- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.881
bikeresevdimmm...fistigimmmm harika kiyafetlerin.... bende istiyorum yaaa burda nerden bulacammmm... anca araplarda var onlarda tabibunlar gibideilll.... gule gule giy kuzum...bende diger kizlar gibi cincik mavili takima bayildim.. kirmizilinin da modeli super...
birkere_sevdimm aldiklarin cok guzel cnmm eminim sanada cok yakismistirr iyi gunlerde giy cnm bnm :)
Napıonuz bakim bugün yine çalışasım yok yaa daha doğrusu uyuyasım var.
Bikeresevdim canım kıyafetine bayıldım eminim nişanda görenlerde sana bayılacak. Güle güle kullan tatlım
oylemi dersin tatlim..insallah ... abisi gibi yaz bebegimiolacak dersin... yazinda dr falan tatilde oluyo zor oluyo ama olursada basim gozum ustune.... gerci drum da ikinci dogumu yaza denk getirme demisti:))))bozma moralini canım yaaa gelicek senin prensesinde inş gelicek en güzel zamanı beklio yaz kızı olmak istio belki o yüzden gelmio şimdi :)
birkere_sevdimm aldiklarin cok guzel cnmm eminim sanada cok yakismistirr iyi gunlerde giy cnm bnm :)
kardaizcimmm insallah arabanda bisey cikmaz yaa aklima geldikce sinirleniyorum sana verdikleri zararlar hala bitmiyo hayret bisey...
Silacimmm ne bu depresif haller valla cok sasirdimm sen hic boyle olmazdinInsan bazen bunalim oluyoo sende bu donemdesin sanirimm cabuk topla kendini ben eski neseli silami geri istiyorummm
Sılacım hah şöle tabiki iyi olacaksın herşeyde bi hayır vardır herşeyin bi zamanı vardır dimi bak ben hala regl olmadım şiştim iyice :))))
Canım sen iste ben sana burdan yollarım seni hiç görmedim ama eminim güzel bir bayansındır :)))
Canımmm benim çok tşk ederim elbiseler güzelde ben içindeki kız kadar güzel değilim
oyle guzelimmm..... sende insallah su durumundan kurtulursun insallah..
ahh kuzumm Allah razi olsun... yollarsin yollarsin... bigun koyarim foto zaten civcivide koycam..menbetamad asorler verdiydimm.
Canım koy bende çok merak ediyorum :))) canım zaten haftasonu geldi gelmedi pazartesi doktordayım yine bakalım Zaten hamileysem adını mucize koyacam
oylemi dersin tatlim..insallah ... abisi gibi yaz bebegimiolacak dersin... yazinda dr falan tatilde oluyo zor oluyo ama olursada basim gozum ustune.... gerci drum da ikinci dogumu yaza denk getirme demisti:))))
valla bebegimm donemsel bisey diyelim... iki olayim var simdi cok yordu benynimi bebek ve ev.. sanirim cok yogunlastim..bi de bu ruhsal haller regl zamaninda normal kabul edilen haller... gececek insallah... sagolun desteginiz icin..
canimm benimm neden olmasin be.. koy mucize koy... insallah oyle bi mucizemiz olur necok sevinirim... he sen ksiklarda agri,akinti falan demissin sen yinede bos gecme bugunleri... boyle dongu uzayincaikinci yumurtlama olabiliyor...
ben findik kurdunu yani hlyamizii iice merak ettim hee...
nie öle dediki yazın daa iyi... gerçi son aylarda çok sıcaklara gelmek ii değil ama artık sıcaklar zaten temmuzdan önce başlamıo seninkide haziranda fln gelir bakarsın :)
Ne yalan söylim bende çok merak ettim işi vardır heralde inşallah ters bi durum yoktur :26:
Eki Görüntüle 265195
Kızlar bu elbiseyi aldım etek siyah(tek renk),saks mavisi bluzu çok güzel bej,yeşil,siyah vardı ama ben maviyi çok beğendim eşimde öle çok güzelde eşarp aldım üzerimdeyken eşime resmimi çek dedim ama gıcık işte çekmedi
birde
Eki Görüntüle 265196 ,Eki Görüntüle 265197
bu ceketle etekten aldık çok hoşuma gitti ceket sürekli kıyafetmi alcam alayım dolabımda dursun böyle işte kızlar karşıda bulduk mağazayı gerçi anadolu yakasındada varmış ama biz oraya geçmiş olduk bikere eltimde aldı takım gibi birşey benim aldığımı çok beğendi başka rengini bende alayım dedi ama ona güzel durmadı yüksek bel etek ya oda birazcık basenli olmadı oda tekbirden aldı gül kurusu tonlarında güzel bir takımdı
günaydın kızlarrrrr,
birkere sevdim canım kıyafetlerin çok güzelll, sana da yakışmıştır eminim. bende üsttekini daha çok beğendim. iyi günlerde giy canım.
