- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.121
Herkese günaydın,
1 yıllık evliyim
8 haftalıkken düşük yaptım çok zor ve çok ağır bir yüktü.
düşüğün üstünden 4 ay geçmişti dış gebelik oldu ve düştü.
evliliğim boyunca hiç korunmadım ve sonra doktorumu değiştirdim ilk doktorum bana yeterli testleri yaptırmamış düşüklerin neden olabileceğine dair bütün testler yapıldı troitlerim yüksek çıktı yalklaşık 3 aydır ilaç kullanıyorum düşüklerimin sebebi bunymuş bebeklerimi bu yüzden kaybetmişim
bu ay bütün tahlillerim normal ve en son eylülün 4 ünde hastalandım ve her ay 3 gün geri gelir adetim bu ay henüz birşey yok ve galiba hamile olabilirim fazla uyku iştahım açıldı zaman zaman acayip stres gerginlik sık idrara çıkma göğüslerim büyüdü kasıklarım şiş hamile olma olasılığım yüksek :)
ama ümitlenmiyorum ayın 10 una kadar bekleyeceğim çünü çok fazla istediğim için bir kaç kez psikolojik olarak benzer şeyleri yaşamıştım...
Canım benim inşallah hayırlısıyla ilk denemede bebişin gelir dualarımız seninle ve Breshka ile
Herkese günaydın,
1 yıllık evliyim
evliliğim boyunca hiç korunmadım ve sonra doktorumu değiştirdim ilk doktorum bana yeterli testleri yaptırmamış düşüklerin neden olabileceğine dair bütün testler yapıldı troitlerim yüksek çıktı yalklaşık 3 aydır ilaç kullanıyorum düşüklerimin sebebi bunymuş bebeklerimi bu yüzden kaybetmişim
bu ay bütün tahlillerim normal ve en son eylülün 4 ünde hastalandım ve her ay 3 gün geri gelir adetim bu ay henüz birşey yok ve galiba hamile olabilirim fazla uyku iştahım açıldı zaman zaman acayip stres gerginlik sık idrara çıkma göğüslerim büyüdü kasıklarım şiş hamile olma olasılığım yüksek :)
ama ümitlenmiyorum ayın 10 una kadar bekleyeceğim çünü çok fazla istediğim için bir kaç kez psikolojik olarak benzer şeyleri yaşamıştım...
okudummmmm ve geldimmmm
hly canımın içi kankiton yesin seni emi. bi tanem doktor dan geldikten sonraki postunu okudum amaaaa yorum yazamadım ya nedense altda caevap yazacağım kişi olmayınca sanki cavp yazamıyorum. bir kaç sefer atlandım ama bunu asla sorun yapmadım sen varken yazıyım daha iyi. hee atlayan sen değilsin sanırım yani aklımda bile değil. canım doktor kontrolün bence süperrrrr direk zaman kaybetmeden tüpe geçmeniz tabiki daha mantıklı. o kis adetle düşer herhalde dimi, bide aşılama ne kadar pahalıymış o hastanede yaww. heyyyy doktorunu da sevmişsin hastaneyi de içine sinmesi çok önemli.
okudummmmm ve geldimmmm
birkere_sevdimmm canım valla çok üzüldüm ya yazdıklarına. Allah geride kalanlara sabır versin çok acı şeyler yaşamışsın.
Herkese günaydın,
1 yıllık evliyim
Herkese günaydın,
1 yıllık evliyim
okudummmmm ve geldimmmm
hly canımın içi kankiton yesin seni emi. bi tanem doktor dan geldikten sonraki postunu okudum amaaaa yorum yazamadım ya nedense altda caevap yazacağım kişi olmayınca sanki cavp yazamıyorum. bir kaç sefer atlandım ama bunu asla sorun yapmadım sen varken yazıyım daha iyi. hee atlayan sen değilsin sanırım yani aklımda bile değil. canım doktor kontrolün bence süperrrrr direk zaman kaybetmeden tüpe geçmeniz tabiki daha mantıklı. o kis adetle düşer herhalde dimi, bide aşılama ne kadar pahalıymış o hastanede yaww. heyyyy doktorunu da sevmişsin hastaneyi de içine sinmesi çok önemli.
