2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

başüstüne canım benim sölerimm :) face den konuşuoz canım :) bide senlen konuşaydım iyiydii

cok seker ya masallah. hastayim ben bu cocuklarin piskolojilerine. annesine yemek hazirliyor seker. belkide senin pasan firinci olcak ekmek simit falan yapcak. bence bu durumda oglusuna oyuncak firin almalisinki kendini bu alanda gelistirsin civciv. cok seker ya biz anasinifinda ne tür komik havadislerle karsilasiyorduk ya cok güzel

oyle iste canim... tam bi profesyonel aciklamasi tesekkur ederim.. az evvelde bulasik yikadi benimle..bende soyle yorumluyorum.. surekli benimli birlikte oldugu icin ayni ben oldu... konusma seklinden hareketlerine kadar... oyuncak mutfagi var aslindaa evet erkek cocugunun mutfak oyuncagi var seviyor.. aslinda araba hastasi hayya bagimlisi.. oyleki yaklasik butun araba markalarini taniyor henuz 3 yasinda olmasina ragmen.. biraz bu bagliliktan kurtarmak istiyorum.. sanirim dikkatini baska alanlara cekebilirim biraz..

ay kusura bakma canim uzatiyorum benimde arayip bulamadigim bilirkisiyle konusmak... ayysende burdasin artik sIk sIk agritirim kafani..

mesela benim civciv bu ayin basinda okula basladi.. sabahlari gotururken ok zorluyor beni,agliyor... istemiyorum okul diyor... okula varana kadar sizlaniyor ,ayrilirkende ogretmeni kucakliyor bende gitmek zorunda kaliyorum.... seninde basina gelmistir eminim.....

bu arada hangi diziye bakiyon silacigim

sılacımm kuzey güneye bakıyor bnde muhteşem sülümanaaaaaaaa

bende serdar ortac ayrilmam dinliyom

hlyaa bebegimin dedigi gibi kuzey guneyi izliyorum..... buarada hlyacimm benim face im yokk ayricalikliyim dimi... bi ara actim ama sarmadi beni belki sizin icin acarim bidene...

simdi ben iyi ki iki gun sinirlerimi yatistirip gelecediiimm.. e hala burdayiimmmm!!!!!!!!!

nese simdi abi pasamizi yikayim(her gun dusunu veriyorum.. dogdugu gunden beri) sonra doyurayim... sonra bende koseme cekileyimmmmm......

sanirim daha yeni basladi okula. normal canim ama iste anayüregi buna zor dayaniyor. tabi bizde cok karsilastik bu tür olaylarla. zaten onun bi süreci var ögretmen söylemistir. ilk zamanlari kisa bi dönem götürüyorsun ve daha sonra daha uzun kaliyor cocuk. merak etme orda yani sen gittikten sonra cok güzel oynuyordur. ama arada bir seni hatirliyor ve ben anneme gitmek istiyorum da diyebilir gayet normal alisacaktir ama. biz zorlugu eger annelerde ayrilamiyorsa oradan cocuklarindan ozaman yasiyorduk. anne bitürlü gidemiyordu ve bizde kapiyi kapatip cocugu kucaga alip ilgileniyorduk
oglununda 1tane bagli oldugu ögretmen vardir kesin ve o devamli cocugun yaninda olmali taki alisana kadar.
sabir gerektiren bi durum. bi türk kizimiz vardi 3 yasinda devamli bana gelp ben annemi özledim diyordu ve inan bana hep disimizi fircalamaya giderken. niye biliyormusun cünkü biliyor annesinin gelme zamani geldigini gercektende 10dk annesi gelirdi. ögretmenler verdigi saate uyunki cocukda güvensin.
bazende söyle söyleye biliyorsunuz öz seni bugün biraz daha erken alacam ama sen aglamicaksan hadi simdi giyinip okula gidelim bana söz ver. tabi ögretmeniyle danis bunu suan hangi asamada oldugunuz bilmiyorum.

ben memnuniyetle bu konuda ardim ederim canim. benim staj gördügüm yerde cok süper egitim verdiler ve harfiye tanindik pädagok ve piskologlara uyulurdu. hemde seminerlere katilirdik yinede gelissinler ögretmenler diye.
ay cok uzun oldu canim ya
bende seni böyle SIkarim

hem silacim keske profesyonel olsa keske daha benim coookk okumam lazim profesiyonel olmam icin.
okumayi düsünmüyorda degilim haniii

ne sIkmasi tatlim..zevkle okudum... ve soylediklerinin her biri tucrube edildi... ogretmenini seviyor gibi. ayrilik surecimiz cok zor olmuyor ama iste bana yalvaran gozlerine dayanamiyorum...ogretmenide aynen oyle soyledi.. merak etme,sen gittiktenhemen sonra sakinlesiyor,oynuyor dedi. arada annesini soruyor dedi..

