2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gunaydin kardaiz,gunaydin renewal, ginaydin regen ve aydinlik gunler........................

benim kirmizilar gelmi ama gun agirmaya devam ediyor.. sanirim 2011 e kismet olmicak benim hamislik... son 2 ay hayirlisi hakkimda... elbettebuzgunum ama degistiremiyoruz iste bazi seyleri...

eee sizlerden naber.??? naparsiniz...

baaaaaaaaaak seeennnnnn.... bulusamiyoruz diye nasil da cingar cikariyor oh oh ben yokum ya iyi oluyor size gitmeyin hic bir yere.. ben burda kaldim zaten tek basima ya saka bi kenara da bulusursaniz benim haberim olmasin barii aglarimm bak...

kurtlu ikizim benimmmmm

günaydım hayatımmm
üzülme inşallah bu son kırmızılı ayındır. bide senin bu evdeki günün doldumu yaaa, valla aklıma geliyosun ara ara. inşallah bulursun en kısa zamanda. eşinde işi ağırdan mı alıyo ki acaba kaynanaların oraya gitmenizde sakınca görüyomu senin gibi mi düşünüyo yoksa. anlarsan cevaplarsın nası yazmışım yaa

anladim tatlimm .... :)) aslinda ben esimden daha ilimliyim kaynanalarin apartmanlarina es gitmeye.. valla bitanem devir hesap devri kiralar ates pahasi.. zaten bize bi faydalari dokunmuyo bi aklim neden olmasin biraz de sen faydalan diyo kiraya verecegini at kenara al sonra evini dio. ama bikac endise dusuyo icime.. ki zaten onlarin orayi noterden gecmeleri,insaat isleri falan nerden baksan kisi cikarir.... benimse kasimin sonuna cikmam lazim...

esime gecenleri enistesi(ablasinin kocaso) dedi zaten onlarla oturursun falan filan die. kaynanamda vardi.. esimde prensip olarak ben kabul etmiyorum bir olmayi dedi... ha bigun ihtiyaclari olur basim ustune ozaman dedi... anlican bu canim..

biz ev konusunda cok ince eleyip sIk dokuduk ondan bukadar aksadi,kriterlerimiz cok dar. bide fiyatlarda kucumsenmeyecek derecede etkili faktor...

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu napıosunuz bakem ?

ucuzum nassın? ev konusunda ayn ı şeyi yaşadık şimdide para yok kaldık hayırlıısı napalımm... kırmızılarda gelmiş senin adına bu aylık üzüldüm ama hemen yelkenleri suya indirme 2011 daha bitmedi :) ay senin yerine benim gelse şimdi göbek atardımmmm bekliyorum ya gelmiyo

hımmm kusura bakma bitanem de hem ona ne canım sonuçta ablasının eşi enişte el adamı yani biyerde kayınvalidesinin yanında nası öle bişey der bune rahatlık, iyi demiş senin eşinde, mesafeli ve yerinde laf sölemiş. insanın içine sinmeli evi ince elemekte haklısın canım. kaynanaların partmanda kaç katlı ki kim oturuyo orda. sen kaynananın aparmanına gitsen ayrı dairen olmıcak mı?

Son düzenleme:

valla oyle seyler iste tatlim yasadiklarimiz.... bakalim ama yeni bi yer buldum ev. hemen dibim aramizda bi ev var. kucuk ama gelip gecerken disarddan "ahh benim olsa" dedigm daire.. Allahin mucizesi resmen bos orasi simdi ona yogunlasacaz...

size linkini yollucam ama alinti yapmayin emi canlar silicem cunkuu....

kirmizilara gelincede durum bu.... valla insallah canim yaa oglumun bi kardesinin olmasini ,bi bebegi daha cok istiyorum herkes cok istio burdaki ama bende istiyorum iste

günaydın canlarımmmmm..

tuğçecimm canım benimm seninde muayenen iyi geçecek Allah ın izniyle canım..haberlerini bekliyoruz..4 boyutluda bebeğeni baya baya ayrıntılı göreceksin ne güzel ya...

Ayy Hlycım ınsallah valla cok heycanlıymmm ... Ablamda cektırmıstı bebegın resmen kıme benzedıgı bıle bellı oluyodu :) Randevu saatımde eşimin işi çıktı hemenn ılerı aldık cunku 1 kere olucak bişeyyy bıde acayıp pahalı yaaaaaaaaaaaa 350 tl bıle yapan yer varr.. Bnm drumun anlaşmalı oldugu yerde 160 tl yaptırıcam

Regentoşumm cok haklısın senınle bayadır denk gelemıyoruzz valla özledımm eskı muhabbetleri :) Kaynanı cekıstırmeyı bıle ozledımmm

ohh herkezler faceden konuşuyo yaww :) Bizde birda kızlar nerde dıyozzz kapatın cabuk facelerınızı yada bnıde ekleyın karışmam :)

