- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.081
canımm "menbeta kork benden" yazmıssınya bende dedım ne oldu dıye merak ettım.. demekki içine dogmus ve ruyana yansımıs sankı..
hly canım benım aksam okudum yazdıklarını. yorum yapamadım.. doktoruna ısınmıssın. merkezede aynı sekılde.. ıcıne sınmıs bu cok guzel.. hayırlısıyla olsun tutsun bıtsın ınsAllah.. bencede asılama ıle vakıt kaybedene kadar tupu taktırıver olsun bıtsın.. hayırlısylada gelsın bebısler..vakit kaybedene kadar dedim cunku sans %15 miş. ya tutmazsa hem maddı acıdan hemde senın psikolojin acısından pek ıyı olmaz diye dusunmekteyımm.. banada en mantıklı tup gelıyor.. sızın kararınıza kalmıs..
bişey merak ediıyorum tup bebek yaptıranlarda cogul bebekte soz konusuya bunun hakkında bırsey konustunuzmu?? ısteyene tek ısteyene cogul yapabılıyorlarmıs.. size herhangibir acıklamada bulundular mı??
screamaway canım gercekten aklımdaydın.. ama yazarken hıc aklıma gelmedın.. bunun nedenı ne bılıyor musun?? coook ıhmal etmeye basladın buraları. tamam anlıyorum calısıyorsun yogunsun, ama hergun en azından bır slm yazsan cok ıyı olur guzelım. kendınden haberdar et bızı..
regen hanımda ben yokken gelıyor gıdıyor.
sılacık piyasada yok sankı..
gogomda aksam gelmiş gitmiş. ev için buyuk terbısyesızlık yapmıslar.. 60 km yolda az buz değil.. o kadının saclarını yolaydınnneyse hayırlısı olsun canımm..
leplepide yeni evine tasınıyormus. hayırlı ugurlu olsun. güle güle oturun ins.. artık ne demek lazım gelsin bebişler...
screamaway canım gercekten aklımdaydın.. ama yazarken hıc aklıma gelmedın.. bunun nedenı ne bılıyor musun?? coook ıhmal etmeye basladın buraları. tamam anlıyorum calısıyorsun yogunsun, ama hergun en azından bır slm yazsan cok ıyı olur guzelım. kendınden haberdar et bızı..
bu arada screamaway hakkında sölediklerine de çooooook katılıyorum.... canım snde hiç değilse 5dk uğrayıp bi selam iyyim yazsan fena olmaz hani dimi :26::26::26:
kızlarr ben geldim teyzemdeyim şu anda..
Doktoru acayip çok sevdim..merkezide aynı şekilde.. çok güzel anlattı ilgilendi ve dinledi...sonuçlar şöyle,
1. Romatizma hastası olduğum için kullandığım ilaçlar bende yumurta rezervimde azalma ve kalitesiz yumurta olmasına sebep oluyomuş ama aynı zamanda pko olduğu için bnde yumurtalarım rezerv açısından dengeleniyormuş,
2. Bana şeker dengeleyici ve de yumurta kalitesini artırıcı ilaç ve de yüksek doz folik asit verdi...
3. Ben yumurtlamışım bu ay evet ama kist yumurtlamışım.. Yani hevesim boşunaymış sol tarafta kist var,
4.şimdii doktor aslında yaştan dolayı falan ilk önce aşılama deneyelim 1 kez olmazsa tüpe başlarız dedi.. Ama önce spermiogram istedi ona bakacak sonuçlara göre aşılama yada tüp dedi..
5.aşılamada tutma oranı %15 olduğundan ve de 1500tl olduğundan bize çok cazip gelmedi..kocişimle yolda konuştuk gelirken bnce direk tüp yapalım dedi hem oran düşük hem boşa para vermeyelim dedi..bnde öyle düşünüyorum..
6. Ayrıca bndeki romatizma artmaya başladı ve gittikçe ağrılarım dayanılmaz olup sosyal hayatımı etkileeye başladı tekrardan hiç değilse tüp de oran yüksek olduğu için bncede tüp deneyelimm..
