- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.961
Annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....
Annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....
fotosunu çekip koysana bi bakiimm..araştırırız ona göre kuşumm..
çok sağol canımmm..inşallah hayırlı uğurlu olur..çünkü hiç işe gidesim yok
canımm hoşbuldummm..evet çok üzüldüm breshka'ya..içimden geldiği gibi yazdımm..beğenmene sevindim kuşumm..kimse kötü olmasın birbiriyle ya..hayat olumsuzluklarla ilerlemiyor çünkü, madem ki biz yaşıyoruz bu hayatı, güzel yönleriyle yaşamak hakkımız, onu da sağlayacak olan bizlerizz..umarım sorunu hallolur..sen neler yapiosun fıstığım iyisindir umarım..
sakin ve mantıklı düşünüyosun canım benim. karşımızda ki için evet doğruyu düşünüyoruz ama ben kendime gelince bocalıyorum galiba. geçmiş sayfada breshka nın bu konusunda postuna kendimden bahsetmiştim canım ordan biraz canım saıkkın yani.
sende yarın işe başlıyomuşsun. olsun zaman geçer alışırsın bi uğraş olur senin içinde. bana sorsan bende çalışmak istemiyorum ama 1 hafta gelmesem sıkılırım herhalde.
hoşbuldum hayatımm iyiiyyim sen nasılsınn fıstık anniş..başınız saolsun canım Allah mekanını cennet eylesin
küppecim hg canım nasılsın
ben o postu görmedimmmmmmm..senin geçmiş mesajlarından bulup okuyayım canımm..sakin ve mantıklı düşünüyosun canım benim. karşımızda ki için evet doğruyu düşünüyoruz ama ben kendime gelince bocalıyorum galiba. geçmiş sayfada breshka nın bu konusunda postuna kendimden bahsetmiştim canım ordan biraz canım saıkkın yani.
sende yarın işe başlıyomuşsun. olsun zaman geçer alışırsın bi uğraş olur senin içinde. bana sorsan bende çalışmak istemiyorum ama 1 hafta gelmesem sıkılırım herhalde.
ben gelmeyince hiç sıkılmıorum inş evin kredisi bitince istifa ederim otururm evimde ohhh mis gibi... evde otururkende uraşcak o kadar çok şey varki insanın sıkılmaya vakti kalmaz valla. çalışmaktan nefret ediyorum
ben gelmeyince hiç sıkılmıorum inş evin kredisi bitince istifa ederim otururm evimde ohhh mis gibi... evde otururkende uraşcak o kadar çok şey varki insanın sıkılmaya vakti kalmaz valla. çalışmaktan nefret ediyorum
hoşbuldum hayatımm iyiiyyim sen nasılsınn fıstık anniş..
ben o postu görmedimmmmmmm..senin geçmiş mesajlarından bulup okuyayım canımm..
zaman geçmesi bakımından çalışıyor olmak çok güzel gerçekten ama bazen diyorum eşime, yaaa çokk zengin ol kocammmda ben çalışmayım olmaz mı diyorummm..o da gülüyoçok yorucu oluyo, evdeyken yemek yapmaya da, pasta yapmaya da, börek yapmayadaaaa bi sürüü böyle zevkli şeye vakit var, severek yapıyorum ama çalışırken kolumu kaldırcak halim olmuyo..yapmak istediğim çoğu şeyi yapamıyorum
sana katılıyorumm fıstıkkk..ama bebişine daha iyi bir gelecekkkkkk sağlamak için, bu fedakarlığa devam edeceksindir..ahhh kadınlar ahhh..seviyorum bizi
valla güzelim hatırlarsan önceden diyodum çalışmak istemiyorum diye. evet işin özünde bende istemiyorum ama. şu an bana faydası var hem zaman geçiyo hem para lazım onu kazanıyorum. seninde inşallah ev kredin bir an önce biterde bebişinle oturursun evde.
canım sanırım kimse okumamış o postu. önemli değil yani ben pek öle şeylere takılmam. sen sordun halimi bende söledim. he sana katılıyorum bende seviyorum biziiiiii
offf laptopumun şarjı bitti yazıklarım hep gittiiiiiiiiii ....
ay kızlar bişi dicemmmm benim progesteron 17.38 ya yüksekmiş ve iyimiş bu yumurtam olduğunu hemde kaliteli ve çatladığına işaretmiş ve de şurda okudum kadın prg 16 çıkmış hamile kalmış ay ben şimdi nerelere gidem ne yapam çıldırdım acaba bnde de olabilir mi öle bişi eyy Allah ım duy sesimi nolur yalvarırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh biz çalışmaları bol tuttmuştuk bide :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/220861-21-gun-progesteron-test-sonucum.html link bu
ay kafayı yedim galiba
afedersin bikeresevdim cnaım sen cenaze haberi aldın ben neyle uğraşıorum başın saolsun canım Allah rahmet eylesin...
