2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Breshkacım çok geçmiş olsun hayatım Allah acil şifa versin eniştenede teyzenede inş

saolasın canım benimm inşallah gerek kalmaz bakalım nolcak heycan dorukta :)

ayy breshkacım valla çok merak içindeyim heycanlıyımm nolcakk acaba diye :18: yani bu gelişme güzel ama benim döllenme olmuyosa yada rahim tutmuyosa belki de aşılama der ... ay bilmiorum valla çatlıcam meraktan ay 4 te dananın kuyruğu kopacak

bak yaaa sabahin bu saatinde bile herkesi kacirdim.. kendime inanamiyorum yaa... üstelikte haftaici bugün.. yok yok bende bir sey var :44::44::44::44::44: gideyim de herkes gelsin bari..

regentoşumm canımmm vallaa olursa mucize bişi olur yanii dualarınızı bekliyorumm canlarım 4 de belli olcak artık

Kızlar hepinize çok tşk ederim dostlar sağolsun ben Erbaadayım şimdi ikindide kalkacak cenaze çok yağmur yağıyor okadar sıkkınki canım gireyim yazayım istedim size dün pat diye çıkmak zorunda kaldım istanbula dönünce yazarım size kaynanamda burda nişan derdinde kadını boğmak istiyorum ben gitmezsem ayıp olurmuş olsun napim hiç gidipde orda millettin oyununu seyredemem eşimde dedi gitmeyelim okadarda anlayışsız değillerdir diye böyle işte kızlar şimdiki aklım olsa evlenipde millettin anasıyla uğraşmazdım kadın sabahtan beri canımı sıkıyor morailimde bozuk ya inan hiç çekilmiyor hepinizi öpüyorum HÜLYA VE BRESHKA inşallah güzel haberlerle dönersiniz....

uraşma canım boşver bak eşinde anlayışlı senden yana boşver takma kaynananı ne dert ediosn kendine... he de geç

canım benim tekrar başın saolsun Allah rahmet eylesin... kaynananıda boşver hiç canını sıkmasına izin verme.. sonuçta nişan bu düğün değil ki canım boşver bunda olmazsın diye bişi olmaz nasılolsa düğün var canım... kaynananda ne diye geldi peşinden hayret bişi gitsin nişanı yapsın o ....

saolsın canım inşallah iyi haberler veririz :)

canimsin benim yaaaaa bende seni gorunce iyi haberlerini alinca cok mutlu oluyorum cok icten ve samimi bir insansin

canim benim aldiklarina resmen bittim cok güzeller güle güle kullan canım benim. Avrupa yakisinda nerdeymis yeri tatlim benimde kuzenimin dugunu var mutlaka buraya gitmeliyim bende

uzayan akintinda varmis gecmis yazdiklarindan gordum canim yumurtlamada benimde oyle agrilarim olur

aynen öle güzelim yaa, sol arka camımı kırdılarya gerzek beceriksizlerr. taktırdım amaaa. ben üstüne titriyorum elin beceriksiz trafik memurunun dikkatsizliği yüzünden yaşadığım şeylere bak.

Canim gecmis olsun nasi bi salaklik bu adamlarinki anlamak mumkun değil yahu:44:

breshkacim yazdiklarindan anladigim kadariyla tipik kendini suclu goren erkek sendromuna girmis eşin.. hic ustune gitme tatlim bosver herkes biliyor biz daha biliyoruz senin eşin icin ne fedakarliklar yaptigini ona ne kadar destek verdigini bugunleriniz gececek eminim ben buna bebiş haberini alinca unutucaksiniz bu stresli gunlerinizi

Annem aradı şimdi babaannem vefat etmiş biz cenazeye bende gideceğim sevdiğin birini kaybetmek çok zor şuan elim ayağım titriyor hepinizi çok öpüyorum görüşürüz.....

canim basiniz saolsun allah rahmet eylesin mekani cennet olsun babanenin insallah

bugün ne kötü birgün yaa

kızlar ben gidiyorum eniştemi acile kaldırmışlar yoğun bakımdaymış durumu kritik görüşürüz .......

cok gecmis olsun breshkacim allah acil sifalar versin insallah

azracımm naberr nasılsn?

geliyorsun yazmadan gidiyorsun nerelere gidiosun bakiim

kuzucum inanki bu sefer inat ettim gecmisi okuycam atlamiycam dedim sabahtan beri anca bu saate kadar cvp verebildim duşun halimi atla atlaya okudum birde yani İyiyim bitanem sen nasilsin. Progestoronun yuksek cikmis gercekten gebeligin habercisi olabilir bu durum(allahim insallah oyledir) kacinci gunundesin reglnin

