- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.981
Bugün ne kötü birgün yaa
Kızlar ben gidiyorum eniştemi acile kaldırmışlar yoğun bakımdaymış durumu kritik görüşürüz .......
hly bakarsın bır süpriz olur hemde ne güzel süpriz..
breshka Allah acil sifalar versın.. hly senın yazınıda gordum breshkaya laf yetıstıreyım derken unuttum.. gecmıs olsun kuzenının esıne. Allah bıdaha yasatmasın..
ay benı bı dert aldı o topic senın bu net sayfası arastırıp duruyorummm
bugün ne kötü birgün yaa
kızlar ben gidiyorum eniştemi acile kaldırmışlar yoğun bakımdaymış durumu kritik görüşürüz .......
ayyy sempatiğimm yalvarıyorum şu anda Allah ıma inşalalh bahşetmiştir bize bunu.. inşallah hamiş olmuşumdur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:18::18::18::26::26::26:
saolasın canım Allah kimseye yaşatmasın aminn...
canım benimmm ne mutlu ki eşinle başbaşa konuşarak olayı bi noktaya bağlamışsın sen..tabiiki yeri gelince tartışma da olacak ki, ortak yön bulunsun, yeter ki sonunda kırıcı olunmasın..eşinin kaygıları olması çok doğal bence..dediğim gibi erkekler kadınlar gibi güçlü değil..onların bu zayıf yönlerine pek kafa yormamak lazım..sonuçta biz kadın olarak istediğimiz herşeyi yaptırabilecek kapasitedeyiz Allaha bin şükür..son lafı hatunlar söyler her zaman..bu bir gerçekyeter ki yerinde ve zamanında ne yapacağımıızı bilelim..
Hly cnm progestan genelde pko da düşük olur yüksek olması çok güzel allahım hayırlısını nasip etsin bide bakmışın hiçbişeye gerek kalmamışş
tuğçecimmm iyi gezmeler tatlım :)
sılacım valla o yüzük 1 senedir satılamadı1 sene önce de alacaktım param çıkışmadı sonra unuttum almayı falan şimdi yine baktım hala duruyor.. şimdide param çıkışmadı adama dedimki bu benim nasibimm benim onu almamı bekliyor çünkü çok beğendim bunu ben ... ben bu yüzüğü alacam merak etme dedim alacam ben bunu yakın zamanda azıcık zula yapmam lazım ilk işim onu almak olacak
Hly cnm progestan genelde pko da düşük olur yüksek olması çok güzel allahım hayırlısını nasip etsin bide bakmışın hiçbişeye gerek kalmamışş
ayy sankı benımde ıcımden boyle gecıyor.. hayırlısı bakalımmm...
demekki o seninkismetin bebegim.... insallah almak nasip olur hayirlisiyla....
ayy senbana kalpmi yolladin... sevindirik oldum valla.... sagol canimcim... bugun cuma olsaydi ferihaya bakardin digelmiii?? yosaam baska planlarinmi varrrr....canım herkes cekıldı kosesıne.. kımsecıkler kalmadı.. keske bugun cuma olsaydı ya..
ozaman Allah zulanabereket versin sekerim....ayy hadi inşallahhh Rabbim hayırlısını nasip eylesin ve inşallah hayırlısı hamile olmamdır inşalalhhhhhhhh
amin sılacım inşalalh kuzumm...çok beğendim gerçekten 1yılı aşkındır da duruyor yani satılmmaışsa demekki beni bekliyor :)
ayy senbana kalpmi yolladin... sevindirik oldum valla.... sagol canimcim... bugun cuma olsaydi ferihaya bakardin digelmiii?? yosaam baska planlarinmi varrrr....
ozaman Allah zulanabereket versin sekerim....kisa surede almani ve bizede fotosunu yollaman dilegiyle...
ahh kizlar yaa daraltili bi gun... Allahim sIkIntilarimizi gidersin insallah...
bikeresevdim.. ah bebegim ah guzelim.. Allah sabir versin. basiniz sagolsun.. Allah taksiratini affetsin,mekani cennet olsun babannenin... bi gun hepimiz ordan gecicez... hayirli olumler nasip etsin Allah...
breshkam,bitanem oyle ustuste gelior iste .. enistenede Acil sifalar diliyorum kuzum.gecmis olsun cok....