kuşumm yanlış anlama..benim eve şu telekom gelip bi telefon bağlamadı yeni bina olduğu için..randevu verip duruyorlar..o yüzden wınn mıdır nedir ondan aldık internete girebilmek için, onunda limitimi ne varmış o bitti, bende iphone mu modem olarak kullanıyorum, internete notebooktan bağlanıyorum onun sayesinde, böyle olunca çok yawaş açıyor sayfaları, kk yı açtığımda önüme hangi konu geliyorsa ona yorum yapıyorum, geçmişi okuyamıyorum safyaları açmadığından..ama çok merak ettim o postunu biraz önce de bulmaya çalıştım bulamadım
çok güzel bi haber canımmmmm..hadi bakalım hayırlısı...offf laptopumun şarjı bitti yazıklarım hep gittiiiiiiiiii ....
ay kızlar bişi dicemmmm benim progesteron 17.38 ya yüksekmiş ve iyimiş bu yumurtam olduğunu hemde kaliteli ve çatladığına işaretmiş ve de şurda okudum kadın prg 16 çıkmış hamile kalmış ay ben şimdi nerelere gidem ne yapam çıldırdım acaba bnde de olabilir mi öle bişi eyy Allah ım duy sesimi nolur yalvarırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh biz çalışmaları bol tuttmuştuk bide :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/220861-21-gun-progesteron-test-sonucum.html link bu
ay kafayı yedim galiba
afedersin bikeresevdim cnaım sen cenaze haberi aldın ben neyle uğraşıorum başın saolsun canım Allah rahmet eylesin...
yok be güzelim ne kusuru ben sana kopyalayıp yapıştırıyım aynısını yazamam çünkü.
bugün ne kötü birgün yaa
kızlar ben gidiyorum eniştemi acile kaldırmışlar yoğun bakımdaymış durumu kritik görüşürüz .......
hey Allahım sen bi sakkin ol. linki okudum hakkında inşallah hayırlısı neyse o olur güzelim. hepimizin istediği senin hamile kalman canım benim. senin döngün ne zaman ? bi daha ne zaman gidicen doktora ?
bugün ne kötü birgün yaa
kızlar ben gidiyorum eniştemi acile kaldırmışlar yoğun bakımdaymış durumu kritik görüşürüz .......
yaa kankitom napiim heycan yaptım... benim sat 9 eylül... yarın gidicem işte doktora tüp doktoruna muayene eder beni bakar artık nolmuş ne bitmiş diye :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hey Allah ım geçmiş olsunn canım ya..Allah şifa versin... bnde sana olan postumda yazdım ama kaynadı galiba.. benimde kuzenimin karısı bebeğini kaybetmiş 2 aylık hamileydi
çok güzel bi haber canımmmmm..hadi bakalım hayırlısı...
İNŞALLAH HERŞEY YARIN İSTEDİĞİMİZ GİBİ SONUÇLANIR. Allah yardımcın bebeğim.
kuzeninin eşine de çok geçmiş olsun.
hey allahım yarabbim. canım Allah acil şifalar versin. çok geçmiş olsun
ahanda yapıştırdım kuppecim
breshka, canım seni çok iyi anlıyorum aynı dertden bende de var. 2 gün önce msjlaştık eşimle hem ev almak istiyosun hem bebek nasıl olcak diyo, çok kızdım çok sinirlendim ve malesef ben susamıyorum susmasamda belli ediyorum. susmadım tabi o da tamam seninle tartışmıcam nasıl istersen öle yaparız dedi. ama yinede kızgınım ona. neymiş çok beklemişiz nasıl olcakmış ya o hastaysa ya aşılama tutmazsa bir sürü olumsuzluk yazdı çok sinirlendim ve moralim bozuldu. sabrediyorum ve gelir gelmez kendisini doktora götürcem. aslında o da istiyo ama ya tutmazsa diye korkuyo bana yükleniyo. aha seninkinden bi tane daha. inşallah onda bişey çıkmaz yarabbim. ama sen susarak büyük erdemlik yapıyosun. bir an önce sağlam bişekilde bu işe başlasada inşallah Allahım yüzünüze gülse. sonra sen o pozitif tahlili kocanın gözüne büyük bi zevk sok çünkü ben öle yapıcam ahtım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?