Unuttugum atladigim birsey olabilir cunku ara vere vere yazdim kizlar atladigim bisey varsa affedin lutfen

Dr a gittik geldikk cok sukur hersey yolunda
boyumuz 24 cnm kilomuz 400 gr olmus :) bende toplamda 1.800 gr almisim dr normal boyle devam et ama yuruyusnu ihmal etme dedi. yanlizz bnm bebeigim cook inatci biliosunuz varligini 62 gunde ogrendimm, erkek cinsiyetini erken gosterir derler 16. haftada zorla gosterdi cinsiyetini. simdi dr tekrar teyid edelim dedi ne yaptik ne ettik gostermedi dr durtuyoo oda tekme atiyo ama popoyu oynatmiyo bile :)cook ugrastik donmedi tekmeledi durdu. Sali gunu 4 boyutlu ultrasona giricemm bide orda kiz oluyomus ne gulerim vallaa ayy keske :)

Dr a gittik geldikk cok sukur hersey yolunda
boyumuz 24 cnm kilomuz 400 gr olmus :) bende toplamda 1.800 gr almisim dr normal boyle devam et ama yuruyusnu ihmal etme dedi. yanlizz bnm bebeigim cook inatci biliosunuz varligini 62 gunde ogrendimm, erkek cinsiyetini erken gosterir derler 16. haftada zorla gosterdi cinsiyetini. simdi dr tekrar teyid edelim dedi ne yaptik ne ettik gostermedi dr durtuyoo oda tekme atiyo ama popoyu oynatmiyo bile :)cook ugrastik donmedi tekmeledi durdu. Sali gunu 4 boyutlu ultrasona giricemm bide orda kiz oluyomus ne gulerim vallaa ayy keske :)

ooo seninki kocaman olmuş yaa 24 cm baya büyümüş valla ağırlaşmışta ama sen maşallah ne güzel hiç kilo almamışsın... ya ben anlamıorum hiçbişi yemediim halde 3.5 kilo aldım daa şimdiden napcam ben gerçi sen 5 aylık oluosun şimdi 5 aya iki kilo az diilmi biras daa alda bana yetiş :) bnmde hala bi ihtimal kız olabilir ümidi var içimde tuğçecim ama nedense erkekmiş gibi gelio :) artık 2.lerimize kız olur inş

ayyy canmmm canımmmmmmmmmm saolasınnn bitanemmm sende öylesinn yakın görüyorum seni kendime

çenemiz düşmüş dimi ayy valla prog. yüksek olması beni çok heycanlandırdı gerçekten.. dün 21. gündeydim işte yaptırdım.. bugün 22. deyim 4 de doktorda olcam bakalım ne dicek ne olcak inşallah hayırlı haberler alırım canım ya valla hamiş olursam mucizenin hası bende olur

habersiz koyma bizi canım eşinle ilgili durumlardan da haberdar et olurmu çok öptüm seni fıstığımmm

hey maşallahh tosunaaaaaaaa tuğçecim çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olmasına Allah daim etsin canım :)

kızlar ben çıkıyorum hazrlanıp yola düşcem dua edin bana... çok öpüyorum siziiii hoşçakalınnnnnnn :18::18::18:

bu gün durgun gidiyoruzzzz e iyi çünkü iş çok ben gelemiyorum.

maşallah canım sanaaaa onun totosunu ısırırım heee. tosun tosun maşallah.

canım benimmmm hakkında hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin bi tanem. dualarım seninle, heyecan yaptım kıssssss

azracım canım çok saol. trafik cezasını göndermiş uyuz trafik memuru. 66 tl. ay çıldırcam bu ay da 4 düğün okullar açıldı bide bu ceza sürünüyorum amaaaaa neyse ay başı geldi çok şükür gelsinnnn paralarrrrrrrr
sende bizi habersiz bırakma uzak kalma canımcım. merak ederiz bizzzz kendine iyi bak

birkere_sevdim
Allah o kaynanayı bildiği gibi yapsın. canım boşver sen onu kendi bildiğini yap. takma kafana tiiiii ye bile alma..

breshka canım valla ne diyim çok üzüldüm teyzen ve eniştene. Allah tez zamanda şifalarını verir inşallah. canım sıkma canını sen dikkat et kendine.

