- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.181
ay canım benim inşallah bir daha yaşamazsınız.
anladım canım. Zor allahım sabrını verir. Sen sabret inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelikle bebeğinide kucağına alacaksın. Yeterki dua et allahu tealaya sığın.
canım benimmmm kıyamam ya..inşallah bende de yoktur dediiğin gibi..ama bence Allah istediği zaman hiçbir şey engel olmaz..uygun bir zaman vardır mutlaka canım..dua et hep..Allahım yardımcımız olsun..
sankimmmmmmmmm :97::97::97: 9 eylül müydü acabaaaaaaa :97::97:
kizlar sakin gecmis bugun.. uzerimizdeki kasvet kalmkmamis... gececek insallah...
benim su e v iside bi hallolaydi yaa acaip sIktI..dunde aramis evi alanlar sIkIstiriyorlar... oda canimi sIktI zatennnn.... dua edin nolur yaa...
hlyacim bitanem.. hadibakalim gelio kirmiziyavas yavas basliyorsunuz hemen demi tatlim bu kirmizilarda... canim kacirdigim bisi olduysa kusura bakma biliyosun su gunlerde beni...
canımmmm bi sen merak etmişsin zaten yaaBiz hayırlısıyla uzun protokole başladık artık kontrolüm gayet iyiydi herşey gayet normal kötü giden bişey yok ilaca devam et son gün ilacını içmeden tekrar görüşelim dedi doktorum ... İlacın 21.günü bir iğne yapılacak ve bir hafta ara verilecek zaten o sırada regli olacağım ve 2.yada 3. günü diğer iğnelere başlayacağız inşallah. Sende sevmişsin doktorunu çok sevindim bana da önce aşılamayı önermişlerdi yaşınız genç falan diye ama bana pek mantıklı gelmedi gerçi daha çok eşim istemedi sonuçta aşılama içinde birsürü para harcayacaksın yüzde oranı çok düşük ya tutmazsa ben o psikolojiyi kaldırabileceğimi düşünemiyorum burda en azından şansın daha yüksek ve Allahın izniyle inşallah ilk seferde tutunur bebişlerimiz doktorum beni çok motive ediyor ve mutlu oluyorum inşallah herşey çok güzel olur canım
yok canım ya o işin esprisi de benimde başımdaki işleri biliyorsunuz fırsat bulup da gelemedim zaten hem hastane hem işyeri karman çormanım valla işyerini taşıdık çok şükür pazar günü bile çalıştım ....kuzumm ya yok bişi kaçırmadın doğru :) kırmızılar gelsin diye hiç dua etmemiştimgelsin 2. gün iğnelere başlıcaz :) bizimde ev işi kaldı bu aralar hala paramız gelmedi.. bu ayın sonuna kaldı herhalde
ay canım benim ha ben ha diğerleri önemli diil :) ama ben sana c.tesiden beri yazıcam yazıcam bi türlü yazamadım valla hep aklımdaydın ama yemin ederim :) senin adına çok sevindim canım benim..bnde doktorumu ve merkezimi çok sevdim çok mutlu oldum orda.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza canım :) benimki kısa protokol olacak kuzum adet olmayı bekliorum işte 1-2 güne olacam inşallah ve gidip iğnelere başlıcazay çok heycanlıyımm hem bizim için hem siizn için canım.. inan bana kendime ne diosam aynısını senin içinde diliyorum :) şimdi puregon mu kullanıyorsun ? kaçıncı günün bugün... ben bi topiğe daha yazıyorum canım istersen snde gel oraya... 2011 eylül-ekimde tüp bebek yapacaklar topiği orda da öğrendiğim şeyler oldu gelirsin ben oraya da takılıorum canım benim doktorda çok pozitif hatta fazla pozitif benim üzülmeme bile fırsat bırakmıyor
canım inşallah herşey güzel olacak içime öle doğuyor.. inşallah rüyan çıkıcak canım inşallah
güzel dilekleriniz için tşk ederim canlarım. Kuppecim bir an önce kan pıhtılaşması testlerini yaptır ihmal etme. inşallah yoktur. ama varsa önceden önlem almak lazım.
onbeş güne kadar testlerimi yaptırcam canımm..kafama takılmış durumda zaten şuan..inşallah bir sorun çıkmazz..çok çok sağol fıstığımmmmm
yok canım ya o işin esprisi de benimde başımdaki işleri biliyorsunuz fırsat bulup da gelemedim zaten hem hastane hem işyeri karman çormanım valla işyerini taşıdık çok şükür pazar günü bile çalıştım ....
