2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar sonuçlarım elimde

TSH : 4.44 --> yine yüksek doktorumu aradım ilacın dozunu arttırdı .. ( tiroid hormonu bu )
FSH : 187 --> bu düşükk bunu biliorum
LH : 9.45 --> bu nasıl bilmiorum :26:
E2 : 427.2 --> ne demek bilmiyorum çok mu düşük mü :26:
Prolaktin : 11.92 --> bu nasıl ii mi onuda bilmiyorum :26:
Progesteron : 17.38 --> bunu da bilmiyorum nasıl :26::26:

ama kanımda sedimantasyon yani iltihap yine yüksek 41 çıkmış acaba bu engel midir yaa :44::44:

canım şuan içinde buluduğun duruma çok üzüldüm..fakat bunlar aşılamayacak sorunlar değil..erkekler kadınlar gibi değildir..biz her acıya, her soruna göğüs gerecek güce sahibiz, her ne kadar erkekler kadınlardan daha güçlü olarak bilinsede, aslında bunun böyle olmadığını düşünüyorum ben..biz her türlü sorunla, her türlü acıyla daha çabuk başa çıkabiliyoruz..erkekler için bu bebek konusu biraz daha farklı bir önem taşıyor, onlar bunu direk erkeklikleriyle bağdaştırıyorlar..erkek adamın şöyle çocuğu olur böyle çocuğu olur gibi söylemler yüzünden kendilerinde bazen eksiklik çıktığı zaman bunu kabullenemiyo olabiliyorlar..toplum baskısı işte..eşini de anlamaya çalış, elbette o kendindeki sorunun farkında ama bunu dile getirmesi onun için o kadar zor ki..düşün ablasına bile söyleyemeyecek kadar çekinilecek bir konu olarak görmüş ki, kendinde bir sorun olduğundan bahsedememiş..bu tür konuları çoğul kişilerle konuşmak yerine eşinle direk başbaşa, yüz yüze ve direk karşına alarak konuşman göz teması ile konuşman daha büyük bir fayda sağlayacaktır..hem senin psikolojin için hem onun hemde aile huzurunuz açısından..onun şuan hiç çekinmeden herşeyi konuşabileceği tek insan sen olduğun için senin yanında daha rahat olacaktır..ona durumun ortak sorununuz olduğunu, bütün sorun onda olsa bile ona destek olacağını, şuan ikinizde de ufak bir sorun olduğunu ve şükürler olsun ki bunun bir çözümü olduğunu güzelce anlatmam lazım..bunu birlikte aşacaksınız, zor günleri birlikte paylaşacaksınız ki geçsin..eğer ki böyle bir zamanda birbirinizle zıtlaşırsanız ilişkinizde tamiri olmayacak kırıklar oluşabilir tatlım..bana göre sen çok mantıklı bir kızsın, eşinden binlerce kat daha mantıklısın o yüzden her zaman ki gibi görev yine bize düşüyor, hani derler ya nabzına göre şerbet vermek diye..aynen öyle..yavaş yavaş durumun farkına varmasını sağlamasın..bebek hepimizin istediği birşey ama malesef eşlerimiz olmadan olmuyor dimi..ilk önce bizim sağlığımız ve huzurumuz önemli, bebek daha sonra geliyor, şimdi daha var olmayan bir bebek yüzünden eşlerimizle kötü olmanın aramızı açmanın bir mantığı olamaz..bu durumun bize olumsuzluklardan başka bir katkısıda olamaz bence..volkan konak'ı çok severim ben..bi şarkısında şöyle der "kadın olmak zor zanaat"..gerçekten kadın olmak zor zanaat..ama biz bu zanaatı hakkıyla yerine getirebiliyoruz ne mutlu ki..güçlü olacağız, her zaman güçlü..ne sevdiklerimizi kaybetmeye gönlümüz var ne de bebişsiz olmaya değil mi?onlar için güçlü olacağız..sendeeende bunu bekliyorum tatlım..eşinden sakın soğuma, sakın ona kızma..o erkek..bizim gibi düşünmesinin imkanı yok..onun gözünden görmeye çalış..belli ki kendindeki sorunu kabullenemiyor..destek ol, kavgayla hiçbirşey çözülmez, sükunet, destek ve özveri..herşey hallolur umarım tatlımm..naçizane fikirlerim bunlardır..umarım anlatabilmişdir..dediğim gibi "kadın olmaz zor zanaat"..ama bi daha dünyaya gelsem erkek olacağıma kadın olmayı tercih ederdim..bu da böyle bir gerçek işte

Tatlım hiç anlamıyorumki bu testlerden anlayan birileri gelri birazdan :))))

benımde hıcbır bılgım yok bu konuda.. doktorun bısey demedımı guzelım anlatmadı mı su sudur dıye.. azra olsaydı ıyı yorumlardı..

bak bakalım burası yardımcı olur belkı ay ekleyemedım sankımmm...

kuppe hosgeldın canımmm..

Son düzenleme:
hoşbuldum membetacımmmmm sağoll

Teşekkür ederim tatlım iyiyim çok şükür seni gördük daha iyi olduk özletme kendini

çokk sağol fıstığımm fırsat buldukça giriyorum işte..yarında işe başlıyorum raporum bitiyo, fazla giremiycemmm..ama aklım hep sizlerde

Son düzenleme:

hem ordan hem sende demiştim ben evi çok havalandırırım demiştin canım. bide biraz da tahmin ediyorum. sık sık ev temizliyosun çünkü misafirden sebep.

üzülme hayatım bozma moralini du bakalım bi doktor görsün. hem kuppeciğimin dediği gibi yanında değerlerle karşılaştırabilirsin. azra olsa belki bi iki bişey söylerdi.

kuppecim hoşgeldin breshka yaa da döşemişsin canım. Ağzına sağlık hayatım güzel paylaşım olmuş.

ay hiçte unutmuyorsun canımm benımmm.. saol...

hlycım ya alt cızgıler varsa degerler yuksek demek kı.. ay sıkıntı yaptım... ama sadece tsh ıcın hapın dozajını yukselttyse dıgerlerıne onem mı vermedı.. anlayamadım ben..

Annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....

tatlım e2 ile lh yüksek ama bu tamamen pco ile alakalı bi durum. Sorun yok testlerde sıkma canını

yazıyor canım.. ama pek anlaşılmıyor alt kalemleri var bi sürü :26:
fotosunu çekip koysana bi bakiimm..araştırırız ona göre kuşumm..
Canım benimmmm sende hep bizim aklımızdasın demek yarın iş başlıyorrrr hayırlı uğurlu olsun tatlımmmm
çok sağol canımmm..inşallah hayırlı uğurlu olur..çünkü hiç işe gidesim yok
kuppecim hoşgeldin breshka yaa da döşemişsin canım. Ağzına sağlık hayatım güzel paylaşım olmuş.

canımm hoşbuldummm..evet çok üzüldüm breshka'ya..içimden geldiği gibi yazdımm..beğenmene sevindim kuşumm..kimse kötü olmasın birbiriyle ya..hayat olumsuzluklarla ilerlemiyor çünkü, madem ki biz yaşıyoruz bu hayatı, güzel yönleriyle yaşamak hakkımız, onu da sağlayacak olan bizlerizz..umarım sorunu hallolur..sen neler yapiosun fıstığım iyisindir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…