- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.161
senin bu belirtilerin nezaman basladi? benim bu tür belirtilerim yok.ben önceki hamileligimde adetim gectikten sonra baslamisti idrar, mide bulantisi. senin baya erken. acaba batin yanlis hatirliyor olabilirmisin? baska ne tür belirtilerin var?? kac günde bir regl oluyorsun? ay cok sordum ya özür dilerim
:))) yok çok sormadın benim diğer iki hamileliğimde de bu belirtiler vardı yok eminim batım ayın 4 ü son 8 aydır günü gününe yazıyorum takip ediorum 28 gün sürer genelde 3 gün öne gelir hatta...
başka belirtilerde var acayip halsizim günün herhangi bir saatinde kolaylıkla uyuyabilirim göğüs uçlarım acıyor ve şiştiler kasıklarım şiş kokular acayip keskin ve itici geliyor iştahım ciddi açıldı kasıklarımda sızlamalar var...adet olacağıma dair ufacık bir işaret bile yok
evet erken gibi belirtiler ama okadar net ve bariz ki bunlar....
bilmiyorum belkide hamile değilimdir(
Hayirlisi canim Insaallah hamileyizdir. Amiiinnn
Afiyet olsun.....
oh oh oh hoppaaaa. vallaha bu sarki iyi geldi kiz ay canim benim yerim seni seeeeekkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeer
bende sana hüüülya didididi sözlerini bilmiyorum ama neyse utandim simdi
sizce ne zaman test yaptırmalıyım arkadaşlar yani yarın hastalanmam gerekiyor haftasonunu beklesem mi acaba.... inanılmaz sabırsızlanıyorum :)
[SUP][/SUP]
bu sarkiyibendaha once yollamistimmm... nartanesineeee.....
imrealcimm.. sagol bitanem. Allah razi olsun..
sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:95::95::95::95:
menbetaaaaaaaaaaaa kiz nereledesin???? Bi karsilasamadik gitti :97::97::97::97: imrealcim seninle de öyle... Naparsiniz yahu???
niçin sıkıldın canımmm iş mi yok buraya gel burda çokkkkkkkk
sılacım çok üzüldüm canım..başın sağolsun..ben dedelerimin, babaanne ve ananemin acılarını yaşadım..hepsini de çok severdim..çok zordur, yaşı kaç olursa olsun bir insanın ölümü çok acı..onu bir daha görememek gerçekten çok acı ama şöyle teselli ederim kendimi hep, onlar yerlerini buldular, onlar asıl olunması gereken yerdeler, aslında ağlanması gereken belki de bizleriz..bu dünya geçici, elbet bir gün onların yanına gideceğiz..o yüzden fazla kendini yıpratma tatlım..öpüyorum seni..
canım bende kan pıhtılaşması testlerimi yaptırcam iki hafta sonra..benimde bebeğimin kalbi durmuştu..bi ihtimalde bunun olacağını söylemişti doktor onu araştıracağız..ama benim aklıma takılan sen iğne ve hap kullanmana rağmen neden yine düşük oldu, doktor buna ne açıklama getirdi canım..çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın sana tatlım, hiçbirimize yaşatmasın..gerçekten çok üzücü..
sağol cnm. benim yaşadığım dört düşüğün ikisinde bebeğimin kalbi durdu. sebep kan pıhtılaşması. cnm benim kan pıhtılaşma faktörlerim ağır ve kan pıhtılaşması sorunu olanlarda düşük sorunu hep yaşanıyor. iğne ve ilaca rağmen hamileliğin devam etmesi biraz sıkıntılı oluyor. inşallah sende pıhtılaşma faktörü yoktur. Rabbim kimseye böyle bir acı vermesin çok zor.
cnm ben hem iğne hem de aspirin kullanıyorum zaten. Onun dışında bitkisel tedavi de oluyorum ama allah'ın takdiri olmayınca olmuyor.
