- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.001
var yaaaa, yazdım aslında bılıyor musun. tabi mac yoksa seyredirsin gibisinden ama sildimmmm.. pek alakam yoktur benım maclarla felan o yuzden bılmıyorum ne zaman mac felan olur dıye... sildimmm... iyi bakalım tatlımm..
benımde adam evin burdan gecıyormus. arıyor benı cık balkona gorem senı dıye.. o kadar alcaktan neremi gorduyse... aksamada hazırlan dıyor...
yani ii tahminnn bingoooo.........aman yarinhemen oluveriyo zaten. kuzeye guneye bak netten...
ayrica zehrayi takibe alan bey kim??? valla sacma macma ama benim aklima gelen tek rumeysa hanimin vardiya aonun oglu gibi... ama eskilerden bi sevdalisi vardiysa bilemem.....
ayrica hlyaya soyledigin icinde
10 gun kalmis batina bitanem gorcez iste.. hayirlisini dileyelim biz...
evet yaa bide yomiyen var gari senin demi.... unutmustum ben onuuudaha dahizlaniz alman...
kuzey guneye bakıyoruz canımm kocamın sayesinde.. bana eskilerden biriymiş gibi geldi cunku yoresel yemeklerı felan bılıyormuss. onlar ıcın malzeme felan bıle hazırlatmıs neredeyse kızınaa sunları sunları ıstıyom dıye yazılı not verdirtecektı yaaa.. eskı sevdalı anacımmmmmmm ... kesin bunlar ask yasadılar. adam fakır felandı. tarlada calısırken zehra cesıt cesıt yemekler yapıp buna yanı sevdıgıne gotururdu.. sonra o ferıhanın babası olacak yaslı adam cıktı pıyasaya.. artık ne yasadılarsa onla evlendı felan fılanyani ii tahminnn bingoooo.........aman yarinhemen oluveriyo zaten. kuzeye guneye bak netten...
ayrica zehrayi takibe alan bey kim??? valla sacma macma ama benim aklima gelen tek rumeysa hanimin vardiya aonun oglu gibi... ama eskilerden bi sevdalisi vardiysa bilemem.....
ayrica hlyaya soyledigin icinde
10 gun kalmis batina bitanem gorcez iste.. hayirlisini dileyelim biz...
evet yaa bide yomiyen var gari senin demi.... unutmustum ben onuuudaha dahizlaniz alman...
biliyorum canım..ben alakalıyım valla maçlarla ne yalan söliim
anammmmmmmmmmm senin kocada az deil ha vallaaaaaa seni yakalamasın anında tura çıkartıyo heee
saol canımmm....maşallahhhhhh. Allah nazardan saklasın
kuzey guneye bakıyoruz canımm kocamın sayesinde.. bana eskilerden biriymiş gibi geldi cunku yoresel yemeklerı felan bılıyormuss. onlar ıcın malzeme felan bıle hazırlatmıs neredeyse kızınaa sunları sunları ıstıyom dıye yazılı not verdirtecektı yaaa.. eskı sevdalı anacımmmmmmm ... kesin bunlar ask yasadılar. adam fakır felandı. tarlada calısırken zehra cesıt cesıt yemekler yapıp buna yanı sevdıgıne gotururdu.. sonra o ferıhanın babası olacak yaslı adam cıktı pıyasaya.. artık ne yasadılarsa onla evlendı felan fılan
biliyorum canım..
napsın garibim ev bos olunca bindiriyor işte..bende pek sikayetcı değilim yani..
saol canımmm....sen kacta cıkıyon bu arada.. sanki gec kaldın???
ayy siz beni oldureceksinizzz... demek okadar yuksek senin ev!!! aksama tur var ozaman fatmagulde yatti.... sende hazirlan bbaah, nasi hazirlancan???
son 10 dk güzelimmmm az kaldı.
kuzey guneye bakıyoruz canımm kocamın sayesinde.. bana eskilerden biriymiş gibi geldi cunku yoresel yemeklerı felan bılıyormuss. onlar ıcın malzeme felan bıle hazırlatmıs neredeyse kızınaa sunları sunları ıstıyom dıye yazılı not verdirtecektı yaaa.. eskı sevdalı anacımmmmmmm ... kesin bunlar ask yasadılar. adam fakır felandı. tarlada calısırken zehra cesıt cesıt yemekler yapıp buna yanı sevdıgıne gotururdu.. sonra o ferıhanın babası olacak yaslı adam cıktı pıyasaya.. artık ne yasadılarsa onla evlendı felan fılan
biliyorum canım..
napsın garibim ev bos olunca bindiriyor işte..bende pek sikayetcı değilim yani..
saol canımmm....sen kacta cıkıyon bu arada.. sanki gec kaldın???
yok be ne hazırlancamm.. ben her zaman hazırım dermişimmmmo kadar yuksek değilde yuksek sayılır gene canımm.. benım sadece kafamı gormustur ben onu tümüyle gordumm.. kuzummmm.. mavişler giyinmiş pek hos geldi gozume... ay neyse susayım bari...