aslinda hatayi yaptim ama telafi edebilirim umarim. bir gun almaya gittigimde gec kalmistim ve aglamisti... ogunden sonra endiseleri cogaldi ondan once daha iyiydi.. atlatiriz insallah.. ama simdi saatini aksatmiyorum hic.
giderkende oyle soyluyorum...arti onu cok sevdigimi ve bunun onun icin daha eglenceli olabilecegini anlatiyorum.. simdilik boyle gecinip gidiyoruz.....

ah gec alinma cocuklar icin yikim gercektende annem beni birakti istemiyor düsüncesine giriyorlar. hele sonuncu olunca cok korkuyorlar.

cok güzel cocugunla konsup onunla bu sekilde önemsedini göstermen onun özgüvencinide artiracak. bence böyle bi teklf yapmanin tam zamani. ögretmeniyle konus cocumu bugün erken alp ou parka veya hayvanat bahcesi... götürmek istedini söyle asil maksadin sana olan güvenci saglamlassin diye yapmak istedigini belirt. cocuk saatden anlam ama misal iste yemekten sonra alacagini söyleyebilirsin ve o saatde al. tabi basta söz al bundan sonra seni biraktigimda alamicaksin diye. gerci bunu nekadar sIkkonusursan okadar gündemde olur o yüzden unuttutmaya calis. ay benim aslan oglum hic aglamadan durms gibisinden dile getir güzel sözlerle.

ben cikiyorum canim öptüm. cok önemli yasda oglusun 3-6 cok zekiler ve ögrenmeye acik herzaman. her sordugu soruyu bildigin kadariyla evapla bilmiyorsan sen ne düsünüyorsun sence nedir diye sor veya babaya soralim de sonra muhakkak cevapla netten arastir falan
sunuda söleyeyim ay cenem düstü. benim ögretmen hem yni zamanda anne bana diyordiki cocuk kac yasindaysa her yas icin ayri bir kitap okumali cocuk egitimiyle ilgili. gercektende öyle. 2bucuk 3 yas tam inatlasma yasi. sakin inatlasma. inadi kalici olur.
neyse silacim kusura baka cok oldu. hayirli aksamlar

Canımmmmm zaten hiç güvenmiyorum belirtilere bugün uyandığımdada uzayan akıntım geldi acaba dedim yumurtluyomuyum sonrada dedimki aman beee Kadriye ne olursa olsun kafaya taka taka bu hale geldim zaten neyse adetim geldinde hormon testini tekrar yaptırcam içime sinmedi Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyelim Rabbim nasip ettiyse olur sıkmak istemiyorum canımı artık

Kızlar bu elbiseyi aldım etek siyah(tek renk),saks mavisi bluzu çok güzel bej,yeşil,siyah vardı ama ben maviyi çok beğendim eşimde öle çok güzelde eşarp aldım üzerimdeyken eşime resmimi çek dedim ama gıcık işte çekmedi

birde

,

bu ceketle etekten aldık çok hoşuma gitti ceket sürekli kıyafetmi alcam alayım dolabımda dursun böyle işte kızlar karşıda bulduk mağazayı gerçi anadolu yakasındada varmış ama biz oraya geçmiş olduk bikere eltimde aldı takım gibi birşey benim aldığımı çok beğendi başka rengini bende alayım dedi ama ona güzel durmadı yüksek bel etek ya oda birazcık basenli olmadı oda tekbirden aldı gül kurusu tonlarında güzel bir takımdı

gördüm hayatım aldıkların çok güzel gerçekten hele üsttekine bayıldım :) oğluş biras üzüo işte mide bulantısı ve sol tarafta krampla ama annemin dedii gibi anne olmak kolay diil napalım :) inş ilerde deerimizi bilirler de çektiklerimize deer :) ama çok kilo aldım da şimdiden 3.5 kilo aldım ona çok moralim bozuluo gerçi görünüşte bişi yok sadece karnım çıktı ama karnım sanki 3.5 diilde 4 - 5 aylık gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…