- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.901
Ayyy şimdi kocaman olmuştur annesi kıpır kıpır seyredersin ultrasonda :))))
saolasın tığçecim.. sonuçları yarın alcam 4 de gitcez işte tüp bebek merkezine bakalımm nolcak... seninde kontolün var demekk paşandan ii haberler getir bize bide resmini getir taam mııı
yok canım bugün hormon testlerimi yaptrımaaya normal doktora gittim.. yarıon 4 de gidicem tüp merkezine... ayy saol canımm evet aldım ne zaandır istiodumm bi tane de yüzük beğendim ama varyaaaaaaaaaaaa aklım kaldı yemin ederim.. 200 tl m olsaydı alacaktım onudanyse onuda alırım da accık birikim yapınca
hülyacım hoşgeldin aldınmı sonuçlarını ... çok merak ediyorum :18:
bu arada bende kötü haberler var moralim sıfır
hadbakalim hayirlisi.. ilkbahar bebegi olcak desene.... neguzel olurrrrr.... ates parcasi olacaksniz ozaman...:))bnmki mart sonu canım hayırlısıyla... ama hangi güne olur bilmiorum normalde 30 mart die görünüo ama Allah bilir tabi :) koç burcu olucak oğluşum zaten ben yayım babası aslan tam ateş ailesi olucas
caniimmbze neka bagladysan kendine iste yarim gun olmaynca sen hemen telaslaniyoruz:) neyse ki bebegn icin temel atma calsmalarna baslamissn hayrli ugurlu olsun insallah...vayyyyyyy beeeeeeeeeeeee vay beeeeeeeeeeeee beni merak ediosunuz saolun ama benle ilgili şeleri unutuyosunuzzzzzzzzsaolunnn canlarım yaa şaka bi yana bitek breshkacım biliyodu galiba gideceğimi b ugün arada kaynamış önemli diil
doktoro gittim kızlar adetin 21.günü bugün hani geçenki testlerde en önemli olan FSH eksik yapmışlardı ya onları tekrarlattım sabah gittim kan verdim...ordan da kocişime hediye aldım.... kendime de takmadığım bi yüzüğüm vardı onu verip tektaş küpe aldım kendimeeeeeee:89::89::89:şimdi geldim ofise işlerim de var biraz ama accık dinlencem çok yoruldum
bikeresevdim kuzummmm bayıldım aldıklarına süperler.. eminim sanada çok yakışmıştır.. iyi günlerde kullan güle güle giy inşallahhh
ee ne var ne yok başka ?
tuğçecanımmm & renewalcımm nassınız ?
saolasın tığçecim.. sonuçları yarın alcam 4 de gitcez işte tüp bebek merkezine bakalımm nolcak... seninde kontolün var demekk paşandan ii haberler getir bize bide resmini getir taam mııı
yok canım bugün hormon testlerimi yaptrımaaya normal doktora gittim.. yarıon 4 de gidicem tüp merkezine... ayy saol canımm evet aldım ne zaandır istiodumm bi tane de yüzük beğendim ama varyaaaaaaaaaaaa aklım kaldı yemin ederim.. 200 tl m olsaydı alacaktım onudanyse onuda alırım da accık birikim yapınca
inşallah cnm yaa bende günleri sayıyorum nıhayet geldi beklenen gün yarın 10.30 da gıdıcem Allah nasıp ederse :)Bundan önceki gidişimde drum bebegın boydan boya görebılecegın son kareler bunlar ıyı bak bundan sonrakı randevunda sığmayacak demişti :)
Hemen yazıcam sizeee inşallah sende güzel haberlerle geliceksin Hülyacım :) Senın getırecegın haberler daha önemli bılgısayarın başına gelır gelmez hemen yaz bızee merak ederımmmmmm... Bu arada eşine ne aldın bakalım
Hayırdır Bershkacımm ne oldu yaa
hadbakalim hayirlisi.. ilkbahar bebegi olcak desene.... neguzel olurrrrr.... ates parcasi olacaksniz ozaman...:))
caniimmbze neka bagladysan kendine iste yarim gun olmaynca sen hemen telaslaniyoruz:) neyse ki bebegn icin temel atma calsmalarna baslamissn hayrli ugurlu olsun insallah...
kiiiiizz annecignle gitseydin bugun yuzuk almaya falan alirdin yuzuguuhani su gozlugunun olayi misaliiiii :94:
inşallah tuğçecim dualarınızı eksik etmeyin valla hayırlısıyla yarını atlatayım bakalım tüüpe engel bi durum çıkmasın da Allah korusun .... yazarım tabi canım merak etmeyinn .... kocama da mevsimlik şimdi şu ara giyeceği ince mont aldım canım ihtiyacı olan bişiş yani
moralim çok bozuk canım akşam evde kıyametler koptu eşim meğer içinde o kadar çok şey biriktirmişti dün patladı hala kendimde değilim ... çok üzgünüm herşeyin sorumlusu olarak beni görüyomuş meğer ...
