- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.101
selam canim benimde batima tam 5gün var. seninle battasiz anlayacagin. hadi hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun. Allah gönlümüze göre verir Insaallah. korkma rahat ol. bu arada cok gecmis olsun grip olussun.
bende yarindan itibaren dayanamayip test yaparim diye korkuyorum ya beni engelleyin lütfeeeeeeenn
cnm tşk ederim. beş gün naslı geçer bilmiyorum. ama benim hiç bir belirtim yok. ben test yapmayı düşünmüyorum. eğer bat günümde olmazsam sonraki gün yaparım. inşallah senden hayırlı haberler alırız. test yapmak için erken biraz daha bekle az kaldı.
haklisin daha cok erken beklicez artik.bende belirtiler var ama bu belirtileri adet olacagim zamanda yasiyorum. mesela hafif mide bulantisi, 1saatde bir idrara gitme, kasikta arada bir batma. gecen ay gögüsümde belirti vardi ama bu sefer yok. belirtilere takilmiyorum.
hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun Insaallah
merhaba canlarim,
kizlar cok uzgunummmm... bi kac gun once bikeresevdim arkadasimiza babannesi icin taziyelerimizi iletirken bizim basimiza hic gelmeyecek gibiydi sanki.. hersey yolunda gibiydi... dun aksam dedemin(babamin babasi) oldugunun haberi geldi... telefonum caldi aci aci... korktugum seyler basladi iste.. uzgunum.. goremedim onu bikere daha,alamadim helallik..
acimi yalniz yasyorumm... ama acilar paylastikca azalir.. sizden baska acimi paylasacak kimse yok.. gogsum darlaniyor.. mideme yumruk yemis,orda kalmis gibi sanki.. dugum dugum bogazim...... her canli olumu tadacak iste.... kimi doguyo, kimi bitiriyo bu hayati... hesap basliyooo simdi... Allahtan gunahlarini affetmesini diliyorum sadece yapabilecegim tek ve en onemli fiil de bu..
sen düsük yasamistin degilmi canim? sebebini söyledilermi sana yani hangi sebebten düsük oldugunu?
bende yasadim 1kere ama sebebi Allahtan dedi ilk hamileliklerde böyle olmasi normalmis. hamilelige alisma asamasindaymis vücut
iyi akşamlar ufak bir deneme mesajı :) yeni katlıyorum aranıza
evet cnm ben dört kez düşük yaşadım. sebebi kan pıhtılaşması. son iki hamileliğimde iğne ce aspirin kullanmama rağmen kaybettim. dr.lar denemeye devam etmemi söylüyorlar. hayırlısı artık diyorum bende. umarım sen tekrar yaşamazsın ve bebeğine kavuşursun.
günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmm
sana da günaydin kuzzuuuuummmm....
herkese güzel bi hafta diliyorum... ay bugün burda resmi tatil evdeyim
bal böceğemmm demekki evdesin ohh ne güzel... bnde işteyimne amaçla resmi tatil ne bayramı var ?
ay is kadini senialmanlarin birlik olma günü gibi bir sey neyse önemli olan tatil... kocis de evde ama gece kacta yattiysa gicik kalkmiyor simdi de ben de yürüyüse gitsem mi gitmesem mi diye düsünüyordum.. senin günün nasil geciyoe canimcim???
hakkaten digerleri nerde yaa??? saat kac oldu.. merak ettim simdi...
Arkadaşalr merhaba hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım hepinizi çok öpüyorum ben bugün döndüm evdeyim bugün dinlenicem çok yoruldum((
Sılacım başın sağolsun canım hayat bir anlık bugün varız yarın yokuz belki yaşlı insanlar için biraz anlayabiliyoruz ama cumartesi günü 2 ölüm haberi daha aldım kuzenimin görümcesnin kocası vefat etti daha 33 yaşında 2 tane evladı var,diğeri ise babamın akrabası bir bayan daha 25 yaşında gizli kalp yatağında ölüyor 1 yaşında bebeği var sabah bi bakıyorlarki bebek annesini emmeye çalışıyor(( dünya çok boş hiçbirşey için üzülmemek gerek ölüm sen annesin minicik bebeğin var kal biraz daha demiyor 2 gündür uyuyamıyorum gerçekten Allah sonumuzu hayır eylesin kusura bakmayın sabah sabah canınızı sıktım biraz ama paylaşmam gerek sizler kardeş gibi oldunuz herzaman yanımdasınız hepinizi çok seviyorum
Hülyacım postunu çok iyi okuyamadım sanırım görüşmeye gittin güzel sonuçlar aldın Rabbim bu mücadelenin karşılığını ilk denemede versn inşallah canım benim
ben bi geçmişe bakıp geliyorum...
amannnn almanlar birlik olsa ne olcak beşekerim seni kocanı bekleme çık yürüyüşünü yap kocan kalkınca yine gezersiniz başka bişiler yaparsınız sen vakti boşa harcama bnde nolsun henüz bişi yapmıyorum dizi izliom nette arada telefon çalıyor falan idare eder yani
canım Allah rahmet eylesin sabırlar versin bir kez daha... gittim canm gittimm.. Allah ın izniyle adet olunca başlıyoruz tedaviye.. hani yumurtlamışım ya değerim yüksekti işte o kistmiş.. onun dışında kötü bişi yok şükür
günaydın kankitommmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?