2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

diyene de bak.. ben geldim ahni hani sen nerdesin????

bu arada screamaway hakkında sölediklerine de çooooook katılıyorum.... canım snde hiç değilse 5dk uğrayıp bi selam iyyim yazsan fena olmaz hani dimi :26::26::26:

ayyy kizlar dogru diyorsunuz valla... ama butun hafta toplantidaydim.. masamda bile diildimmm....:26:
ve evdeki bozulan bilgisayarda hala duzelmedi... eski dandik bir bilgisayarla giriyoruz internete... heee bu arada gecen haftasonu cok yordum kendimi sanirim, hafta basinda yine lekelenme oldu... cok korktum... bu haftasonu disariya cikmaya korkuyorum...:26::26:

veeeeee, bu hafta doktora gidiyorummmmm, ultrason icinnn, bakalim cinsiyet belli olcak miiii... dualarinizi bekliyorummmmm...

hulyaaaaacimm, bu arada tup bebek tedavisine baslamissinnnnn, merakla gelismeleri bekliyorummmm....

Son düzenleme:
naberrsiniz hatunlarr vallabiz kavruluyoruz yaz boyunca bole sicak olmadi.. 28.5derece soyunduk dokunduk oturuyoz evde... birazdan disarilara atacam kendimi.. yarinda kocisle falan.. boolecebi haftasonuda gecip gidiyo iste....

kizlar ciddicene okumadim gecmisi 2 gundur. atladigim bisi olursa afedersiniz.. ha ama hlyacimin dr u vardi okudum onu. canimbenimm hayirlisini diliyorum insallah hersey gonlunce olsun bitanem...seni hayli oyalayacak bi sIkInti yok gibi....

screamawayycimm,seni yenidenaktif gormek ne kadar guzel ... ama bi ara ben artik iiice koptun sandim yani ama bi yandanda yogunluktan gelemedigini tahmin ediyordum.. iyisnizde masallah.. gobus cikmistir artik.. ayricada cinsiyeti ogrenmeyensen kaldin bi .. digerle kalanlar icin erken henuz de ondan bi sen kaldin dedim .. bu ay randevun vardi sanirim.. ozaman gelir mujde... hadi canim optum seni!!!

Hlyacımmm dün geçmişi okudum ama yazamadımm sımdı yazıyım dedım... Drunu ve merkezı sevmene cok sevındımm bu cok onemlı cunku... o kdr para verıceksınız içine sinmesi lazım dımı amaa... Bende size katılıyorumm bencede dırek tüp deneyin inşallah ılk denemede pozıtıf sonuç alıcaksınızz :)

Screamawaycımm hosgeldın aramıza :) Bebişinin ve senın ıyı olmana sevındım amaa lekelenmen olmuşş dıkkat etmen lazım bılıosunnnn hıc bıseyı takma batsın heryerr amannn bebişinin canı sagolsun :)

hayırlısı olsun tatlım sizin için en mantıklısı tüp gibi görünüyor %15 çok düzük bi dilim. Ayrıca çokta ucuz sayılmaz inşallah ilk denemede bebişin gelsin hepimizin duaları seninle canım..

hım yanlıs bılıyor olabılırım canım. gecen sene tup yaptıran tanıdıgım vardıda, sorulmus onlara onlarda tek koydurtmuslardı. oyle bıldıgım ıcın sanada sormak ıstedım..

ıns kocanın toplantısı erken bıterde, gununuz eglencelı gecer.. Dogumgunu kutlu olsun kocanın.. uzun yıllar boyunca senle olsun insAllah.. nice nice senelere..

anlıyoruz senı canımcım, evdekı bozuk pcnı yaptır kız yakın zamanda.. senı onlıne gormek ıstıyoruz.. kendinede dıkkat et. yorulmamaya calıs... lekelenmen olmus. dıkkatlı ol.. kontrolunde varmıs. ıns gosterır kendini senın bebıs.. hayırlısıyla haberinide verirsin bize. ihmal etme..
diyene de bak.. ben geldim ahni hani sen nerdesin????

yav cagla sikel yine hamileymis :95::95::95::95:

kız geldım ben. 2 ye kadar mı ne durdum burda kımse yoktu.. sıkıldım walla. cıktım.. sız gelmıssınız o sırada.. bu arada sanırsam cagla sıkelın haberını sılacım vermıstı..

canım benim sen ii olda arada yaz boşver bkma takılıoz bi sana :) kendinide yormaaa aaaaaaaaa ... ay inşallah görürsün kuzum cinsiyetini...sağlıkla inşalalhh bize resmini koy nolurrrrrrrrrrrr

saolasın canım batla beraber başlıyoz Allah ın izniyle... bnde heycanlıyım bakalımmm gelişmeler nasıl olacak :)

ohh gez kuzum gezz sefan olsunnnn :) duaların için de aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah kuzummmm :)

saolasın fıstığım ya..evet sevmem çok öenmliydi Allah tan problem çıkmadı o konuda.. inşallahh ilk seferde tutar canım benim dualarınızı eksik etmeyin...

