2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Sılacım hah şöle tabiki iyi olacaksın herşeyde bi hayır vardır herşeyin bi zamanı vardır dimi bak ben hala regl olmadım şiştim iyice :))))
Canım sen iste ben sana burdan yollarım seni hiç görmedim ama eminim güzel bir bayansındır :)))

birkere_sevdimm aldiklarin cok guzel cnmm eminim sanada cok yakismistirr iyi gunlerde giy cnm bnm :)

Canımmm benim çok tşk ederim elbiseler güzelde ben içindeki kız kadar güzel değilim

Napıonuz bakim bugün yine çalışasım yok yaa daha doğrusu uyuyasım var.
Bikeresevdim canım kıyafetine bayıldım eminim nişanda görenlerde sana bayılacak. Güle güle kullan tatlım

CAnımmm o sizin güzel görüşünüz çok tşk ederim ama ne yalan söylim eşimde çok beğendi normalde ben hep spor takılırım dünkü bakışları güzeldi bana

bozma moralini canım yaaa gelicek senin prensesinde inş gelicek en güzel zamanı beklio yaz kızı olmak istio belki o yüzden gelmio şimdi :)
oylemi dersin tatlim..insallah ... abisi gibi yaz bebegimiolacak dersin... yazinda dr falan tatilde oluyo zor oluyo ama olursada basim gozum ustune.... gerci drum da ikinci dogumu yaza denk getirme demisti:))))

valla bebegimm donemsel bisey diyelim... iki olayim var simdi cok yordu benynimi bebek ve ev.. sanirim cok yogunlastim..bi de bu ruhsal haller regl zamaninda normal kabul edilen haller... gececek insallah... sagolun desteginiz icin..

oyle guzelimmm..... sende insallah su durumundan kurtulursun insallah..
ahh kuzumm Allah razi olsun... yollarsin yollarsin... bigun koyarim foto zaten civcivide koycam..menbetamad asorler verdiydimm.

oyle guzelimmm..... sende insallah su durumundan kurtulursun insallah..
ahh kuzumm Allah razi olsun... yollarsin yollarsin... bigun koyarim foto zaten civcivide koycam..menbetamad asorler verdiydimm.

Canım koy bende çok merak ediyorum :))) canım zaten haftasonu geldi gelmedi pazartesi doktordayım yine bakalım Zaten hamileysem adını mucize koyacam

Canım koy bende çok merak ediyorum :))) canım zaten haftasonu geldi gelmedi pazartesi doktordayım yine bakalım Zaten hamileysem adını mucize koyacam

canimm benimm neden olmasin be.. koy mucize koy... insallah oyle bi mucizemiz olur necok sevinirim... he sen ksiklarda agri,akinti falan demissin sen yinede bos gecme bugunleri... boyle dongu uzayincaikinci yumurtlama olabiliyor...

nie öle dediki yazın daa iyi... gerçi son aylarda çok sıcaklara gelmek ii değil ama artık sıcaklar zaten temmuzdan önce başlamıo seninkide haziranda fln gelir bakarsın :)

canimm benimm neden olmasin be.. koy mucize koy... insallah oyle bi mucizemiz olur necok sevinirim... he sen ksiklarda agri,akinti falan demissin sen yinede bos gecme bugunleri... boyle dongu uzayincaikinci yumurtlama olabiliyor...

Evet canım ya olabilir ben yinede değerlendireyim ''Mucizeler ansızın gelirmiş'' bakalım bizim mucizelerimiz nezaman gelecek canımmmm....

nie öle dediki yazın daa iyi... gerçi son aylarda çok sıcaklara gelmek ii değil ama artık sıcaklar zaten temmuzdan önce başlamıo seninkide haziranda fln gelir bakarsın :)

cunku canim dedim gibi kendi drum temmuzda falan tatile cikiyo , son aylarda tekrar dr arayisina giriyosun.. 6-7ay boyunca alisiyosun dr sonra baskabiri bakiyo hep.. o da bu durum icin soylemisti..cunku ben dr arayisinda zorlandim baya bide sicaklarin elbetteki cok etkisi var e bide kapali olunca.. ben son aylar felaket sismistim. ayaklarim bacaklarim. 40 41 numara terliklerle dolasiyordum..Allaha sukur geldi gecti ama su rahatligi var kisin bebek buyutmek daha kolay .neden ,gunler kisa,zaten disari sevimsiz evde duruop cikamadigin icinde uzulmuyosun. yaza tam el ayak oluyo herseyden zevk almaya basliyosunuz.... bakalim yani insallah nasip kismet olur.. senin dogumne zamanaydi solemistir dr gununu falan..

