- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.241
Canımm sorma heycanlıyımmm yuzunu falan net gorucem dıye :) Bide bnmkı cınsıyetını 2 . gıdısımde gostermedı ya bıde kız oluyomuş dıyorumm ablamda hala umut edıyosun dıyo :) Rabbım sızlerede nasıp edıcek ınsallah bebişinizi görmeyıı dualarım sızınle tatlım...
Allah raziolsun bitanem. insallah.. he ya regenin kayganasini bende ozledim inan...:)))))Ayy Hlycım ınsallah valla cok heycanlıymmm ... Ablamda cektırmıstı bebegın resmen kıme benzedıgı bıle bellı oluyodu :) Randevu saatımde eşimin işi çıktı hemenn ılerı aldık cunku 1 kere olucak bişeyyy bıde acayıp pahalı yaaaaaaaaaaaa 350 tl bıle yapan yer varr.. Bnm drumun anlaşmalı oldugu yerde 160 tl yaptırıcam
Regentoşumm cok haklısın senınle bayadır denk gelemıyoruzz valla özledımm eskı muhabbetleri :) Kaynanı cekıstırmeyı bıle ozledımmm
ohh herkezler faceden konuşuyo yaww :) Bizde birda kızlar nerde dıyozzz kapatın cabuk facelerınızı yada bnıde ekleyın karışmam :)
Sılacımm inşallah son ayın olur tatlımmm .... 2 ay az bı zaman degılll ınsallah 2011 bıtmeden hamiş kalıcaksın cnm arkadaşım :)
insallah olurkuzumcum ... amin sagol.cumlemizin gonlune gore versin rabbim ins..sılacım inşalah bu ev artık sizin olur inşalalh tutarsınız canım..hayırlısı olsun inşallah...gönlüne göre versin Rabbim :)
canım benim ii yapmışsınız randevuyu ayarlamakla :) ay ben bile heycanlandım valla...ahhh ahhh bizde o günlere gelebilecekmiyiz yaaaii ucuza da bulmuşsun sevindim valla....
ayrıca artık görüşmeyi kesinleştirelim yaaaaaaaaaaaaa hadi valla havalar iice buz olcak görüşemicez hepten ayarlayalım artık !
canım faceden ben de baya varyazışıorum ordan da kızlarla gel senide ekleyyeimmm .... ayrıca ben burayıı hiç aksatmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy bu post bana ii geldi guldum yani.... evet birden coaldik... bende onu bekliodum evin likini atmak icin..oo kızlar ben yokken çoalmışsınız :) ee napıosunuz bakalım nasl gidio hayat... sılacım ev işi hakkaten insanın canını çok sıkan bişi.. bak biz aldık ama 2 ayı geçti hala kendi evime taşınamadıminş kısa zamanda sende hülyada istediiniz gibi evler bulur yerleşirsiniz bebişlerinizde size yerleşir :)
sılacımmmm gitmiş yaa benim daha işim bitmedi ama senle canımmmm.
ben yemeğe gidiyorum görüşürüzzzz
kıssssss tuğçe bebişini görcekmişsin resmi unutma buraya koymayı, hadi bakalım heyecanlandık
Canımmm benim o çok nadir bir durum sanmam değişmez cinsiyeti :)))) İnşallah tatlım ya Rabbim bizlerede nasip etsin o duyguları
Canımm sorma heycanlıyımmm yuzunu falan net gorucem dıye :) Bide bnmkı cınsıyetını 2 . gıdısımde gostermedı ya bıde kız oluyomuş dıyorumm ablamda hala umut edıyosun dıyo :) Rabbım sızlerede nasıp edıcek ınsallah bebişinizi görmeyıı dualarım sızınle tatlım...
cnmm yollamazmıyımmm akşam 16:30 da gırıcem ultrasona ama gecıkme falan olurmu bılmıyorumm telden gırerım belkı arada haber vermek ıcın eve gelınce atıcam hemen resmı :)
renewalcımm bosver gel bız bırbırımıız eklıyelım onlara küselim hıhhh
ben nerde olam.. bugün evdeydim.. iste 3gün caliscam sonra 2hafta daha tatil.. öyle idare edip gidiyoruz günler akip gidiyor :97::97::97::97: ay misafirlerle aran nasil?? bu aralar pek yok sanirim
neden canim?? arada bir benim de canim sIkIlIr yaa.. o oluyor sebepsiz yere. ben de ise gitmek istemiyorum artikis yeri yok gicik bi hal aliyor iyice... hamis olsam da biraksam isi gercekten sirf calismamak icin istiyorum hamis olmayi yoksa baska bi sebebi yok
Deryacımmm bir akrabamda kan pıhtılaşması yuzunden 4 kez düşük yaşadı ama 5. de her gun bı ıgne vuruldu ve cok sukur kızını kucagına aldı tatlım... Rabbım sanada nasıp etsın ınsallah ... Hemen hamiş kalırsın ınsallah ve bebişin sağ salım gelır dunyaya ... Şu iğne senın kullandıgınla aynımı bılmıyorum ama yazayım dedım belkı dra falan danışırsın...
