2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bilmemki eşimin bi yanaında gamze var ama bilmem olurmu :)

olur olur arada ye :97:

bi gittim geldim yazısmamıssınız bıle.. hayırdır yaa ben yokken muhabbet edemıyor musunuz

goruyorumki topic ahalisi olarak tam bırbırımızı bulmusuz.. hepimizin derdi aynı.. napalımm.. Allah ıslah etsın dıyelımm.. eden bulur... takmayınnnnnnn... (diyene bak )

eee asagıdakıler sempatişkom imrealcim ne yapıyorsunuz???

bilmemki eşimin bi yanaında gamze var ama bilmem olurmu :)

valla allah bilir tatlım olabilir gamze çok tatlı duruyo benim bebekken 2 yanağımdada varmış şimdi birinde kaldı. Ama gamzenin bilimsel açıklaması garip kas zayıflığından kaynaklanan bi görüntü bildiğim kadarıyla

PARDON DÜZELTİYORUM KASLARLA DEĞİL BAĞ DOKULARIYLA ALAKALI BİR YAPIŞMA NERDEN KAS KALDIYSA AKLIMDA TEREDDÜTE DÜŞTÜM Bİ BAKTIM

Son düzenleme:

kimse kalmamış menberacımmmm
bende işe güce baktım biraz. meyve suyu içmek istiyorum bi yandan bi yandan canım istemiyoooo:97::97:
sen napıyon bakimm

kimse kalmamış menberacımmmm
bende işe güce baktım biraz. meyve suyu içmek istiyorum bi yandan bi yandan canım istemiyoooo:97::97:
sen napıyon bakimm

yaaa benımde canım ıstedı sımdı.. kocama msj atam gelırken alsın..

evet kımsecıkler yok canım.. bu arada sen menbera sıla menbata ay nickini değiştireceğim ayol

Son düzenleme:
yaaa benımde canım ıstedı sımdı.. kocama msj atam gelırken alsın..

evet kımsecıkler yok canım.. bu arada sen menbera sıla menbata ay nickini değiştireceğim ayol

alt satırda ne demek istediğini anlamadım gülüm yaa.
bende şu aşılama ile ilgili yazılanlara bakıyodum. canım sıkıldı baya...:97::97::97:

alt satırda ne demek istediğini anlamadım gülüm yaa.
bende şu aşılama ile ilgili yazılanlara bakıyodum. canım sıkıldı baya...:97::97::97:

bende okuyorum bıseyler. sıkıldım. birazdanda cıkıcam. yemek hazırlamam lazım..

sen bana menberacım yazmıssın bak. alıntılamıstım ust mesajda.. sılada bana arada sırada menbata yazar. anlatabıldım mi?? yanı nıckımı yanlıs yazdınız demek ıstedım..

bu arada oylesıne mı bakıyorsun asılama ıle ılgılı konulara ??

Son düzenleme:

ben hormon testini bitanem, adetliyken yaptirdim. 3-5. gün arasi gel demisti dr.. ama o gecikmeden önceki aydaydi.. gecmide de diger dr dediki, önümüzdeki ay basina kadar adet olursan 3-5. gün arasi gel olmazsa ay basinda (yani temmuz basinda) gel adeti beklemden yapalim dedi ama ben coktan yaptirmis oldugum icin gitmedim.. yani adetliyken daha iyi olabilir ama beklemden de yapiyorlar. yaptirman iyi olmus en azindan icin rahat.. he ben de tedirginim neden biliyor musun?? dr iyi yapamamistir testi diye yani insan tedirgin olmak icin hep bir sebep buluyor.. benim gecikmede tam olarak 1 ay sürdü yani 59. günde geldi kirmizilar.. varya hamielelik belirtilerini aynen yasiyorsun hic güvenme onlara..

yok canım benim benim ölesine bakmıyorum. eşim geldiğinde direk aşılama yaptırcaz o yüzden bakıyorum. eşimde sorun çıkıcak diye çok korkuyorum. işte inşallah tutar diye düşünüyorum tutmama ihtimali de var. tecrübeli olan kişilerin yaşadıklarını okuyodum.
bu arada bizim topikde aşılama yaptıran var mııııııı ?????

