- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.801
nasii biseysin sen yaaa... insan misin senn???? canim beniiimmmmmmm enerjin,pozitif enerjin ,guzel duygularin hiic kaybolmasin insallah...aynen bole cevrenide neselendirmeyi basar herzaman.. mukemmel bi anne olacaksin sen insallah... sogol siirin icin bitanem..cok begendim inan gozlerimmm yasardiii kiisss...
annenı ara soyle. aksama yapsınlarda ye.. walla içime dert oluyor. boyle hamıle hamıle ozenıyorsunuz canınız cekıyor.. o yuzden tarıfı bıle burda veremedimm. kapadım cenemı bıdaha yemek lafı gecmesın burda..
ooooooo trabzonlular demek. karadenizli.. ohhh ne güzell...
valla bitanemmm insallah senin gerginligin su is sIkIntindan dolayidir... kirmizilarin gelmez senin... buarada bende bilirim sana yapilan haksizligi... pesini birakma bencede..
menbata,alintilamamism senin postunu.. Allah seni davul etmesin emi......taam kirmizilar varken kurmam tursuyuuu buarada 6-7 gun deil kizzz 2 gunde toplanirim ins....
breskacimm,guzelim durum bundan ibaret iste.. duzelirim bi iki dune.... senide takip te olucam ve dualar edicem.. cumartesiydi dimi dr? bize donmeyi unutma....
nasii biseysin sen yaaa... insan misin senn???? canim beniiimmmmmmm enerjin,pozitif enerjin ,guzel duygularin hiic kaybolmasin insallah...aynen bole cevrenide neselendirmeyi basar herzaman.. mukemmel bi anne olacaksin sen insallah... sogol siirin icin bitanem..cok begendim inan gozlerimmm yasardiii kiisss...
gelmem mi canım benim Allah razı olsun duaların için ...breskacimm[/B],guzelim durum bundan ibaret iste.. duzelirim bi iki dune.... senide takip te olucam ve dualar edicem.. cumartesiydi dimi dr? bize donmeyi unutma....
yaa bende duyunca öyle olmuştumAllah ım sana gelıyorumm.. evde tek basına dogumm.. bıde gobek bagını kesmısoha felan oldum yanı..
benımkı seypilonidal sinüs.. neden bende boyle bırsey cıktıysa anlamıs değilimm..
selam kizlarrr ... nabersinizz...beni pek sorup,sorusturan olmamis sanirim....
iki gundur uzak kaldim sizden... eesikliginiz nasilda belli!!!!!
ya biraz sinir kat sayilarim yuksek.. benim kirmizilar gelmek uzere.. acaip asabiyim bide artik asiri derecede kizginim su kirmizilara......
kisacasi biraz depresifimm...hamilelik yok, ev yok... diyorum ama sonra elimde olanlara sukredip toparlansamda icimde biseyler bos.....
boyle canlarimmm.... kirmizilar gelip,gittikten sonra daha ii olurum insallah... kisacik bi sure hoscakalin... Allaha emanet...
kardaizcigim hem söylüyorlar hemde söylediklerin arkasinda degiller üstelik. cünkü biliyor sikayet edecem. ne sacma ya ilk defa duydum bende böyle birsey. zaten tasinacagim yer kücük bi yer ve 18 tane anasinifi onlara ait hicbirinede girme sansin yok hiristiyan olmadigimdan tövbe tövbe yaa. ya varya param olsa acacagim burda bir anasinifi calistiracagim sirf müslümanlari ve kapiyada neyse ya bosvereyim sinirlerim bozuluyor resmen
yaa iş kadını olunca böyle oluyomuşş napiimanacım fatura kesiyorum da kafam karışır diye falan ara veriyorum size dönüyorum öyle idare ediyorum ondan ama okuyorum sizi
yok kuzum yok anormallik yok biz normaliz hatta bizim gibi olmayanlar anarmol
annemler yeni evde şimdi üstten bi temizlik yapıolar ben çalıştıım için onlar yapıolar herşeyi... ewt ailecek trabzonluyuz yani ben istanbulda doğup büyüdüm ama trabzonluyum tabiki ayrıca üzülme bnm bulantım olduu için öle pek bişi canım çekmio çekse bile iki dk sora geçio yani uzun zamandır canım ayva istiodu ama sadece bugün buldum yedm öğle yemeinde gerçi tam olmamıştı ama hiç yoktan iidir
bizde kaynanamla öyleyiz hylcim. senin olayini biraz kendi olayima benzetiyorum ve dediklerinede harfiyen katiliyorum. gerci ben büyük eltiyim ama daha gelecek olan 3 eltiyi bekliyorum.
benim kaynanam kaynanalik yapmadigi icin bana eltim yeni gelinken bu geline sen kaynanalik yap dedi
neymis ben büyyük eltimisim nede olsa.
ama bende eltimle mesafeliyim vallaha ben kisilik olarak cok cana yakinimdir ama nedense aramizda böyle bi samimilik yok kendisi buzdolabi oldugu icin. ama yinde sagolsun bulasmaz insallahda hic bulasmasin cünkü bende virus var
gelmem mi canım benim Allah razı olsun duaların için ...
