- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.921
hey Allahım yaa... Sankı kendisi elinden geleni yaptıda bütün suç sana kaldı... Valla kızdım bende eşine şu sıgara olayında... Bari çaba harcada ondan sonra suçla dımı ama? Sende cok yıprandın , yıpranmayada devam edıyosunn ama cok şükür umudunu asla yıtırmedın bershkacımmm Allah bunun mükafatını verıcek sana inşallah sabret güzelim
Kızlarrr ben kaçıyorummm... Canım sıkılıyo dedımm kocişim geldii dolaşmaya cıkıcazzz cok opuyorum sızı... Bershkacımm senı ayrıca öpüyorummm moral öpücüğü... İnşallah faydası olur arkadasım
ayyy benim kocişim de geçen sene ki doğum günümde bana laptop aldıbu sene ıphone istiyorumm bakalımm nolcak
senin kocişde fazla birleştirmiş canım yani... evlilik yildönümü ve d.günü tamam da doğum hediyesi ayrı ve özel bişi olmalı yani onu katmasıın kuzura bkmasın taam mıııı
Evet hülyacım kendi değerlerinin düşük olmasından bile beni sorumlu tutuyormuş... Geçen gün görümcemle konuşuyorduk eşim birtek ablasına anlatmış bu olayı onada bende bi problem yok breshkayı bekliyoruz demiş kızda dayanamadı bana sordu moralin nasıl neyin varmış belli oldumu diye.. Bende şaşırdım bende sadece bu ay progesteron yüksek çıktı onun haricinde bişey yok kardeşinin sonuçları böyle böyle dedim anlattım o da şaşırdı bana böyle anlatmadı o zaman sen nasıl duruyosun böyle kimseyle bişey paylaşmadan ben kardeşimi bilmezmiyim canını sıkıyordur senin ben onunla bi konuşayım dedi bende madem sana öyle söylemiş şimdi benim sana böyle bişey dediğimi duyarsa hepten sinir olur en iyisi sen bi akşam bize gel konu açılsın konuş dedim. Dün akşamda bize geldi konuşmaya başladı Ben eşim sigarayı bıraktı sanıyorum meğer içiyormuş akşamları benim yanımda içmiyormuş ordan başladık konuya sonra herşey senin yüzünden hsg sonrası beklemiycektik değerlerde bu kadar düşmeyecekti o zaman sonuçlar iyiydi falan diye başladı konuşmaya ben tabi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum görümcem sağolsun baya kızdı kızın ne suçu var maden hsg de bişey çıkmamış senin değerlerin içinde iyi demişler niye boşuna kız kendine hormon yüklemek istesinki ben olsam bende beklerdim zaten kızın dediği kadar da beklememişsin falan diye biraz üstüne gitti ...benim yüzümden çocuk sahibi olamayacağız anlayacağınız herşeyin sorumlusu benimmm Allah alsa beni yanına da bende kurtulsam etrafımdakilerde kurtulsa böylece ortada bi problem kalmaz .....
moralim çok bozuk canım akşam evde kıyametler koptu eşim meğer içinde o kadar çok şey biriktirmişti dün patladı hala kendimde değilim ... çok üzgünüm herşeyin sorumlusu olarak beni görüyomuş meğer ...