Dualarımmm sen ve bershkacım la canımm Allahım emeklerinizi boşa cıkarmıycak inşallahh.... İnşallah engel flnda cıkmıycakk aklına kötü bişey getırme tatlım. Buaradaa eşine aldıgın hedıyede cokk kullacagı bısey olacagından emınım cnmm hayırlı olsun sırtında paralansın :)
İnşallah hiçbir problem çıkmaz canım ... Benim uzun protokole döndü tedavi bugün doktoru aradım 10gün hapı kullan gel demiştiniz ya c.tesi gelicem o zamanmı başlayacağız iğneye dedim hayııııır hapı sakın bırakmayın ben 10.gün kontrole geleceksiniz dedim eğer gerekirse başka bi ilaç takviyesi yapacağız dedi yani bidahaki aya kaldı benim işyok canım 4 te alcam sonuçlarımı da hayırdır sana ne oldu ? kötü bişi yoktur inşallah :18::18:
İnşallah hiçbir problem çıkmaz canım ... Benim uzun protokole döndü tedavi bugün doktoru aradım 10gün hapı kullan gel demiştiniz ya c.tesi gelicem o zamanmı başlayacağız iğneye dedim hayııııır hapı sakın bırakmayın ben 10.gün kontrole geleceksiniz dedim eğer gerekirse başka bi ilaç takviyesi yapacağız dedi yani bidahaki aya kaldı benim iş
moralim çok bozuk canım akşam evde kıyametler koptu eşim meğer içinde o kadar çok şey biriktirmişti dün patladı hala kendimde değilim ... çok üzgünüm herşeyin sorumlusu olarak beni görüyomuş meğer ...
İnşallah hiçbir problem çıkmaz canım ... Benim uzun protokole döndü tedavi bugün doktoru aradım 10gün hapı kullan gel demiştiniz ya c.tesi gelicem o zamanmı başlayacağız iğneye dedim hayııııır hapı sakın bırakmayın ben 10.gün kontrole geleceksiniz dedim eğer gerekirse başka bi ilaç takviyesi yapacağız dedi yani bidahaki aya kaldı benim iş
saolasın tuğçecim Allah razı olsun dualarını kabul etsin inşallah.. bizim için ne kadar dua ediyorsan Allah ım daha fazlasını senin için kabul eylesin inşallah
ben genelde hediye alırken kullanacağı ihtiyacı olan şeyleri almayı tercih ediorum..bu da lazımdı 2 sene önce almıştık o yıprandı artık şimdi bunu giysin paralansın inşallah
aa aaa ne olmus benim guzelimeeee.........:26::26::26:
breshkacım noldu canımm yaaa hayırdırr.. bak valla şu anda çok üzüldüm bebekden dolayı mı seni sorumlu tutuyomuş yani eğer onu kastetmişse sana çok ayıp etmiş ve seni çok kırmıştır eminim ben bile üzüldüm seni tahmin edemiorum
ayy canim benim yaa..bebek mevzundan dolayimi patladi.. ama sen daha ne yapacakmissinki eger bu konuysa neden???moralim çok bozuk canım akşam evde kıyametler koptu eşim meğer içinde o kadar çok şey biriktirmişti dün patladı hala kendimde değilim ... çok üzgünüm herşeyin sorumlusu olarak beni görüyomuş meğer ...
ayy kiyamaz tabi anne yuregii... tabi canim haklisin zorlanmasin oda.. sen zulayi yaparsin nasilsa gerekirse 3-5 koyar ...ayyy ucuzum benimm yaa saolun Allah razı olsun valla
annem dedi zaten hemen vereyim diye ama ben istemedim annemi zora sokmayım dedim şimdi :26::26:
evet hülyacım kendi değerlerinin düşük olmasından bile beni sorumlu tutuyormuş... Geçen gün görümcemle konuşuyorduk eşim birtek ablasına anlatmış bu olayı onada bende bi problem yok breshkayı bekliyoruz demiş kızda dayanamadı bana sordu moralin nasıl neyin varmış belli oldumu diye.. Bende şaşırdım bende sadece bu ay progesteron yüksek çıktı onun haricinde bişey yok kardeşinin sonuçları böyle böyle dedim anlattım o da şaşırdı bana böyle anlatmadı o zaman sen nasıl duruyosun böyle kimseyle bişey paylaşmadan ben kardeşimi bilmezmiyim canını sıkıyordur senin ben onunla bi konuşayım dedi bende madem sana öyle söylemiş şimdi benim sana böyle bişey dediğimi duyarsa hepten sinir olur en iyisi sen bi akşam bize gel konu açılsın konuş dedim. Dün akşamda bize geldi konuşmaya başladı ben eşim sigarayı bıraktı sanıyorum meğer içiyormuş akşamları benim yanımda içmiyormuş ordan başladık konuya sonra herşey senin yüzünden hsg sonrası beklemiycektik değerlerde bu kadar düşmeyecekti o zaman sonuçlar iyiydi falan diye başladı konuşmaya ben tabi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum görümcem sağolsun baya kızdı kızın ne suçu var maden hsg de bişey çıkmamış senin değerlerin içinde iyi demişler niye boşuna kız kendine hormon yüklemek istesinki ben olsam bende beklerdim zaten kızın dediği kadar da beklememişsin falan diye biraz üstüne gitti ...benim yüzümden çocuk sahibi olamayacağız anlayacağınız herşeyin sorumlusu benimmm allah alsa beni yanına da bende kurtulsam etrafımdakilerde kurtulsa böylece ortada bi problem kalmaz .....