7. şimdi kocam p.tesi test yaptırcak sonra adetin 2.günü başlıcaz.. Tüp istediğimizi sölicez hayırlısıyla önümüzdeki 10 gün içinde başlıcaz yani...
Bnde haberler bunlar kızlar... Görüşmeye giderken çok stresli ve gergindim.. Görüşmeni sonund gözlerim doldu doktor ne oldu demesine kalmadan ben bi başladım ağlamaya :d kendimi çok sıkmışım bırakıp rahatlayınca tutamadım valla ağladım doktor da peçete uzattıağla ağla rahatlarsın dedi :d öyle yani.. Kendimi ii hissediorum umutluyum inşallah tüple bebeğim gelcek allah ın izniyle... şimdi öpüyorum sizi.. Hoşçakalınn gece eve gidince yazarım size :)
saolasın sempatiğim bnde öyle düşünüyorum bakalımm bata az kaldı inşalalh hayırlısıyla başlıcaz tüpe :) yanlız öyle isteğe göre tek çift falan yok yanlış biliosun kuzum o eskidenmiş.. şimdi ilk tüpte tek embriyo koyuyolar.. 2 ve üstü denemelerde çift embriyo koyuyolar canım.. yani ben yinede bi şansımı deneyip çift koymalarını isticem ama biraz zor...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
bu arada screamaway hakkında sölediklerine de çooooook katılıyorum.... canım snde hiç değilse 5dk uğrayıp bi selam iyyim yazsan fena olmaz hani dimi :26::26::26:
bugün kocacığımın doğum günüüü ama kocam toplantıda eğer erken biterse akşama bişiler yapıcaz bakalım yoksa evdeyiz
ayyy kizlar dogru diyorsunuz valla... ama butun hafta toplantidaydim.. masamda bile diildimmm....:26:
ve evdeki bozulan bilgisayarda hala duzelmedi... eski dandik bir bilgisayarla giriyoruz internete... heee bu arada gecen haftasonu cok yordum kendimi sanirim, hafta basinda yine lekelenme oldu... cok korktum...bu haftasonu disariya cikmaya korkuyorum...:26::26:
veeeeee, bu hafta doktora gidiyorummmmm, ultrason icinnn, bakalim cinsiyet belli olcak miiii...dualarinizi bekliyorummmmm...
hulyaaaaacimm, bu arada tup bebek tedavisine baslamissinnnnn, merakla gelismeleri bekliyorummmm....
diyene de bak.. ben geldim ahni hani sen nerdesin????
yav cagla sikel yine hamileymis :95::95::95::95:
ayyy kizlar dogru diyorsunuz valla... ama butun hafta toplantidaydim.. masamda bile diildimmm....:26:
ve evdeki bozulan bilgisayarda hala duzelmedi... eski dandik bir bilgisayarla giriyoruz internete... heee bu arada gecen haftasonu cok yordum kendimi sanirim, hafta basinda yine lekelenme oldu... cok korktum...bu haftasonu disariya cikmaya korkuyorum...:26::26:
veeeeee, bu hafta doktora gidiyorummmmm, ultrason icinnn, bakalim cinsiyet belli olcak miiii...dualarinizi bekliyorummmmm...
hulyaaaaacimm, bu arada tup bebek tedavisine baslamissinnnnn, merakla gelismeleri bekliyorummmm....
naberrsiniz hatunlarr vallabiz kavruluyoruz yaz boyunca bole sicak olmadi.. 28.5derecesoyunduk dokunduk oturuyoz evde... birazdan disarilara atacam kendimi.. yarinda kocisle falan.. boolecebi haftasonuda gecip gidiyo iste....
kizlar ciddicene okumadim gecmisi 2 gundur. atladigim bisi olursa afedersiniz.. ha ama hlyacimin dr u vardi okudum onu. canimbenimm hayirlisini diliyorum insallah hersey gonlunce olsun bitanem...seni hayli oyalayacak bi sIkInti yok gibi....
screamawayycimm,seni yenidenaktif gormek ne kadar guzel ... ama bi ara ben artik iiice koptun sandim yani ama bi yandanda yogunluktan gelemedigini tahmin ediyordum.. iyisnizde masallah.. gobus cikmistir artik.. ayricada cinsiyeti ogrenmeyensen kaldin bi .. digerle kalanlar icin erken henuz de ondan bi sen kaldin dedim .. bu ay randevun vardi sanirim.. ozaman gelir mujde... hadi canim optum seni!!!
