2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla aklına geleceği kesinde bari adma çaktırma... Haha aklına gelince gülersin falan
aynen oylee...

yani saapcazzz... bu da iyi yaaa saapcaazzz......

ayrica imrealigimde azicik imrendi gibi.. uzuldum ayol.. annenlerin biyere gitme ihtimali yokmu canim??? kiiiiiiizzz siz kaczamandir saapmadinizmiiii???????? menbetayi dusunemiyorum yanibu konuda...

kardaiz tatlim daha asagida goruyorum seni geckalmaaa...

tabi canımm şaapıverin gari

anaaaaaaaaaaa sempatiğim gitti valla ay bana mı kırıldı alındı kız valla alıngan narin sempatiğimm şakasına takıldım yaa

kız şaapmadan adam dururmu öle özel olmuyo anam gitse kardeşim var kız o gitse babam var. şimdi bide eniştem seyahatte ablamla bebişide var ooooo :97:
ahhh canımmm bnde naapcamı şaşırdımm valla ballandırsam bi dert ballandırmsam bi dert

ballandır canım ballandır ben bi evime geçim ne depremler yapcam sandıktan bütün gecelikler çıkar :78:

anammmm yazık kız sanada vallahaaa

üzülme canımmmm ben senin yerinede şaaparımmmm sende şaapmış kadar olursun

bak bakk depremler yakın valla

tugceeecimm...git bebegim git... dolasin bol bol sonra bu zirt birt cikmalara biraz mesafe koyacaniz..simdi dolas... iyi gezintilerrr...

tuğçecimmm iyi gezmeler tatlım :)
gittim geldimm kızlarrr, Sılacımm doğru söylüyosun rahat rahat son gezmelerımız sanırım ama olsun bız razıyız :)

Annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....

Canım bnm başınız sağolsun Ben babanemı 6 yasında kaybetmıstım cok duskundum vee hala daha özlüyorum... Allahım gunahlarını affetsın ınsallah

Cnmmm progestanın yuksek olması yumurtladıgın anlamına gelıyoo bende senın gıbı bılıorum :) Ayyy bıde hamiş cıkıyomuşsunn valla senın bebişin bnmkinden de mucıze olurrr :) Ayyy Allahım hadı ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

oyy kuppecımmmm naaptın sen ıphone modem olarak kullanılırmı valla kanser olursun :) Ben bı kaç kez denedımm tövbeeeeeeeee... O yuzden bende cogunlukla kk ya telden gırıyorumm daha hızlı oluyoo yorum flnda modem olarak pcden yazmaktan 1000 kat ıyı oluyo :)

bugün ne kötü birgün yaa

kızlar ben gidiyorum eniştemi acile kaldırmışlar yoğun bakımdaymış durumu kritik görüşürüz .......

Canımmm cok geçmiş olsun Allah şifa versin... Önce eniştemi eşim dıye okudum cok korktum yaaa Allah korusun Bgn peşpeşe kötü haberler gelıyo yaa Allahım sen beterınden sakla

ikizim nerde yaa bugun hiic yok,gelmedi...........

evet yaa regentoş bgn hıc gelmedı acaba bıseymı oldu yaaa

tuğçecimm ya valla çok meraklıyım acaba varmıdır bişi diye yani ne bilimm bi umut doğdu benim içime bakalımm nolcak Allah tan hayırlısı yarın 4 de doktorda belli olcak artık inşallah güzel haberlerle gelirim kızlar inşallahhhhhhhhhh:18::18::18::18:

valla hlycımmm bende en az senın kadar meraklıyımm ayy bıde dr hamiş olabılırsın beklıyelım dıyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım ben 10 parmak yazıyorum, hiç klavyeye bakmadan o yüzden pcden yazmak benim için daha bi kolay oluyo..telden yazınca yawaş oluyo, bide ekran falan daha küçük ya..hiç sarmıyo bana.. hemen sıkılıyorum
kuppecim çokkkkk saol tatlım. bizde msj trafiği devam ediyo. bakalım nolcak.
yok ben ne bizim nede eşimin ailesinden kimseyle paylaşmam öle eşimle olan sorunlarımı, bi şekilde hallederiz.

sende sağol fıstığım..sonuç umarım istediğin gibi olur..sorunları eşlerin birebir çözmesi harika birşeyy..tebrik ediyorum sizi arkadaşım

aaa yookk kacmaaa

hadi tatlim Allaha emanet ol.. bende optuumm
olmazsa yarin ineriz detaya... el atariz bu konuyaa...

