2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay canım benim inşallah bir daha yaşamazsınız.

anladım canım. Zor allahım sabrını verir. Sen sabret inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelikle bebeğinide kucağına alacaksın. Yeterki dua et allahu tealaya sığın.

canım benimmmm kıyamam ya..inşallah bende de yoktur dediiğin gibi..ama bence Allah istediği zaman hiçbir şey engel olmaz..uygun bir zaman vardır mutlaka canım..dua et hep..Allahım yardımcımız olsun..

güzel dilekleriniz için tşk ederim canlarım. Kuppecim bir an önce kan pıhtılaşması testlerini yaptır ihmal etme. inşallah yoktur. ama varsa önceden önlem almak lazım.

kuzumm ya yok bişi kaçırmadın doğru :) kırmızılar gelsin diye hiç dua etmemiştim gelsin 2. gün iğnelere başlıcaz :) bizimde ev işi kaldı bu aralar hala paramız gelmedi.. bu ayın sonuna kaldı herhalde

ay canım benim ha ben ha diğerleri önemli diil :) ama ben sana c.tesiden beri yazıcam yazıcam bi türlü yazamadım valla hep aklımdaydın ama yemin ederim :) senin adına çok sevindim canım benim..bnde doktorumu ve merkezimi çok sevdim çok mutlu oldum orda.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza canım :) benimki kısa protokol olacak kuzum adet olmayı bekliorum işte 1-2 güne olacam inşallah ve gidip iğnelere başlıcaz ay çok heycanlıyımm hem bizim için hem siizn için canım.. inan bana kendime ne diosam aynısını senin içinde diliyorum :) şimdi puregon mu kullanıyorsun ? kaçıncı günün bugün... ben bi topiğe daha yazıyorum canım istersen snde gel oraya... 2011 eylül-ekimde tüp bebek yapacaklar topiği orda da öğrendiğim şeyler oldu gelirsin ben oraya da takılıorum canım benim doktorda çok pozitif hatta fazla pozitif benim üzülmeme bile fırsat bırakmıyor

canım inşallah herşey güzel olacak içime öle doğuyor.. inşallah rüyan çıkıcak canım inşallah

yok canım ya o işin esprisi de benimde başımdaki işleri biliyorsunuz fırsat bulup da gelemedim zaten hem hastane hem işyeri karman çormanım valla işyerini taşıdık çok şükür pazar günü bile çalıştım ....
bana da önce kısa protokol uygulanacaktı canım hatta iğne diye gittim ultrasonda herşey normaldi ama kanda pipirikli davrandı doktor e2 normal çıktı ama benim doktor çok titiz bir adam yaa önce moralim bozulmuştu sonra takdir ettim adamı doğrusu hani benim progesteron yüksek çıktı diye d.kontrol hapı vermişti ya yüksek dediği 1.7miş tedavi için en yüksek 1.5 kabul etmemiz gerek dedi başka doktorlara da yorumlattım sonuçlarımı doktorunuz temkinli davranıyor progesteronun yükselmesi düşük riskini arttırır bunun için size d.kontrol hapı vermiştir dediler ...anlayacağın sende dikkat et canım tahlillerini eksiksiz yaptır inşallah ilk denemede tutar sağlıkla kucağına alırsın canım .... ben şimdi d.kontrol hapı harici bişey kulllanmıyorum doktor gerek yok herşey güzel gidiyor dedi sadece haftaya salı ilk iğnemi olacağım....

o topici bende gördüm birkaç kez okudum ama yazma fırsatım olmadı sen yazmadan biraz önce bakıyordum moralim bozuldu kapattım birisi sana uzun protokolün durumu vahim olanlara uygulandığını yazmış oysa ki ben birçok doktora danıştım 35 yaş altı bütün bayanlara uzun protokol öneriyorlarmış ama herhangi bir engel yoksa da işi çabuk tutmak için kısa da yapılabiliyor hatta (genelde 35 yaş üstü olanlar ) bazı bayanlarda yumurta rezervinde azalma olduğu için işi çabuk tutma amaçlı kısa protokol uygulanabiliyormuş... ben yanlışmı biliyorum acaba bir doktor demedi bunu birkaç doktor dedi kafam karıştı şimdi acaba bizde ciddi bir problemmi oluştu yaaa

güzel dilekleriniz için tşk ederim canlarım. Kuppecim bir an önce kan pıhtılaşması testlerini yaptır ihmal etme. inşallah yoktur. ama varsa önceden önlem almak lazım.

onbeş güne kadar testlerimi yaptırcam canımm..kafama takılmış durumda zaten şuan..inşallah bir sorun çıkmazz..çok çok sağol fıstığımmmmm

onbeş güne kadar testlerimi yaptırcam canımm..kafama takılmış durumda zaten şuan..inşallah bir sorun çıkmazz..çok çok sağol fıstığımmmmm

sevindim cnm. inşallah güzel haberler verirsin. yalnız bu testi nerede yaptırmayı düşünüyorsun. bu testler için üç düşük yapmak gerektiğini söylüyorlar.

