2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım hangisi bulamadım ben :26:

MAŞALLAH
okudum okudum bitirdim sonunda :)

okuduğun makaleler kurandan o zaman. ne kadar güzellll. canım bende arapçadan kuran okuyorum ama iyi bi tercümesini bulup okumam lazım. yani bence kolaylıkla öğrenebilirsin arapçayı.

Slm kizlarrrrrrrrrrr ben geldim nasilsiniz

Eşim bugun ameliyat oluyordu haftaya saliya ertelendi uzatmalari oynuyoruz Bugun bizim evlilik yildonumumuz bugune yakismazdi zaten ameliyat değilmiii

hayırlısı olsun hayatım demek ki bölesiymis kısmet olan. inşallah en kısa zamanda kendisini toparlıcak ve bebeğine kavuşucaksın.
evlilik yıldönümünüzde kutlu olsunnnnnnn seneye bebeğinle beraber olursunuz inşallah.

evettt canımmm kanbağışı kampanyası devam ediyor hala. iş yerinin önünde kızılaydan gelen koca bir tır var. bende kanverdim bende önce veren 2 arkadaş vardı ben onlardan önce kalktım. hemşire baktı ooooo kanınız yüksek dedi.
rüyanda ne gördün bakim anlatsana canım benimmmmm :)))

hımm güzel sohbetler olmuşşşş
egerki oğlum olursa bizde isim kesinleşti adını kerem koymayı düşünüyoruz. he kızımın adı da gizem. ablamında miniği var teyzeyim bu arada 2,5 yaşında cimcimemiz. onun da adı irem.

eşimin 4 kardeşi var 3erkek 1kız. eşim 1. çocuğu ailenin doğal en büyük elti benim amaaaa yaşta en küçük elti benim
bi görümcek en küçük kardeş o da benden 2 yaş küçük. eltimleri bende sevmem 1. eltim çok dedikoducudur bire bin katar, 2. eltim çok yalancıdır gözgöregöre yalanı söler hiçççç çekinmez, 3. eltimi daha net tanıyamadım ama oda çaçaron bişeye benziyo şuan nişanlılar daha evlenmediler kaynımla.

Son düzenleme:
Kızlarrrr babamın sedimantasyonu 51 çıkmış internetten araştırdım pek bişi anlamadım ama ciddi bir hastalık habercisi olabilir yazmışlar bilgisi olan varmı?????

Kızlarrrr babamın sedimantasyonu 51 çıkmış internetten araştırdım pek bişi anlamadım ama ciddi bir hastalık habercisi olabilir yazmışlar bilgisi olan varmı?????

canım o kandaki iltihap oranı demek benimde 60 lara falan çıkmıştı normal çünkü bnde iltihaplı eklem romatizması var.. babnda belki böle bişi yoktur enfeksiyoon falan vardır ii bi dahiliyeyee gidin derim ben ...

ayrıca rica ederim inşallah bulursunuz :)

evet ben yakınım oraya.. evet bızde genelde kahvaltıda yapıyoruz.. bende ogrendım yapmayı.. bayılıyorumm resmen.. cok basit.. aman ye ye içinde kalmasın güzelim..

ayy sonunda gelebildim geçmişi oku arada işe bak anca bitti. Sağol tatlım napalım ben yine dün gece rüyamda test yapıodum pozitif çıkıodu. Kafayı yedim sanırım topik okuyunca etkisinde mi kalıom ne
olabilir.. bilincaltına yerlesiyor.. rüyandada gormen normal.. dun kardaız kan bagısı var bugun ıcın gelemem demişti. bende rüyamda kızılayın mınık arabasını gormustumm. ha dedim kardazizin dediği aklımda ne kalmıs baksana...

hayırlara cıksın senın ruyanda.. şimdilik istemediğin için bişeyde diyemıyorumm.. hayırlısı datlum..

acaba çekememezlikten mi boyle yapıyorlar.. bızım b u sebepten cıkmıstı sankı.. yanı kocam emın bu yuzden cıktıgına.. e tabı konu konuyu acınca baska sebeplerde cıktı.. Allah a havale edıyorumm.. yukarda ki benı umursuyormuski ona bi ders verdi ama anlayana tabi.. Allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın...

anladım canımm.. cok mu para doktunuz ayıptır sorması.. (ayıpsa sorma desen hic sasırmam ) yeni dailerden alsaydınızya. hazır içi dısı güzel yapılmıs onlardan.. kocakarıyı ne kadar suslersen susle ne kocakarıdır canikomm.. bayagı eskı bır bınaymıs.. tesisatları felanda eskidir. ama dediğin gibi evi resmen yeniden yaptırmıssınız.. cok tuzlu olsa gerekk... genede en iyi siz bilirsiniz.. işçiliğide güzel olsun evin albenisi olsun gerisi pek muhim değil.. halletmişsiniz zaten.. Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin..

kardaiz
canımm rüyamı anlattım yukarıda. pek ilginc bir durum yok.. hosgeldın bu aarada..

Son düzenleme:

Ay canım orda verem,tümör falan yazınca ödüm patladı resmen elim ayapım titredi bi an İnşallah kötü birşey çıkmaz canım içimi rahatlattın zaten babam romatizmadan şüpheleniyodu sanırım romatizmal birşey çıkacak.....

canım kandaki alyuvarların çökme hızıyla hastalık tespiti için yapılıyor yaşa bağlı olarak artış olabilir normal değerleri kaçtı hatırlamıyorum ama yaşlı ve gebelerde yükseliyor büyük ihtimal enfeksiyon hastalıkları oluyor yüksek çıktığında

Tatlım bana tarifini verirmisin bende öğrenmek istiyorum çünkü çok sevdiğim bir yemek canım istedikçe yaparım :))))

Sanırım babamda da iltihaplı romatizma çıkacak çünkü ailedede var canım benim için araştırma yaptığınız çok tşk ederim iyi ki varsınız kızlar

hım evet biraz biliç altı olmuş rüyan ama senin keyfin yok gibi bugün hayırdır.

hlycımmmmm ve breshkacımmmmcanım arkadaşlarım benim, inanın sizin kadar bende heyecanlıyım. sizden gelecek olan haberleri merakla bekliyorum. Bütün dualarım sizinle inşallah Allahın da izniyle bugünler geçicek ve hamileleik maceraları paylaşıcaz burda. geri sayım başladı hadi bakalım Allah yar ve yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Tatlım bana tarifini verirmisin bende öğrenmek istiyorum çünkü çok sevdiğim bir yemek canım istedikçe yaparım :))))

veririm tabi ne zaman istersen..

hım evet biraz biliç altı olmuş rüyan ama senin keyfin yok gibi bugün hayırdır.

yok canım iyim..yani simdilik.. dün cok hareretli bir gundude.. izi kalmıs olabilir.. saol canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…