- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.021
aynen oylee...valla aklına geleceği kesinde bari adma çaktırma...Haha aklına gelince gülersin falan
ayy sempatiğimmm aşk olsunn yaaaa... sılacıma katılıyorumm leylekler getirmiyoya tabiki şaapcaz ayrıca sadece bebk için de şaapılmaz mesela o da var yani... sana bol turlar anammmmm süslen püslen kocişe az biraz cilvelen şöyle ohhhh adam yansınnnnnnnn
aşk olsun hülya ballandırma şimdi olan var olmayan varBiz annemlerle kalıoz yani
aynen oylee...
yani saapcazzz...bu da iyi yaaa saapcaazzz......
ayrica imrealigimde azicik imrendi gibi.. uzuldum ayol.. annenlerin biyere gitme ihtimali yokmu canim??? kiiiiiiizzz siz kaczamandir saapmadinizmiiii???????? menbetayi dusunemiyorum yanibu konuda...
kardaiz tatlim daha asagida goruyorum seni geckalmaaa...
kız şaapmadan adam dururmu öle özel olmuyo anam gitse kardeşim var kız o gitse babam var. şimdi bide eniştem seyahatte ablamla bebişide var ooooo :97:aynen oylee...
Yani saapcazzz...Bu da iyi yaaa saapcaazzz......
Ayrica imrealigimde azicik imrendi gibi.. Uzuldum ayol.. Annenlerin biyere gitme ihtimali yokmu canim??? Kiiiiiiizzz siz kaczamandir saapmadinizmiiii???????? Menbetayi dusunemiyorum yanibu konuda...
Kardaiz tatlim daha asagida goruyorum seni geckalmaaa...
ahhh canımmm bnde naapcamı şaşırdımm valla ballandırsam bi dert ballandırmsam bi dert
kız şaapmadan adam dururmu öle özel olmuyo anam gitse kardeşim var kız o gitse babam var. şimdi bide eniştem seyahatte ablamla bebişide var ooooo :97:
ballandır canım ballandır ben bi evime geçim ne depremler yapcam sandıktan bütün gecelikler çıkar:78:
anammmm yazık kız sanada vallahaaa
üzülme canımmmm ben senin yerinede şaaparımmmm sende şaapmış kadar olursun
Bak bakk depremler yakın valla
tugceeecimm...git bebegim git... dolasin bol bol sonra bu zirt birt cikmalara biraz mesafe koyacaniz..simdi dolas... iyi gezintilerrr...
gittim geldimm kızlarrr, Sılacımm doğru söylüyosun rahat rahat son gezmelerımız sanırım ama olsun bız razıyız :)tuğçecimmm iyi gezmeler tatlım :)
Annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....
offf laptopumun şarjı bitti yazıklarım hep gittiiiiiiiiii ....
ay kızlar bişi dicemmmm benim progesteron 17.38 ya yüksekmiş ve iyimiş bu yumurtam olduğunu hemde kaliteli ve çatladığına işaretmiş ve de şurda okudum kadın prg 16 çıkmış hamile kalmış ay ben şimdi nerelere gidem ne yapam çıldırdım acaba bnde de olabilir mi öle bişi eyy Allah ım duy sesimi nolur yalvarırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh biz çalışmaları bol tuttmuştuk bide :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/220861-21-gun-progesteron-test-sonucum.html link bu
ay kafayı yedim galiba
afedersin bikeresevdim cnaım sen cenaze haberi aldın ben neyle uğraşıorum başın saolsun canım Allah rahmet eylesin...
kuşumm yanlış anlama..benim eve şu telekom gelip bi telefon bağlamadı yeni bina olduğu için..randevu verip duruyorlar..o yüzden wınn mıdır nedir ondan aldık internete girebilmek için, onunda limitimi ne varmış o bitti, bende iphone mu modem olarak kullanıyorum, internete notebooktan bağlanıyorum onun sayesinde, böyle olunca çok yawaş açıyor sayfaları, kk yı açtığımda önüme hangi konu geliyorsa ona yorum yapıyorum, geçmişi okuyamıyorum sayfaları açmadığından..ama çok merak ettim o postunu biraz önce de bulmaya çalıştım bulamadım
bugün ne kötü birgün yaa
kızlar ben gidiyorum eniştemi acile kaldırmışlar yoğun bakımdaymış durumu kritik görüşürüz .......
ikizim nerde yaa bugun hiic yok,gelmedi...........
