- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.861
gördüm hayatım aldıkların çok güzel gerçekten hele üsttekine bayıldım :) oğluş biras üzüo işte mide bulantısı ve sol tarafta krampla ama annemin dedii gibi anne olmak kolay diil napalım :) inş ilerde deerimizi bilirler de çektiklerimize deer :) ama çok kilo aldım da şimdiden 3.5 kilo aldım ona çok moralim bozuluo gerçi görünüşte bişi yok sadece karnım çıktı ama karnım sanki 3.5 diilde 4 - 5 aylık gibi sanki
canım yaaa beğenmene çok sevindim hülya ve breshka önerdiler saolsunlar bizde gittim bulduk Allahtan :)))
Canım benim kilo moralini bozmasın oğluşun bi sağlıkla doğsun verirsin yavaş yavaş hem emziren kadınlar çabuk kilo veriyor canım benim ablam çok kilo almıştı 10 ay oldu doğum yapalı bayağı zayıfladı oğlan okadar yoruyor onu bide emziriyor bi yeğenimiz gelsin dünyaya sağlıcakla :)))
Anne olmak kolay değilmiş ben daha olamadım ama şuan anne olabilmek için sarfettiğim çaba,döktüğüm gözyaşları o daha rahmime düşmeden başladı:))) Rabbim nasip etsinde inşallah ben razıyım kilosuna,bulantısına canım dış gebelik kabusunu bi atlatayım inşallah :))))
korkma hayatım bidaa olmaz Allahın izniyle.... Bu seferki hamileliiin sağlıklı bi şekilde sonlanıcak inş :) hep ii düşün ii olsun
günaydın kızlarrrrr,
birkere sevdim canım kıyafetlerin çok güzelll, sana da yakışmıştır eminim. bende üsttekini daha çok beğendim. iyi günlerde giy canım.
selam renewalcimmmm
kankim gelmemiş bu sabah hayret
bende sabah sabah arabayı servise bıraktım. bu sabah işe gelirken 125 km hız yaptım hafif titreme hissettim kesin trafik çekici arabayı kaldırırken acık yerde sürtse rodbalans ayarı bozuluyo. bilgisayara sokucaklar bakalım hayırlısı.
Eki Görüntüle 265195
Kızlar bu elbiseyi aldım etek siyah(tek renk),saks mavisi bluzu çok güzel bej,yeşil,siyah vardı ama ben maviyi çok beğendim eşimde öle çok güzelde eşarp aldım üzerimdeyken eşime resmimi çek dedim ama gıcık işte çekmedi
birde
Eki Görüntüle 265196 ,Eki Görüntüle 265197
bu ceketle etekten aldık çok hoşuma gitti ceket sürekli kıyafetmi alcam alayım dolabımda dursun böyle işte kızlar karşıda bulduk mağazayı gerçi anadolu yakasındada varmış ama biz oraya geçmiş olduk bikere eltimde aldı takım gibi birşey benim aldığımı çok beğendi başka rengini bende alayım dedi ama ona güzel durmadı yüksek bel etek ya oda birazcık basenli olmadı oda tekbirden aldı gül kurusu tonlarında güzel bir takımdı
ben geldiiiim vay be
bende burdan ayrilamaz oldum ya tiryakiyim galiba
ay ya ne yemek yapsam canimda istemiyor acikcasi kociste yok zaten canim sikiliyor
gogom regen artik is kadini oldugu icin buralara eskisi gibi ugramiyor. bende calisirken böyleydim bak simdi issizim ama burda olmaktanda mutluyum ama
aaa bebegiim haklisin yaaa.... ben seni hep menbAta die hatirliyorum ,meger sen menbEtaymissin..... ozur dilerim kusummmm....... algimda ciddi problem var.... afedersin bida dogru yazarim...
hlyacimm aleykum selam sende bizden sole slm bidahakine.... bi ugrasin , 3 ay falan kaldi sanirim esinin donmesine.... sen nerden konustun..facemi ,telmi?
günaydın kızlarrrrr,
birkere sevdim canım kıyafetlerin çok güzelll, sana da yakışmıştır eminim. bende üsttekini daha çok beğendim. iyi günlerde giy canım.
selam renewalcimmmm
kankim gelmemiş bu sabah hayret
bende sabah sabah arabayı servise bıraktım. bu sabah işe gelirken 125 km hız yaptım hafif titreme hissettim kesin trafik çekici arabayı kaldırırken acık yerde sürtse rodbalans ayarı bozuluyo. bilgisayara sokucaklar bakalım hayırlısı.
canımmm çok hoş dün bu etekten bahsediyordum işte değişik hoş bişey eminin sanada çok yakışır güle güle kullan canım
bizde mutluyuz seni burda gormekten.. kocan nerdekihıcbısey bılmıyorum yaa..
onemli değil canım benım,ozurdilencek bir durum yok.. bidaha olmasınbu arada pasan için yazdıklarını okudumda, kucuk erkek kardesimde anneme cok ozenirdi. onun yaptıklarını taklit ederdi. mutfaga girip bulasık yıkamak ısterdı.. aklıma geldi benimde. cocukluktaki ozenti işte...
birkeresevdım canım elbiseler cok hos. gule gule gıy. ustunde paralansınsefaaaaan olsun (bunu sıladan ogrendim )
ha bu arada hly yoook gercektende nerde acaba. is yogun desem. belkide bir butiğin onunde bir giysiye asık olmustur melül melül ona bakıyordur.. dun cok elbiseden bahsedildiya, etkilenmiştir kuzummm....
canımmmmm çok tşk ederim o senin güzel görüşün :))) İnşallah arabanda çok bişi çıkmaz canım istanbulda arabasızlık çok zor bu arada bende sana çok yakınım
a.s canım... olabilir çekerken hiçbişiye dikkat ettikleri yokki.. babalarının malı gibi götürüolar bişi olmuşmu olmamışmı hiç önemli değil
ah gec alinma cocuklar icin yikim gercektende annem beni birakti istemiyor düsüncesine giriyorlar. hele sonuncu olunca cok korkuyorlar.
cok güzel cocugunla konsup onunla bu sekilde önemsedini göstermen onun özgüvencinide artiracak. bence böyle bi teklf yapmanin tam zamani. ögretmeniyle konus cocumu bugün erken alp ou parka veya hayvanat bahcesi... götürmek istedini söyle asil maksadin sana olan güvenci saglamlassin diye yapmak istedigini belirt. cocuk saatden anlam ama misal iste yemekten sonra alacagini söyleyebilirsin ve o saatde al. tabi basta söz al bundan sonra seni biraktigimda alamicaksin diye. gerci bunu nekadar sIkkonusursan okadar gündemde olur o yüzden unuttutmaya calis. ay benim aslan oglum hic aglamadan durms gibisinden dile getir güzel sözlerle.
ben cikiyorum canim öptüm. cok önemli yasda oglusun 3-6 cok zekiler ve ögrenmeye acik herzaman. her sordugu soruyu bildigin kadariyla evapla bilmiyorsan sen ne düsünüyorsun sence nedir diye sor veya babaya soralim de sonra muhakkak cevapla netten arastir falan
sunuda söleyeyim ay cenem düstü. benim ögretmen hem yni zamanda anne bana diyordiki cocuk kac yasindaysa her yas icin ayri bir kitap okumali cocuk egitimiyle ilgili. gercektende öyle. 2bucuk 3 yas tam inatlasma yasi. sakin inatlasma. inadi kalici olur.
neyse silacim kusura baka cok oldu. hayirli aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?