bana da önce kısa protokol uygulanacaktı canım hatta iğne diye gittim ultrasonda herşey normaldi ama kanda pipirikli davrandı doktor e2 normal çıktı ama benim doktor çok titiz bir adam yaa önce moralim bozulmuştu sonra takdir ettim adamı doğrusu hani benim progesteron yüksek çıktı diye d.kontrol hapı vermişti ya yüksek dediği 1.7miş tedavi için en yüksek 1.5 kabul etmemiz gerek dedi başka doktorlara da yorumlattım sonuçlarımı doktorunuz temkinli davranıyor progesteronun yükselmesi düşük riskini arttırır bunun için size d.kontrol hapı vermiştir dediler ...anlayacağın sende dikkat et canım tahlillerini eksiksiz yaptır inşallah ilk denemede tutar sağlıkla kucağına alırsın canım .... ben şimdi d.kontrol hapı harici bişey kulllanmıyorum doktor gerek yok herşey güzel gidiyor dedi sadece haftaya salı ilk iğnemi olacağım....
o topici bende gördüm birkaç kez okudum ama yazma fırsatım olmadı sen yazmadan biraz önce bakıyordum moralim bozuldu kapattım birisi sana uzun protokolün durumu vahim olanlara uygulandığını yazmışoysa ki ben birçok doktora danıştım 35 yaş altı bütün bayanlara uzun protokol öneriyorlarmış ama herhangi bir engel yoksa da işi çabuk tutmak için kısa da yapılabiliyor hatta (genelde 35 yaş üstü olanlar ) bazı bayanlarda yumurta rezervinde azalma olduğu için işi çabuk tutma amaçlı kısa protokol uygulanabiliyormuş... ben yanlışmı biliyorum acaba bir doktor demedi bunu birkaç doktor dedi kafam karıştı şimdi acaba bizde ciddi bir problemmi oluştu yaaa
canım benim bnde testlerimi yaptırdım hepsini bi problem var sadece oda benim progesteron 18.67 çıktı buda yumurtladığım anlamına geliyordu.. hatta sevinmiştim çalışmaları yapmıştık diye belki tutmuştur diye ama o kistmiş..adetle gider dedi doktor.. yani eğer bi ihtimal gitmezse belki uzun protokole geçebiliriz tam bilmiyorum o duruma göre belli olcak.. içim rahat ama doktoruma güveniyorum o en ii olanı bilir..
canım benim o kız bana aynı soruyu özelden yazmış bnde cvp verdim dur hemen stres yapma..uzun protokol daha ii bnce de vücuda yavaş yavaş hormon yüklemesi yapıolar ya daha sağlıklı bnce.. bana kısa yapılıyor çünkü pkoluyum ya uzun olursa kiste dönüşmesinler diye canım...yani senin doktorun en iisini yapıyor..
geldim canım geldim netim kopmustu da yazamadım.. ben hergun burdayım neredeyse, sen nerdesın bakem????
saol canım benım. coook ıyımm.. haftasonu hava acıktı kocamla gezdık dolastık.. artıkın kıs geldı sanırım.. burada havalar cok sogudu ve cok yagıslı.. . bugun eve kapanmıs durumdayım. sen nasılsın canım??? patron tependeymıs. işlerde yogunmus. Allah kolaylık versin canım...
bu arada ins cift cızgı gordugun ruyan gercek olur canımm.. bu aralar ben pek ruya gormuyorum yaa.. totomu acıkta bırakayım. belki gorurum..
bizim satımız aynıydı sankimmm...
napalım cnm çalışıoruzz biraz içim sıkılıo bu aralar 2 3 gündür uğramıodum yoksa normalde gündüzleri burdayım . Sen napan?
canım benim doktorum fakülteye sevk edeceğim seni dedi, eğer ki sevk etmeseydi, üç düşükten sonra devlet araştırıyormuş galiba, ama ben kendimi riske atmak istemediğim için bunu beklemeden bir an önce testleri yapacağım, doktorum biraz pahalıya malolacak dedi ama açıkçası fiyatını bile bilmiyorum..aynı acıyı yaşamak istemiyorum, o yüzden tedbirimi şimdiden alayım diye düşünüyorum..sevindim cnm. inşallah güzel haberler verirsin. yalnız bu testi nerede yaptırmayı düşünüyorsun. bu testler için üç düşük yapmak gerektiğini söylüyorlar.