gittim geldimm kızlarrr, Sılacımm doğru söylüyosun rahat rahat son gezmelerımız sanırım ama olsun bız razıyız :)
Canım bnm başınız sağolsunBen babanemı 6 yasında kaybetmıstım cok duskundum vee hala daha özlüyorum... Allahım gunahlarını affetsın ınsallah
Cnmmm progestanın yuksek olması yumurtladıgın anlamına gelıyoo bende senın gıbı bılıorum :) Ayyy bıde hamiş cıkıyomuşsunn valla senın bebişin bnmkinden de mucıze olurrr :) Ayyy Allahım hadı ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oyy kuppecımmmm naaptın sen ıphone modem olarak kullanılırmı valla kanser olursun :) Ben bı kaç kez denedımm tövbeeeeeeeee... O yuzden bende cogunlukla kk ya telden gırıyorumm daha hızlı oluyoo yorum flnda modem olarak pcden yazmaktan 1000 kat ıyı oluyo :)
Canımmm cok geçmiş olsun Allah şifa versin... Önce eniştemi eşim dıye okudum cok korktum yaaa Allah korusunBgn peşpeşe kötü haberler gelıyo yaa Allahım sen beterınden sakla
evet yaa regentoş bgn hıc gelmedı acaba bıseymı oldu yaaa
tuğçecimm ya valla çok meraklıyım acaba varmıdır bişi diye yani ne bilimm bi umut doğdu benim içime bakalımm nolcak Allah tan hayırlısı yarın 4 de doktorda belli olcak artık inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar inşallahhhhhhhhhh:18::18::18::18:
canım ben 10 parmak yazıyorum, hiç klavyeye bakmadan o yüzden pcden yazmak benim için daha bi kolay oluyo..telden yazınca yawaş oluyo, bide ekran falan daha küçük ya..hiç sarmıyo bana.. hemen sıkılıyorumoyy kuppecımmmm naaptın sen ıphone modem olarak kullanılırmı valla kanser olursun :) Ben bı kaç kez denedımm tövbeeeeeeeee... O yuzden bende cogunlukla kk ya telden gırıyorumm daha hızlı oluyoo yorum flnda modem olarak pcden yazmaktan 1000 kat ıyı oluyo :)
kuppecim çokkkkk saol tatlım. bizde msj trafiği devam ediyo. bakalım nolcak.
yok ben ne bizim nede eşimin ailesinden kimseyle paylaşmam öle eşimle olan sorunlarımı, bi şekilde hallederiz.
valla hlycımmm bende en az senın kadar meraklıyımm ayy bıde dr hamiş olabılırsın beklıyelım dıyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aaa yookk kacmaaa
hadi tatlim Allaha emanet ol.. bende optuumm
olmazsa yarin ineriz detaya... el atariz bu konuyaa...
inelim valla en azından biraz fikriniz olur. burda işten bi tane kız arkadaşım var bide ona bahsederim biraz o da şöle söledi çocuğu bebekken büyütmek kolay asıl iş büyüdüğünde dedi, haklı gibi geldi büyüdükçe daha da zorlaşıyo gerçekten.
hly kankitom sanada günaydın
geçen gece gördüğüm rüyayı bugün yaşadım. menbeta kork benden
biraz müzik dinliyim bariii hava da kapalı:97::97:
canım sonuçların gayet güzel e2 ve lh biraz yüksek çıkmış ama zaten sende pco vardı ondan kaynaklıdır bu arada progesteronun yumurtlamışsın diyor inşallah tüpe falan gerek kalmaz kendiliğinden gelir meleğin .... bugün doktorda belki bekleyelim der zaten tedavi için adet zamanını bekleyeceksin inşallah onun yerine bebeğin gelir.kızlar sonuçlarım elimde
TSH : 4.44 --> yine yüksek doktorumu aradım ilacın dozunu arttırdı .. ( tiroid hormonu bu )
FSH : 187 --> bu düşükk bunu biliorum
LH : 9.45 --> bu nasıl bilmiorum :26:
E2 : 427.2 --> ne demek bilmiyorum çok mu düşük mü :26:
Prolaktin : 11.92 --> bu nasıl ii mi onuda bilmiyorum :26:
Progesteron : 17.38 --> bunu da bilmiyorum nasıl :26::26:
ama kanımda sedimantasyon yani iltihap yine yüksek 41 çıkmış acaba bu engel midir yaa :44::44:
ikizim nerde yaa bugun hiic yok,gelmedi...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?