- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.041
hly7 - sıla38 - renewall - menbeta - kardaiz81 - bikere_sevdim - kuppe - xtuqcex
.... unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmayın hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınızı okudum iyiki varsınız
canlarım çok sağolun dün gerçekten de korkunç bir gün geçirdim Allahım yardımcımız olsun eniştem çok kötü bu kez teyzemde fenalaştı onuda yatırdılar ... Onların bende hakkı çoktur annem çalıştığı için küçükken onlarda kaldım ben yarı anne ve babam sayılır çok üzgünüm ...
bikere_sevdim canımm başın sağolsun çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin ...
canım sonuçların gayet güzel e2 ve lh biraz yüksek çıkmış ama zaten sende pco vardı ondan kaynaklıdır bu arada progesteronun yumurtlamışsın diyor inşallah tüpe falan gerek kalmaz kendiliğinden gelir meleğin .... bugün doktorda belki bekleyelim der zaten tedavi için adet zamanını bekleyeceksin inşallah onun yerine bebeğin gelir.
Ben çıkıyorum kızlar bugün uğrayamıycam işlerimi toparlayıp hastaneye gidicem yine kendinize iyi bakın çok seviyorum hepinizi ....
günaydııııın... bugün tam 2 saat trafikte kaldım kafayı yedim yaaanefret ediorum istanbul trafiiinden işe gelene kadr öldüm açlıktan araba kullanmaktan da nefret ettim. yani güne kötü başladım anliiicanız
hülyacım sana çok sevindim canım yumurtan büyümüş inş tüpe gerek kalmadan bebişin gelicek yanına ayyyyyyyyyyyyy hadi inşallahbide demişsin beklesekmi fln die senin daa yaşın 23 aslında çooooooooooook zamanın var çocuk için bana kalsa bekle biras daa derim ama tabi siz çok istiosanız beklemeden tüp bebeğe başlarsıınız karar kocanla senin sonuçta :) ama inş hiç gerek kalmaz o sıkıntılara girmene
hly7 - sıla38 - renewall - menbeta - kardaiz81 - bikere_sevdim - kuppe - xtuqcex
.... unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmayın hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınızı okudum iyiki varsınız
canlarım çok sağolun dün gerçekten de korkunç bir gün geçirdim Allahım yardımcımız olsun eniştem çok kötü bu kez teyzemde fenalaştı onuda yatırdılar ... Onların bende hakkı çoktur annem çalıştığı için küçükken onlarda kaldım ben yarı anne ve babam sayılır çok üzgünüm ...
bikere_sevdim canımm başın sağolsun çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin ...
canım sonuçların gayet güzel e2 ve lh biraz yüksek çıkmış ama zaten sende pco vardı ondan kaynaklıdır bu arada progesteronun yumurtlamışsın diyor inşallah tüpe falan gerek kalmaz kendiliğinden gelir meleğin .... bugün doktorda belki bekleyelim der zaten tedavi için adet zamanını bekleyeceksin inşallah onun yerine bebeğin gelir.
Ben çıkıyorum kızlar bugün uğrayamıycam işlerimi toparlayıp hastaneye gidicem yine kendinize iyi bakın çok seviyorum hepinizi ....
kuzum hic vaktim olmadi bu hafta yaa ondan gelemedim.. yani aslinda vaktim olmamasi icin ugraslar buluyorum kendime dogruyu söyleyim..napayim vaktin hizli gecmesi icin elimden geleni yapiyorum.. esim bugün gec gidiyor dr randevusu oldugu icin.. ben de simdi evimi toparlica m bi yürüyüs yapcam sonra gelip kendimle ilgilencem biraz da.. yemekti banyoydu derken aksam olur zaten, biz dizilere netten baktigimiz icin laptop bana düsmüyor maalesef pc de kablosuz nete baglayamadik bi türlü nedense bilmiyorum.. o kadar uzun kablo da yok.. güzelim oc duruyor öyle bos bos... dün aslinda bi ara geldim ama tekrar cikmak zorunda kaldim o yüzden yazamadim cicim..