derya78_40+ xtuqcex+ KuPPe+ hly7+
kızlar ben çok yorgunum sanırım uyuyacağım kusura bakmayın kuppecim onlar ne testi sonra soracağım merak ettim ama gözlerimi açık tutamıyorum deryaaa canım sende çok güçlü bir kızsın çok seviyorum senide hadi ben kaçtım canlarım öptüm hepinizi
umarım herkes iyidir. ben grip oldum üç gündür yatıyorum. batıma 5 günüm var. dün kahverengi lekeler geldi . biraz da ağrım vardı. sonra geçti. korkuyorum iyice dengem bozuldu.
az kaldı canımmm inşallah görürsünüz oğluşunun p.p. siniinşallah canımm hayırlısıylaa bnde sizler gibi heycanlar yaşarım...
merhaba canlarim,
kizlar cok uzgunummmm... bi kac gun once bikeresevdim arkadasimiza babannesi icin taziyelerimizi iletirken bizim basimiza hic gelmeyecek gibiydi sanki.. hersey yolunda gibiydi... dun aksam dedemin(babamin babasi) oldugunun haberi geldi... telefonum caldi aci aci... korktugum seyler basladi iste.. uzgunum.. goremedim onu bikere daha,alamadim helallik..
acimi yalniz yasyorumm... ama acilar paylastikca azalir.. sizden baska acimi paylasacak kimse yok.. gogsum darlaniyor.. mideme yumruk yemis,orda kalmis gibi sanki.. dugum dugum bogazim...... her canli olumu tadacak iste.... kimi doguyo, kimi bitiriyo bu hayati... hesap basliyooo simdi... Allahtan gunahlarini affetmesini diliyorum sadece yapabilecegim tek ve en onemli fiil de bu..
silacimmmm, canim benimmmm, gozlerim doldu yazdiklarini okurken... basina saolsun... acini cok iyi anliyorum... ben de babaannemi 4 yil once kaybettim, ama dun gibi aklimda... cok severdim...
Allah sabir versin canim... Mekani cennet olsun insallah....
sreammmm doktordan sona mutlaka gelllllll haberlerini ver bizeeeeee
CAnımmmmm bugün doktora mı gideceksin ???
İnşallah güzel haberlerle burda olursun canım geçmiş postlarında beni kimse merak etmemiş demişsin ama ben sormuştum birkaç kez
ay canım benim ha ben ha diğerleri önemli diil :) ama ben sana c.tesiden beri yazıcam yazıcam bi türlü yazamadım valla hep aklımdaydın ama yemin ederim :) senin adına çok sevindim canım benim..bnde doktorumu ve merkezimi çok sevdim çok mutlu oldum orda.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza canım :) benimki kısa protokol olacak kuzum adet olmayı bekliorum işte 1-2 güne olacam inşallah ve gidip iğnelere başlıcazay çok heycanlıyımm hem bizim için hem siizn için canım.. inan bana kendime ne diosam aynısını senin içinde diliyorum :) şimdi puregon mu kullanıyorsun ? kaçıncı günün bugün... ben bi topiğe daha yazıyorum canım istersen snde gel oraya... 2011 eylül-ekimde tüp bebek yapacaklar topiği orda da öğrendiğim şeyler oldu gelirsin ben oraya da takılıorum canım benim doktorda çok pozitif hatta fazla pozitif benim üzülmeme bile fırsat bırakmıyor
canım inşallah herşey güzel olacak içime öle doğuyor.. inşallah rüyan çıkıcak canım inşallah
senin gelismeleride takipteyim.. insallah yolunda gidecek bundan sonra hersey...
ahh canim arkadasim... oyle iste.. buraya geldikten sonra ben ,okadar cok olum haberi aldim ki tr den... ama 1.dereceden yakinimin haberi bu.. ayri bi acitti yuregimi. dedigim gibi iste devam ediyoruz ama... giden gidiyo ama hayatin akisini durduramiyoruz... devam ediyor hayat.... zorluklariyla,guzellikleriyle devam ediyor... Allah razi olsun bitanem acima ortak oldunuz.. seninde basin sagolsun cikmiyor insanin aklindan.. bolca rahmet okumak yapacagimiz tek sey...
canim benm senide sIkIstirip stresse olmani istemiyorum ama drdan donmeni bekliyorum sabirsizlikla...
kizlar yarin azramizin esinin amelyati vardi yanilmiyorsam... dualarimizi eksik etmeyelim insallah... cok cok basarili gecer ve hemencecik bebislerine kavusurlar hayirlisiyla insallah...
azra demisken tatlicadiyi hatirladim epeydir ugramadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?