- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
- 323
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.061
yağmurlu bir günden kulüp arkadaşlarıma benden selam olsun. nasılsınız kaç zamandan beri aklımdan çıkmıyorsunuz kızlar ben giremedim toparlandım veeeeeeeeeeeeeeeeeee bugün eşyalarımı topladık yarııınnnn yeni evime taşınıyorummmmm inşallah orda daha çok huzrlu ve mutlu vede çocuklu olurum .. sizler hep aklımmdasınız acaba ne yapıyorlar durumlar nasıl diye ama kusuruma bakmayın bu aralar taşınma olayları olduğu için giremedim eğer merakta bıraktıysam hele bi tam yerleşeyim hergün gireceğim nete 1 haftadır zaten net yoktu hepinizi öpüyorum ablam içerden beni çağırıyor bu çaydanlığı nere koyacağım diye :))) neyse hadi ben kaçar kendinize iyi bakın:))))))
yağmurlu bir günden kulüp arkadaşlarıma benden selam olsun. nasılsınız kaç zamandan beri aklımdan çıkmıyorsunuz kızlar ben giremedim toparlandım veeeeeeeeeeeeeeeeeee bugün eşyalarımı topladık yarııınnnn yeni evime taşınıyorummmmm inşallah orda daha çok huzrlu ve mutlu vede çocuklu olurum .. sizler hep aklımmdasınız acaba ne yapıyorlar durumlar nasıl diye ama kusuruma bakmayın bu aralar taşınma olayları olduğu için giremedim eğer merakta bıraktıysam hele bi tam yerleşeyim hergün gireceğim nete 1 haftadır zaten net yoktu hepinizi öpüyorum ablam içerden beni çağırıyor bu çaydanlığı nere koyacağım diye :))) neyse hadi ben kaçar kendinize iyi bakın:))))))
kızlarr ben geldim teyzemdeyim şu anda..
doktoru acayip çok sevdim..merkezide aynı şekilde.. çok güzel anlattı ilgilendi ve dinledi...sonuçlar şöyle,
1. romatizma hastası olduğum için kullandığım ilaçlar bende yumurta rezervimde azalma ve kalitesiz yumurta olmasına sebep oluyomuş ama aynı zamanda pko olduğu için bnde yumurtalarım rezerv açısından dengeleniyormuş,
2. bana şeker dengeleyici ve de yumurta kalitesini artırıcı ilaç ve de yüksek doz folik asit verdi...
3. ben yumurtlamışım bu ay evet ama kist yumurtlamışım.. yani hevesim boşunaymış sol tarafta kist var,
4.şimdii doktor aslında yaştan dolayı falan ilk önce aşılama deneyelim 1 kez olmazsa tüpe başlarız dedi.. ama önce spermiogram istedi ona bakacak sonuçlara göre aşılama yada tüp dedi..
5.aşılamada tutma oranı %15 olduğundan ve de 1500tl olduğundan bize çok cazip gelmedi..kocişimle yolda konuştuk gelirken bnce direk tüp yapalım dedi hem oran düşük hem boşa para vermeyelim dedi..bnde öyle düşünüyorum..
6. ayrıca bndeki romatizma artmaya başladı ve gittikçe ağrılarım dayanılmaz olup sosyal hayatımı etkileeye başladı tekrardan hiç değilse tüp de oran yüksek olduğu için bncede tüp deneyelimm..
7. şimdi kocam p.tesi test yaptırcak sonra adetin 2.günü başlıcaz.. tüp istediğimizi sölicez hayırlısıyla önümüzdeki 10 gün içinde başlıcaz yani...
bnde haberler bunlar kızlar... görüşmeye giderken çok stresli ve gergindim.. görüşmeni sonund gözlerim doldu doktor ne oldu demesine kalmadan ben bi başladım ağlamayakendimi çok sıkmışım bırakıp rahatlayınca tutamadım valla ağladım doktor da peçete uzattıağla ağla rahatlarsın dedi öyle yani.. kendimi ii hissediorum umutluyum inşallah tüple bebeğim gelcek Allah ın izniyle... şimdi öpüyorum sizi.. hoşçakalınn gece eve gidince yazarım size :)
aaaaaaaaaaa kimse kalmamis????
regeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn seni cok iiyyi anliyorum. ben gelince herkez didiyo.
bende alayim odaman
öyle oluyor iste güzelim.. sen nasilsin tr nasildi??
hlycaaaaaaaannnnnnn duygulanma hic bosuna.. öyle ya da böyle bebegin olacak degil mi?? buna sevinelim bence.. bence tüp konusu daha mantikli hani daha garantili degil mi?? sen bildigini yap, sonra keske demekten iyidir gülüm
napim canim iste ev, is, doktor derken gecinip gidiyoz iste cok sükür. sonunda evi bulduk galiba pazartesi kesin belli olcak yarabbim insaallah verirler. dün cok sinirim bozuldu bizi baska bi ev sahibi cagirdi cok talep oldugundan bizimle taniscakmis güya.
bizde gittik 60km kapidan girdik kadin demesinmi biz evi kiraya verdik bile ay uyuz oldum bide biliyor uzaktan geldigimizi. neyse hayirlisi degilmis daha güzel haber aldik ve baska ev bulduk.
diger mesele cocuk meselesi 5ekimde doktora gidiyorum ve muayne olcam bakalim esimde ondan sonraki hafta. bakalim ya civciv cikacak yada kus cikacak.
sende durumlar nasil??
tr. cok güzeldi canim ya baya sehir sehir gezdik. tavsiye ederim mükemmel oluyor
ay cok özledim tryi zaten
hayirli olsun canim evin de.. burda cok zor yaa iyi bir ev bulmak.. hem ne terbiyesizlik o öyle. hem cagir hem de verdik de.. alsin da evini basina calsin..
ayyy bebek konusu aklima geldikce korkar oldum ben de ya.. simdilik bekledigim icin rahatim ama hep öyle olmayacak ya.. aralikta ben de basliyorum tekrar calismalara. Allahim diyorum hemen o ayda tutsun insallah, tabiki hayirlisi ama ne bileyim gönül öyle arzuluyor.. benim de kadin ocagin 10una verdi bekleme süresinden de bir ay sonraya ay bir de bakarmisim o zaman dr hamilesin dermisinsallah yaa.. seninkisi normal kontrol degil mi canim? ay ben esimi ikna edemedim gitmiyor o dr'a.. halbuki kadin dr'u ikimizi bir cagirmisti görüsmeye, ona da dedi siz bi ürologa gidin diye.. neyse bakalim eger onun yüzünden gecikme oluyorsa canina okurum ben de cok acimasizca olduya neyse..
ben öylesine gidiyorum doktora yani bi bakilsin diye aslinda bide yumurtlamiyorum gibime geliyor cünkü genelde ben hisseder agri cekerdim ama son 4 ay olmadi böyle bisey ve adetlerim son 2aydir 1gün sürüyor. bide bakmisim hamilesiniz diyormus doktor dedigin gibi. tam isabet olur esimin dogumgünüde yaklasiyor ozamana kadar bisey demem ona
gerci benim esimde kabul etmemisti ama baktiki is ciddi iyi ozaman gidim urologa dedi en kötüsü sperm vermesi onuda hic isemiyor ama mecbur. sende ikna et bastan asagi kontrol olsn
ben aslinda azranin esinde bi rahatsizlik varya ondan süpheleniyorum cünkü esimin ayagi cok agirir kramp girer dayanamaz okadar yani acaba diyorum ondadami var. sana bi soru sorcam azrayla karsiasabilsem onada sorcam ama azra hic hamile kalmismiydi? düsük falan. öyle bi dürüm olmadiysa esimde o rahatsizlik sözkonusu deildir diye düsünüyorum
valla kuzum o konuda bi fikrim yok maalesef.. sen düsük yaptin dimi?? o yüzden icin rahat benim gibi.. ben de yapmistim aslinda kötü bir sey ama hamile kalabildigini biliyorsun.. insallah esine dogum gününde pozitif test hediye edersin inssaallllaaaahhhhhhhhhhh
bakalim ben de esimle tekrar bi konusayim, daha iki ayimiz var o da gitse fena olmaz yani.. alt tarafi kontrol dedigin gibi en kötüsü o iste..
valla canim o rahatsizlila ilgili bi bilgim yok istersen netten arastir yinede..
ben kaciyorum ifstigim sonra yine konusuruz.. yemek yapcam simdi öptüm snei cok..
ah canim benim ya yazdiklarini okurken bende kendimi tutamadim duyguladim. Insaallah güzel sonuclanir ve güzel güzel bebislerimiz dünyaya gelir.