yaa bende duyunca öyle olmuştum
canım onun bayanda olmasının sebeplerinden biri neymiş biliyomusun çok ilginç gelmişti okuyunca banyo yaparken dökülen saçlar kayarak oraya gidermiş ve göremediğimiz saçlar dönme yapabiliyormuş vücudun o bölgesinde olabilir yani iyiki kurtulmuşsun hayatım
canımm valla ben aslında az buçuk gördüğün kadarıyla çok sevecenim herkesle anlaşırım kimseyi kırmamaya çalışırım ama ben bu kıza ne kadar ii davrandıysam o bana o kadar kötülükle geri döndü... beni insanların içinde küçük düşürme benim milletme aramı açma laf sokma daha bi sürü şey hep alttan aldım boşver falan dedim ama artık yeter görüşmüyoruz ya kafam rahat ama içiminde rahat etmesi için bşiler sölemem lazım yeri gelsin sölicem benim kaynımdada iş yok pasif karısının lafına baktı herkesi sildi ama Allah büyük görecekler neyin ne olduğunu...
ben her zaman değerliydim değerlide olucam çünkü ben asla onun yaptığını yapmadım insanlarla ii geçindim kimseye laf sokmadım terbiyesizlik yapmadım o yaptı ve kaybetii .. kaynanam sildi yani onu ama kendi etti...
en güzeli canım uzak olmak boşverrrrrr hiç muhatap olma yani iyi ol arada soğukluk olmasın gelin gidin ama mesafeyi hiç bozma canım benimm...
üzme sen o tatlı canını güzelim. eline hiç bişey geçmiyo sana diyorum ama bende kötü olyorum bazen. karamsarlaşıyorum sanki üstümde kara bulutlar varmış gibi.
herşey yoluna gircek canım merak etme. şu evi bulsaydın çok iyi olucaktı senin için.
valla canım işin zor hakkatten. öle anasnıfı açabilme imkanın var mı ? varsa neden olmasın aç tabi.
ama sonuçta çok üzücü ve gurur kırıcı bir durum. çok ayıp ve saçma bence, bencillik bu resmen.
aman dikkat et canım. alıştım ben artık hem iş hem topic ikisi bir arada gidiyo sorun çıkmıyo.
Kızlar benim çıkmam gerek eşim geldi karşıya gideceğiz kayra ve tekbir mağazalarına bakacam inşallah güzel bişey bulurum yazdıklarınızı okuyamdım eşim tepemde hepinizi öpüyorum iyi sohbetler
haklisin canim ama ben almanyada o türkiyede zaten seneden seneye görüsüyoruz ama cok soguk hic muhabbetimiz olmuyor hep ben soruyorum o kisa cevaplar veriyor. zaten esimin ailesini sevmiyor zannedersem esimin aileside eltime soguklar ve tabi benim kayin validem bana cok sicak davranir sarilir öper bunu kendiside hissetmistir belki ondan banada soguk. aslinda aramizda hicbirseyde gecmedi yani.
ik defa esim bu yil fark etti eltim icin bu kiz ne hic benim halimi hatrimi sormuyor abi nasilsin falan diye. neyse onunda yapisi böyle belki
geçmiş olsun canım herşeyde vardır bi hikmet ...ay evet canım bende arastırmstım ve boyloe sonuc cıkmıstı karsıma. ama ben cok dkkat ederım boyle seylere mumkunatı yoktu yanı.. benden cıkarılan ve 8 dıkısıme neden olan mucizevi sey et parcasıydı hanı yanı kılla uzaktan yakından alakaı deıldı.. sasırdım.. cok sukur kurtuldum 4 senedır hıc bısey yok.. tekrarlamadı.. cok sukur... saol canımmmmm.
ayyyy aman ne güzelmişşşşşşşş senden uzak boşverrrrrrrr daha güzel işte benimki dibimdeee.. ay bi taşınsam en çok bnlardan kurtulcam diye seviniyorum valla.
bizimkide çok saygısız görgüsüz kompleksli terbiyesiz.. eşimde sevmez sinir olur çünkü çok gereksiz laf sokmaları vardır insanı geren ortamı geren o yüzden kaale almaz eşim onu ama ben sinir oluyorum elimde değil...
sabret canim sende uzaga tasindinmi kurtulmus olursun. herkez yaptigindan birgün utanacaktir. Allaha havale et bosver canim. gercekten sabrin sonu selamettir.
ben yasadim benim anneme biri bagirarak laf sokusturmustu aileden ve annem sirf benim hatrim icin susdu ve inan annem öyle alta kalacak bitip degil ben bile sasirdim sustu ve o lafi sokusturan kisi hic mutlu degil kendi tükürdügünü yaladi bize söyldi aa aynisini kendisi yapti ve suan esiyle ayrilma noktasinda. Allah büyüktür canim. hani derler ya alma mazlumun ahini cikar aheste ahest aynen öylede oldu
sabin sonu selamet
aa o zaman ıyı canım benım sevındım.. ayva yıyınce cocuk gamzelı olur dıyorlar dogrumu acabaaklıma geldı nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?