menbetaaaaaaaaaaaa kiz nereledesin???? bi karsilasamadik gitti :97::97::97::97: imrealcim seninle de öyle... naparsiniz yahu???
saol canım benım. coook ıyımm.. haftasonu hava acıktı kocamla gezdık dolastık.. artıkın kıs geldı sanırım.. burada havalar cok sogudu ve cok yagıslı.. . bugun eve kapanmıs durumdayım. sen nasılsın canım??? patron tependeymıs. işlerde yogunmus. Allah kolaylık versin canım...selam kızlarrrr
ay bizim patron burda hiç gitmiyo bugün kamp kurdu resmen.
eeeeeeeeeee napıyosunuz bakem???
nartanesiiiii naber canım hayırlı haberle gel inşallah
menbetaaa yavrimu sen ne ediyon canımmm iyimisin bugün ???
bizim satımız aynıydı sankimmm...evet canım işleri hallettim öle oyun oynuyom falan vakit geçiriorum.. ay bide adetim gelmek üzere hissediyorummmmmmmmmmmmmbugün yarın gelir
geldim canım geldim netim kopmustu da yazamadım.. ben hergun burdayım neredeyse, sen nerdesın bakem????
saol canım benım. coook ıyımm.. haftasonu hava acıktı kocamla gezdık dolastık.. artıkın kıs geldı sanırım.. burada havalar cok sogudu ve cok yagıslı.. . bugun eve kapanmıs durumdayım. sen nasılsın canım??? patron tependeymıs. işlerde yogunmus. Allah kolaylık versin canım...
bu arada ins cift cızgı gordugun ruyan gercek olur canımm.. bu aralar ben pek ruya gormuyorum yaa.. totomu acıkta bırakayım. belki gorurum..
bizim satımız aynıydı sankimmm...
breshka canim cok gecmis olsun, neyi varmis enistenin? bizi merak da koyma haber tamam mi.. insallah iyi oldugunun haberlerini verirsin..
Breshkacım çok geçmiş olsun hayatım Allah acil şifa versin eniştenede teyzenede inş
breshkacim allah acil sifalar versin insallah
breshka canım valla ne diyim çok üzüldüm teyzen ve eniştene. Allah tez zamanda şifalarını verir inşallah. canım sıkma canını sen dikkat et kendine.
breshka enıstenede acıl sıfalar dılıyorumm..
canımmmm bi sen merak etmişsin zaten yaabreshkaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesinn kuzum seni çok merak ediyorum.. cumartesi doktora gidecektin noldu bi gel hele de haberdar et bizi :18:
oyyyy tosunum benim maşallahDr a gittik geldikk cok sukur hersey yolunda
boyumuz 24 cnm kilomuz 400 gr olmus :) bende toplamda 1.800 gr almisim dr normal boyle devam et ama yuruyusnu ihmal etme dedi. yanlizz bnm bebeigim cook inatci biliosunuz varligini 62 gunde ogrendimm, erkek cinsiyetini erken gosterir derler 16. haftada zorla gosterdi cinsiyetini. simdi dr tekrar teyid edelim dedi ne yaptik ne ettik gostermedi dr durtuyoo oda tekme atiyo ama popoyu oynatmiyo bile :)cook ugrastik donmedi tekmeledi durdu. Sali gunu 4 boyutlu ultrasona giricemm bide orda kiz oluyomus ne gulerim vallaa ayy keske :)
sağol cnm. benim yaşadığım dört düşüğün ikisinde bebeğimin kalbi durdu. sebep kan pıhtılaşması. cnm benim kan pıhtılaşma faktörlerim ağır ve kan pıhtılaşması sorunu olanlarda düşük sorunu hep yaşanıyor. iğne ve ilaca rağmen hamileliğin devam etmesi biraz sıkıntılı oluyor. inşallah sende pıhtılaşma faktörü yoktur. Rabbim kimseye böyle bir acı vermesin çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?