2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlarrr ben kaçıyorummm... Canım sıkılıyo dedımm kocişim geldii dolaşmaya cıkıcazzz cok opuyorum sızı... Bershkacımm senı ayrıca öpüyorummm moral öpücüğü... İnşallah faydası olur arkadasım

Sağol canım Allaha sığınıyorum bana biraz daha dayanma gücü versin diye ben son görevimi de yapayım da yine susuyorum cevap vermiyorum sen haklısın diyorum şu tedavi bi başlasın hayırlısıyla bi sonuçları alalım da ak gün kara gün o zaman belli olacak ...

bende seni öptüm canımmm iyi eğlenceler

Son düzenleme:

dimi yaaa benı kızdırmak için yapıyoo :) Zaten dogum gunu ve evlılık yıldonumu aralıkta , dogum subatta nereye bırleştırıyo ben anlamıyorum :) Hadı ben kaçtımm sonra gelırım yıne

estagfirullah........... bebegimbenimm..bitanem... guclu arkadasim... Allah kimseye cekemeyecegi dert yuklemez degil mi hayatim!! nolur arkadasim,isyanlara girme.. bu senin denenme surecin.. inanki mukafatni alacaksin.. senin tek can sIkIci yanin esin. o sana yeterince destek deil, senin kadar cabalasa hersey daha kontrollu ve biraz daha kolay ilerleyecek.. ama onun psikolojiside yerlerde.. senin yapacagin, bu durumda onunla didisme,laf yaristirmayin. sen tamam de, suclu benim de ,sorun bende de .. onemli deil. zor olsada soyle. cunku o sorununu hazmedemiyor,kabullenemiyor. bununla yuzlesemiyor. gorumcenin bilmeside iyiolmus. boylece biraz yukun hafifler. sen ona direttigin surecesigarayi birakmiycak belli... ama bunu birakmazsa cozum cok guclesir die duyuyordum drlardan.. nasihat eder gibi deilde, ictigi takdirde olacaklari ve olmayacaklari anlatmayi dene.. hos kendiside biliyor ve sende defalarca soylemissindir ama daha ilimli yaklasmayi dene.. simdi esin cok hircin onuda anlayabiliyorum inan... ama ofkesi sana deil bunu bilmelisin... onun bu tavrida normal kabul edilebilir. cunku okadar savunmasiz hissediyorki kendini sorumlulugu ustlenebilecek kadar cesareti toparlayamiyor malesef.. ve senin kadar guclu olamiyor..
uzulerek soyluyorum bitanem, sen toparlayacaksin. bunlarin yasanmasina izin vermeyeceksin.. su durumda helal olsun,masalah sana esinden daha guclusun. insalllah cabalarinin sonucu verir Mevlam. yavruna kavusursun..

dualarim seninle kuzucum.. Allah yardimcin olsun..

canım yaaa kıyamam belki üzüntüsünden ne diceeni bilememiştir..Erkekler biraz bencil oldukları için istedikleri bişi olmadıı zaman direk karşı tarafı suçlama olayına giriolar çünkü... Sen sıkma canını hatasını anlar özür diler bitanem üzülme sen... senn ne suçun var Allah vermedikten sonra ... İnş Rabbim hepsini utandırıcak üzülme sen

ayyy cnım breshkam yaa valla çok üzüldüm ve eşine afedersin ama çok kızdım yani ! ne demek senin yüzünden olmuyo falan ya hayret bişi Allah verir Allah alır dua edip şükretsin elinden geleni yapsın sigarayı bıraksın düzenli yemek yesin takviye yapsın ondan sonra sana dönsün laf etsin yaa hayret bişi
çok sinirlendim bak şimdi az önce teyzem aradı hani kuzenim düğüne gitmiştim ya o kızı kaçırmıştı ve hemen hamile kalmıştı o gece düğünde hamileydi yani 1 aylık az önce kontrole gitmişler 2 aylık oldu bebek ölmüş Allah korusun yani halimize şükredelim nolursa olsun.. Al işte kız ilk geceden hamile kaldı ama daim olmadı her işte bir hayır vardır .. zaten duygusal bunalımlı zorlu stresli süreçlerden geçiyoruz birbirmize destek olmak varken bu şekilde olmaz yani...

sen biraz daha sabret canım Allah yardımcımız olsun sıkıntılarımı çabalarımızı görüyo Rabbim eminim bizi mükafatlandıracaktır bu muhteşem duyguyu bahşedecektir bizede... eşin de umarım bir an önce yaptıklarının farkına varır ve sana köstek yerine destek olmaya başlarr canımm... her zaman yanındayız unutma