sılacımmmm benim canım arkadaşım başınız sağolsun ve Allah sabır versin diyorum. bende babannem öldüğünde uzaktaydım ve ona erşemedim seni çok iyi anlıyorum insana yumruk gibi koyuyo kendine gelmen uzun sürüyo o hissi bilirim. canım mekanı cennet olsun Allah günahlarını affetsin...
sreammmm doktordan sona mutlaka gelllllll haberlerini ver bizeeeeee
birkere_sevdimmm canım valla çok üzüldüm ya yazdıklarına. Allah geride kalanlara sabır versin çok acı şeyler yaşamışsın.
regencimmmmm ohhhhh hava güzel ve tatil günü çık gez dolaş temiz hava bol güneş, gerçi dışarı çıkmak istedikten sonra sen her türlü çıkıyonnnn
menbeta canım hakketten çoğu kez denemişimdir rüyamda gördüklerim öle veya böle çıkıyo. gerçi eşim burdayken çift çizgi görmüştüm amaaa o rüya psikolojikti kesin...
Basin sag olsun canim. Mekani cennet olsun Isaallah. evet biz insanoglu basimiza gelecegini hic aklimiza getirmeyiz.ama iste ibret oluyor bizlere bazi ölüm haberleri. bende gecen yil cok sevdigim babannemi kaybetmistim. 3ay kalmisti kavusmamiza ama olmadi görüsemedik coküzülmüstüm. ben ölünce alamaiyn derdi hep bende öyle yaptim ama bi yerde koptum patladim saldim kendimi insanin elinde olmuyor aglamamak. ben onunla büyümüstüm. hala atlatmis degilim aslinda üzüntümü ama rüyalarima gridigi icin sanki daha bu dünyada uzakta türkiyedeymis gibi geliyor bana.onu inanin cok ama coooook özlüyorum. esi benzeri yok süper babannemdi o benim.
gecen yil Nisanda kürtaj olmusdum 1 ay sonra yani mayisda babannemin ölüm haberini aldim dogumgünümde telefonda ögrendim..........
ucuzumm sılacımmm canım arkadaşımm ,
öncelikle dedene Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...Allah taksiratını affetsin.. seninde başın saolsun canım Allah sabır versin...ama şunu bilki hayat ne olursa olsun devam ediyor .. ben 3 sene önce 34 yaşında çok sevdiğim en kıymetli teyzemin acı vefatında hayatımın bittiğini bir daha yaşamanın anlamsız olacağını düşünüyordum.. uzunca bir süre de öyle düşündüm çok sıkıntılar yaşadım ... amma gel gör ki insanoğlu herşeye alışıyor ve hayatını idam ettirmek zorunda kalıyor canım..mecburen yani yapacak başka bişi yok.. acısı dinmiyor ama ilk günki gibide yanmıyor alışıyorsun yanii.. hepimizin gideceği yer orası..Allah ım herşeyin olduğu gibi ölümünde hayırlısını nasip etsin inşallah.. tekrar başın sağolsun canım...
gecmis olsun tatlim.. kendien cok dikkat et..
canim benim basiniz sagolsun, acin taze üzülürsün elbet ama sonumuz bu.. hepimizin gidecegi yer ayni.. deden geride senin gibi güzel insanlar birakip gitti.. insallah böyle güzellikleri, arkamizdan üzülen torunlari, cocuklari Allahim bize de nasip eder.. benim de anneannem öleli daha senesi gelmedi, gecen sene yilbasinda tr'de idim. gördüm son kez.. bi ere gidebildimyanina bi daha gidemedim ben de ona cok pismanim.. sanki benim gelmemi bekliyormus gibi ben almanyaya döndükten cok kisa bi süre sonra vefat etticanim anneannem.. mekanlari cennet olsun kuzum, biz duamizi edelim onlara su an yapabilecegimiz en büyük iyilik bu..
