2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet yaaa günesi göremedik bu sene zaten.. gerci sen tr'de gördün geldin ne güzel.. olsun olsun tek serin olsun da günesli olsun aynen de tam gezilecek hava diyorum ben de.. iste gezecek kimsem yok arkadasim dogum yapti bebis cok huysuz.. burda messe vardi bugün bitiyor, bikac gün önce gittim millet minnacik bebekleri koymus arabaya gelmis ooooh nasil uyuyorlar.. arkadasa dedim senin ufaklik olsaydi yirtardi kendini o gürültüde diye e onla da gezemiyoruz bi carsiya cikiyoruz yolun yarisindan dönüyoruz baska da kimse yok iste.. ay ne dertliymisim ben bu konuda simdi farkettim..
kitap derken canim?? ben bi kitap okuyorum da ondan burda bahsettim mi ben?? :44::44::44: makale demistim onu soruyorsan, internetten takip ediyorum canim. aklima gelen bir seyi googleda aratiyorum cikan bir kac sitede okuyorum. öyle belli sitelere cakilip kalmiyorum.. burasi haric.. yani site kuruculari da belli amaclar güdüyorlar sonucta ya bi düsünce pesindeer ya satis ya reklam vs vs.. o yüzden degisik bilgiler almak iyi oluyor..

oh oh oh hoppaaaa. vallaha bu sarki iyi geldi kiz ay canim benim yerim seni seeeeekkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeer
bende sana hüüülya didididi sözlerini bilmiyorum ama neyse utandim simdi

IMREALCIGIM

tatlım senin daha bata baya var sanırım bi 10 gün gibi ben sabredemeyip eşime d.günü süprizi olur belki die 10 gün önce kan testi yaptırdım nrgatif çıktı ama 15 gün sonra hamile çıkmıştım erken yapıp üzülmüştüm düşün hemde kan testinde...

benim bata az kaldi canim 4günüm var yani bu ayin 7si. esimin dogum gününe daha var yani 17sinde ama ben eger hamile isem ki öyle olmayi cok istiyorum insaallah hamileyimdir ozaman ben esime bisey demicem ve süprrrrrrrüüüüz yapcam diye hevesleniyorum. gerci kendime söz verdim kendimi dinlemicem. cok dua ettim ben Allahim Kabul eder Insaallah

Son düzenleme:
sizce ne zaman test yaptırmalıyım arkadaşlar yani yarın hastalanmam gerekiyor haftasonunu beklesem mi acaba.... inanılmaz sabırsızlanıyorum :)

anladim canim bende elinde bir kitap var ve onu okuyorsun sandim. ay bebekmi? ben herhalde zirt pirt arkadasima giderdim bebegi görmek icin.
evet ya canim türkiye cok sicakti hele urfa aman ya rabbim yaniyor yaniyor. Insaallah sende seneye gidersin veya ara tatillerde ama en güzeli yazin oluyor ya yaz tatilinde. messeyede en güzeli aksam vakti esinle basbaasa gitmek. gerci ben hevesimi aldim o aletlere bine bine hepsini denemistim ah ah gencken. gecti bizden artik arkamizdan gelenler eylensin

sizce ne zaman test yaptırmalıyım arkadaşlar yani yarın hastalanmam gerekiyor haftasonunu beklesem mi acaba.... inanılmaz sabırsızlanıyorum :)

canim bugün bile yapsan cikar eger batin yarinsa. ben 4gün önceden ögrenmistim idrarda.ama eger beklemek istersen 1gün gecsin yani carsamba yap derim. bende sabirsizlandim simdi ayy yapsana bugün ya hadi

[SUP][/SUP] bu sarkiyibendaha once yollamistimmm... nartanesineeee.....

imrealcimm.. sagol bitanem. Allah razi olsun..

ay yok benimkisi gittimi hemen o makinelere düsüyor gözü.. bir seye binmiyorum yok basim agrir yok midem bulanir vs vs... onla hic tadi cikmiyor ben de yalniz binmek istemiyorum, gecen diyori kardesimle bin. ay cok kizdim ne isi var onun yanimda ben sana sarilcam netcem töbe töbe..

zaten arkadastan pek cikmiyorum tatlim.. ama bebis cok agliyor normal durdugu tas catladi 10 dakka uyumada zorlaniyor uykuya dalarken deli gibi agliyor yaa... gercekten bi süre sonra insana sIkIcI geliyor inan bana.. bir de arkadasimi düsünüyorum yazik o her an birlikte..

canim bugün bile yapsan cikar eger batin yarinsa. ben 4gün önceden ögrenmistim idrarda.ama eger beklemek istersen 1gün gecsin yani carsamba yap derim. bende sabirsizlandim simdi ayy yapsana bugün ya hadi

:))) insanın içi kığırkığır oluyor hemen hayal kurmaya başlıyor ya elimde değil... ama kesin sonucu görene kadar kaptırmayacağımmmm....

bugün değil ama yarın yapabilirim :)

en heyecanlı kısmıda ayın 12'si elilik yıldönümümüz :)) herhalde eşime en güzel yıldönümü hediyesini vermiş olacağım eğer hamileysem.....:)))))

:))) insanın içi kığırkığır oluyor hemen hayal kurmaya başlıyor ya elimde değil... ama kesin sonucu görene kadar kaptırmayacağımmmm....

bugün değil ama yarın yapabilirim :)

en heyecanlı kısmıda ayın 12'si elilik yıldönümümüz :)) herhalde eşime en güzel yıldönümü hediyesini vermiş olacağım eğer hamileysem.....:)))))

az kalmış o zaman canım varsa şuan kanda çıkar zatende idrarda pek belli olmaz daha

az kalmış o zaman canım varsa şuan kanda çıkar zatende idrarda pek belli olmaz daha

evet cok az kaldi. ben almanyada yasiyorum bizim burda doktorlar idrarda bakiyorlar önce ve hamileysem kan aliyorlar emin olmak icin. o bakana kadar bende bakarim diyorum ama benim carsamba günü zaten doktor randevüm var zaten orda bakarlar.

ay evet ya benimde bat 7sinde ve esimin dogumgünü 17si ona süprüz yaparim insaallah bebism benimleyse.

ay evet ya benimde bat 7sinde ve esimin dogumgünü 17si ona süprüz yaparim insaallah bebism benimleyse.

bu ay umarım hepimiz eşlerimizi ve kendimizi mutlu edebiliriz...:))

bizimde 12 si yıldönümümüz :))

hayırlısı olsun inşallah alırsınız güzel haberleri .

inşallah ya.... nerdeyse 15 dk da bir tuvalete gidiyorum az daha düşüyordum başım nasıl döndü bunlar beni mutlu ediyor ama ya gülerek toparladım kendimi...:))

senin bu belirtilerin nezaman basladi? benim bu tür belirtilerim yok.ben önceki hamileligimde adetim gectikten sonra baslamisti idrar, mide bulantisi. senin baya erken. acaba batin yanlis hatirliyor olabilirmisin? baska ne tür belirtilerin var?? kac günde bir regl oluyorsun? ay cok sordum ya özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…