hly fistik ne güzel haberler getirmissin sen öyleneyse neyse ben senden cok heyecan yapiyorum yahuu biraz hakim olayim kendime.. insallah calimalarin sonuc vermistir tatlim
breshka canim cok gecmis olsun, neyi varmis enistenin? bizi merak da koyma haber tamam mi.. insallah iyi oldugunun haberlerini verirsin..
bikere_sevdim canim basiniz sagolsun.. er gec herkesin basina gelecek bir sey bu ama ne mutluki babaannene arkasinda senin gibi sevip de üzülenleri var.. insallah bizler de bu kadar sansli olabiliriz.. Allah geride kalanlara saglikli mutlu huzurlu uzun ömürler versin canim...
hyeee kizlar günaydin.. ben bi ceee dedim tekrar gidiyorum.. islerimi halledeyim geri gelirim insallah burasi bos olmaz.. cünkü ben ne zaman gelsem bos oluyor :44::44::44::44::44: garip bi durum...
bak yaaa sabahin bu saatinde bile herkesi kacirdim.. kendime inanamiyorum yaa... üstelikte haftaici bugün.. yok yok bende bir sey var :44::44::44::44::44: gideyim de herkes gelsin bari..
Kızlar hepinize çok tşk ederim dostlar sağolsun ben Erbaadayım şimdi ikindide kalkacak cenaze çok yağmur yağıyor okadar sıkkınki canım gireyim yazayım istedim size dün pat diye çıkmak zorunda kaldım istanbula dönünce yazarım size kaynanamda burda nişan derdinde kadını boğmak istiyorum ben gitmezsem ayıp olurmuş olsun napim hiç gidipde orda millettin oyununu seyredemem eşimde dedi gitmeyelim okadarda anlayışsız değillerdir diye böyle işte kızlar şimdiki aklım olsa evlenipde millettin anasıyla uğraşmazdım kadın sabahtan beri canımı sıkıyor morailimde bozuk ya inan hiç çekilmiyor hepinizi öpüyorum HÜLYA VE BRESHKA inşallah güzel haberlerle dönersiniz....
Kızlar hepinize çok tşk ederim dostlar sağolsun ben Erbaadayım şimdi ikindide kalkacak cenaze çok yağmur yağıyor okadar sıkkınki canım gireyim yazayım istedim size dün pat diye çıkmak zorunda kaldım istanbula dönünce yazarım size kaynanamda burda nişan derdinde kadını boğmak istiyorum ben gitmezsem ayıp olurmuş olsun napim hiç gidipde orda millettin oyununu seyredemem eşimde dedi gitmeyelim okadarda anlayışsız değillerdir diye böyle işte kızlar şimdiki aklım olsa evlenipde millettin anasıyla uğraşmazdım kadın sabahtan beri canımı sıkıyor morailimde bozuk ya inan hiç çekilmiyor hepinizi öpüyorum HÜLYA VE BRESHKA inşallah güzel haberlerle dönersiniz....