Evet hülyacım kendi değerlerinin düşük olmasından bile beni sorumlu tutuyormuş... Geçen gün görümcemle konuşuyorduk eşim birtek ablasına anlatmış bu olayı onada bende bi problem yok breshkayı bekliyoruz demiş kızda dayanamadı bana sordu moralin nasıl neyin varmış belli oldumu diye.. Bende şaşırdım bende sadece bu ay progesteron yüksek çıktı onun haricinde bişey yok kardeşinin sonuçları böyle böyle dedim anlattım o da şaşırdı bana böyle anlatmadı o zaman sen nasıl duruyosun böyle kimseyle bişey paylaşmadan ben kardeşimi bilmezmiyim canını sıkıyordur senin ben onunla bi konuşayım dedi bende madem sana öyle söylemiş şimdi benim sana böyle bişey dediğimi duyarsa hepten sinir olur en iyisi sen bi akşam bize gel konu açılsın konuş dedim. Dün akşamda bize geldi konuşmaya başladı Ben eşim sigarayı bıraktı sanıyorum meğer içiyormuş akşamları benim yanımda içmiyormuş ordan başladık konuya sonra herşey senin yüzünden hsg sonrası beklemiycektik değerlerde bu kadar düşmeyecekti o zaman sonuçlar iyiydi falan diye başladı konuşmaya ben tabi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum görümcem sağolsun baya kızdı kızın ne suçu var maden hsg de bişey çıkmamış senin değerlerin içinde iyi demişler niye boşuna kız kendine hormon yüklemek istesinki ben olsam bende beklerdim zaten kızın dediği kadar da beklememişsin falan diye biraz üstüne gitti ...benim yüzümden çocuk sahibi olamayacağız anlayacağınız herşeyin sorumlusu benimmm Allah alsa beni yanına da bende kurtulsam etrafımdakilerde kurtulsa böylece ortada bi problem kalmaz .....
Şimdiye kadar hep destek olmaya çalıştım nasıl paraladım kendimi görmeden sizler biliyorsunuz anlattıklarımla o benim yanımdayken görmüyorya en çok o zoruma gitti başka şeylerde söyleyip kalbimi çok kırdı ... Ben nasıl bi heyecan yaşıyorum her çözüm yolu bulduğumda hem bi çaba göstermiyor hemde ortada bi suçlu bulmaya çalışıyor ... Ben bilmiyorum daha ne yapmam gerekiyor iş sende bitiyor canım biraz kendine dikkat etmen gerek bazı şeyleri uygulamazsan olmaz diyorum kırık plak gibi senin yüzünden bekelemeseydik bunlar gelmeyecekti başımıza diyor iyide sen zaten tüp istemiyormuydun tüp için değerlerin yeterli niye korkuyorsun ki bu kadar diyorum bidahakine bu kadar da olmayacak göreceksin o zaman asıl kıyamet kopacak diyorİçme şu sigarayı diyetini yap bak nasıl düzelme olacak sende göreceksin diyorum yokkkkk yokkk adam dinlemiyor
öyle yapmaya çalışıyorum sılam ama dayanacak gücüm kalmadı artık o görmesin diye ağlayamıyorum bile ama yine susucam yeterli bi sonuç alalım baktım olmuyor o zaman konuşucam artık ben alttan aldıkça üstüme geliyor çünkü .. Onu da anlıyorum ama bende Allahın yarattığı aciz bi kulum işte peygamber sabrı yokki bende de nereye kadar sabredicem birgün muhakkak patlayacağım ondan korkuyorum Allahım görsün biran önce bitsin bu sıkıntılar ... Dualarını eksik etme canım çooook ihtiyacım varestagfirullah........... bebegimbenimm..bitanem... guclu arkadasim... Allah kimseye cekemeyecegi dert yuklemez degil mi hayatim!! nolur arkadasim,isyanlara girme.. bu senin denenme surecin.. inanki mukafatni alacaksin.. senin tek can sIkIci yanin esin. o sana yeterince destek deil, senin kadar cabalasa hersey daha kontrollu ve biraz daha kolay ilerleyecek.. ama onun psikolojiside yerlerde.. senin yapacagin, bu durumda onunla didisme,laf yaristirmayin. sen tamam de, suclu benim de ,sorun bende de .. onemli deil. zor olsada soyle. cunku o sorununu hazmedemiyor,kabullenemiyor. bununla yuzlesemiyor. gorumcenin bilmeside iyiolmus. boylece biraz yukun hafifler. sen ona direttigin surecesigarayi birakmiycak belli... ama bunu birakmazsa cozum cok guclesir die duyuyordum drlardan.. nasihat eder gibi deilde, ictigi takdirde olacaklari ve olmayacaklari anlatmayi dene.. hos kendiside biliyor ve sende defalarca soylemissindir ama daha ilimli yaklasmayi dene.. simdi esin cok hircin onuda anlayabiliyorum inan... ama ofkesi sana deil bunu bilmelisin... onun bu tavrida normal kabul edilebilir. cunku okadar savunmasiz hissediyorki kendini sorumlulugu ustlenebilecek kadar cesareti toparlayamiyor malesef.. ve senin kadar guclu olamiyor..