Hlyacımmm dün geçmişi okudum ama yazamadımm sımdı yazıyım dedım... Drunu ve merkezı sevmene cok sevındımm bu cok onemlı cunku... o kdr para verıceksınız içine sinmesi lazım dımı amaa... Bende size katılıyorumm bencede dırek tüp deneyin inşallah ılk denemede pozıtıf sonuç alıcaksınızz :)
Screamawaycımm hosgeldın aramıza :) Bebişinin ve senın ıyı olmana sevındım amaa lekelenmen olmuşş dıkkat etmen lazım bılıosunnnn hıc bıseyı takma batsın heryerr amannn bebişinin canı sagolsun :)
hayırlısı olsun tatlım sizin için en mantıklısı tüp gibi görünüyor %15 çok düzük bi dilim. Ayrıca çokta ucuz sayılmaz inşallah ilk denemede bebişin gelsin hepimizin duaları seninle canım..
hım yanlıs bılıyor olabılırım canım. gecen sene tup yaptıran tanıdıgım vardıda, sorulmus onlara onlarda tek koydurtmuslardı. oyle bıldıgım ıcın sanada sormak ıstedım..
ıns kocanın toplantısı erken bıterde, gununuz eglencelı gecer.. Dogumgunu kutlu olsun kocanın.. uzun yıllar boyunca senle olsun insAllah.. nice nice senelere.
anlıyoruz senı canımcım, evdekı bozuk pcnı yaptır kız yakın zamanda.. senı onlıne gormek ıstıyoruz.. kendinede dıkkat et. yorulmamaya calıs... lekelenmen olmus. dıkkatlı ol.. kontrolunde varmıs. ıns gosterır kendini senın bebıs.. hayırlısıyla haberinide verirsin bize. ihmal etme..
kız geldım ben. 2 ye kadar mı ne durdum burda kımse yoktu.. sıkıldım walla. cıktım.. sız gelmıssınız o sırada.. bu arada sanırsam cagla sıkelın haberını sılacım vermıstı..
screamawayycimm,seni yenidenaktif gormek ne kadar guzel ... ama bi ara ben artik iiice koptun sandim yani ama bi yandanda yogunluktan gelemedigini tahmin ediyordum.. iyisnizde masallah.. gobus cikmistir artik.. ayricada cinsiyeti ogrenmeyensen kaldin bi .. digerle kalanlar icin erken henuz de ondan bi sen kaldin dedim .. bu ay randevun vardi sanirim.. ozaman gelir mujde... hadi canim optum seni!!!
Screamawaycımm hosgeldın aramıza :) Bebişinin ve senın ıyı olmana sevındım amaa lekelenmen olmuşş dıkkat etmen lazım bılıosunnnn hıc bıseyı takma batsın heryerr amannn bebişinin canı sagolsun :)
anlıyoruz senı canımcım, evdekı bozuk pcnı yaptır kız yakın zamanda.. senı onlıne gormek ıstıyoruz.. kendinede dıkkat et. yorulmamaya calıs... lekelenmen olmus. dıkkatlı ol.. kontrolunde varmıs. ıns gosterır kendini senın bebıs.. hayırlısıyla haberinide verirsin bize. ihmal etme..
