2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım yaaa beğenmene çok sevindim hülya ve breshka önerdiler saolsunlar bizde gittim bulduk Allahtan :)))

Canım benim kilo moralini bozmasın oğluşun bi sağlıkla doğsun verirsin yavaş yavaş hem emziren kadınlar çabuk kilo veriyor canım benim ablam çok kilo almıştı 10 ay oldu doğum yapalı bayağı zayıfladı oğlan okadar yoruyor onu bide emziriyor bi yeğenimiz gelsin dünyaya sağlıcakla :)))
Anne olmak kolay değilmiş ben daha olamadım ama şuan anne olabilmek için sarfettiğim çaba,döktüğüm gözyaşları o daha rahmime düşmeden başladı:))) Rabbim nasip etsinde inşallah ben razıyım kilosuna,bulantısına canım dış gebelik kabusunu bi atlatayım inşallah :))))

korkma hayatım bidaa olmaz Allahın izniyle.... Bu seferki hamileliiin sağlıklı bi şekilde sonlanıcak inş :) hep ii düşün ii olsun

günaydın kızlarrrrr,
birkere sevdim canım kıyafetlerin çok güzelll, sana da yakışmıştır eminim. bende üsttekini daha çok beğendim. iyi günlerde giy canım.

selam renewalcimmmm

kankim gelmemiş bu sabah hayret

bende sabah sabah arabayı servise bıraktım. bu sabah işe gelirken 125 km hız yaptım hafif titreme hissettim kesin trafik çekici arabayı kaldırırken acık yerde sürtse rodbalans ayarı bozuluyo. bilgisayara sokucaklar bakalım hayırlısı.

a.s canım... olabilir çekerken hiçbişiye dikkat ettikleri yokki.. babalarının malı gibi götürüolar bişi olmuşmu olmamışmı hiç önemli değil

canımmm çok hoş dün bu etekten bahsediyordum işte değişik hoş bişey eminin sanada çok yakışır güle güle kullan canım

bizde mutluyuz seni burda gormekten.. kocan nerdeki hıcbısey bılmıyorum yaa..

onemli değil canım benım,ozurdilencek bir durum yok.. bidaha olmasın bu arada pasan için yazdıklarını okudumda, kucuk erkek kardesimde anneme cok ozenirdi. onun yaptıklarını taklit ederdi. mutfaga girip bulasık yıkamak ısterdı.. aklıma geldi benimde. cocukluktaki ozenti işte...

birkeresevdım
canım elbiseler cok hos. gule gule gıy. ustunde paralansın sefaaaaan olsun (bunu sıladan ogrendim )

ha bu arada hly yoook gercektende nerde acaba. is yogun desem. belkide bir butiğin onunde bir giysiye asık olmustur melül melül ona bakıyordur.. dun cok elbiseden bahsedildiya, etkilenmiştir kuzummm....

Son düzenleme:

canımmmmm çok tşk ederim o senin güzel görüşün :))) İnşallah arabanda çok bişi çıkmaz canım istanbulda arabasızlık çok zor bu arada bende sana çok yakınım

Hülya artık iş kadını yoğundur eminim :))))

Yorumların için teşekkür ederim canım bakalım nişanda beğeneceklermi :)))

Kızlar sağ kasığımda sanki bir yumruk varmış gibi bacak bacak üstüne attığımda ağrıyor sandalyede geriye yaslanınca geçiyor ameliyat olduğum taraf niye böyle olmuşturki acaba yumurtlamama mı oluyor içime kurt düştü şimdi :18:

canımmmmm çok tşk ederim o senin güzel görüşün :))) İnşallah arabanda çok bişi çıkmaz canım istanbulda arabasızlık çok zor bu arada bende sana çok yakınım

inşallah çıkmaz canım ama benim anladığım kadarıyla rodbalans ayarı biraz bozulmuş olabilir.
evettttt biz senle çok yakınız.

Son düzenleme:
a.s canım... olabilir çekerken hiçbişiye dikkat ettikleri yokki.. babalarının malı gibi götürüolar bişi olmuşmu olmamışmı hiç önemli değil

aynen öle güzelim yaa, sol arka camımı kırdılarya gerzek beceriksizlerr. taktırdım amaaa. ben üstüne titriyorum elin beceriksiz trafik memurunun dikkatsizliği yüzünden yaşadığım şeylere bak.

cok cok sagol canim gercekten cok aydinlatici oldu.. yarin onu yemek saatinden sonra almayi teklif edicem ogretmenine... ayy nasi bi meslek bu yahu.. sabah sabah birsuru cocuk agliyor hepsi ogretmenin etegine yapismis!!! bugun ogretmene acimadim dersem yalan olur yazik kadinaa....

sende insallah ilerlersin ve olursun prof. neden olmasin..masallah o potansiyeli sezdik sende:)) ayrica 7-8 kitap okudum ouk egitimi ,psikolojisi uzerine ama dedigin gibi sinirlandirilmis olanlari yani suan 3-6 yasi bulup,okumaliyimmm...

kizlar yaa bugun kendimi psikolojik olarak daha iiyi hissediyordum.. hersey olacagina varir diyordum... yine moralim bozuldu.. cagla sikel 2.ye hamileymis. 3 aylik.... gicik oldum yaaaaaaaaaaaa......:84::84::84::84: bende istiyorummmmm... en iyi sizin yaninizda moral buluyorum yine napiiimmm.....

bikeresevdimmm...fistigimmmm harika kiyafetlerin.... bende istiyorum yaaa burda nerden bulacammmm... anca araplarda var onlarda tabibunlar gibideilll.... gule gule giy kuzum...bende diger kizlar gibi cincik mavili takima bayildim.. kirmizilinin da modeli super...

menbeta tamam seker dikkat ederimm.. demek seninkardesinde oyleydi... surekli anneyle kalinca sanirim onu taklit yogunlasiyor...

bozma moralini canım yaaa gelicek senin prensesinde inş gelicek en güzel zamanı beklio yaz kızı olmak istio belki o yüzden gelmio şimdi :)

birkere_sevdimm aldiklarin cok guzel cnmm eminim sanada cok yakismistirr iyi gunlerde giy cnm bnm :)

kardaizcimmm insallah arabanda bisey cikmaz yaa aklima geldikce sinirleniyorum sana verdikleri zararlar hala bitmiyo hayret bisey...

Silacimmm ne bu depresif haller valla cok sasirdimm sen hic boyle olmazdin Insan bazen bunalim oluyoo sende bu donemdesin sanirimm cabuk topla kendini ben eski neseli silami geri istiyorummm

Napıonuz bakim bugün yine çalışasım yok yaa daha doğrusu uyuyasım var.
Bikeresevdim canım kıyafetine bayıldım eminim nişanda görenlerde sana bayılacak. Güle güle kullan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…