- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.821
bilmemki eşimin bi yanaında gamze var ama bilmem olurmu :)
bilmemki eşimin bi yanaında gamze var ama bilmem olurmu :)
olur olurarada ye :97:
bi gittim geldim yazısmamıssınız bıle.. hayırdır yaa ben yokken muhabbet edemıyor musunuz
goruyorumki topic ahalisi olarak tam bırbırımızı bulmusuz.. hepimizin derdi aynı.. napalımm.. Allah ıslah etsın dıyelımm.. eden bulur... takmayınnnnnnn... (diyene bak)
eee asagıdakıler sempatişkom imrealcim ne yapıyorsunuz???
kimse kalmamış menberacımmmm
bende işe güce baktım biraz. meyve suyu içmek istiyorum bi yandan bi yandan canım istemiyoooo:97::97:
sen napıyon bakimm
yaaa benımde canım ıstedı sımdı.. kocama msj atam gelırken alsın..
evet kımsecıkler yok canım.. bu arada sen menbera sıla menbataay nickini değiştireceğim ayol
alt satırda ne demek istediğini anlamadım gülüm yaa.
bende şu aşılama ile ilgili yazılanlara bakıyodum. canım sıkıldı baya...:97::97::97:
CAnım bence o karakterle ilgili bir durum benim anneannem eskinin kadınıdır ama gelinlerinin gözünü gözler oğullarına asla gelinleriyle ilgili tek laf etmez biz öyle olmayız emin ol ben Allah nasip ederde kaynana olursam gelinimin yerine kararlar vermiycem((( Tatlım bizim şansıma böyle biz olmamak için böyle elimizden geleni yaparız
Anne baba kıymetini evlennice daha iyi anladım biraz daha yanlarında yaşasaymışımda diyorum Allah başımızdan eksik etmesin... İnşallah canım ya bizde ogüzel günleri görürüz burda çocuklarımızın yaramazlıklarından bahsederiz
Canım yaaa senin geçtiğimiz aylarda reglin bayağı bir gecikmişti tam olarak kaç gündü birde sen hormon testi yaptırmışmıydın benim 52.ci günüm bugün gerçi hormon testlerinde bişi çıkmadı ama en doğru sonuç adetin 3.günü yapılanmış yinede tedirginim işte :18:
bende okuyorum bıseyler. sıkıldım. birazdanda cıkıcam. yemek hazırlamam lazım..
sen bana menberacım yazmıssın bak. alıntılamıstım ust mesajda.. sılada bana arada sırada menbata yazar. anlatabıldım mi?? yanı nıckımı yanlıs yazdınız demek ıstedım..
bu arada oylesıne mı bakıyorsun asılama ıle ılgılı konulara ??
bende okuyorum bıseyler. sıkıldım. birazdanda cıkıcam. yemek hazırlamam lazım..
sen bana menberacım yazmıssın bak. alıntılamıstım ust mesajda.. sılada bana arada sırada menbata yazar. anlatabıldım mi?? yanı nıckımı yanlıs yazdınız demek ıstedım..
bu arada oylesıne mı bakıyorsun asılama ıle ılgılı konulara ??
yok canım benim benim ölesine bakmıyorum. eşim geldiğinde direk aşılama yaptırcaz o yüzden bakıyorum. eşimde sorun çıkıcak diye çok korkuyorum. işte inşallah tutar diye düşünüyorum tutmama ihtimali de var. tecrübeli olan kişilerin yaşadıklarını okuyodum.
bu arada bizim topikde aşılama yaptıran var mııııııı ?????
ben senin nickini hiicte yanlis yazmadim bikere..... nihancam yazardi.. mentaba die. bende ordan hosuma gitti arasira mentaba diyorum sana.....
bu arada menbata nedir yahu???
nihancaaaaaaaaaaa sende gel artik beee guzelimmmmm.....
canım bızım topicte asılama yaptıran yok.. emın gıbıyım hıc kımsedende duymadım..
karar verdınız demek.. hayırlısı olsun canım.. korkma hıcbır problemınız yoktur cok sukur.. sızın tek sıkıntınız zaman.. esının sureklı yanında olabılseydı hıcbırseye gerek duymazdınız benceeee...
hayırlısı olsun.. Allah yuzunuze baksın canım..
amin canım çok saol inşallah dualarımız kabul olur.
son gelmesinde eger tutmazsa bi daha ki gelemsine kesin yaptırcaz diye konuşmuştuk zaten karar biraz da yeni değil ama doğru sölüyorsun topikde aşılama yaptıran yok. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hayatım, zaman ne göstericek meraktayım. karamsarlaştım nedense :97::97:
hadi ben çıktım.
yarın görüşürüz hayırlı akşamlar ...
aaaa üstüme ıyılık saglık.. daha bırkacgun evvelıne kadar menbata yazdıgını cok ıyı hatılıyorum.. ama bısey demedım.. deseydımde hatanı gorseydınuygun zamanda gecmıse gıder bulur gosterırım hıh
ben geldiiiim vay be
bende burdan ayrilamaz oldum ya tiryakiyim galiba
ay ya ne yemek yapsam canimda istemiyor acikcasi kociste yok zaten canim sikiliyor
gogom regen artik is kadini oldugu icin buralara eskisi gibi ugramiyor. bende calisirken böyleydim bak simdi issizim ama burda olmaktanda mutluyum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?