Kuppecimmm sende aklına kötü şeyler sakın getirme... Dediğin gıbı tedbırı elden bırakma ama kötüde düşünmee ınsallah sonucların temız cıkıcak
Screamawaycımmm carsamba gunu guzel haberlerını beklıyoruzzz.... Bende yarın 16:30 da 4 boyutlu ultrasona gırıcemm , iç organlarına bakıcaklar hersey normal mı dıyee ınsallah bısey cıkmaz.
Bershkacımmm cumartesı randevun iyi geçmişşş tedavıye başlıyomuşsunuzz inşallah bu ay gelıcek bebişnn gelısmelerı yaz bıze ıhmal etme bakk
işlerini halletmişsin.. bugunde burdasın.. simcik yemege gitmişssin.. afiyet olsun sana.. bende anormal derecede üsüyorumm.. kanım cekıldı sankı..iyi olduğuna sevindim. ya istanbulda da havalar sabahları baya serin bu sabah üşüdüm desem yeridir.
ya sorma canım dün bütün gün burdaydı patron, arada girip okudum kaçırmıyım diye, işte yoğundu bide sabah sabah vergi dairesine gittim hem trafik cezamı ödedim hem de iş ile ilgili gittim yürüdüm o yolu ayaklarım ağrımış.
kankiton yesin seni, günlerin hep güneşli aydın olsun arkadaşım. geçmişi okudum geldim.
hly neye karar verdim biliyomusun eşim gelmeden 1 ay önceden doktora gidip seamr vermek istiyorum.
saol güzelim iyizz bizde.. güzel dileklerin içinde coook saol.. Rabbim ins nasip eder..Anca gelebildim kaç gündür yoktum işler birikmiş(((
Azracım canm benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tez zamanda şifa versin ve tez zamanda bebişin gelsin inşallahhhh :))))
Hülyacım ve breshkacım sizinide ilk denemede tutacak buna yürekten inanıyorum sonuçta çokkkk büyük sorunlarınız yok bizim bi akraba yaptırdı yeni sıfır spermi vardı ne yaptılar ettiler birazcık bulup tüp bebek yaptılar tutmuş çok şükür beterin beteri canınızı sıkmayın herşey çok güzel olacak :)))
Tuğçecim demek detaylıya gireceksin bugün ben ablamınkine gitmiştim ve gözyaşlarıma engel olamamıştım ki ben bu kadar duygulandıysam kim bilir yaşayanlar ne kadar duygulanıyordur inşallah güzel sonuçlarla burda olursn tatlım :)))
Screamaway canım hadi bakalım şehzademi,prensesmi heyecanla bekliyouz :)))))
Regen,Menbata,Kardaiz,Renewal,Sıla,IMREAL kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah Allahım 2011 bitmeden bebeklerimizi nasip etsin inşallah
bu arada feysten benide ekleyin bakem :) gerçi işyerinden girmem biraz zsorunlu oluo ama olsun arada girebiliorum :)
oo tatılın var gene. ne kadar guzel.. bol bol dınlenırsın (cok yoruldunya)bu aralar misafirim yok canım.. aman de olmasınn. boyle cok ıyım ben...
canımmm hadi bakalım. ben bılmıyordum yanı duymadım boyle bır ultrasyonun oldugunu. ne kadar guzell.. bebegının herseyını goreceksın.. bunu ozel merkezlerde mi yapıyorlar??? ne merak ettımm.. hemen hamıle kalıp 6.ayıma gelip girmem lazım
işlerini halletmişsin.. bugunde burdasın.. simcik yemege gitmişssin.. afiyet olsun sana.. bende anormal derecede üsüyorumm.. kanım cekıldı sankı..
saol güzelim iyizz bizde.. güzel dileklerin içinde coook saol.. Rabbim ins nasip eder..
ekleyin cabuk kızceyinaber renewal nasılsın ??
kızlarrrrrrr asagıdakıler napıyorsunuz?? nasılsınızz ???
