- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.201
kizlar yarin azramizin esinin amelyati vardi yanilmiyorsam... dualarimizi eksik etmeyelim insallah... cok cok basarili gecer ve hemencecik bebislerine kavusurlar hayirlisiyla insallah...
azra demisken tatlicadiyi hatirladim epeydir ugramadi...
geldim canım geldim netim kopmustu da yazamadım.. ben hergun burdayım neredeyse, sen nerdesın bakem????
saol canım benım. coook ıyımm.. haftasonu hava acıktı kocamla gezdık dolastık.. artıkın kıs geldı sanırım.. burada havalar cok sogudu ve cok yagıslı.. . bugun eve kapanmıs durumdayım. sen nasılsın canım??? patron tependeymıs. işlerde yogunmus. Allah kolaylık versin canım...
bu arada ins cift cızgı gordugun ruyan gercek olur canımm.. bu aralar ben pek ruya gormuyorum yaa.. totomu acıkta bırakayım. belki gorurum..
bizim satımız aynıydı sankimmm...
günaydın kankitomm :)
günaydin fistiklaaaarrrr
iyi olduğuna sevindim. ya istanbulda da havalar sabahları baya serin bu sabah üşüdüm desem yeridir.
ya sorma canım dün bütün gün burdaydı patron, arada girip okudum kaçırmıyım diye, işte yoğundu bide sabah sabah vergi dairesine gittim hem trafik cezamı ödedim hem de iş ile ilgili gittim yürüdüm o yolu ayaklarım ağrımış.
kankiton yesin seni, günlerin hep güneşli aydın olsun arkadaşım. geçmişi okudum geldim.
hly neye karar verdim biliyomusun eşim gelmeden 1 ay önceden doktora gidip seamr vermek istiyorum.
aminn canım cümlemizin yahuuu :) canım iyi karar vermişsin baktır tabi hormon testlerinide tekrarla..yumurta takibi de yaptır...herşeyi kontrol ettir ki kocişin geldiğinde bi problem ve zaman kaybı olmasın canım :)
ya bu arada diğer topiklerde hep görüşüyorlarmış kahvaltıya gitmişler kahveye gitmişler bi biz halledemedik yahu alla allaaaaaaaaaaaaa bi ayarlayalım artık havalar iyice soğumaya başlamadannnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84:
aminn canım cümlemizin yahuuu :) canım iyi karar vermişsin baktır tabi hormon testlerinide tekrarla..yumurta takibi de yaptır...herşeyi kontrol ettir ki kocişin geldiğinde bi problem ve zaman kaybı olmasın canım :)
ya bu arada diğer topiklerde hep görüşüyorlarmış kahvaltıya gitmişler kahveye gitmişler bi biz halledemedik yahu alla allaaaaaaaaaaaaa bi ayarlayalım artık havalar iyice soğumaya başlamadannnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84:
günaydın bal böceğeeeemmm
evet canım işte bunu doğru söledin bi görüşemedik. ben cumartesi akşamı tuzladaydım ama seni rahatsız etmek istemedim.
azra dan ses gelsin ayarlayalım görüşelim. Azracıma da çok geçmiş olsun tez zamanda eşi toparlar ameliyatı bugündü galiba:26:
baaaaaaaaaak seeennnnnn.... bulusamiyoruz diye nasil da cingar cikariyoroh oh ben yokum ya iyi oluyor size gitmeyin hic bir yere.. ben burda kaldim zaten tek basima ya saka bi kenara da bulusursaniz benim haberim olmasin barii aglarimm bak...
vayyyyy regentoş morçantesssss şükğr karşılaştırana nabıyon bakemmmm
yaaa regentoşş napalım ama burda olsan senle şimdiyeee çoktan görüşürdükk ama napalımmm hayat kısmet
caniko cumartesi kocamın d.günüydü ya zaten gelemezdimazracımınn kocasının ameliyatı bugün evet bir an önce iyileşir inşallah kolaycacık geçer ameliyat...
ya artık önümğzdeki haftaya ayarlayalım ya c.tesi pazar farketmez yaaa olsun da artık hangi gün olursa olsun farketmez
günaydın güzel anne ve anne adayları
vallaaa sonuna kadar haklisin öyle zamanlarda karsilasiyoruz ki kizlarin coguyla kasilasamiyorum yaa.. ya da giriyorum hemen cikmak zorunda kaliyorum screamaway, sila, kuppe, azra, breshka, tugce bu cancagizlari nerdeyse hic göremiyorum desem yeridir
nolsun canimcim rutin ev isleri iste mutvak beni cagiriyor ben de zorla kulaklarimi tikiyorumsonra kocis ise gitcek sonra da ben..
ay gecen aklima senin su tas resmin geldisen öyle denmesine kiziyorsun ama olsun belki o günlere kadar bi arada kalamayiz 35ine geldiginde sana su sarkiyi hediye etmek istiyorum simdiden aklinda bulunsun
Dailymotion - Berkay - Lolita 2010 Yeni Albüm - Müzik Kanalı
tabiki bazi yerleri uymuyor ama nakarati cok güzel..
tamam tatlım ben cumartesi çalışmıyorum ayarlayalım.
ay canım benim sanada günaydınnnnn canım...
heyyyyy şarkı harikaaaa çokk mersi canım dinliyorum valla
yok be güzelim taş denmesine hiç de kızmıyorum. evet nakaratı güzel...
evet yaa eksiklerimiz var aslında senin dediklerinle bende çok sık görüşemiyorum, nihanca tatlıcadı windof vardır kesin bi kaç kişi daha yoklar
tamam tatlım ben cumartesi çalışmıyorum ayarlayalım.
ay canım benim sanada günaydınnnnn canım...
heyyyyy şarkı harikaaaa çokk mersi canım dinliyorum valla
yok be güzelim taş denmesine hiç de kızmıyorum. evet nakaratı güzel...
evet yaa eksiklerimiz var aslında senin dediklerinle bende çok sık görüşemiyorum, nihanca tatlıcadı windof vardır kesin bi kaç kişi daha yoklar
tamam kuzum konuşalım ayarlayalım o zamn... nihancayla konuştum face den..iyilermiş kocasının gelmesine 3 ay kalmışş.. gelince ya aşılama yada tüp yapcaklarmış onlarda... tatlıcadıyı wifeofdemon u bnde merak ediyorum...
tamam kuzum konuşalım ayarlayalım o zamn... nihancayla konuştum face den..iyilermiş kocasının gelmesine 3 ay kalmışş.. gelince ya aşılama yada tüp yapcaklarmış onlarda... tatlıcadıyı wifeofdemon u bnde merak ediyorum...
bi ara bi tas mevzusu vardi yaa o saniyordum benayyy bak yine unutmadan söyleyeyim:
KIZLAR NIHANCANIN SIZE SELAMI VARDI... faceden konusmustuk gecenlerde... üstümde kalmasin selami
bulusun bulusun.ben de yaninizdaymisim gibi araliksiz 5saat gezinben hic durmadan carsida 5saat gezmisimdir yasasin gezgin papuuuuuccccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?