canım benim sen ii olda arada yaz boşver bkma takılıoz bi sana :) kendinide yormaaa aaaaaaaaa ... ay inşallah görürsün kuzum cinsiyetini...sağlıkla inşalalhh bize resmini koy nolurrrrrrrrrrrr
saolasın canım batla beraber başlıyoz Allah ın izniyle... bnde heycanlıyım bakalımmm gelişmeler nasıl olacak :)
menbetacimmm, tamire verdik diger laptopuuu.. ama bir turlu becerip yapamadi.. 2 haftadir tamirde duruyor... :26::26::26: kontrolden sonra hemennn buraya haber vermeye gelcem zatennnn... ya insallah guzel haberler alirimmmm....
tugcecimmm, dikkat etmeye calisiyorum, yarin disarda olcam diye bugun cikmadim, dinleniyorum... sen nasilsin? bebegin nasil? hareketlerini hissediyormusun?
hulyacimmmm, ayy gitgide daha merak ediyorum bende cinsiyeti... hem de soruluyor artik cunku...
insallah sen de ilk seferden guzel sonuclar elde edersin canimmm....
günaydin kizlarayyyyyyy yazdan kalma birgün daha.. yazi yasayamadik ama bugünler bari iyi gecsin insallah
hepinize cook cok cok güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle
umarım herkes iyidir. ben grip oldum üç gündür yatıyorum. batıma 5 günüm var. dün kahverengi lekeler geldi . biraz da ağrım vardı. sonra geçti. korkuyorum iyice dengem bozuldu.
umarım herkes iyidir. ben grip oldum üç gündür yatıyorum. batıma 5 günüm var. dün kahverengi lekeler geldi . biraz da ağrım vardı. sonra geçti. korkuyorum iyice dengem bozuldu.
merhaba canlarim,
kizlar cok uzgunummmm... bi kac gun once bikeresevdim arkadasimiza babannesi icin taziyelerimizi iletirken bizim basimiza hic gelmeyecek gibiydi sanki.. hersey yolunda gibiydi... dun aksam dedemin(babamin babasi) oldugunun haberi geldi... telefonum caldi aci aci... korktugum seyler basladi iste.. uzgunum.. goremedim onu bikere daha,alamadim helallik..
acimi yalniz yasyorumm... ama acilar paylastikca azalir.. sizden baska acimi paylasacak kimse yok.. gogsum darlaniyor.. mideme yumruk yemis,orda kalmis gibi sanki.. dugum dugum bogazim...... her canli olumu tadacak iste.... kimi doguyo, kimi bitiriyo bu hayati... hesap basliyooo simdi... Allahtan gunahlarini affetmesini diliyorum sadece yapabilecegim tek ve en onemli fiil de bu..
merhaba canlarim,
kizlar cok uzgunummmm... bi kac gun once bikeresevdim arkadasimiza babannesi icin taziyelerimizi iletirken bizim basimiza hic gelmeyecek gibiydi sanki.. hersey yolunda gibiydi... dun aksam dedemin(babamin babasi) oldugunun haberi geldi... telefonum caldi aci aci... korktugum seyler basladi iste.. uzgunum.. goremedim onu bikere daha,alamadim helallik..
acimi yalniz yasyorumm... ama acilar paylastikca azalir.. sizden baska acimi paylasacak kimse yok.. gogsum darlaniyor.. mideme yumruk yemis,orda kalmis gibi sanki.. dugum dugum bogazim...... her canli olumu tadacak iste.... kimi doguyo, kimi bitiriyo bu hayati... hesap basliyooo simdi... Allahtan gunahlarini affetmesini diliyorum sadece yapabilecegim tek ve en onemli fiil de bu..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
az kaldı canımmm inşallah görürsünüz oğluşunun p.p. siniinşallah canımm hayırlısıylaa bnde sizler gibi heycanlar yaşarım...
günaydınnnnnnnnnnnnnn bal böceğemmm keyfini sürün bu havanın.. bizim burası böyle güneşli falann güzell yanii
günaydın deryacım geçmiş olsun kuzumm.. bu havalar tam hastalık havası .. bol vitaminli şeyler ye canım.. havalar bizim adet dönemimizi de etkiliyor canım... mevsim geçişleri ya...inşalalh kötü bişi yoktur canım....
merhaba canlarim,
merhaba canlarim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?