- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.841
aaa bebegiim haklisin yaaa.... ben seni hep menbAta die hatirliyorum ,meger sen menbEtaymissin..... ozur dilerim kusummmm....... algimda ciddi problem var.... afedersin bida dogru yazarim...
hlyacimm aleykum selam sende bizden sole slm bidahakine.... bi ugrasin , 3 ay falan kaldi sanirim esinin donmesine.... sen nerden konustun..facemi ,telmi?
all bendende okadar nartanesicim yaa... benimkide yok(olmamasina sevindim bu aksam dizim var cunku)... bende yemek dusunuyorum..bende gecistiririm ama pasacim var.... bakiniyiim buzluktaneler var hazir aliim diorum cikmaya eriniyorum.. ..
ogluumm gerci kendi oyun hamurundan ekmek yapmis ,koymus firina.. o ne !!! ustelik firinida acmis....aaa yetismeliyimm yanacazzz
bu arada hangi diziye bakiyon silacigim
sılacımm kuzey güneye bakıyor bnde muhteşem sülümanaaaaaaaa
cok seker ya masallah. hastayim ben bu cocuklarin piskolojilerine. annesine yemek hazirliyor seker. belkide senin pasan firinci olcak ekmek simit falan yapcak. bence bu durumda oglusuna oyuncak firin almalisinki kendini bu alanda gelistirsin civciv. cok seker ya biz anasinifinda ne tür komik havadislerle karsilasiyorduk ya cok güzel
bu arada hangi diziye bakiyon silacigim
sılacımm kuzey güneye bakıyor bnde muhteşem sülümanaaaaaaaa
bende serdar ortac ayrilmam dinliyom
oyle iste canim... tam bi profesyonel aciklamasi tesekkur ederim.. az evvelde bulasik yikadi benimle..bende soyle yorumluyorum.. surekli benimli birlikte oldugu icin ayni ben oldu... konusma seklinden hareketlerine kadar... oyuncak mutfagi var aslindaaevet erkek cocugunun mutfak oyuncagi var seviyor.. aslinda araba hastasi hayya bagimlisi.. oyleki yaklasik butun araba markalarini taniyor henuz 3 yasinda olmasina ragmen.. biraz bu bagliliktan kurtarmak istiyorum.. sanirim dikkatini baska alanlara cekebilirim biraz..
ay kusura bakma canim uzatiyorum benimde arayip bulamadigim bilirkisiyle konusmak... ayysende burdasin artik sIk sIk agritirim kafani..
mesela benim civciv bu ayin basinda okula basladi.. sabahlari gotururken ok zorluyor beni,agliyor... istemiyorum okul diyor... okula varana kadar sizlaniyor ,ayrilirkende ogretmeni kucakliyor bende gitmek zorunda kaliyorum.... seninde basina gelmistir eminim.....
sanirim daha yeni basladi okula. normal canim ama iste anayüregi buna zor dayaniyor. tabi bizde cok karsilastik bu tür olaylarla. zaten onun bi süreci var ögretmen söylemistir. ilk zamanlari kisa bi dönem götürüyorsun ve daha sonra daha uzun kaliyor cocuk. merak etme orda yani sen gittikten sonra cok güzel oynuyordur. ama arada bir seni hatirliyor ve ben anneme gitmek istiyorum da diyebilir gayet normal alisacaktir ama. biz zorlugu eger annelerde ayrilamiyorsa oradan cocuklarindan ozaman yasiyorduk. anne bitürlü gidemiyordu ve bizde kapiyi kapatip cocugu kucaga alip ilgileniyorduk
oglununda 1tane bagli oldugu ögretmen vardir kesin ve o devamli cocugun yaninda olmali taki alisana kadar.
sabir gerektiren bi durum. bi türk kizimiz vardi 3 yasinda devamli bana gelp ben annemi özledim diyordu ve inan bana hep disimizi fircalamaya giderken. niye biliyormusun cünkü biliyor annesinin gelme zamani geldigini gercektende 10dk annesi gelirdi. ögretmenler verdigi saate uyunki cocukda güvensin.
bazende söyle söyleye biliyorsunuz öz seni bugün biraz daha erken alacam ama sen aglamicaksan hadi simdi giyinip okula gidelim bana söz ver. tabi ögretmeniyle danis bunu suan hangi asamada oldugunuz bilmiyorum.
ben memnuniyetle bu konuda ardim ederim canim. benim staj gördügüm yerde cok süper egitim verdiler ve harfiye tanindik pädagok ve piskologlara uyulurdu. hemde seminerlere katilirdik yinede gelissinler ögretmenler diye.
ay cok uzun oldu canim ya
bende seni böyle SIkarim
ne sIkmasi tatlim..zevkle okudum... ve soylediklerinin her biri tucrube edildi... ogretmenini seviyor gibi. ayrilik surecimiz cok zor olmuyor ama iste bana yalvaran gozlerine dayanamiyorum...ogretmenide aynen oyle soyledi.. merak etme,sen gittiktenhemen sonra sakinlesiyor,oynuyor dedi. arada annesini soruyor dedi..
aslinda hatayi yaptim ama telafi edebilirim umarim. bir gun almaya gittigimde gec kalmistim ve aglamisti... ogunden sonra endiseleri cogaldi ondan once daha iyiydi.. atlatiriz insallah.. ama simdi saatini aksatmiyorum hic.
giderkende oyle soyluyorum...arti onu cok sevdigimi ve bunun onun icin daha eglenceli olabilecegini anlatiyorum.. simdilik boyle gecinip gidiyoruz.....
yine kimse yokmu ...
ben hormon testini bitanem, adetliyken yaptirdim. 3-5. gün arasi gel demisti dr.. ama o gecikmeden önceki aydaydi.. gecmide de diger dr dediki, önümüzdeki ay basina kadar adet olursan 3-5. gün arasi gel olmazsa ay basinda (yani temmuz basinda) gel adeti beklemden yapalim dedi ama ben coktan yaptirmis oldugum icin gitmedim.. yani adetliyken daha iyi olabilir ama beklemden de yapiyorlar. yaptirman iyi olmus en azindan icin rahat.. he ben de tedirginim neden biliyor musun?? dr iyi yapamamistir testi diyeyani insan tedirgin olmak icin hep bir sebep buluyor.. benim gecikmede tam olarak 1 ay sürdü yani 59. günde geldi kirmizilar.. varya hamielelik belirtilerini aynen yasiyorsun hic güvenme onlara..
günaydın canım nasılsın
Eki Görüntüle 265195
Kızlar bu elbiseyi aldım etek siyah(tek renk),saks mavisi bluzu çok güzel bej,yeşil,siyah vardı ama ben maviyi çok beğendim eşimde öle çok güzelde eşarp aldım üzerimdeyken eşime resmimi çek dedim ama gıcık işte çekmedi
birde
Eki Görüntüle 265196 ,Eki Görüntüle 265197
bu ceketle etekten aldık çok hoşuma gitti ceket sürekli kıyafetmi alcam alayım dolabımda dursun böyle işte kızlar karşıda bulduk mağazayı gerçi anadolu yakasındada varmış ama biz oraya geçmiş olduk bikere eltimde aldı takım gibi birşey benim aldığımı çok beğendi başka rengini bende alayım dedi ama ona güzel durmadı yüksek bel etek ya oda birazcık basenli olmadı oda tekbirden aldı gül kurusu tonlarında güzel bir takımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?