uzulerek soyluyorum bitanem, sen toparlayacaksin. bunlarin yasanmasina izin vermeyeceksin.. su durumda helal olsun,masalah sana esinden daha guclusun. insalllah cabalarinin sonucu verir Mevlam. yavruna kavusursun..
dualarim seninle kuzucum.. Allah yardimcin olsun..
Sanırım öyle canım o yüzden cevap vermiyorum bende ama özür dileyeceğine daha da beter duruma gelmez umarım akşam eve gitmek istemiyorum valla ....canım yaaa kıyamam belki üzüntüsünden ne diceeni bilememiştir..Erkekler biraz bencil oldukları için istedikleri bişi olmadıı zaman direk karşı tarafı suçlama olayına giriolar çünkü... Sen sıkma canını hatasını anlar özür diler bitanem üzülme sen... senn ne suçun var Allah vermedikten sonra ... İnş Rabbim hepsini utandırıcak üzülme sen
Şimdiye kadar hep destek olmaya çalıştım nasıl paraladım kendimi görmeden sizler biliyorsunuz anlattıklarımla o benim yanımdayken görmüyorya en çok o zoruma gitti başka şeylerde söyleyip kalbimi çok kırdı ... Ben nasıl bi heyecan yaşıyorum her çözüm yolu bulduğumda hem bi çaba göstermiyor hemde ortada bi suçlu bulmaya çalışıyor ... Ben bilmiyorum daha ne yapmam gerekiyor iş sende bitiyor canım biraz kendine dikkat etmen gerek bazı şeyleri uygulamazsan olmaz diyorum kırık plak gibi senin yüzünden bekelemeseydik bunlar gelmeyecekti başımıza diyor iyide sen zaten tüp istemiyormuydun tüp için değerlerin yeterli niye korkuyorsun ki bu kadar diyorum bidahakine bu kadar da olmayacak göreceksin o zaman asıl kıyamet kopacak diyorİçme şu sigarayı diyetini yap bak nasıl düzelme olacak sende göreceksin diyorum yokkkkk yokkk adam dinlemiyor
Sağol canım benim zaten sizler olmasanız ben nasıl dayanırım bu kadar strese bilmiyorum iyi ki varsınız canım Allaha sığınıyorum ondan sabır diliyorum inşallah bugünlerde geçecek o zaman konuşmak için sıra bana da gelecek şimdi herşey düzgün gitsin diye bişey demiyorum ... Az önce telefonda anlatıyorum doktorla konuştuklarımızı sinirden köpürüyor gene bekle gene bekle ohoooooo diye başladı söylenmeye .... Ya çok şükür bekleyecek durumumuz var niye böyle yapıyorsun ya direk sizden bişey olmaz deselerdi ne yapacaksın diyorum tınnnn adam beni dinlemiyor bileayyy cnım breshkam yaa valla çok üzüldüm ve eşine afedersin ama çok kızdım yani ! ne demek senin yüzünden olmuyo falan ya hayret bişi Allah verir Allah alır dua edip şükretsin elinden geleni yapsın sigarayı bıraksın düzenli yemek yesin takviye yapsın ondan sonra sana dönsün laf etsin yaa hayret bişi
çok sinirlendim bak şimdiaz önce teyzem aradı hani kuzenim düğüne gitmiştim ya o kızı kaçırmıştı ve hemen hamile kalmıştı o gece düğünde hamileydi yani 1 aylık az önce kontrole gitmişler 2 aylık oldu bebek ölmüş Allah korusun yani halimize şükredelim nolursa olsun.. Al işte kız ilk geceden hamile kaldı ama daim olmadı her işte bir hayır vardır .. zaten duygusal bunalımlı zorlu stresli süreçlerden geçiyoruz birbirmize destek olmak varken bu şekilde olmaz yani...