Bende haftaya gidiyorum doktora ve bende yumurtlamadigimi düsünyorum bu son 4aydir ben yumurtlama agrisi hissetmiyorum normalde hissederdim. bencede canim tüp bebek yapsaniz dedigin gibi maddi yönden ve manevi yönden basari görürüsünüz. ay Allahim insaallah hayirlisiyla önümüzdeki aylarda en az 3 ay icinde hamile haberleri alacagiz buna inaniyorum.
öyle oluyor iste güzelim.. sen nasilsin tr nasildi??
hlycaaaaaaaannnnnnn duygulanma hic bosuna.. öyle ya da böyle bebegin olacak degil mi?? buna sevinelim bence.. bence tüp konusu daha mantikli hani daha garantili degil mi?? sen bildigini yap, sonra keske demekten iyidir gülüm
scream canım hoşgeldinnnn
nasılsın, bebişin nasıl. boşver okuma yada atlaya atlaya git canım.
sormak istediğin özellikle bişey var mı??
menbeta hayatımmm
rüyamda çok yağmur yağıyordu ve kara kara simsiyah bulutluydu hava. içim bi garip oldu yoldayım ve servis arabasının arkasında oturup dışarıya bakıyorum. eve gitmeliyim diyorum kendi kendime o kadar. veee bugün hava aynen rüyamdaki gibiydi ve içimde hep bi sıkıntı vardı. geç oldu ama kusura bakma hayatım.
scream canım hoşgeldinnnn
nasılsın, bebişin nasıl. boşver okuma yada atlaya atlaya git canım.
sormak istediğin özellikle bişey var mı??
menbeta hayatımmm
rüyamda çok yağmur yağıyordu ve kara kara simsiyah bulutluydu hava. içim bi garip oldu yoldayım ve servis arabasının arkasında oturup dışarıya bakıyorum. eve gitmeliyim diyorum kendi kendime o kadar. veee bugün hava aynen rüyamdaki gibiydi ve içimde hep bi sıkıntı vardı. geç oldu ama kusura bakma hayatım.
canımm "menbeta kork benden" yazmıssınya bende dedım ne oldu dıye merak ettım.. demekki içine dogmus ve ruyana yansımıs sankı..
hly canım benım aksam okudum yazdıklarını. yorum yapamadım.. doktoruna ısınmıssın. merkezede aynı sekılde.. ıcıne sınmıs bu cok guzel.. hayırlısıyla olsun tutsun bıtsın ınsAllah.. bencede asılama ıle vakıt kaybedene kadar tupu taktırıver olsun bıtsın.. hayırlısylada gelsın bebısler..vakit kaybedene kadar dedim cunku sans %15 miş. ya tutmazsa hem maddı acıdan hemde senın psikolojin acısından pek ıyı olmaz diye dusunmekteyımm.. banada en mantıklı tup gelıyor.. sızın kararınıza kalmıs..
bişey merak ediıyorum tup bebek yaptıranlarda cogul bebekte soz konusuya bunun hakkında bırsey konustunuzmu?? ısteyene tek ısteyene cogul yapabılıyorlarmıs.. size herhangibir acıklamada bulundular mı??
screamaway canım gercekten aklımdaydın.. ama yazarken hıc aklıma gelmedın.. bunun nedenı ne bılıyor musun?? coook ıhmal etmeye basladın buraları. tamam anlıyorum calısıyorsun yogunsun, ama hergun en azından bır slm yazsan cok ıyı olur guzelım. kendınden haberdar et bızı..
regen hanımda ben yokken gelıyor gıdıyor.
sılacık piyasada yok sankı..
gogomda aksam gelmiş gitmiş. ev için buyuk terbısyesızlık yapmıslar.. 60 km yolda az buz değil.. o kadının saclarını yolaydınnneyse hayırlısı olsun canımm..
leplepide yeni evine tasınıyormus. hayırlı ugurlu olsun. güle güle oturun ins.. artık ne demek lazım gelsin bebişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?