Sılacımmm başınız sağolsunAllah size sabır versin , dedeninde günahlarını affetsin inşallah... Belki biliyosundur bnm ablamda fransada yaşıyo ve babam kanser tedavısı görürken hep derdiki uzakta öğrenecegım dıye korkuyorum... Gurbette olmanın en kötü taraflarından biri bu işte... Allahım daha acı göstermesin size inşallah, hayat bu işteee ekmek nerdeyse orası derler ya malesefki öyle... Üzülme canım arkadaşım dua et hep dedeciğine
Sılacımm başın sağolsun cnm. Rabbim sabır versin sana.
sılacım, basın sagolsun. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insAllah.. Allah sabırlar versin.. geride kalanlara sizlere saglık sıhhat versın ıns.. ben dedelerimi ve buyukanneleri goremedım.. biz hep uzaktık onlara.. onlarda bize.. kucuk yasımda olmusler.. hıc bılemıyorum o sevgı nasıldır.. tekrar basınız sagolsun..
sılacım çok üzüldüm canım..başın sağolsun..ben dedelerimin, babaanne ve ananemin acılarını yaşadım..hepsini de çok severdim..çok zordur, yaşı kaç olursa olsun bir insanın ölümü çok acı..onu bir daha görememek gerçekten çok acı ama şöyle teselli ederim kendimi hep, onlar yerlerini buldular, onlar asıl olunması gereken yerdeler, aslında ağlanması gereken belki de bizleriz..bu dünya geçici, elbet bir gün onların yanına gideceğiz..o yüzden fazla kendini yıpratma tatlım..öpüyorum seni..
Arkadaşalr merhaba hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım hepinizi çok öpüyorum ben bugün döndüm evdeyim bugün dinlenicem çok yoruldum((
Sılacım başın sağolsun canım hayat bir anlık bugün varız yarın yokuz belki yaşlı insanlar için biraz anlayabiliyoruz ama cumartesi günü 2 ölüm haberi daha aldım kuzenimin görümcesnin kocası vefat etti daha 33 yaşında 2 tane evladı var,diğeri ise babamın akrabası bir bayan daha 25 yaşında gizli kalp yatağında ölüyor 1 yaşında bebeği var sabah bi bakıyorlarki bebek annesini emmeye çalışıyor(( dünya çok boş hiçbirşey için üzülmemek gerek ölüm sen annesin minicik bebeğin var kal biraz daha demiyor 2 gündür uyuyamıyorum gerçekten Allah sonumuzu hayır eylesin kusura bakmayın sabah sabah canınızı sıktım biraz ama paylaşmam gerek sizler kardeş gibi oldunuz herzaman yanımdasınız hepinizi çok seviyorum
ve kardaizcim kizlar hepinizin mesajlarini sindire sindire okudum.. Allah hepinizden razi olsun... elbette aci ama hayat devam ediyor.... kendimi sakinlestirebiliyorum heleki bikeresevdimin yakinlarinin haberlerinden sonra.. yalan yerdeyiz iste olum kasla goz arasi..... tekrar tesekkurler arkadaslarim opuyorum hepinizi tek tek!!!
Basin sag olsun canim. Mekani cennet olsun Isaallah. evet biz insanoglu basimiza gelecegini hic aklimiza getirmeyiz.ama iste ibret oluyor bizlere bazi ölüm haberleri. bende gecen yil cok sevdigim babannemi kaybetmistim. 3ay kalmisti kavusmamiza ama olmadi görüsemedik coküzülmüstüm. ben ölünce alamaiyn derdi hep bende öyle yaptim ama bi yerde koptum patladim saldim kendimi insanin elinde olmuyor aglamamak. ben onunla büyümüstüm. hala atlatmis degilim aslinda üzüntümü ama rüyalarima gridigi icin sanki daha bu dünyada uzakta türkiyedeymis gibi geliyor bana.onu inanin cok ama coooook özlüyorum. esi benzeri yok süper babannemdi o benim.