kardaizim.. senide almis bunaltili durumlar bitanem... poof erkekler poof... ama breshkanin esine gore biraz daha ilimli gibi gozukuyor esin... onlarida anlamak lazim. ama sana ve planlarina karsi cok kati deil anladigim kadariyla ,sadece hakli endiseler icinde... ama sen guclu ve kararl durursan asilabilecek durumlar gibi bitanem.. insallah hem evi alir,hemde oglusunuza kavusursunuz....
hlyaammm.. guzelligimm yaa oyle cok isterimki mucizenin seninle birlikte olmasina suan.. Allahtan umit kesilmez hayatim... insallah hi gerek kalmaz tupe falan....
ayy senbana kalpmi yolladin... sevindirik oldum valla.... sagol canimcim... bugun cuma olsaydi ferihaya bakardin digelmiii?? yosaam baska planlarinmi varrrr....
ozaman Allah zulanabereket versin sekerim....kisa surede almani ve bizede fotosunu yollaman dilegiyle...
ferihaya bakardım tabeeee...artık fatmagulle ıdare edıcezz.. bu hafta o da heyecanlı sankı...
hly gecenkı gıbı uyuma sakın :97:
sempatiğim malesef izleyemicem çünkü bjk maçı var...
evimizin yasalarına göre madde 4 : b fıkrası gereğince ; o gün benim günüm de olsa eğerki bjk ve milli maç varsa o dizi iptal oluyor
biz demokratik bi aileyiz sempatiğim kurallarımız sözleşmelerimiz var
yani ii tahminnn bingoooo.........aman yarinhemen oluveriyo zaten. kuzeye guneye bak netten...ferihaya bakardım tabeeee...artık fatmagulle ıdare edıcezz.. bu hafta o da heyecanlı sankı...
hly gecenkı gıbı uyuma sakın :97:
10 gun kalmis batina bitanem gorcez iste.. hayirlisini dileyelim biz...inşallah be sılacımm valla tüpe gerek kalmasa hamiş olsamm Rabbim bağışlamış mıdır acaba, inşalalh bahşetmiştir nasip etmiştir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh...
amiinn sılacım aminnn şimdi yömye alcam ya iştenonunla alabilirim yani
ahh kizlar yaa daraltili bi gun... Allahim sIkIntilarimizi gidersin insallah...
bikeresevdim.. ah bebegim ah guzelim.. Allah sabir versin. basiniz sagolsun.. Allah taksiratini affetsin,mekani cennet olsun babannenin... bi gun hepimiz ordan gecicez... hayirli olumler nasip etsin Allah...
breshkam,bitanem oyle ustuste gelior iste .. enistenede Acil sifalar diliyorum kuzum.gecmis olsun cok....
kardaizim.. senide almis bunaltili durumlar bitanem... poof erkekler poof... ama breshkanin esine gore biraz daha ilimli gibi gozukuyor esin... onlarida anlamak lazim. ama sana ve planlarina karsi cok kati deil anladigim kadariyla ,sadece hakli endiseler icinde... ama sen guclu ve kararl durursan asilabilecek durumlar gibi bitanem.. insallah hem evi alir,hemde oglusunuza kavusursunuz....
hlyaammm.. guzelligimm yaa oyle cok isterimki mucizenin seninle birlikte olmasina suan.. Allahtan umit kesilmez hayatim... insallah hi gerek kalmaz tupe falan....
var yaaaa, yazdım aslında bılıyor musun. tabi mac yoksa seyredirsin gibisinden ama sildimmmm.. pek alakam yoktur benım maclarla felan o yuzden bılmıyorum ne zaman mac felan olur dıye... sildimmm... iyi bakalım tatlımm..
benımde adam evin burdan gecıyormus. arıyor benı cık balkona gorem senı dıye.. o kadar alcaktan neremi gorduyse... aksamada hazırlan dıyor...
var yaaaa, yazdım aslında bılıyor musun. tabi mac yoksa seyredirsin gibisinden ama sildimmmm.. pek alakam yoktur benım maclarla felan o yuzden bılmıyorum ne zaman mac felan olur dıye... sildimmm... iyi bakalım tatlımm..
benımde adam evin burdan gecıyormus. arıyor benı cık balkona gorem senı dıye.. o kadar alcaktan neremi gorduyse... aksamada hazırlan dıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?