ayy azracımm seni görünce ayrı bi seviniorum ben yaaaa
inşallahh hakkınızda hayırlısı olsun kuzummm ... akşam naaptınız bi atraksiyon varmıydı romantizm falann ii gelirdi
ben umut tüp bebeğe gidicem Allah ın izniyle breshkacım da IVI tüp bebeğe o karşıda ben burda yani keşke beraber olsaydık ama olsunnn hayırlısıyla bebişlerimizi alalım da gönüllerimiz bir
Eki Görüntüle 265195
Kızlar bu elbiseyi aldım etek siyah(tek renk),saks mavisi bluzu çok güzel bej,yeşil,siyah vardı ama ben maviyi çok beğendim eşimde öle çok güzelde eşarp aldım üzerimdeyken eşime resmimi çek dedim ama gıcık işte çekmedi
birde
Eki Görüntüle 265196 ,Eki Görüntüle 265197
bu ceketle etekten aldık çok hoşuma gitti ceket sürekli kıyafetmi alcam alayım dolabımda dursun böyle işte kızlar karşıda bulduk mağazayı gerçi anadolu yakasındada varmış ama biz oraya geçmiş olduk bikere eltimde aldı takım gibi birşey benim aldığımı çok beğendi başka rengini bende alayım dedi ama ona güzel durmadı yüksek bel etek ya oda birazcık basenli olmadı oda tekbirden aldı gül kurusu tonlarında güzel bir takımdı
uzayan akintinda varmis gecmis yazdiklarindan gordum canim yumurtlamada benimde oyle agrilarim olurKızlar sağ kasığımda sanki bir yumruk varmış gibi bacak bacak üstüne attığımda ağrıyor sandalyede geriye yaslanınca geçiyor ameliyat olduğum taraf niye böyle olmuşturki acaba yumurtlamama mı oluyor içime kurt düştü şimdi :18:
aynen öle güzelim yaa, sol arka camımı kırdılarya gerzek beceriksizlerr. taktırdım amaaa. ben üstüne titriyorum elin beceriksiz trafik memurunun dikkatsizliği yüzünden yaşadığım şeylere bak.
Evet hülyacım kendi değerlerinin düşük olmasından bile beni sorumlu tutuyormuş... Geçen gün görümcemle konuşuyorduk eşim birtek ablasına anlatmış bu olayı onada bende bi problem yok breshkayı bekliyoruz demiş kızda dayanamadı bana sordu moralin nasıl neyin varmış belli oldumu diye.. Bende şaşırdım bende sadece bu ay progesteron yüksek çıktı onun haricinde bişey yok kardeşinin sonuçları böyle böyle dedim anlattım o da şaşırdı bana böyle anlatmadı o zaman sen nasıl duruyosun böyle kimseyle bişey paylaşmadan ben kardeşimi bilmezmiyim canını sıkıyordur senin ben onunla bi konuşayım dedi bende madem sana öyle söylemiş şimdi benim sana böyle bişey dediğimi duyarsa hepten sinir olur en iyisi sen bi akşam bize gel konu açılsın konuş dedim. Dün akşamda bize geldi konuşmaya başladı Ben eşim sigarayı bıraktı sanıyorum meğer içiyormuş akşamları benim yanımda içmiyormuş ordan başladık konuya sonra herşey senin yüzünden hsg sonrası beklemiycektik değerlerde bu kadar düşmeyecekti o zaman sonuçlar iyiydi falan diye başladı konuşmaya ben tabi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum görümcem sağolsun baya kızdı kızın ne suçu var maden hsg de bişey çıkmamış senin değerlerin içinde iyi demişler niye boşuna kız kendine hormon yüklemek istesinki ben olsam bende beklerdim zaten kızın dediği kadar da beklememişsin falan diye biraz üstüne gitti ...benim yüzümden çocuk sahibi olamayacağız anlayacağınız herşeyin sorumlusu benimmm Allah alsa beni yanına da bende kurtulsam etrafımdakilerde kurtulsa böylece ortada bi problem kalmaz .....
Annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....
bugün ne kötü birgün yaa
kızlar ben gidiyorum eniştemi acile kaldırmışlar yoğun bakımdaymış durumu kritik görüşürüz .......
azracımm naberr nasılsn?