sen biraz daha sabret canım Allah yardımcımız olsun sıkıntılarımı çabalarımızı görüyo Rabbim eminim bizi mükafatlandıracaktır bu muhteşem duyguyu bahşedecektir bizede... eşin de umarım bir an önce yaptıklarının farkına varır ve sana köstek yerine destek olmaya başlarr canımm... her zaman yanındayız unutma
öyle yapmaya çalışıyorum sılam ama dayanacak gücüm kalmadı artık o görmesin diye ağlayamıyorum bile ama yine susucam yeterli bi sonuç alalım baktım olmuyor o zaman konuşucam artık ben alttan aldıkça üstüme geliyor çünkü .. Onu da anlıyorum ama bende Allahın yarattığı aciz bi kulum işte peygamber sabrı yokki bende de nereye kadar sabredicem birgün muhakkak patlayacağım ondan korkuyorum Allahım görsün biran önce bitsin bu sıkıntılar ... Dualarını eksik etme canım çooook ihtiyacım var
Sanırım öyle canım o yüzden cevap vermiyorum bende ama özür dileyeceğine daha da beter duruma gelmez umarım akşam eve gitmek istemiyorum valla ....
Sağol canım benim zaten sizler olmasanız ben nasıl dayanırım bu kadar strese bilmiyorum iyi ki varsınız canım Allaha sığınıyorum ondan sabır diliyorum inşallah bugünlerde geçecek o zaman konuşmak için sıra bana da gelecek şimdi herşey düzgün gitsin diye bişey demiyorum ... Az önce telefonda anlatıyorum doktorla konuştuklarımızı sinirden köpürüyor gene bekle gene bekle ohoooooo diye başladı söylenmeye .... Ya çok şükür bekleyecek durumumuz var niye böyle yapıyorsun ya direk sizden bişey olmaz deselerdi ne yapacaksın diyorum tınnnn adam beni dinlemiyor bile
neyse canlarım yazarken baya ağladım müşterilerim gelecek ben gideyim elimi yüzümü yıkayım bi kendime geleyim biraz daha iyi olursam gelirim gene ... Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız
evet canım benımde 2 saat evvel 2 kere oyle bir agrım oldu birdenbire.. bagırdım neredeyse. üsüttümde o yuzden mi acaba bilemedim..Kızlar sağ kasığımda sanki bir yumruk varmış gibi bacak bacak üstüne attığımda ağrıyor sandalyede geriye yaslanınca geçiyor ameliyat olduğum taraf niye böyle olmuşturki acaba yumurtlamama mı oluyor içime kurt düştü şimdi :18:
evet bende bekliyorumm..oyle guzelimmm..... sende insallah su durumundan kurtulursun insallah..
ahh kuzumm Allah razi olsun... yollarsin yollarsin... bigun koyarim foto zaten civcivide koycam..menbetamad asorler verdiydimm.
bende bilmiyordum test yaptıracagını.. habersiz bırakma bizi.. aldıgın kupelerını gule gule tak, kocanda montunu iyi gunlerde kullansın canım..yok canım 4 te alcam sonuçlarımı da hayırdır sana ne oldu ? kötü bişi yoktur inşallah :18::18:
inşallah tuğçecim dualarınızı eksik etmeyin valla hayırlısıyla yarını atlatayım bakalım tüüpe engel bi durum çıkmasın da Allah korusun .... yazarım tabi canım merak etmeyinn .... kocama da mevsimlik şimdi şu ara giyeceği ince mont aldım canım ihtiyacı olan bişiş yani
moralim çok bozuk canım akşam evde kıyametler koptu eşim meğer içinde o kadar çok şey biriktirmişti dün patladı hala kendimde değilim ... çok üzgünüm herşeyin sorumlusu olarak beni görüyomuş meğer ...
birkere_sevdimm aldiklarin cok guzel cnmm eminim sanada cok yakismistirr iyi gunlerde giy cnm bnm :)
kardaizcimmm insallah arabanda bisey cikmaz yaa aklima geldikce sinirleniyorum sana verdikleri zararlar hala bitmiyo hayret bisey...