gecen yil Nisanda kürtaj olmusdum 1 ay sonra yani mayisda babannemin ölüm haberini aldim dogumgünümde telefonda ögrendim..........
ucuzumm sılacımmm canım arkadaşımm ,
öncelikle dedene Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...Allah taksiratını affetsin.. seninde başın saolsun canım Allah sabır versin...ama şunu bilki hayat ne olursa olsun devam ediyor .. ben 3 sene önce 34 yaşında çok sevdiğim en kıymetli teyzemin acı vefatında hayatımın bittiğini bir daha yaşamanın anlamsız olacağını düşünüyordum.. uzunca bir süre de öyle düşündüm çok sıkıntılar yaşadım ... amma gel gör ki insanoğlu herşeye alışıyor ve hayatını idam ettirmek zorunda kalıyor canım..mecburen yani yapacak başka bişi yok.. acısı dinmiyor ama ilk günki gibide yanmıyor alışıyorsun yanii.. hepimizin gideceği yer orası..Allah ım herşeyin olduğu gibi ölümünde hayırlısını nasip etsin inşallah.. tekrar başın sağolsun canım...
gecmis olsun tatlim.. kendien cok dikkat et..
canim benim basiniz sagolsun, acin taze üzülürsün elbet ama sonumuz bu.. hepimizin gidecegi yer ayni.. deden geride senin gibi güzel insanlar birakip gitti.. insallah böyle güzellikleri, arkamizdan üzülen torunlari, cocuklari Allahim bize de nasip eder.. benim de anneannem öleli daha senesi gelmedi, gecen sene yilbasinda tr'de idim. gördüm son kez.. bi ere gidebildimyanina bi daha gidemedim ben de ona cok pismanim.. sanki benim gelmemi bekliyormus gibi ben almanyaya döndükten cok kisa bi süre sonra vefat etticanim anneannem.. mekanlari cennet olsun kuzum, biz duamizi edelim onlara su an yapabilecegimiz en büyük iyilik bu..
Sılacımmm başınız sağolsunAllah size sabır versin , dedeninde günahlarını affetsin inşallah... Belki biliyosundur bnm ablamda fransada yaşıyo ve babam kanser tedavısı görürken hep derdiki uzakta öğrenecegım dıye korkuyorum... Gurbette olmanın en kötü taraflarından biri bu işte... Allahım daha acı göstermesin size inşallah, hayat bu işteee ekmek nerdeyse orası derler ya malesefki öyle... Üzülme canım arkadaşım dua et hep dedeciğine
Sılacımm başın sağolsun cnm. Rabbim sabır versin sana.
sılacım, basın sagolsun. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insAllah.. Allah sabırlar versin.. geride kalanlara sizlere saglık sıhhat versın ıns.. ben dedelerimi ve buyukanneleri goremedım.. biz hep uzaktık onlara.. onlarda bize.. kucuk yasımda olmusler.. hıc bılemıyorum o sevgı nasıldır.. tekrar basınız sagolsun..
sılacım çok üzüldüm canım..başın sağolsun..ben dedelerimin, babaanne ve ananemin acılarını yaşadım..hepsini de çok severdim..çok zordur, yaşı kaç olursa olsun bir insanın ölümü çok acı..onu bir daha görememek gerçekten çok acı ama şöyle teselli ederim kendimi hep, onlar yerlerini buldular, onlar asıl olunması gereken yerdeler, aslında ağlanması gereken belki de bizleriz..bu dünya geçici, elbet bir gün onların yanına gideceğiz..o yüzden fazla kendini yıpratma tatlım..öpüyorum seni..