geliyorsun yazmadan gidiyorsun nerelere gidiosun bakiim
Dr a gittik geldikk cok sukur hersey yolunda
boyumuz 24 cnm kilomuz 400 gr olmus :) bende toplamda 1.800 gr almisim dr normal boyle devam et ama yuruyusnu ihmal etme dedi. yanlizz bnm bebeigim cook inatci biliosunuz varligini 62 gunde ogrendimm, erkek cinsiyetini erken gosterir derler 16. haftada zorla gosterdi cinsiyetini. simdi dr tekrar teyid edelim dedi ne yaptik ne ettik gostermedi dr durtuyoo oda tekme atiyo ama popoyu oynatmiyo bile :)cook ugrastik donmedi tekmeledi durdu. Sali gunu 4 boyutlu ultrasona giricemm bide orda kiz oluyomus ne gulerim vallaa ayy keske :)
canimsin benim yaaaaabende seni gorunce iyi haberlerini alinca cok mutlu oluyorum cok icten ve samimi bir insansin
kuzucum inanki bu sefer inat ettim gecmisi okuycam atlamiycam dedim sabahtan beri anca bu saate kadar cvp verebildim duşun halimiatla atlaya okudum birde yani İyiyim bitanem sen nasilsin. Progestoronun yuksek cikmis gercekten gebeligin habercisi olabilir bu durum(allahim insallah oyledir) kacinci gunundesin reglnin
Unuttugum atladigim birsey olabilir cunku ara vere vere yazdim kizlar atladigim bisey varsa affedin lutfen
boyumuz 24 cnm kilomuz 400 gr olmus :) bende toplamda 1.800 gr almisim dr normal boyle devam et ama yuruyusnu ihmal etme dedi. yanlizz bnm bebeigim cook inatci biliosunuz varligini 62 gunde ogrendimm, erkek cinsiyetini erken gosterir derler 16. haftada zorla gosterdi cinsiyetini. simdi dr tekrar teyid edelim dedi ne yaptik ne ettik gostermedi dr durtuyoo oda tekme atiyo ama popoyu oynatmiyo bile :)cook ugrastik donmedi tekmeledi durdu. Sali gunu 4 boyutlu ultrasona giricemm bide orda kiz oluyomus ne gulerim vallaa ayy keske :)
ayyy canmmm canımmmmmmmmmm saolasınnn bitanemmm sende öylesinn yakın görüyorum seni kendime
çenemiz düşmüş dimiayy valla prog. yüksek olması beni çok heycanlandırdı gerçekten.. dün 21. gündeydim işte yaptırdım.. bugün 22. deyim 4 de doktorda olcam bakalım ne dicek ne olcak inşallah hayırlı haberler alırım canım ya valla hamiş olursam mucizenin hası bende olur
habersiz koyma bizi canım eşinle ilgili durumlardan da haberdar et olurmu çok öptüm seni fıstığımmm
hey maşallahh tosunaaaaaaaa tuğçecim çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olmasına Allah daim etsin canım :)
kızlar ben çıkıyorum hazrlanıp yola düşcem dua edin bana... çok öpüyorum siziiii hoşçakalınnnnnnn :18::18::18:
banane ya utandım ben:76:Allah senin iyiligini versin..... hlya yazmasa ben gec kalmistim okumayacaktim....postunun ilk halini... sonra hlyanin postunu okudum. baktim nevarki falan die, bisi yook sonradan anladim duzeltmissin olayi.... kuzum yaaa..... kizarma kizarmaa.... nasi cocuk oluyo kargalar getirmiyo heralde......
sen yinede hazirlan .... ozelbiseyler giyyy... bizide bolca getirrsin aklina artik o sirasinda.....