saolasın canım benim.. Allah razı olsunnn

kocamm henüz gelmedi ama gelecek ve dışarı çıkcaz canımm saolasın sempatiğim güzel dileklerin için aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh

silacimmmmmmmmm, burda da hava cokkk sicakkk... 3-4 gundur boyle... bugun benimkini disari yolladim, ben evdeyim... dinleniyorum... sen de esinle disari cikcakmissinnn, havanin keyfini cikarin valla.. yazin bile boyle diildi...
bu arada gobegim cikti baya... hatta sanirim gitgide yukari dogru cikti... bu hafta icinde randevum var.. nolcak bakalim...:26:

tugcecimmm, dikkat etmeye calisiyorum, yarin disarda olcam diye bugun cikmadim, dinleniyorum... sen nasilsin? bebegin nasil? hareketlerini hissediyormusun?

menbetacimmm, tamire verdik diger laptopuuu.. ama bir turlu becerip yapamadi.. 2 haftadir tamirde duruyor... :26::26::26: kontrolden sonra hemennn buraya haber vermeye gelcem zatennnn... ya insallah guzel haberler alirimmmm....

hulyacimmmm, ayy gitgide daha merak ediyorum bende cinsiyeti... hem de soruluyor artik cunku...
insallah sen de ilk seferden guzel sonuclar elde edersin canimmm....

menbetacimmm, tamire verdik diger laptopuuu.. ama bir turlu becerip yapamadi.. 2 haftadir tamirde duruyor... :26::26::26: kontrolden sonra hemennn buraya haber vermeye gelcem zatennnn... ya insallah guzel haberler alirimmmm....

hımm anladım canımm.. o zaman senı beklıyoruz.. ıyı haberlerle gelıceksın ıns..

bu arada oralarda havalar ne guzel yaaa.. burda kıs geldı sankı.. birdenbire hava sogudu.. donuyoruz neredeyse.. dısarı cıktım.. keske kaban gıyseydım felan dedım yanı o kadar sogukk.. trenchcoat kısa ceket felan yetmıyor. soguk anacımm.. siz sıcakların keyfını cıkarınn.. dolasın kocişlerle ohhhhhhh.. herkesde gezmelerde bu arada..

tugcecimmm, dikkat etmeye calisiyorum, yarin disarda olcam diye bugun cikmadim, dinleniyorum... sen nasilsin? bebegin nasil? hareketlerini hissediyormusun?

ıyı yapmışsın cnm yarıladık az kaldı sıkalım dişimizi :) ben ıyıyım canım cok sukur hersey yolunda...Bebegın hareketlerını baya baya hıssedıyorum artıkkk ... Sende hıssetmeye başlamışsındır artık dimi ? Ben 19. haftada hissetmeye başlamıştım tam olarak

günaydin kizlar ayyyyyyy yazdan kalma birgün daha.. yazi yasayamadik ama bugünler bari iyi gecsin insallah

hepinize cook cok cok güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle

umarım herkes iyidir. ben grip oldum üç gündür yatıyorum. batıma 5 günüm var. dün kahverengi lekeler geldi . biraz da ağrım vardı. sonra geçti. korkuyorum iyice dengem bozuldu.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmm

hulyacimmmm, ayy gitgide daha merak ediyorum bende cinsiyeti... hem de soruluyor artik cunku...
insallah sen de ilk seferden guzel sonuclar elde edersin canimmm....

az kaldı canımmm inşallah görürsünüz oğluşunun p.p. sini inşallah canımm hayırlısıylaa bnde sizler gibi heycanlar yaşarım...

günaydin kizlar ayyyyyyy yazdan kalma birgün daha.. yazi yasayamadik ama bugünler bari iyi gecsin insallah

hepinize cook cok cok güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle

günaydınnnnnnnnnnnnnn bal böceğemmm keyfini sürün bu havanın.. bizim burası böyle güneşli falann güzell yanii

umarım herkes iyidir. ben grip oldum üç gündür yatıyorum. batıma 5 günüm var. dün kahverengi lekeler geldi . biraz da ağrım vardı. sonra geçti. korkuyorum iyice dengem bozuldu.

günaydın deryacım geçmiş olsun kuzumm.. bu havalar tam hastalık havası .. bol vitaminli şeyler ye canım.. havalar bizim adet dönemimizi de etkiliyor canım... mevsim geçişleri ya...inşalalh kötü bişi yoktur canım....

merhaba canlarim,

kizlar cok uzgunummmm... bi kac gun once bikeresevdim arkadasimiza babannesi icin taziyelerimizi iletirken bizim basimiza hic gelmeyecek gibiydi sanki.. hersey yolunda gibiydi... dun aksam dedemin(babamin babasi) oldugunun haberi geldi... telefonum caldi aci aci... korktugum seyler basladi iste.. uzgunum.. goremedim onu bikere daha,alamadim helallik..