inelim valla en azından biraz fikriniz olur. burda işten bi tane kız arkadaşım var bide ona bahsederim biraz o da şöle söledi çocuğu bebekken büyütmek kolay asıl iş büyüdüğünde dedi, haklı gibi geldi büyüdükçe daha da zorlaşıyo gerçekten.

hly kankitom sanada günaydın

geçen gece gördüğüm rüyayı bugün yaşadım. menbeta kork benden

biraz müzik dinliyim bariii hava da kapalı:97::97:

anammm kankitona gün ayalı çok oldu valla bide çabucak geçse bugün saat 4 olsa :18:

günaydııııın... bugün tam 2 saat trafikte kaldım kafayı yedim yaaa nefret ediorum istanbul trafiiinden işe gelene kadr öldüm açlıktan araba kullanmaktan da nefret ettim. yani güne kötü başladım anliiicanız

hülyacım sana çok sevindim canım yumurtan büyümüş inş tüpe gerek kalmadan bebişin gelicek yanına ayyyyyyyyyyyyy hadi inşallah bide demişsin beklesekmi fln die senin daa yaşın 23 aslında çooooooooooook zamanın var çocuk için bana kalsa bekle biras daa derim ama tabi siz çok istiosanız beklemeden tüp bebeğe başlarsıınız karar kocanla senin sonuçta :) ama inş hiç gerek kalmaz o sıkıntılara girmene

hly7 - sıla38 - renewall - menbeta - kardaiz81 - bikere_sevdim - kuppe - xtuqcex
.... unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmayın hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınızı okudum iyiki varsınız
canlarım çok sağolun dün gerçekten de korkunç bir gün geçirdim Allahım yardımcımız olsun eniştem çok kötü bu kez teyzemde fenalaştı onuda yatırdılar ... Onların bende hakkı çoktur annem çalıştığı için küçükken onlarda kaldım ben yarı anne ve babam sayılır çok üzgünüm ...

bikere_sevdim canımm başın sağolsun çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin ...
canım sonuçların gayet güzel e2 ve lh biraz yüksek çıkmış ama zaten sende pco vardı ondan kaynaklıdır bu arada progesteronun yumurtlamışsın diyor inşallah tüpe falan gerek kalmaz kendiliğinden gelir meleğin .... bugün doktorda belki bekleyelim der zaten tedavi için adet zamanını bekleyeceksin inşallah onun yerine bebeğin gelir.
Ben çıkıyorum kızlar bugün uğrayamıycam işlerimi toparlayıp hastaneye gidicem yine kendinize iyi bakın çok seviyorum hepinizi ....

Son düzenleme:
ikizim nerde yaa bugun hiic yok,gelmedi...........

kuzum hic vaktim olmadi bu hafta yaa ondan gelemedim.. yani aslinda vaktim olmamasi icin ugraslar buluyorum kendime dogruyu söyleyim.. napayim vaktin hizli gecmesi icin elimden geleni yapiyorum.. esim bugün gec gidiyor dr randevusu oldugu icin.. ben de simdi evimi toparlica m bi yürüyüs yapcam sonra gelip kendimle ilgilencem biraz da.. yemekti banyoydu derken aksam olur zaten, biz dizilere netten baktigimiz icin laptop bana düsmüyor maalesef pc de kablosuz nete baglayamadik bi türlü nedense bilmiyorum.. o kadar uzun kablo da yok.. güzelim oc duruyor öyle bos bos... dün aslinda bi ara geldim ama tekrar cikmak zorunda kaldim o yüzden yazamadim cicim..

hly fistik ne güzel haberler getirmissin sen öyle neyse neyse ben senden cok heyecan yapiyorum yahuu biraz hakim olayim kendime.. insallah calimalarin sonuc vermistir tatlim

breshka canim cok gecmis olsun, neyi varmis enistenin? bizi merak da koyma haber tamam mi.. insallah iyi oldugunun haberlerini verirsin..

bikere_sevdim canim basiniz sagolsun.. er gec herkesin basina gelecek bir sey bu ama ne mutluki babaannene arkasinda senin gibi sevip de üzülenleri var.. insallah bizler de bu kadar sansli olabiliriz.. Allah geride kalanlara saglikli mutlu huzurlu uzun ömürler versin canim...

hyeee kizlar günaydin.. ben bi ceee dedim tekrar gidiyorum.. islerimi halledeyim geri gelirim insallah burasi bos olmaz.. cünkü ben ne zaman gelsem bos oluyor :44::44::44::44::44: garip bi durum...

bak yaaa sabahin bu saatinde bile herkesi kacirdim.. kendime inanamiyorum yaa... üstelikte haftaici bugün.. yok yok bende bir sey var :44::44::44::44::44: gideyim de herkes gelsin bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…