öyle yapmaya çalışıyorum sılam ama dayanacak gücüm kalmadı artık o görmesin diye ağlayamıyorum bile ama yine susucam yeterli bi sonuç alalım baktım olmuyor o zaman konuşucam artık ben alttan aldıkça üstüme geliyor çünkü .. Onu da anlıyorum ama bende Allahın yarattığı aciz bi kulum işte peygamber sabrı yokki bende de nereye kadar sabredicem birgün muhakkak patlayacağım ondan korkuyorum Allahım görsün biran önce bitsin bu sıkıntılar ... Dualarını eksik etme canım çooook ihtiyacım var

Sanırım öyle canım o yüzden cevap vermiyorum bende ama özür dileyeceğine daha da beter duruma gelmez umarım akşam eve gitmek istemiyorum valla ....

cokbuyuk endise icinde suan esin.. ve aslinda sorumlunun kendisi oldugununda farkinda biliyormusun.. ondan butun bu hircinligi.. insallah tez vakitte alirsiniz yavrunuzun haberini...

tugceeecimm...git bebegim git... dolasin bol bol sonra bu zirt birt cikmalara biraz mesafe koyacaniz..simdi dolas... iyi gezintilerrr...

tuğçecimmm iyi gezmeler tatlım :)

sılacım valla o yüzük 1 senedir satılamadı 1 sene önce de alacaktım param çıkışmadı sonra unuttum almayı falan şimdi yine baktım hala duruyor.. şimdide param çıkışmadı adama dedimki bu benim nasibimm benim onu almamı bekliyor çünkü çok beğendim bunu ben ... ben bu yüzüğü alacam merak etme dedim alacam ben bunu yakın zamanda azıcık zula yapmam lazım ilk işim onu almak olacak

Sağol canım benim zaten sizler olmasanız ben nasıl dayanırım bu kadar strese bilmiyorum iyi ki varsınız canım Allaha sığınıyorum ondan sabır diliyorum inşallah bugünlerde geçecek o zaman konuşmak için sıra bana da gelecek şimdi herşey düzgün gitsin diye bişey demiyorum ... Az önce telefonda anlatıyorum doktorla konuştuklarımızı sinirden köpürüyor gene bekle gene bekle ohoooooo diye başladı söylenmeye .... Ya çok şükür bekleyecek durumumuz var niye böyle yapıyorsun ya direk sizden bişey olmaz deselerdi ne yapacaksın diyorum tınnnn adam beni dinlemiyor bile

neyse canlarım yazarken baya ağladım müşterilerim gelecek ben gideyim elimi yüzümü yıkayım bi kendime geleyim biraz daha iyi olursam gelirim gene ... Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

ne hakla da beter duruma gelicek... öle olursa sende ona karşılık ver görsün suçun kimde olduğunu... bencil erkeklerden nefret ediorum yaa.... bnmkide olsa böle bi durumda kesin böle yapardı gibi gelio bana... ama hayatta affetmezdim valla çocuk mocukta yapmazdım alla alla hem kendi suçlu hemde seni üzücek öle şey varmı ? sende çık üste kendini ezdirme izin verme seni üzmesine... ne kadar izin versen o kadr üste çıkıolar çünkü

git canım git elini yüzünü yıka ferahla rahatla... geçecek sıkıntılarımız sen içini ferah tut

evet canım benımde 2 saat evvel 2 kere oyle bir agrım oldu birdenbire.. bagırdım neredeyse. üsüttümde o yuzden mi acaba bilemedim..
oyle guzelimmm..... sende insallah su durumundan kurtulursun insallah..
ahh kuzumm Allah razi olsun... yollarsin yollarsin... bigun koyarim foto zaten civcivide koycam..menbetamad asorler verdiydimm.
evet bende bekliyorumm..

bende bilmiyordum test yaptıracagını.. habersiz bırakma bizi.. aldıgın kupelerını gule gule tak, kocanda montunu iyi gunlerde kullansın canım..