normal bır gunumde olsam kesınlıkle aklıma gwelınce gulerdım.. :44::44:valla aklına geleceği kesinde bari adma çaktırma...Haha aklına gelince gülersin falan
sana katılıyorum canım her zaman bebek ıcın saapılmaz.. dun gece ben kotuydum. o yuzden pek saapamadık...ayy sempatiğimmm aşk olsunn yaaaa... sılacıma katılıyorumm leylekler getirmiyoya tabiki şaapcaz ayrıca sadece bebk için de şaapılmaz mesela o da var yani... sana bol turlar anammmmm süslen püslen kocişe az biraz cilvelen şöyle ohhhh adam yansınnnnnnnn
cok zor senın durumunda.. en yakın zamanda ıns kendı evıne gecersın..aşk olsun hülya ballandırma şimdi olan var olmayan varBiz annemlerle kalıoz yani
yok kız, zaten cıkmam gerekıyordu kocam gelecektı. o yuzden cıktım.. ask olsun sadece utandım bırazcık azıcık ucundan.. :93:tabi canımm şaapıverin gari
anaaaaaaaaaaa sempatiğim gitti valla ay bana mı kırıldı alındı kız valla alıngan narin sempatiğimm şakasına takıldım yaa
hayırdır guzelım ne oldu ne gordun ??:26::26:inelim valla en azından biraz fikriniz olur. burda işten bi tane kız arkadaşım var bide ona bahsederim biraz o da şöle söledi çocuğu bebekken büyütmek kolay asıl iş büyüdüğünde dedi, haklı gibi geldi büyüdükçe daha da zorlaşıyo gerçekten.
hly kankitom sanada günaydın
geçen gece gördüğüm rüyayı bugün yaşadım. menbeta kork benden
biraz müzik dinliyim bariii hava da kapalı:97::97:
canım sen kaynananın dedıklerıne kulak asma.. onunda sımdı bır telası vardı ustuste gelınce uzulmustur.. esınde anlayıslı ımıs.. cok sukur.. o yuzden sızın gıtmenıze gerek yok.. kaynanan gıtsın yapsınlar nısanı gelsınler.. kımse bu yuzden ayıplamaz sızı..Kızlar hepinize çok tşk ederim dostlar sağolsun ben Erbaadayım şimdi ikindide kalkacak cenaze çok yağmur yağıyor okadar sıkkınki canım gireyim yazayım istedim size dün pat diye çıkmak zorunda kaldım istanbula dönünce yazarım size kaynanamda burda nişan derdinde kadını boğmak istiyorum ben gitmezsem ayıp olurmuş olsun napim hiç gidipde orda millettin oyununu seyredemem eşimde dedi gitmeyelim okadarda anlayışsız değillerdir diye böyle işte kızlar şimdiki aklım olsa evlenipde millettin anasıyla uğraşmazdım kadın sabahtan beri canımı sıkıyor morailimde bozuk ya inan hiç çekilmiyor hepinizi öpüyorum HÜLYA VE BRESHKA inşallah güzel haberlerle dönersiniz....
ooo seninki kocaman olmuş yaa 24 cmbaya büyümüş valla ağırlaşmışta ama sen maşallah ne güzel hiç kilo almamışsın... ya ben anlamıorum hiçbişi yemediim halde 3.5 kilo aldım daa şimdiden napcam ben gerçi sen 5 aylık oluosun şimdi 5 aya iki kilo az diilmi biras daa alda bana yetiş :) bnmde hala bi ihtimal kız olabilir ümidi var içimde tuğçecim ama nedense erkekmiş gibi gelio :) artık 2.lerimize kız olur inş
hey maşallahh tosunaaaaaaaa tuğçecim çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olmasına Allah daim etsin canım :)
kızlar ben çıkıyorum hazrlanıp yola düşcem dua edin bana... çok öpüyorum siziiii hoşçakalınnnnnnn :18::18::18:
maşallah canım sanaaaaonun totosunu ısırırım heee. tosun tosun maşallah.
oh masallah tosuncuk gelıyorr.. boyuda uzun olcak masallah.. sanada bı masallah daha 5,5 aylık hamılesın ve 2 kılo bıle almamıssın.. ne guzell.. yedıgın cocuga gıdıyor.. dogum sonrası bıde kılolarla ugrasma gıbı bı derdın olmayacak hayırlısıyla.. herseyde yolundaymıs.. cok sevındım canım..
Çok teşekkür ederız menbeta teyzesi :) Sağsalim doğsunda kilolu olayım önemli degıl... Ama böyle olmasına bende sevınıyorum tabı :) Darısı sizlere inşallahhh Allahım hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?