selam renewalcimmmm
kankim gelmemiş bu sabah hayret
bende sabah sabah arabayı servise bıraktım. bu sabah işe gelirken 125 km hız yaptım hafif titreme hissettim kesin trafik çekici arabayı kaldırırken acık yerde sürtse rodbalans ayarı bozuluyo. bilgisayara sokucaklar bakalım hayırlısı.
bizde mutluyuz seni burda gormekten.. kocan nerdekihıcbısey bılmıyorum yaa..
onemli değil canım benım,ozurdilencek bir durum yok.. bidaha olmasınbu arada pasan için yazdıklarını okudumda, kucuk erkek kardesimde anneme cok ozenirdi. onun yaptıklarını taklit ederdi. mutfaga girip bulasık yıkamak ısterdı.. aklıma geldi benimde. cocukluktaki ozenti işte...
birkeresevdım canım elbiseler cok hos. gule gule gıy. ustunde paralansınsefaaaaan olsun (bunu sıladan ogrendim )
ha bu arada hly yoook gercektende nerde acaba. is yogun desem. belkide bir butiğin onunde bir giysiye asık olmustur melül melül ona bakıyordur.. dun cok elbiseden bahsedildiya, etkilenmiştir kuzummm....
Hülya artık iş kadını yoğundur eminim :))))
Yorumların için teşekkür ederim canım bakalım nişanda beğeneceklermi :)))
ben findik kurdunu yani hlyamizii iice merak ettim hee...
Ne yalan söylim bende çok merak ettim işi vardır heralde inşallah ters bi durum yoktur :26:
aksamdan soylerdi yani bi mesguliyeti falanolsa.. dr randevusuda yarin die hatirliyorum:26::26: ama sirkette yogundur guzelim benim..
vayyyyyyy beeeeeeeeeeeee vay beeeeeeeeeeeee beni merak ediosunuz saolun ama benle ilgili şeleri unutuyosunuzzzzzzzzsaolunnn canlarım yaa şaka bi yana bitek breshkacım biliyodu galiba gideceğimi b ugün arada kaynamış önemli diil
doktoro gittim kızlar adetin 21.günü bugün hani geçenki testlerde en önemli olan FSH eksik yapmışlardı ya onları tekrarlattım sabah gittim kan verdim...ordan da kocişime hediye aldım.... kendime de takmadığım bi yüzüğüm vardı onu verip tektaş küpe aldım kendimeeeeeee:89::89::89:şimdi geldim ofise işlerim de var biraz ama accık dinlencem çok yoruldum
bikeresevdim kuzummmm bayıldım aldıklarına süperler.. eminim sanada çok yakışmıştır.. iyi günlerde kullan güle güle giy inşallahhh
ee ne var ne yok başka ?
tuğçecanımmm & renewalcımm nassınız ?
vayyyyyyy beeeeeeeeeeeee vay beeeeeeeeeeeee beni merak ediosunuz saolun ama benle ilgili şeleri unutuyosunuzzzzzzzzsaolunnn canlarım yaa şaka bi yana bitek breshkacım biliyodu galiba gideceğimi b ugün arada kaynamış önemli diil
doktoro gittim kızlar adetin 21.günü bugün hani geçenki testlerde en önemli olan FSH eksik yapmışlardı ya onları tekrarlattım sabah gittim kan verdim...ordan da kocişime hediye aldım.... kendime de takmadığım bi yüzüğüm vardı onu verip tektaş küpe aldım kendimeeeeeee:89::89::89:şimdi geldim ofise işlerim de var biraz ama accık dinlencem çok yoruldum
bikeresevdim kuzummmm bayıldım aldıklarına süperler.. eminim sanada çok yakışmıştır.. iyi günlerde kullan güle güle giy inşallahhh
ee ne var ne yok başka ?
ee ne var ne yok başka ?
canımmm ıyıyım ben bi yaramazlık yokkk cnm sıkılıyoo ne yapsam dıye düşünüyorum :) sende dr a gıtmıssın kan vermişsin inşallah sonuçların guzel cıkarrr hemencecık başlarsınızz tedavıye :) Sonucları ne zaman alıcaksın ??? Bende yarın kontrole gıdıcemmm bakalım ne dıycek :)
canımmm ıyıyım ben bi yaramazlık yokkk cnm sıkılıyoo ne yapsam dıye düşünüyorum :) sende dr a gıtmıssın kan vermişsin inşallah sonuçların guzel cıkarrr hemencecık başlarsınızz tedavıye :) Sonucları ne zaman alıcaksın ??? Bende yarın kontrole gıdıcemmm bakalım ne dıycek :)
idare eder hayatım aynı bildiin gibi işte... sen bugünmü gidicektin doktora bende cuma die biliodum :) nese adımı attın bakalım hadi geriside gelir kolaylıkla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşilk seferde tutar ... kendine hediyeler flnda almışsın ohh keyfin yerindedir senin
Canım ben onuda yarın olarak anlamıştım kusura bakma canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın :))))
Tşk ederim canım sayenizde böyle güzel bir elbiseyi farkettimde aldım giyince resimlerimi çekerim koyarım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?