inan breshka hem okuyorum hem sınırlenıyorumm.. moralım cok bozuldu.. dıyecek bırsey bulamıyorumm.. erkekler hıcbır sorunu kendılerıne yakıstıramazlar.. sucuda hep en yakınına atarlar.. senınkide o hesap.. birkere sen hsg sonrası 6 ay beklemen lazım.normal yoldan olabılır neticede.. yanı bekleyebılırsın bu senın ıstegıne gore degısır..
sen 1-2 ay bekledın ve kocanın ıstegıyle tupe karar verdınız.. yaptırmıcam desen ayak gersen beklemekten baska bırsey yapamayacak kocan.. sen hıc sesını cıkarmadan tup bebek surecını kabul edıyorsun(hepimiz ne kadar zor bir surec oldugunu bılıyoruz)o psikolojiye giriyorsun.. ve o ne kadar anlayıssız davranıyor.. dunya sadece onun etrafında donuyor sankı.. cok bencıl davranmıs kusura bkma tatlım ama boyle... bu sekılde davranması cok tuhafıma gıttı.. cok agrıma gıttı.. cok uzuldumm.. Allah yardımcın olsun.. relax olmaya calıs.. beynını bunlarla cok mesgul etme..

selam kızlarrr,
içimde bi sıkıntı var hayrolsun, zaten gece rüyadam da güzel değildi.

sorma canım yaa hem keseye zarar hem psikolojime zarar sanki çok normalmişim gibi.
sen de yarın doktora gidiyormuşsun güzel haberlerini hemen ilet bize bideeee resmi unutma. ohhh gez bakalım kocişinle

breshka, canım seni çok iyi anlıyorum aynı dertden bende de var. 2 gün önce msjlaştık eşimle hem ev almak istiyosun hem bebek nasıl olcak diyo, çok kızdım çok sinirlendim ve malesef ben susamıyorum susmasamda belli ediyorum. susmadım tabi o da tamam seninle tartışmıcam nasıl istersen öle yaparız dedi. ama yinede kızgınım ona. neymiş çok beklemişiz nasıl olcakmış ya o hastaysa ya aşılama tutmazsa bir sürü olumsuzluk yazdı çok sinirlendim ve moralim bozuldu. sabrediyorum ve gelir gelmez kendisini doktora götürcem. aslında o da istiyo ama ya tutmazsa diye korkuyo bana yükleniyo. aha seninkinden bi tane daha. inşallah onda bişey çıkmaz yarabbim. ama sen susarak büyük erdemlik yapıyosun. bir an önce sağlam bişekilde bu işe başlasada inşallah Allahım yüzünüze gülse. sonra sen o pozitif tahlili kocanın gözüne büyük bi zevk sok çünkü ben öle yapıcam ahtım var

Son düzenleme:

Canım beinmyaaaa ne olur öle söyleme gerçekten çok üzüldüm eşlerimiz bazen öle laflar ediyorki inan tanıyamıyoruz onları oda istemeden öle söylemiştir emin ol bende eşimle çok yaşadım bebek konusunda değil ama başka konularda hatta bi kere gecenin bi yarısı evden çıktım gittim erkekler malesef böyle tatlım bizim duygularımızı anlamıyorlar yaşayan biliyor sen üzme güzel canını inşallah herşey yoluna girecek ve ilk denemenizde bebeğinize kavuşacaksınız hiç sorunu olmayan insanların bile çocukları geç oluyor oda anlayacak hatasını emin ol lütfennnnn sen üzülme canım benim

sempatiğimmm saolasınnn canımmm teekkür ederim.. daha güzelleri siizin olsun

Üşümüşde olabilirim canım belki geceleri ince giyiniyorum çünkü

Ben küskünüm feleğe
Düştüm bitmez çileye
Nerelere gideyim
Kara bahtım gülmeye
Ben küskünüm feleğe
Düştüm bitmez çileye
Ben ne ettim feleğe
Verdi bana bu derdi
Yıllardır hep ağlattın
Şu gönlüm güldürmedi
Ben küskünüm feleğe
Düştüm bitmez çileye....

hly canımmmm
doktora gitmişsin hiç aklımda değildi canım. hadi bakalım hayırlısı Allahtan.
hımmm alışverişte yapmışsın iyi olmuş.

menbetaa hatarım ne oldu da sancı girdi yanlış hatırlamıyorsam sen evi fazla ceyrana veriyosun tutulcan bi gün haberin olsun

Son düzenleme:

sag kasıgıma bırden saplandı canım 2-3 sn surup gectı. 2 kez oldu.. cok koruyorum kendımı ama üsütmüs olabilirm..

bu arada su cumleyı okuyunca ay tanısıyormuyuz dedım benı ve daıremı goruyor bu kadın

daha evvel gittiğim yerde cok esiyordu canım o zaman tutulmustum ordan hatılıyorsundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…