Silacimmm ne bu depresif haller valla cok sasirdimm sen hic boyle olmazdinInsan bazen bunalim oluyoo sende bu donemdesin sanirimm cabuk topla kendini ben eski neseli silami geri istiyorummm
evet canım benımde 2 saat evvel 2 kere oyle bir agrım oldu birdenbire.. bagırdım neredeyse. üsüttümde o yuzden mi acaba bilemedim..
evet bende bekliyorumm..
bende bilmiyordum test yaptıracagını.. habersiz bırakma bizi.. aldıgın kupelerını gule gule tak, kocanda montunu iyi gunlerde kullansın canım..
inan breshka hem okuyorum hem sınırlenıyorumm.. moralım cok bozuldu.. dıyecek bırsey bulamıyorumm.. erkekler hıcbır sorunu kendılerıne yakıstıramazlar.. sucuda hep en yakınına atarlar.. senınkide o hesap.. birkere sen hsg sonrası 6 ay beklemen lazım.normal yoldan olabılır neticede.. yanı bekleyebılırsın bu senın ıstegıne gore degısır..
sen 1-2 ay bekledın ve kocanın ıstegıyle tupe karar verdınız.. yaptırmıcam desen ayak gersen beklemekten baska bırsey yapamayacak kocan.. sen hıc sesını cıkarmadan tup bebek surecını kabul edıyorsun(hepimiz ne kadar zor bir surec oldugunu bılıyoruz)o psikolojiye giriyorsun.. ve o ne kadar anlayıssız davranıyor.. dunya sadece onun etrafında donuyor sankı.. cok bencıl davranmıs kusura bkma tatlım ama boyle... bu sekılde davranması cok tuhafıma gıttı.. cok agrıma gıttı.. cok uzuldumm.. Allah yardımcın olsun.. relax olmaya calıs.. beynını bunlarla cok mesgul etme..
evet canım benımde 2 saat evvel 2 kere oyle bir agrım oldu birdenbire.. bagırdım neredeyse. üsüttümde o yuzden mi acaba bilemedim..
evet bende bekliyorumm..
bende bilmiyordum test yaptıracagını.. habersiz bırakma bizi.. aldıgın kupelerını gule gule tak, kocanda montunu iyi gunlerde kullansın canım..
inan breshka hem okuyorum hem sınırlenıyorumm.. moralım cok bozuldu.. dıyecek bırsey bulamıyorumm.. erkekler hıcbır sorunu kendılerıne yakıstıramazlar.. sucuda hep en yakınına atarlar.. senınkide o hesap.. birkere sen hsg sonrası 6 ay beklemen lazım.normal yoldan olabılır neticede.. yanı bekleyebılırsın bu senın ıstegıne gore degısır..
sen 1-2 ay bekledın ve kocanın ıstegıyle tupe karar verdınız.. yaptırmıcam desen ayak gersen beklemekten baska bırsey yapamayacak kocan.. sen hıc sesını cıkarmadan tup bebek surecını kabul edıyorsun(hepimiz ne kadar zor bir surec oldugunu bılıyoruz)o psikolojiye giriyorsun.. ve o ne kadar anlayıssız davranıyor.. dunya sadece onun etrafında donuyor sankı.. cok bencıl davranmıs kusura bkma tatlım ama boyle... bu sekılde davranması cok tuhafıma gıttı.. cok agrıma gıttı.. cok uzuldumm.. Allah yardımcın olsun.. relax olmaya calıs.. beynını bunlarla cok mesgul etme..
hly canımmmm
doktora gitmişsin hiç aklımda değildi canım. hadi bakalım hayırlısı Allahtan.
hımmm alışverişte yapmışsın iyi olmuş.
menbetaa hayarım ne oldu da sancı girdi yanlış hatırlamıyorsam sen evi fazla ceyrana verşyosun tutulcan bi gün haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?