi dısı güzel yapılmıs onlardan.. kocakarıyı ne kadar suslersen susle ne kocakarıdır canikomm.. bayagı eskı bır bınaymıs.. tesisatları felanda eskidir. ama dediğin gibi evi resmen yeniden yaptırmıssınız.. cok tuzlu olsa gerekk... genede en iyi siz bilirsiniz.. işçiliğide güzel olsun evin albenisi olsun gerisi pek muhim değil.. halletmişsiniz zaten.. Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin..
Canım yaaa çok şekersin koptum resmen
kardaiz canımm rüyamı anlattım yukarıda. pek ilginc bir durum yok.. hosgeldın bu aarada..
canım kandaki alyuvarların çökme hızıyla hastalık tespiti için yapılıyor yaşa bağlı olarak artış olabilir normal değerleri kaçtı hatırlamıyorum ama yaşlı ve gebelerde yükseliyor büyük ihtimal enfeksiyon hastalıkları oluyor yüksek çıktığında
evet ben yakınım oraya.. evet bızde genelde kahvaltıda yapıyoruz.. bende ogrendım yapmayı.. bayılıyorumm resmen.. cok basit.. aman ye ye içinde kalmasın güzelim..
olabilir.. bilincaltına yerlesiyor.. rüyandada gormen normal.. dun kardaız kan bagısı var bugun ıcın gelemem demişti. bende rüyamda kızılayın mınık arabasını gormustumm. ha dedim kardazizin dediğiaklımda ne kalmıs baksana...
hayırlara cıksın senın ruyanda.. şimdilik istemediğin için bişeyde diyemıyorumm.. hayırlısı datlum..
acaba çekememezlikten mi boyle yapıyorlar.. bızım b u sebepten cıkmıstı sankı.. yanı kocam emın bu yuzden cıktıgına.. e tabı konu konuyu acınca baska sebeplerde cıktı.. Allah a havale edıyorumm.. yukarda ki benı umursuyormuski ona bi ders verdi ama anlayana tabi.. Allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın...
anladım canımm.. cok mu para doktunuz ayıptır sorması.. (ayıpsa sorma desen hic sasırmam) yeni dailerden alsaydınızya. hazır içi dısı güzel yapılmıs onlardan.. kocakarıyı ne kadar suslersen susle ne kocakarıdır canikomm.. bayagı eskı bır bınaymıs.. tesisatları felanda eskidir. ama dediğin gibi evi resmen yeniden yaptırmıssınız.. cok tuzlu olsa gerekk... genede en iyi siz bilirsiniz.. işçiliğide güzel olsun evin albenisi olsun gerisi pek muhim değil.. halletmişsiniz zaten.. Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin..
kardaiz canımm rüyamı anlattım yukarıda. pek ilginc bir durum yok.. hosgeldın bu aarada..
Tatlım bana tarifini verirmisin bende öğrenmek istiyorum çünkü çok sevdiğim bir yemek canım istedikçe yaparım :))))
hım evet biraz biliç altı olmuş rüyan ama senin keyfin yok gibi bugün hayırdır.
merhabaaaaaaaaaaa kizlaaaaaaaaaarrrrrrrrr
keyifler iyidir umarim.
oh masaallah baya kalabaligiz
gogom naber???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?