ben senin nickini hiicte yanlis yazmadim bikere..... nihancam yazardi.. mentaba die. bende ordan hosuma gitti arasira mentaba diyorum sana.....

bu arada menbata nedir yahu???

nihancaaaaaaaaaaa sende gel artik beee guzelimmmmm.....

canım bızım topicte asılama yaptıran yok.. emın gıbıyım hıc kımsedende duymadım..
karar verdınız demek.. hayırlısı olsun canım.. korkma hıcbır problemınız yoktur cok sukur.. sızın tek sıkıntınız zaman.. esının sureklı yanında olabılseydı hıcbırseye gerek duymazdınız benceeee...
hayırlısı olsun.. Allah yuzunuze baksın canım..

ben senin nickini hiicte yanlis yazmadim bikere..... nihancam yazardi.. mentaba die. bende ordan hosuma gitti arasira mentaba diyorum sana.....

bu arada menbata nedir yahu???

nihancaaaaaaaaaaa sende gel artik beee guzelimmmmm.....

aaaa üstüme ıyılık saglık.. daha bırkacgun evvelıne kadar menbata yazdıgını cok ıyı hatılıyorum.. ama bısey demedım.. deseydımde hatanı gorseydın uygun zamanda gecmıse gıder bulur gosterırım hıh

amin canım çok saol inşallah dualarımız kabul olur.
son gelmesinde eger tutmazsa bi daha ki gelemsine kesin yaptırcaz diye konuşmuştuk zaten karar biraz da yeni değil ama doğru sölüyorsun topikde aşılama yaptıran yok. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hayatım, zaman ne göstericek meraktayım. karamsarlaştım nedense :97::97:
hadi ben çıktım.
yarın görüşürüz hayırlı akşamlar ...

Son düzenleme:
ben sımdı cıkıyorumya Allah için muhabbet baslayınn dolusun hemen tamam mı?? bende bu aksam ev bosken degerlendıreyım

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
menbeta kardaiz81+ nartanesiii+ sila38+ regen+ IMREAL+

nıye karamsar oluyorsun ki.. yani hıc cocuk sahıbı olamasan benım gıbı asılama yaptırsan tamam tutmama ıhtımalı yuksek.. ama senın cocugun var. cok sukurde ıkınızde saglıklısınız.. yanı yaptırsanız bıle bence tutmaması ıcın bır neden yok.. ıyı dusun ki ıyı olsun canım benımm..

güle güle canım.. kendine iyi bak..

way bee regen bana cevap vermeden gıttı

hadi bende kactım ıyı aksamlar sıze... hoscakalın....

Son düzenleme:
kızlarrr napıyosunuz?

sılacan nihancayla konuştum az önce bayadır haber alamamıştım fırçaa attım ona nerdesin diye iyimiş doktora gitmemiş kocişini bekliomuşş onlarda gelince ya aşılama yada tüp yapcakalrmış selam söledi sizlerre iyimiş ama :)

ben geldiiiim vay be
bende burdan ayrilamaz oldum ya tiryakiyim galiba
ay ya ne yemek yapsam canimda istemiyor acikcasi kociste yok zaten canim sikiliyor
gogom regen artik is kadini oldugu icin buralara eskisi gibi ugramiyor. bende calisirken böyleydim bak simdi issizim ama burda olmaktanda mutluyum ama

aaa bebegiim haklisin yaaa.... ben seni hep menbAta die hatirliyorum ,meger sen menbEtaymissin..... ozur dilerim kusummmm....... algimda ciddi problem var.... afedersin bida dogru yazarim...

hlyacimm aleykum selam sende bizden sole slm bidahakine.... bi ugrasin , 3 ay falan kaldi sanirim esinin donmesine.... sen nerden konustun..facemi ,telmi?

all bendende okadar nartanesicim yaa... benimkide yok(olmamasina sevindim bu aksam dizim var cunku)... bende yemek dusunuyorum..bende gecistiririm ama pasacim var.... bakiniyiim buzluktaneler var hazir aliim diorum cikmaya eriniyorum.. ..

ogluumm gerci kendi oyun hamurundan ekmek yapmis ,koymus firina.. o ne !!! ustelik firinida acmis.... aaa yetismeliyimm yanacazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…