derya78_40+ xtuqcex+ KuPPe+ hly7+

kızlar ben çok yorgunum sanırım uyuyacağım kusura bakmayın kuppecim onlar ne testi sonra soracağım merak ettim ama gözlerimi açık tutamıyorum deryaaa canım sende çok güçlü bir kızsın çok seviyorum senide hadi ben kaçtım canlarım öptüm hepinizi

canım benim bnde testlerimi yaptırdım hepsini bi problem var sadece oda benim progesteron 18.67 çıktı buda yumurtladığım anlamına geliyordu.. hatta sevinmiştim çalışmaları yapmıştık diye belki tutmuştur diye ama o kistmiş..adetle gider dedi doktor.. yani eğer bi ihtimal gitmezse belki uzun protokole geçebiliriz tam bilmiyorum o duruma göre belli olcak.. içim rahat ama doktoruma güveniyorum o en ii olanı bilir..

canım benim o kız bana aynı soruyu özelden yazmış bnde cvp verdim dur hemen stres yapma..uzun protokol daha ii bnce de vücuda yavaş yavaş hormon yüklemesi yapıolar ya daha sağlıklı bnce.. bana kısa yapılıyor çünkü pkoluyum ya uzun olursa kiste dönüşmesinler diye canım... yani senin doktorun en iisini yapıyor..

aman ondan bişey olmaz canım geçen ay bende de vardı kist bu ay adetle atmışım hatırlamıyormusun benimde 23 küsür çıkmıştı 21.günümde 4 tane yumurta atmışım ama birisi kist olmuştu tek problem oysa bişey olmaz inşallah hemencecik başlar biran önce sonuç alırsınız inşallah

ben nerde olam.. bugün evdeydim.. iste 3gün caliscam sonra 2hafta daha tatil.. öyle idare edip gidiyoruz günler akip gidiyor :97::97::97::97: ay misafirlerle aran nasil?? bu aralar pek yok sanirim

napalım cnm çalışıoruzz biraz içim sıkılıo bu aralar 2 3 gündür uğramıodum yoksa normalde gündüzleri burdayım . Sen napan?

neden canim?? arada bir benim de canim sIkIlIr yaa.. o oluyor sebepsiz yere. ben de ise gitmek istemiyorum artik is yeri yok gicik bi hal aliyor iyice... hamis olsam da biraksam isi gercekten sirf calismamak icin istiyorum hamis olmayi yoksa baska bi sebebi yok

sevindim cnm. inşallah güzel haberler verirsin. yalnız bu testi nerede yaptırmayı düşünüyorsun. bu testler için üç düşük yapmak gerektiğini söylüyorlar.
canım benim doktorum fakülteye sevk edeceğim seni dedi, eğer ki sevk etmeseydi, üç düşükten sonra devlet araştırıyormuş galiba, ama ben kendimi riske atmak istemediğim için bunu beklemeden bir an önce testleri yapacağım, doktorum biraz pahalıya malolacak dedi ama açıkçası fiyatını bile bilmiyorum..aynı acıyı yaşamak istemiyorum, o yüzden tedbirimi şimdiden alayım diye düşünüyorum..

canım bu kan pıhtılaşması ile ilgili bir test..bebek kalbinin anne karnında durmasının bir nedeni de buymuş, bende kan pıhtılaşması var mı onun araştırmasını yapacağız..iyi geceler iyi uykular sana..

umarım herkes iyidir. ben grip oldum üç gündür yatıyorum. batıma 5 günüm var. dün kahverengi lekeler geldi . biraz da ağrım vardı. sonra geçti. korkuyorum iyice dengem bozuldu.

deryacimmmm, batina 5 gun var ve kahverengi leke mi geldi... insallah yerlesmedir canimmmmmm....

az kaldı canımmm inşallah görürsünüz oğluşunun p.p. sini inşallah canımm hayırlısıylaa bnde sizler gibi heycanlar yaşarım...

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hulyacimmmm...

silacimmmm, canim benimmmm, gozlerim doldu yazdiklarini okurken... basina saolsun... acini cok iyi anliyorum... ben de babaannemi 4 yil once kaybettim, ama dun gibi aklimda... cok severdim...
Allah sabir versin canim... Mekani cennet olsun insallah....

breshkacim, cok sagol guzelim. Allah razi olsun.. zor oluyo ama dongu boyle yapacak bisey yok... sizin hastanizada acil sifalar diliyorum insallah....

senin gelismeleride takipteyim.. insallah yolunda gidecek bundan sonra hersey...

ahh canim arkadasim... oyle iste.. buraya geldikten sonra ben ,okadar cok olum haberi aldim ki tr den... ama 1.dereceden yakinimin haberi bu.. ayri bi acitti yuregimi. dedigim gibi iste devam ediyoruz ama... giden gidiyo ama hayatin akisini durduramiyoruz... devam ediyor hayat.... zorluklariyla,guzellikleriyle devam ediyor... Allah razi olsun bitanem acima ortak oldunuz.. seninde basin sagolsun cikmiyor insanin aklindan.. bolca rahmet okumak yapacagimiz tek sey...

canim benm senide sIkIstirip stresse olmani istemiyorum ama drdan donmeni bekliyorum sabirsizlikla...

sreammmm doktordan sona mutlaka gelllllll haberlerini ver bizeeeeee

carsamba gitcem kardaizcimmmmm, tr saatine gore oglen gibi giderim... haberleri ogrendikten sonra buraya da yazarim insallahhhh...