acimi yalniz yasyorumm... ama acilar paylastikca azalir.. sizden baska acimi paylasacak kimse yok.. gogsum darlaniyor.. mideme yumruk yemis,orda kalmis gibi sanki.. dugum dugum bogazim...... her canli olumu tadacak iste.... kimi doguyo, kimi bitiriyo bu hayati... hesap basliyooo simdi... Allahtan gunahlarini affetmesini diliyorum sadece yapabilecegim tek ve en onemli fiil de bu..

selam canim benimde batima tam 5gün var. seninle battasiz anlayacagin. hadi hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun. Allah gönlümüze göre verir Insaallah. korkma rahat ol. bu arada cok gecmis olsun grip olussun.
bende yarindan itibaren dayanamayip test yaparim diye korkuyorum ya beni engelleyin lütfeeeeeeenn

Basin sag olsun canim. Mekani cennet olsun Isaallah. evet biz insanoglu basimiza gelecegini hic aklimiza getirmeyiz.ama iste ibret oluyor bizlere bazi ölüm haberleri. bende gecen yil cok sevdigim babannemi kaybetmistim. 3ay kalmisti kavusmamiza ama olmadi görüsemedik coküzülmüstüm. ben ölünce alamaiyn derdi hep bende öyle yaptim ama bi yerde koptum patladim saldim kendimi insanin elinde olmuyor aglamamak. ben onunla büyümüstüm. hala atlatmis degilim aslinda üzüntümü ama rüyalarima gridigi icin sanki daha bu dünyada uzakta türkiyedeymis gibi geliyor bana.onu inanin cok ama coooook özlüyorum. esi benzeri yok süper babannemdi o benim.

gecen yil Nisanda kürtaj olmusdum 1 ay sonra yani mayisda babannemin ölüm haberini aldim dogumgünümde telefonda ögrendim..........

Son düzenleme:

ucuzumm sılacımmm canım arkadaşımm ,

öncelikle dedene Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...Allah taksiratını affetsin.. seninde başın saolsun canım Allah sabır versin...ama şunu bilki hayat ne olursa olsun devam ediyor .. ben 3 sene önce 34 yaşında çok sevdiğim en kıymetli teyzemin acı vefatında hayatımın bittiğini bir daha yaşamanın anlamsız olacağını düşünüyordum.. uzunca bir süre de öyle düşündüm çok sıkıntılar yaşadım ... amma gel gör ki insanoğlu herşeye alışıyor ve hayatını idam ettirmek zorunda kalıyor canım..mecburen yani yapacak başka bişi yok.. acısı dinmiyor ama ilk günki gibide yanmıyor alışıyorsun yanii.. hepimizin gideceği yer orası..Allah ım herşeyin olduğu gibi ölümünde hayırlısını nasip etsin inşallah.. tekrar başın sağolsun canım...

gecmis olsun tatlim.. kendien cok dikkat et..

valla canim simdi kaynanamlara gitcez, gecen aksam ben yemek yaptim ya bugün de o agirlayacak bizi.. yalniz o, kayinbabamin arkadasina mangal yaktiriyo, kayinabam da degil yani.. ben yemegi yapana kadar gözlerim pörtlemisti yöresel bi yemekti biraz vakit aliciydi.. valla isi bilcen ise gitmicen, adi yemek iste ay ben de ne nankörüm yaa

canim benim basiniz sagolsun, acin taze üzülürsün elbet ama sonumuz bu.. hepimizin gidecegi yer ayni.. deden geride senin gibi güzel insanlar birakip gitti.. insallah böyle güzellikleri, arkamizdan üzülen torunlari, cocuklari Allahim bize de nasip eder.. benim de anneannem öleli daha senesi gelmedi, gecen sene yilbasinda tr'de idim. gördüm son kez.. bi ere gidebildimyanina bi daha gidemedim ben de ona cok pismanim.. sanki benim gelmemi bekliyormus gibi ben almanyaya döndükten cok kisa bi süre sonra vefat etti canim anneannem.. mekanlari cennet olsun kuzum, biz duamizi edelim onlara su an yapabilecegimiz en büyük iyilik bu..

Sılacımmm başınız sağolsun Allah size sabır versin , dedeninde günahlarını affetsin inşallah... Belki biliyosundur bnm ablamda fransada yaşıyo ve babam kanser tedavısı görürken hep derdiki uzakta öğrenecegım dıye korkuyorum... Gurbette olmanın en kötü taraflarından biri bu işte... Allahım daha acı göstermesin size inşallah, hayat bu işteee ekmek nerdeyse orası derler ya malesefki öyle... Üzülme canım arkadaşım dua et hep dedeciğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…