2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy sempatiğimm yalvarıyorum şu anda Allah ıma inşalalh bahşetmiştir bize bunu.. inşallah hamiş olmuşumdur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:18::18::18::26::26::26:

saolasın canım Allah kimseye yaşatmasın aminn...

aminn amin insAllah..

kuppecim çokkkkk saol tatlım. bizde msj trafiği devam ediyo. bakalım nolcak.
yok ben ne bizim nede eşimin ailesinden kimseyle paylaşmam öle eşimle olan sorunlarımı, bi şekilde hallederiz.

Hly cnm progestan genelde pko da düşük olur yüksek olması çok güzel allahım hayırlısını nasip etsin bide bakmışın hiçbişeye gerek kalmamışş

demekki o seninkismetin bebegim.... insallah almak nasip olur hayirlisiyla....

canım herkes cekıldı kosesıne.. kımsecıkler kalmadı.. keske bugun cuma olsaydı ya..

Hly cnm progestan genelde pko da düşük olur yüksek olması çok güzel allahım hayırlısını nasip etsin bide bakmışın hiçbişeye gerek kalmamışş

ayy sankı benımde ıcımden boyle gecıyor.. hayırlısı bakalımmm...

ayy hadi inşallahhh Rabbim hayırlısını nasip eylesin ve inşallah hayırlısı hamile olmamdır inşalalhhhhhhhh

demekki o seninkismetin bebegim.... insallah almak nasip olur hayirlisiyla....

amin sılacım inşalalh kuzumm...çok beğendim gerçekten 1yılı aşkındır da duruyor yani satılmmaışsa demekki beni bekliyor :)

ahh kizlar yaa daraltili bi gun... Allahim sIkIntilarimizi gidersin insallah...

bikeresevdim.. ah bebegim ah guzelim.. Allah sabir versin. basiniz sagolsun.. Allah taksiratini affetsin,mekani cennet olsun babannenin... bi gun hepimiz ordan gecicez... hayirli olumler nasip etsin Allah...

breshkam
,bitanem oyle ustuste gelior iste .. enistenede Acil sifalar diliyorum kuzum.gecmis olsun cok....

kardaizim.. senide almis bunaltili durumlar bitanem... poof erkekler poof... ama breshkanin esine gore biraz daha ilimli gibi gozukuyor esin... onlarida anlamak lazim. ama sana ve planlarina karsi cok kati deil anladigim kadariyla ,sadece hakli endiseler icinde... ama sen guclu ve kararl durursan asilabilecek durumlar gibi bitanem.. insallah hem evi alir,hemde oglusunuza kavusursunuz....

hlyaammm.. guzelligimm yaa oyle cok isterimki mucizenin seninle birlikte olmasina suan.. Allahtan umit kesilmez hayatim... insallah hi gerek kalmaz tupe falan....

canım herkes cekıldı kosesıne.. kımsecıkler kalmadı.. keske bugun cuma olsaydı ya..
ayy senbana kalpmi yolladin... sevindirik oldum valla.... sagol canimcim... bugun cuma olsaydi ferihaya bakardin digelmiii?? yosaam baska planlarinmi varrrr....
ozaman Allah zulanabereket versin sekerim.... kisa surede almani ve bizede fotosunu yollaman dilegiyle...

ferihaya bakardım tabeeee... artık fatmagulle ıdare edıcezz.. bu hafta o da heyecanlı sankı...

hly gecenkı gıbı uyuma sakın :97:

inşallah be sılacımm valla tüpe gerek kalmasa hamiş olsamm Rabbim bağışlamış mıdır acaba, inşalalh bahşetmiştir nasip etmiştir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh...

amiinn sılacım aminnn şimdi yömye alcam ya işten onunla alabilirim yani

ferihaya bakardım tabeeee... artık fatmagulle ıdare edıcezz.. bu hafta o da heyecanlı sankı...

sempatiğim malesef izleyemicem çünkü bjk maçı var...

evimizin yasalarına göre madde 4 : b fıkrası gereğince ; o gün benim günüm de olsa eğerki bjk ve milli maç varsa o dizi iptal oluyor

biz demokratik bi aileyiz sempatiğim kurallarımız sözleşmelerimiz var

var yaaaa, yazdım aslında bılıyor musun. tabi mac yoksa seyredirsin gibisinden ama sildimmmm.. pek alakam yoktur benım maclarla felan o yuzden bılmıyorum ne zaman mac felan olur dıye... sildimmm... iyi bakalım tatlımm..

benımde adam evin burdan gecıyormus. arıyor benı cık balkona gorem senı dıye.. o kadar alcaktan neremi gorduyse... aksamada hazırlan dıyor...

yani ii tahminnn bingoooo.........aman yarinhemen oluveriyo zaten. kuzeye guneye bak netten...
ayrica zehrayi takibe alan bey kim??? valla sacma macma ama benim aklima gelen tek rumeysa hanimin vardiya aonun oglu gibi... ama eskilerden bi sevdalisi vardiysa bilemem.....

ayrica hlyaya soyledigin icinde
10 gun kalmis batina bitanem gorcez iste.. hayirlisini dileyelim biz...

evet yaa bide yomiyen var gari senin demi.... unutmustum ben onuuu daha dahizlaniz alman...

aminnnnnn canım arkadaşım benim inşallah.
onun da korkusunu öğrendim. bebek olunca yanımızda olmayacağından mış endişesi. sizi bırakıp nasıl gidicem diyo, ben geldiğimde çocuk demesin bu adam kim diye diyo. korkusu yersiz ama davasında haklı. ben sizin sülalede senin gibi çok aile var dedim. hem biz o soruyu sordurmıcaz bebeğimize. sen gemiye gittiğin zaman bağlarımız kopuyomu sanıyosun dedim, her sohbetimizde her an aklımızdasın ve ağırlığın her an üzerimizde dedim. nasıl aşarız biz şimdi eşimdeki bu korkuyu. :26::26::26:

regen az da olsa bilir aslında ama o da yok ...

Son düzenleme:

ben alakalıyım valla maçlarla ne yalan söliim

anammmmmmmmmmm senin kocada az deil ha vallaaaaaa seni yakalamasın anında tura çıkartıyo heee

maşallahhhhhh. Allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…