CAnımmmmm bugün doktora mı gideceksin ???
İnşallah güzel haberlerle burda olursun canım geçmiş postlarında beni kimse merak etmemiş demişsin ama ben sormuştum birkaç kez

bikere_sevdimmm, canim bugun diil, carsamba gitcem... bu arada saolasin canimmmmm, sen merak etmissinnn... postunu sonradan gordum ben...

hulyacimmmmm, bizi birakma, baska topiklere cokk takilma... bizim topigi de tup bebekten mevzularindan haberdar et, bizde bilgilenelimmmmm...

silacimmmm, bizim yapmamiz gereken ardindan cokk cok dua etmek onlarin...
bu arada canim ben de sabirsizlikla bekliyorum... insallah guzel haberler alirim... bi de hareketlerini bu gun pek hissetmedim... ama cok takmamaya, uzerine dusunmemeye calisiyorum...:26:

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
leplepi | 21 | 28 Agustos| -
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| TEBRIKLER!
srdrhly| 21 | 18 Eylul| TEBRIKLER!
Masumiyet| 33 | 19 Eylul| Ekime Insallah
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 2 Ekim| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 3 Ekim| Bekliyoruz
derya78_40| 29 | 6 Ekim| Bekliyoruz
hly7| 23 | 9 Ekim| Bekliyoruz nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
|||

azracimmmmmmmm, Ekim batin belli mi canim? Yoksa sen bu ay dinlenmedemiydin? Karistirdim...:26::26::26::26::26:
Wifeofdemoncumun durumu ne oldu acaba... Merak ettim...:26:

Son düzenleme:
screamawaycim canim anladim ozaman carsamba hersey yolunda gider... bizi ihmal etme olur mu?? firsatin olursa tabi.... bebegini uyarabilirsin tabiki hergunu hergunu tutmaz annesi. mesela cikolata falan yediginde farkedersin farki severler onu..

valla simdi calisir vaziyettekilere baktimda lstede 7kisi kalmisiz yaaaaaaaa.....bitirseydik artik hayrlisiyla... su tarihlerde de bayagi bati olan varmis insallah guzel haberler gelir insallah...

benimkide dundu iste reglbelirtilerim var ama tesrif buyurmadilar henuz.. normal olabilir cunku uzuntu,stresse karisti birbirine.... gelip gitse biran once..

kizlar yarin azramizin esinin amelyati vardi yanilmiyorsam... dualarimizi eksik etmeyelim insallah... cok cok basarili gecer ve hemencecik bebislerine kavusurlar hayirlisiyla insallah...

azra demisken tatlicadiyi hatirladim epeydir ugramadi...

Deryacımmm bir akrabamda kan pıhtılaşması yuzunden 4 kez düşük yaşadı ama 5. de her gun bı ıgne vuruldu ve cok sukur kızını kucagına aldı tatlım... Rabbım sanada nasıp etsın ınsallah ... Hemen hamiş kalırsın ınsallah ve bebişin sağ salım gelır dunyaya ... Şu iğne senın kullandıgınla aynımı bılmıyorum ama yazayım dedım belkı dra falan danışırsın...

Kuppecimmm sende aklına kötü şeyler sakın getirme... Dediğin gıbı tedbırı elden bırakma ama kötüde düşünmee ınsallah sonucların temız cıkıcak

Screamawaycımmm carsamba gunu guzel haberlerını beklıyoruzzz.... Bende yarın 16:30 da 4 boyutlu ultrasona gırıcemm , iç organlarına bakıcaklar hersey normal mı dıyee ınsallah bısey cıkmaz.

Bershkacımmm cumartesı randevun iyi geçmişşş tedavıye başlıyomuşsunuzz inşallah bu ay gelıcek bebişnn gelısmelerı yaz bıze ıhmal etme bakk

kizlar yarin azramizin esinin amelyati vardi yanilmiyorsam... dualarimizi eksik etmeyelim insallah... cok cok basarili gecer ve hemencecik bebislerine kavusurlar hayirlisiyla insallah...

azra demisken tatlicadiyi hatirladim epeydir ugramadi...

aaa evet Azranın eşi yarın amelıyat olucaktı İnşallah agrısız sızız kurtulur bebişleri hemencık gelırr

Tatlıcadıcımdaa psıkolojıkmen uzak olmak ıstıyorum falan demişti en son ama ne oldu bılmem İnşallah gelır buaralarrr bayadır yok dedıgın gıbı sılacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…