Allah tependen baksın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o nasıl laf öleeeeeeee
ahh kuzum bak dedigimiz gibi.saldirganliklarinin altinda yatan nedenler var ve bak neguzelki esinbunlardan kacip daha cok sana sarmak yerine iletisime gecmis... kaygilari cok normal bebegim.. kendini onun yerine koyunca ayni onun gibi dusundugunu goreceksin...aminnnnnn canım arkadaşım benim inşallah.
onun da korkusunu öğrendim. bebek olunca yanımızda olmayacağından mış endişesi. sizi bırakıp nasıl gidicem diyo, ben geldiğimde çocuk demesin bu adam kim diye diyo. korkusu yersiz ama davasında haklı. ben sizin sülalede senin gibi çok aile var dedim. hem biz o soruyu sordurmıcaz bebeğimize. sen gemiye gittiğin zaman bağlarımız kopuyomu sanıyosun dedim, her sohbetimizde her an aklımızdasın ve ağırlığın her an üzerimizde dedim. nasıl aşarız biz şimdi eşimdeki bu korkuyu. :26::26::26:
regen az da olsa bilir aslında ama o da yok ...
ben alakalıyım valla maçlarla ne yalan söliim
anammmmmmmmmmm senin kocada az deil ha vallaaaaaa seni yakalamasın anında tura çıkartıyo heee
kısında bu saatte mı cıkıyon güzelimm. hava kararmıs felan oluyorya o yuzden soruyomm. kızın ne yapıyor peki sen eve gidene kadar. merak ettim. :26::26: ben cok meraklıyım :97:
ay ben o anlamda demedimmm.. cok pardonnn.. yani fırsat bulunca kacırmıyor gıbısınden.. wallahı kızardımm.. ay cok utandımmmm.. düzeltem su mesajı..
alıntılarınızı silin yaaacok utandım bennn..
evet canım kışın da saat aynı. napsın canımın içi bekliyo evde beni
ben çıktım hadi görüşürüz kızlarrr
ayyy koptumm yaaabanane bananeeeeeeeeeee
ahh kuzum bak dedigimiz gibi.saldirganliklarinin altinda yatan nedenler var ve bak neguzelki esinbunlardan kacip daha cok sana sarmak yerine iletisime gecmis... kaygilari cok normal bebegim.. kendini onun yerine koyunca ayni onun gibi dusundugunu goreceksin...
aslinda boyle dusunmesi onun sorumluluk sahibi bi insan,bi baba olduna isaret bence.. bunlari hic takmasa ,umursamasa inan isin daha zor olur, yalniz mucadele eder gibi olurdun hayatla.. sahsen benim bakisim ve yorumum boyle bitanem.. sen zaten gerekenleri soylemissin... sende ona onsuz bebek buyutmenin zor olacagini anlatabilir ama herseye ragmen ondan tekrar nekadar cokbebek istedigini soyleyebilirsin... ailenizin boyle daha neseli olabilecegini falan iste.. insallah endiselerininyersiz oldugunu cabuk anlar..
yok be ne hazırlancamm.. ben her zaman hazırım dermişimmmmo kadar yuksek değilde yuksek sayılır gene canımm.. benım sadece kafamı gormustur ben onu tümüyle gordumm.. kuzummmm.. mavişler giyinmiş pek hos geldi gozume... ay neyse susayım bari...
ay ben o anlamda demedimmm.. cok pardonnn.. yani fırsat bulunca kacırmıyor gıbısınden.. wallahı kızardımm.. ay cok utandımmmm.. düzeltem su mesajı..
alıntılarınızı silin yaaacok utandım bennn..
aaa yookk kacmaaaay bu utanc bana bayagı bir sure yeter.. en ıyısı cıkayım ben.. gorusuruz.. hoscakalın..
sılacımmm canım benim çok saol çıktım ben öptüm çokkkk
allah senin iyiligini versin..... Hlya yazmasa ben gec kalmistim okumayacaktim....postunun ilk halini... Sonra hlyanin postunu okudum. Baktim nevarki falan die, bisi yook sonradan anladim duzeltmissin olayi.... Kuzum yaaa..... Kizarma kizarmaa.... Nasi cocuk oluyo kargalar getirmiyo heralde......
Sen yinede hazirlan .... Ozelbiseyler giyyy... Bizide bolca getirrsin aklina artik o sirasinda.....
ay bu utanc bana bayagı bir sure yeter.. en ıyısı cıkayım ben.. gorusuruz.. hoscakalın..
ayy sempatiğimmm aşk olsunn yaaaa... Sılacıma katılıyorumm leylekler getirmiyoya tabiki şaapcaz ayrıca sadece bebk için de şaapılmaz mesela o da var yani... Sana bol turlar anammmmm süslen püslen kocişe az biraz cilvelen şöyle ohhhh adam yansınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?