canımmmm yaa ben daha kötü bişi sandımm valla Allah korusun... olsun be güzelim bana ne demiştin geç olsun güç olmasın..sağlıklı bir şekilde olsun da canım bu kadar bekledik 1 ay daha beklerim napalımm Allah tan hayırlısı canım üzülme nolur.. hem benimde uzun olma ihtimali yüksek bu seferde ben seni yanlız bırakmam beraber başlarız inşallahhhinşallah takviye ialaca gerek kalmaz geçmiştir seninkide canım
cnm yaa kıyamam sana... Malesef erkekler boyleee ne olursa olsun kadınlar suçlu oluyo... Bnm babamda herseyde annemı suçlardı , sen yaptın sen ettın dıye... Şimdi bide stresli bi süreçten geçiyosunuz iyice saçmalamıştır üzme kendınıBebiş olayında geç olsun güç olmasın tatlımmm herseyde bı hayır vardırr, birlikte bekliycez güzel haberı aldıgın günü
ayy canim benim yaa..bebek mevzundan dolayimi patladi.. ama sen daha ne yapacakmissinki eger bu konuysa neden???
canim benim nekadaer heycanlandigini,ne kadar sevincle bekledigini biliyoruz. bunun canini sIkMasi gayet normal ama insallah bunlarin sonucunda amacina ulasmis olacaksin Allahin izniyle. bunlar seni hedefe goturecek sebepler. bunlari pas gecemeyiz.hem insallah takviyeyede gerek kalmayacak kullandiklarin kafi gelecek.. hadi biraz guzel dusunelim hi!!
Şimdiye kadar hep destek olmaya çalıştım nasıl paraladım kendimi görmeden sizler biliyorsunuz anlattıklarımla o benim yanımdayken görmüyorya en çok o zoruma gitti başka şeylerde söyleyip kalbimi çok kırdı ... Ben nasıl bi heyecan yaşıyorum her çözüm yolu bulduğumda hem bi çaba göstermiyor hemde ortada bi suçlu bulmaya çalışıyor ... Ben bilmiyorum daha ne yapmam gerekiyor iş sende bitiyor canım biraz kendine dikkat etmen gerek bazı şeyleri uygulamazsan olmaz diyorum kırık plak gibi senin yüzünden bekelemeseydik bunlar gelmeyecekti başımıza diyor iyide sen zaten tüp istemiyormuydun tüp için değerlerin yeterli niye korkuyorsun ki bu kadar diyorum bidahakine bu kadar da olmayacak göreceksin o zaman asıl kıyamet kopacak diyorİçme şu sigarayı diyetini yap bak nasıl düzelme olacak sende göreceksin diyorum yokkkkk yokkk adam dinlemiyor
cnm yaa kıyamam sana... Malesef erkekler boyleee ne olursa olsun kadınlar suçlu oluyo... Bnm babamda herseyde annemı suçlardı , sen yaptın sen ettın dıye... Şimdi bide stresli bi süreçten geçiyosunuz iyice saçmalamıştır üzme kendınıBebiş olayında geç olsun güç olmasın tatlımmm herseyde bı hayır vardırr, birlikte bekliycez güzel haberı aldıgın günü
Aminnn Hülyacımmm cümlemizin duası kabul olsun inşallahh... Kocişin güzel günlerde giysin inşallah... Benim doğum gunum eşimden daha öncee ve evlilik yıldönümüyle arasında 4 gün varr o yuzden eşim ıkısının hedıyesını bır alıyo :) Geçen sene laptop almıştı , bu senede profesyonel foto makınası alıcak sanırımm cunku coook istiyorum :) Geçen benle pazarlık yapıyooo dogum hedıyesi+ evlilik yıl dönümü hedıyesı ve dogum gunu hedıyesı olucakmışş :) Yok yaa dedım avucunu yalaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?