Sılacımm inşallah son ayın olur tatlımmm .... 2 ay az bı zaman degılll ınsallah 2011 bıtmeden hamiş kalıcaksın cnm arkadaşım :)

canım valla öle bi sıkıntı işte sebepsiz sanırım biraz bunaldım evim yok eşim tekirdağa taşınmak istio iş kurdular borçlar var ee iştede huzursuzum bu aralar sanırım onla alakalı

kız dur daha ben sat 7 eylül daha olmadım sen nasıl olcan daha erken

sılacım inşalah bu ev artık sizin olur inşalalh tutarsınız canım..hayırlısı olsun inşallah...gönlüne göre versin Rabbim :)

canım benim ii yapmışsınız randevuyu ayarlamakla :) ay ben bile heycanlandım valla...ahhh ahhh bizde o günlere gelebilecekmiyiz yaaa ii ucuza da bulmuşsun sevindim valla....

ayrıca artık görüşmeyi kesinleştirelim yaaaaaaaaaaaaa hadi valla havalar iice buz olcak görüşemicez hepten ayarlayalım artık !

canım faceden ben de baya var yazışıorum ordan da kızlarla gel senide ekleyyeimmm .... ayrıca ben burayıı hiç aksatmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oo kızlar ben yokken çoalmışsınız :) ee napıosunuz bakalım nasl gidio hayat... sılacım ev işi hakkaten insanın canını çok sıkan bişi.. bak biz aldık ama 2 ayı geçti hala kendi evime taşınamadım inş kısa zamanda sende hülyada istediiniz gibi evler bulur yerleşirsiniz bebişlerinizde size yerleşir :)

canikom ben hep öne atar zaten belirti var 1-2 güne gelcek ben biliorum

Anca gelebildim kaç gündür yoktum işler birikmiş (((

Azracım canm benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tez zamanda şifa versin ve tez zamanda bebişin gelsin inşallahhhh :))))

Hülyacım ve breshkacım sizinide ilk denemede tutacak buna yürekten inanıyorum sonuçta çokkkk büyük sorunlarınız yok bizim bi akraba yaptırdı yeni sıfır spermi vardı ne yaptılar ettiler birazcık bulup tüp bebek yaptılar tutmuş çok şükür beterin beteri canınızı sıkmayın herşey çok güzel olacak :)))

Tuğçecim demek detaylıya gireceksin bugün ben ablamınkine gitmiştim ve gözyaşlarıma engel olamamıştım ki ben bu kadar duygulandıysam kim bilir yaşayanlar ne kadar duygulanıyordur inşallah güzel sonuçlarla burda olursn tatlım :)))

Screamaway canım hadi bakalım şehzademi,prensesmi heyecanla bekliyouz :)))))

Regen,Menbata,Kardaiz,Renewal,Sıla,IMREAL kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah Allahım 2011 bitmeden bebeklerimizi nasip etsin inşallah

sılacımmmm gitmiş yaa benim daha işim bitmedi ama senle canımmmm.
ben yemeğe gidiyorum görüşürüzzzz

kıssssss tuğçe bebişini görcekmişsin resmi unutma buraya koymayı, hadi bakalım heyecanlandık

teşekkür ederim canım iyi allaha şükür yuvarlanıoz

bu arada feysten benide ekleyin bakem :) gerçi işyerinden girmem biraz zsorunlu oluo ama olsun arada girebiliorum :)

aslinda enistemiz artniyetli soylemedi.. oda kaynanalarin bizlere hic el uzatmadiklarinin farkinda ve biraz da kaf caktirmak amacli gecmis bi konusmaydi...
bitanem 3 daire aldiklari yer. tabiki sahsi dairemiz olacak.... sadece ayni apartmandasin.. yani klasik bi durum anlacan.. tr de coktur bu..

esimle konustumda simdi. yarin bi daire icin vizit var ... size yollucalsimdi..

ben aynı valla bildğiiniz gibiyim :) amin inş canım sizde bu sene bitmeden hamiş kalırsınızda şu listemizi bitiririz :)

Canımm sorma heycanlıyımmm yuzunu falan net gorucem dıye :) Bide bnmkı cınsıyetını 2 . gıdısımde gostermedı ya bıde kız oluyomuş dıyorumm ablamda hala umut edıyosun dıyo :) Rabbım sızlerede nasıp edıcek ınsallah bebişinizi görmeyıı dualarım sızınle tatlım...

kıssssss tuğçe bebişini görcekmişsin resmi unutma buraya koymayı, hadi bakalım heyecanlandık

cnmm yollamazmıyımmm akşam 16:30 da gırıcem ultrasona ama gecıkme falan olurmu bılmıyorumm telden gırerım belkı arada haber vermek ıcın eve gelınce atıcam hemen resmı :)

bu arada feysten benide ekleyin bakem :) gerçi işyerinden girmem biraz zsorunlu oluo ama olsun arada girebiliorum :)

renewalcımm bosver gel bız bırbırımıız eklıyelım onlara küselim hıhhh

Wayyyy face den konuşanlar var demek :)))) bende sormuştum face olanlar varsa ekleyelim diye kimse yanaşmamıştı hatta kapatacağız diyenler olmuştu aşk olsun (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…