2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnm tşk ederim. beş gün naslı geçer bilmiyorum. ama benim hiç bir belirtim yok. ben test yapmayı düşünmüyorum. eğer bat günümde olmazsam sonraki gün yaparım. inşallah senden hayırlı haberler alırız. test yapmak için erken biraz daha bekle az kaldı.

haklisin daha cok erken beklicez artik.bende belirtiler var ama bu belirtileri adet olacagim zamanda yasiyorum. mesela hafif mide bulantisi, 1saatde bir idrara gitme, kasikta arada bir batma. gecen ay gögüsümde belirti vardi ama bu sefer yok. belirtilere takilmiyorum.
hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun Insaallah

hayırlısı olsun cnm. bakalım bekleme alıştık nasıl olsa beş gün daha bekleriz.

sen düsük yasamistin degilmi canim? sebebini söyledilermi sana yani hangi sebebten düsük oldugunu?
bende yasadim 1kere ama sebebi Allahtan dedi ilk hamileliklerde böyle olmasi normalmis. hamilelige alisma asamasindaymis vücut

sılacım, basın sagolsun. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insAllah.. Allah sabırlar versin.. geride kalanlara sizlere saglık sıhhat versın ıns.. ben dedelerimi ve buyukanneleri goremedım.. biz hep uzaktık onlara.. onlarda bize.. kucuk yasımda olmusler.. hıc bılemıyorum o sevgı nasıldır.. tekrar basınız sagolsun..

sen düsük yasamistin degilmi canim? sebebini söyledilermi sana yani hangi sebebten düsük oldugunu?
bende yasadim 1kere ama sebebi Allahtan dedi ilk hamileliklerde böyle olmasi normalmis. hamilelige alisma asamasindaymis vücut

evet cnm ben dört kez düşük yaşadım. sebebi kan pıhtılaşması. son iki hamileliğimde iğne ce aspirin kullanmama rağmen kaybettim. dr.lar denemeye devam etmemi söylüyorlar. hayırlısı artık diyorum bende. umarım sen tekrar yaşamazsın ve bebeğine kavuşursun.

sılacım çok üzüldüm canım..başın sağolsun..ben dedelerimin, babaanne ve ananemin acılarını yaşadım..hepsini de çok severdim..çok zordur, yaşı kaç olursa olsun bir insanın ölümü çok acı..onu bir daha görememek gerçekten çok acı ama şöyle teselli ederim kendimi hep, onlar yerlerini buldular, onlar asıl olunması gereken yerdeler, aslında ağlanması gereken belki de bizleriz..bu dünya geçici, elbet bir gün onların yanına gideceğiz..o yüzden fazla kendini yıpratma tatlım..öpüyorum seni..

canım bende kan pıhtılaşması testlerimi yaptırcam iki hafta sonra..benimde bebeğimin kalbi durmuştu..bi ihtimalde bunun olacağını söylemişti doktor onu araştıracağız..ama benim aklıma takılan sen iğne ve hap kullanmana rağmen neden yine düşük oldu, doktor buna ne açıklama getirdi canım..çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın sana tatlım, hiçbirimize yaşatmasın..gerçekten çok üzücü..

bal böceğemmm demekki evdesin ohh ne güzel... bnde işteyim ne amaçla resmi tatil ne bayramı var ?

ay is kadini seni almanlarin birlik olma günü gibi bir sey neyse önemli olan tatil... kocis de evde ama gece kacta yattiysa gicik kalkmiyor simdi de ben de yürüyüse gitsem mi gitmesem mi diye düsünüyordum.. senin günün nasil geciyoe canimcim???

hakkaten digerleri nerde yaa??? saat kac oldu.. merak ettim simdi...

Arkadaşalr merhaba hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım hepinizi çok öpüyorum ben bugün döndüm evdeyim bugün dinlenicem çok yoruldum ((
Sılacım başın sağolsun canım hayat bir anlık bugün varız yarın yokuz belki yaşlı insanlar için biraz anlayabiliyoruz ama cumartesi günü 2 ölüm haberi daha aldım kuzenimin görümcesnin kocası vefat etti daha 33 yaşında 2 tane evladı var,diğeri ise babamın akrabası bir bayan daha 25 yaşında gizli kalp yatağında ölüyor 1 yaşında bebeği var sabah bi bakıyorlarki bebek annesini emmeye çalışıyor (( dünya çok boş hiçbirşey için üzülmemek gerek ölüm sen annesin minicik bebeğin var kal biraz daha demiyor 2 gündür uyuyamıyorum gerçekten Allah sonumuzu hayır eylesin kusura bakmayın sabah sabah canınızı sıktım biraz ama paylaşmam gerek sizler kardeş gibi oldunuz herzaman yanımdasınız hepinizi çok seviyorum

Hülyacım postunu çok iyi okuyamadım sanırım görüşmeye gittin güzel sonuçlar aldın Rabbim bu mücadelenin karşılığını ilk denemede versn inşallah canım benim

amannnn almanlar birlik olsa ne olcak be şekerim seni kocanı bekleme çık yürüyüşünü yap kocan kalkınca yine gezersiniz başka bişiler yaparsınız sen vakti boşa harcama bnde nolsun henüz bişi yapmıyorum dizi izliom nette arada telefon çalıyor falan idare eder yani

canım Allah rahmet eylesin sabırlar versin bir kez daha... gittim canm gittimm.. Allah ın izniyle adet olunca başlıyoruz tedaviye.. hani yumurtlamışım ya değerim yüksekti işte o kistmiş.. onun dışında kötü bişi yok şükür

ben bi geçmişe bakıp geliyorum...

günaydın kankitommmmmmmm

Canım benim inşallah hayırlısıyla ilk denemede bebişin gelir dualarımız seninle ve Breshka ile

Herkese günaydın,

1 yıllık evliyim
8 haftalıkken düşük yaptım çok zor ve çok ağır bir yüktü.
düşüğün üstünden 4 ay geçmişti dış gebelik oldu ve düştü.
evliliğim boyunca hiç korunmadım ve sonra doktorumu değiştirdim ilk doktorum bana yeterli testleri yaptırmamış düşüklerin neden olabileceğine dair bütün testler yapıldı troitlerim yüksek çıktı yalklaşık 3 aydır ilaç kullanıyorum düşüklerimin sebebi bunymuş bebeklerimi bu yüzden kaybetmişim

bu ay bütün tahlillerim normal ve en son eylülün 4 ünde hastalandım ve her ay 3 gün geri gelir adetim bu ay henüz birşey yok ve galiba hamile olabilirim fazla uyku iştahım açıldı zaman zaman acayip stres gerginlik sık idrara çıkma göğüslerim büyüdü kasıklarım şiş hamile olma olasılığım yüksek :)

ama ümitlenmiyorum ayın 10 una kadar bekleyeceğim çünü çok fazla istediğim için bir kaç kez psikolojik olarak benzer şeyleri yaşamıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…