Arkadaşalr merhaba hepinize çok tşk ederim iyiki varsınız geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım hepinizi çok öpüyorum ben bugün döndüm evdeyim bugün dinlenicem çok yoruldum((
Sılacım başın sağolsun canım hayat bir anlık bugün varız yarın yokuz belki yaşlı insanlar için biraz anlayabiliyoruz ama cumartesi günü 2 ölüm haberi daha aldım kuzenimin görümcesnin kocası vefat etti daha 33 yaşında 2 tane evladı var,diğeri ise babamın akrabası bir bayan daha 25 yaşında gizli kalp yatağında ölüyor 1 yaşında bebeği var sabah bi bakıyorlarki bebek annesini emmeye çalışıyor(( dünya çok boş hiçbirşey için üzülmemek gerek ölüm sen annesin minicik bebeğin var kal biraz daha demiyor 2 gündür uyuyamıyorum gerçekten Allah sonumuzu hayır eylesin kusura bakmayın sabah sabah canınızı sıktım biraz ama paylaşmam gerek sizler kardeş gibi oldunuz herzaman yanımdasınız hepinizi çok seviyorum
ve kardaizcim kizlar hepinizin mesajlarini sindire sindire okudum.. Allah hepinizden razi olsun... elbette aci ama hayat devam ediyor.... kendimi sakinlestirebiliyorum heleki bikeresevdimin yakinlarinin haberlerinden sonra.. yalan yerdeyiz iste olum kasla goz arasi..... tekrar tesekkurler arkadaslarim opuyorum hepinizi tek tek!!!
merhaba canlar nasilsiniz?
merhaba canlar nasilsiniz?
biz de seni öpüyoruz bitanesiii
iyilik güzellik fistik yaa ne olsun, her zamanki bildigin seyler. sen ne yaptin nasilsin??.. sizin orda hava nasil?? burda günesli ayy cok mutlu ediyor böyle hava beni, gerci biraz serin ama olsun günesin gülmesi de güzel
canım başın sağolsun allah sabır versin inşallah maalesefki insanlar ölüyor ve hayat devam ediyor allah geride kalanlara zeval vermesin vaktinde ölüm nasip etsin inşallahmerhaba canlarim,
kizlar cok uzgunummmm... Bi kac gun once bikeresevdim arkadasimiza babannesi icin taziyelerimizi iletirken bizim basimiza hic gelmeyecek gibiydi sanki.. Hersey yolunda gibiydi... Dun aksam dedemin(babamin babasi) oldugunun haberi geldi... Telefonum caldi aci aci... Korktugum seyler basladi iste.. Uzgunum.. Goremedim onu bikere daha,alamadim helallik..
Acimi yalniz yasyorumm... Ama acilar paylastikca azalir.. Sizden baska acimi paylasacak kimse yok.. Gogsum darlaniyor.. Mideme yumruk yemis,orda kalmis gibi sanki.. Dugum dugum bogazim...... Her canli olumu tadacak iste.... Kimi doguyo, kimi bitiriyo bu hayati... Hesap basliyooo simdi... Allahtan gunahlarini affetmesini diliyorum sadece yapabilecegim tek ve en onemli fiil de bu..
tatlım senin daha bata baya var sanırım bi 10 gün gibi ben sabredemeyip eşime d.günü süprizi olur belki die 10 gün önce kan testi yaptırdım nrgatif çıktı ama 15 gün sonra hamile çıkmıştım erken yapıp üzülmüştüm düşün hemde kan testinde...haklisin daha cok erken beklicez artik.bende belirtiler var ama bu belirtileri adet olacagim zamanda yasiyorum. Mesela hafif mide bulantisi, 1saatde bir idrara gitme, kasikta arada bir batma. Gecen ay gögüsümde belirti vardi ama bu sefer yok. Belirtilere takilmiyorum.
Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun ınsaallah
tatlım ablamda kan pıhtılaşmasından 2 düşük yaptı hamileliğin 4. Ayından 8. Ayına kadar doktor bi iğne verdi kan sulandırıcı hergün onu oluyodu bi danış dilersen doktora belki aspirin yeterli değil senin içinevet cnm ben dört kez düşük yaşadım. Sebebi kan pıhtılaşması. Son iki hamileliğimde iğne ce aspirin kullanmama rağmen kaybettim. Dr.lar denemeye devam etmemi söylüyorlar. Hayırlısı artık diyorum bende. Umarım sen tekrar yaşamazsın ve bebeğine kavuşursun.
kardaiz81
canım hoşgeldinnn,
daha evliliğin çok yeniii ama üzücü şeyler yaşamışsın. Inşallah allah bir daha göstermez. Kaç yaşındasın canım ??? Bencede batını bekle vee ondan sonra bi tahlil yaparsın. Inşallah hamilesindir canım belirtilerin var ama döngü belirtisine benziyo biraz onu düşünme de fazla da kafana takma...