bnmki mart sonu canım hayırlısıyla... ama hangi güne olur bilmiorum normalde 30 mart die görünüo ama Allah bilir tabi :) koç burcu olucak oğluşum zaten ben yayım babası aslan tam ateş ailesi olucas

Hülya artık iş kadını yoğundur eminim :))))

Yorumların için teşekkür ederim canım bakalım nişanda beğeneceklermi :)))

ben findik kurdunu yani hlyamizii iice merak ettim hee...

Ne yalan söylim bende çok merak ettim işi vardır heralde inşallah ters bi durum yoktur :26:

aksamdan soylerdi yani bi mesguliyeti falanolsa.. dr randevusuda yarin die hatirliyorum:26::26: ama sirkette yogundur guzelim benim..

vayyyyyyy beeeeeeeeeeeee vay beeeeeeeeeeeee beni merak ediosunuz saolun ama benle ilgili şeleri unutuyosunuzzzzzzzz saolunnn canlarım yaa şaka bi yana bitek breshkacım biliyodu galiba gideceğimi b ugün arada kaynamış önemli diil

doktoro gittim kızlar adetin 21.günü bugün hani geçenki testlerde en önemli olan FSH eksik yapmışlardı ya onları tekrarlattım sabah gittim kan verdim...ordan da kocişime hediye aldım.... kendime de takmadığım bi yüzüğüm vardı onu verip tektaş küpe aldım kendimeeeeeee:89::89::89: şimdi geldim ofise işlerim de var biraz ama accık dinlencem çok yoruldum

bikeresevdim kuzummmm bayıldım aldıklarına süperler.. eminim sanada çok yakışmıştır.. iyi günlerde kullan güle güle giy inşallahhh

ee ne var ne yok başka ?

tuğçecanımmm & renewalcımm nassınız ?

canımmm ıyıyım ben bi yaramazlık yokkk cnm sıkılıyoo ne yapsam dıye düşünüyorum :) sende dr a gıtmıssın kan vermişsin inşallah sonuçların guzel cıkarrr hemencecık başlarsınızz tedavıye :) Sonucları ne zaman alıcaksın ??? Bende yarın kontrole gıdıcemmm bakalım ne dıycek :)

idare eder hayatım aynı bildiin gibi işte... sen bugünmü gidicektin doktora bende cuma die biliodum :) nese adımı attın bakalım hadi geriside gelir kolaylıkla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ilk seferde tutar ... kendine hediyeler flnda almışsın ohh keyfin yerindedir senin

Canım ben onuda yarın olarak anlamıştım kusura bakma canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın :))))

Tşk ederim canım sayenizde böyle güzel bir elbiseyi farkettimde aldım giyince resimlerimi çekerim koyarım tatlım

Ayyy şimdi kocaman olmuştur annesi kıpır kıpır seyredersin ultrasonda :))))

saolasın tığçecim.. sonuçları yarın alcam 4 de gitcez işte tüp bebek merkezine bakalımm nolcak... seninde kontolün var demekk paşandan ii haberler getir bize bide resmini getir taam mııı

yok canım bugün hormon testlerimi yaptrımaaya normal doktora gittim.. yarıon 4 de gidicem tüp merkezine... ayy saol canımm evet aldım ne zaandır istiodumm bi tane de yüzük beğendim ama varyaaaaaaaaaaaa aklım kaldı yemin ederim.. 200 tl m olsaydı alacaktım onuda nyse onuda alırım da accık birikim yapınca

olsun canım öenmli diil aşk olsun.. saolun merak etmişsiniz beni canlarım benimmmmm

aldıkların gerçekten harika ben o ceketie de bitmiştim kırmızı arkası motifli olan çok güzel zevkli tercihler yanii :89::89::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…