- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.941
Evet hülyacım kendi değerlerinin düşük olmasından bile beni sorumlu tutuyormuş... Geçen gün görümcemle konuşuyorduk eşim birtek ablasına anlatmış bu olayı onada bende bi problem yok breshkayı bekliyoruz demiş kızda dayanamadı bana sordu moralin nasıl neyin varmış belli oldumu diye.. Bende şaşırdım bende sadece bu ay progesteron yüksek çıktı onun haricinde bişey yok kardeşinin sonuçları böyle böyle dedim anlattım o da şaşırdı bana böyle anlatmadı o zaman sen nasıl duruyosun böyle kimseyle bişey paylaşmadan ben kardeşimi bilmezmiyim canını sıkıyordur senin ben onunla bi konuşayım dedi bende madem sana öyle söylemiş şimdi benim sana böyle bişey dediğimi duyarsa hepten sinir olur en iyisi sen bi akşam bize gel konu açılsın konuş dedim. Dün akşamda bize geldi konuşmaya başladı Ben eşim sigarayı bıraktı sanıyorum meğer içiyormuş akşamları benim yanımda içmiyormuş ordan başladık konuya sonra herşey senin yüzünden hsg sonrası beklemiycektik değerlerde bu kadar düşmeyecekti o zaman sonuçlar iyiydi falan diye başladı konuşmaya ben tabi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum görümcem sağolsun baya kızdı kızın ne suçu var maden hsg de bişey çıkmamış senin değerlerin içinde iyi demişler niye boşuna kız kendine hormon yüklemek istesinki ben olsam bende beklerdim zaten kızın dediği kadar da beklememişsin falan diye biraz üstüne gitti ...benim yüzümden çocuk sahibi olamayacağız anlayacağınız herşeyin sorumlusu benimmm Allah alsa beni yanına da bende kurtulsam etrafımdakilerde kurtulsa böylece ortada bi problem kalmaz .....
Canım hoşgeldin nasılsın
kuppecim hoşgeldin canım... test sonuçlarım nasıl bi değerlendirme yapar mıın :26::26:
iyiyimmmmmm fıstığımm..sen nasılsınn
kızlar sonuçlarım elimde
TSH : 4.44 --> yine yüksek doktorumu aradım ilacın dozunu arttırdı .. ( tiroid hormonu bu )
FSH : 187 --> bu düşükk bunu biliorum
LH : 9.45 --> bu nasıl bilmiorum :26:
E2 : 427.2 --> ne demek bilmiyorum çok mu düşük mü :26:
Prolaktin : 11.92 --> bu nasıl ii mi onuda bilmiyorum :26:
Progesteron : 17.38 --> bunu da bilmiyorum nasıl :26::26:
ama kanımda sedimantasyon yani iltihap yine yüksek 41 çıkmış acaba bu engel midir yaa :44::44:
kızlar sonuçlarım elimde
TSH : 4.44 --> yine yüksek doktorumu aradım ilacın dozunu arttırdı .. ( tiroid hormonu bu )
ama kanımda sedimantasyon yani iltihap yine yüksek 41 çıkmış acaba bu engel midir yaa :44::44:
Teşekkür ederim tatlım iyiyim çok şükür seni gördük daha iyi olduk özletme kendini
canım o değerlerin yanında referans değerler yazar, yani olması gereken normal değerler onlar yazmıo mu :26:
çokk sağol fıstığımm fırsat buldukça giriyorum işte..yarında işe başlıyorum raporum bitiyo, fazla giremiycemmm..ama aklım hep sizlerde
sag kasıgıma bırden saplandı canım 2-3 sn surup gectı. 2 kez oldu.. cok koruyorum kendımı ama üsütmüs olabilirm..
bu arada su cumleyı okuyunca ay tanısıyormuyuz dedımbenı ve daıremı goruyor bu kadın
daha evvel gittiğim yerde cok esiyordu canım o zaman tutulmustum ordan hatılıyorsundur..
kızlar sonuçlarım elimde
hem ordan hem sende demiştim ben evi çok havalandırırım demiştin canım. bide biraz da tahmin ediyorum. sık sık ev temizliyosun çünkü misafirden sebep.
üzülme hayatım bozma moralini du bakalım bi doktor görsün. hem kuppeciğimin dediği gibi yanında değerlerle karşılaştırabilirsin. azra olsa belki bi iki bişey söylerdi.
kuppecim hoşgeldin breshka yaa da döşemişsin canım. Ağzına sağlık hayatım güzel paylaşım olmuş.
kızlar sonuçlarım elimde
Tsh : 4.44 --> yine yüksek doktorumu aradım ilacın dozunu arttırdı .. ( tiroid hormonu bu )
fsh : 187 --> bu düşükk bunu biliorum
Lh : 9.45 --> bu nasıl bilmiorum :26:
Ama kanımda sedimantasyon yani iltihap yine yüksek 41 çıkmış acaba bu engel midir yaa :44::44:
annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....
fotosunu çekip koysana bi bakiimm..araştırırız ona göre kuşumm..yazıyor canım.. ama pek anlaşılmıyor alt kalemleri var bi sürü :26:
çok sağol canımmm..inşallah hayırlı uğurlu olur..çünkü hiç işe gidesim yokCanım benimmmm sende hep bizim aklımızdasın demek yarın iş başlıyorrrr hayırlı uğurlu olsun tatlımmmm
kuppecim hoşgeldin breshka yaa da döşemişsin canım. Ağzına sağlık hayatım güzel paylaşım olmuş.
Annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....
Annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?