Teşekkür ederim arkadaşım 29'u bitiriyorum 30 olmadan bebeğimi kucağıma almak istiyorum çünkü allah nasip ederse kalabalık bir aile olmak istiyorum. şartlar ve sağlığım el verirse 3 tane evladım olsun istiyorum :) normal şartlarda yarın hastalanmam gerekiyor ama ben hafta sonuna kadar bekleyeceğim tahlil yaptırmak için.
Hly7
cnım çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin... öncelikle daha çok yeni evlisin sabret allah ın izniyle olur... Hem sorun da bulunmuş tedaviide oluyorsun..ayrıca hamile kalmandada problem yok... şükret haline bnce.. Mesela ben 4. Yılı evliliğimin 1.5 senedir uğraşıyorum bebeğim olsun diye.. Daha hiiç hamile kalmadım..artık tüp bebeğe başlıcam yani sen haline şükret canım..inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına :)
merhaba hoşbulduk teşekkür ederim...evet çok şükür tedavim yolunda gidiyor ve sorun bulundu. Senin içinde üzüldüm arkadaşım allahtan dileğim sağlıklı bir evlat sahibi olursun umut etmek inancını yitirmemek bu işin en önemli sırrı bence ve bir de psikolojik olarak kendini fazla kaptırma üstüne düştükçe olmuyor yani benim öyle oldu hiç ummadığın anlarda hamile kalabiliyorsun. Iki hamileliğimde evliliğimizin en kötü dönemlerinde oldu eşimle alakalı bir sıkıntı yoktu ama kayınvalidemin rahatsızlıklarından dolayı çok kötü günler geçirdik ve en kötü dönemlerde hamile kaldım. Yaradan doğru zamanda verecektir tüm kalbimle inanıyorum arkadaşım...
Bikere_sevdim
canım çok geçmiş olsun bende aralıkta dış gebelik geçirdim ocakta ameliyat oldum rabbim yaşattırmasın birdaha inşallah hamilesindir güzel haberler veririsin bize ....
Teşekkürler sanada çok geçmiş olsun allah kimseye o duyguyu yaşatmasın... Evet inşallah güzel haberi veririm...:)
regen
daha önce sana hosgeldin mesaji yazmistim ama farketmedin galiba cevap evrseydin sorcaktim ben sormadan sen anlattin hikayeni gecmis olsun canim.. Degerlerinin su an normal cikmasina cok sevindim insallah 2011 bitmeden hamile kapatiriz sezonu
inşallah arkadaşım 2011 bitmeden hamile kalmayı tüm kalbimle istiyorum...inşallah sende aynı sevinci yaşarsın birlikte yaşarız o güzel günleri...:)
---------------
sitede yeni olduğum için şimdilik pek hızlı değilim geri dönüşler konusunda arkadaşlar kusura bakmayın lütfen....
Her ne kadar elektronik müh. Ve bilgi işlem yazılımcı olsamda 1 yıldır iş hayatından ve pc de uzak olduğum için biraz paslanmışım ama toparlarım kısa zamanda :)))
bu sabah uyandım mide bulantım yok ama ekşime ağrı kramp gibi şeyler oldu kokular burnuma daha keskin ve bazende kötü geldi yemek zor yedim bi an üşüyorum bi an içim bayılıyor ateş basıyor.
Bu hisler normal zamanda insanın canını sıkar ama ben okadar keyifliyim ki şarkı mırıldanıyorum yüzümde tatlı bir tebessüm var elimde değil kendimi kaptırmak istemiyorum ama içimden gelenler bunlar :))))
ben yemeğe kaçarrrrrrrrrr:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?