Son düzenleme:
banane ya utandım ben:76:
valla aklına geleceği kesinde bari adma çaktırma... Haha aklına gelince gülersin falan
normal bır gunumde olsam kesınlıkle aklıma gwelınce gulerdım.. :44::44:
sana katılıyorum canım her zaman bebek ıcın saapılmaz.. dun gece ben kotuydum. o yuzden pek saapamadık...
aşk olsun hülya ballandırma şimdi olan var olmayan var Biz annemlerle kalıoz yani
cok zor senın durumunda.. en yakın zamanda ıns kendı evıne gecersın..
tabi canımm şaapıverin gari

anaaaaaaaaaaa sempatiğim gitti valla ay bana mı kırıldı alındı kız valla alıngan narin sempatiğimm şakasına takıldım yaa
yok kız, zaten cıkmam gerekıyordu kocam gelecektı. o yuzden cıktım.. ask olsun sadece utandım bırazcık azıcık ucundan.. :93:

hayırdır guzelım ne oldu ne gordun ??:26::26:
canım sen kaynananın dedıklerıne kulak asma.. onunda sımdı bır telası vardı ustuste gelınce uzulmustur.. esınde anlayıslı ımıs.. cok sukur.. o yuzden sızın gıtmenıze gerek yok.. kaynanan gıtsın yapsınlar nısanı gelsınler.. kımse bu yuzden ayıplamaz sızı..

oh masallah tosuncuk gelıyorr.. boyuda uzun olcak masallah.. sanada bı masallah daha 5,5 aylık hamılesın ve 2 kılo bıle almamıssın.. ne guzell.. yedıgın cocuga gıdıyor.. dogum sonrası bıde kılolarla ugrasma gıbı bı derdın olmayacak hayırlısıyla.. herseyde yolundaymıs.. cok sevındım canım..

hlycım hayırlı sonuclarla gıt gel ıns..

breshka enıstenede acıl sıfalar dılıyorumm..

cnmm senınkıde böyle olucak işte Allahın izniylee:) ARtık ultrasonda tek kareye sıgmıyoo 2 parça halınde görüyorumm belden yukarı ve belden aşağı :) Kilo meselesinide kafana takmaa bnm en buyuk avantajım ılk başta verdiğim kilolardan oldu heralde bılmıyorummm bende şaşkınımm cunku normalde yapılı bi insanımm ve su içsem bıle yarıyo derler yaa oyleyımmm:) Bide geçen aykı kontrolumde 1 kılo aldım dıye dr bana bisürü kızdı dıyetısyene yollarım bıdaha bu kadar alırsan dedı bende şaşırdım korkudanda bıraz dıkkat ettım :)bundan sonra hızlı alırım heralde... Sende takma kafana dıkkat edersın bundan sonra hıc bıseycık olmaz tatlımm... Doğumdan sonrada uykusuzluktan gidiyomuş kilolar :) Senınde oğluşun olma ıhtımalı yuksek ama Allah hayırlısını nasıp etsınn dedıgın gıbı 2. de kız olur ınsallahhh...

Canııım cok saol darısı başına inşallah tez zamandaaaaaaaaaa :)ayyy heycan yaptımm cabuk gel bak ıncıkcı boncukcu gezme sakın meraktan 5 aylık doğuru veririm :)

maşallah canım sanaaaa onun totosunu ısırırım heee. tosun tosun maşallah.

kardaızcımm cok sagolll.... Darısı sizlere inşallah... Rabbım önce hayırlısıyla eşinin sağsalım yuvasına gelmesını nasıp etsınn sonrada tez zamanda bebişini göndersın sana ınsallah

Çok teşekkür ederız menbeta teyzesi :) Sağsalim doğsunda kilolu olayım önemli degıl... Ama böyle olmasına bende sevınıyorum tabı :) Darısı sizlere inşallahhh Allahım hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın...

e tabi orası oyle ama yerinde olmak ısteyende bırsuru ınsan vardır.. guzel dileklerin içinde cok tesekkur ederımmm...

kardaızcımm cok sagolll.... Darısı sizlere inşallah... Rabbım önce hayırlısıyla eşinin sağsalım yuvasına gelmesını nasıp etsınn sonrada tez zamanda bebişini göndersın sana ınsallah

güzel dileklerin için çokkkk teşekkür ederim canım. amin inşallah herşey istediğimiz gibi güzel gelişir.

Hayirli cumalaaaarrr
bir hadisi serifte:
bir kimse hamile hatunun karnina elini koyupta
Allahim. bize nezdi ilahinizden temiz, itaatli zürriyet ihsan eyle. Allaim. bu birlesmeden bize rizik olarak cocuk ihsan edersen, adini Muhammed koyarim diye dua ederse, cenabi hak, ona erkek evlat ihsan eder insaallah.
Diye buldum
sizinle paylasmak istedim

aaaaaaaaaaa kimse kalmamis????
regeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn seni cok iiyyi anliyorum. ben gelince herkez didiyo.
bende alayim odaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…