Anca gelebildim kaç gündür yoktum işler birikmiş(((
Azracım canm benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tez zamanda şifa versin ve tez zamanda bebişin gelsin inşallahhhh :))))
Hülyacım ve breshkacım sizinide ilk denemede tutacak buna yürekten inanıyorum sonuçta çokkkk büyük sorunlarınız yok bizim bi akraba yaptırdı yeni sıfır spermi vardı ne yaptılar ettiler birazcık bulup tüp bebek yaptılar tutmuş çok şükür beterin beteri canınızı sıkmayın herşey çok güzel olacak :)))
Tuğçecim demek detaylıya gireceksin bugün ben ablamınkine gitmiştim ve gözyaşlarıma engel olamamıştım ki ben bu kadar duygulandıysam kim bilir yaşayanlar ne kadar duygulanıyordur inşallah güzel sonuçlarla burda olursn tatlım :)))
Screamaway canım hadi bakalım şehzademi,prensesmi heyecanla bekliyouz :)))))
Regen,Menbata,Kardaiz,Renewal,Sıla,IMREAL kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah Allahım 2011 bitmeden bebeklerimizi nasip etsin inşallah
hadi bakalım hayırlısı bende bugün olurum ilaç bitti 3. gün bugün olmam lzım olmadı yarın olurum artık
sılacımmmm gitmiş yaa benim daha işim bitmedi ama senle canımmmm.
ben yemeğe gidiyorum görüşürüzzzz
kıssssss tuğçe bebişini görcekmişsin resmi unutma buraya koymayı, hadi bakalım heyecanlandık
bu arada feysten benide ekleyin bakem :) gerçi işyerinden girmem biraz zsorunlu oluo ama olsun arada girebiliorum :)
Wayyyy face den konuşanlar var demek :)))) bende sormuştum face olanlar varsa ekleyelim diye kimse yanaşmamıştı hatta kapatacağız diyenler olmuştu aşk olsun(((
Allah raziolsun bitanem. insallah.. he ya regenin kayganasini bende ozledim inan...:)))))
insallah olurkuzumcum ... amin sagol.cumlemizin gonlune gore versin rabbim ins..
ayy bu post bana ii geldi guldum yani.... evet birden coaldik... bende onu bekliodum evin likini atmak icin..
yok seker burdayim esimle teldeydim evle randevuyu almis. insallah yarin 4.30 da bakcaz...
bikeresevdim iyiri tatlim iste anlattigim gibi senin kirmizilardan naber???
ve diger kizlar asagiddaki... hepicinizi opuyorum selamlar..... birden umut dogdu icime... hepinize opucuk yolladim....
nasıl oliim canım yaa aynı işte mide bulantısı hala dvminş geçcek artık yaa geçsin artık hamileliin keyifli aşamasına bi geçemedim yani... sen napıosun bu ara rahatsın heralde pek misafir yok dur ben geliim sana bari alışkanlıkların değişmesin
saolasın kuzum inşallahhhhhhh
bakalım önce hangimizinki gelcek
afiyet olsun kankitom :)
canım bana da yolla ekleyeyim seni hemnnnnnn
ayy aşk olsun valla bikeresevdim bi kerem ben ekleyelim kuzum yolla dedim adresini benimki gözükmüo dedim ama sen göndermedin
tuğçe hanımmmmmmmmm tuğçe hanımmmmmmmmmmmm daha 2-3 post önce yolla senide ekleyeyim dedimmm tamam mııııııııııııııııııı
Canım benim yaaaa valla görmedim görsem eklemezmiyim tatlımmmm affettttttt :)))))
ewt tuğçecim yaa millet feysten konuşuo haberimiz yok dışlamışlar bizi resmenben özelden atıom bnmkini ekle bitanem
canımmm hadi bakalım. ben bılmıyordum yanı duymadım boyle bır ultrasyonun oldugunu. ne kadar guzell.. bebegının herseyını goreceksın.. bunu ozel merkezlerde mi yapıyorlar??? ne merak ettımm.. hemen hamıle kalıp 6.ayıma gelip girmem lazım
kızlarrrrrrr asagıdakıler napıyorsunuz?? nasılsınızz ???
aynı umut bende de var ama çokta umutlanmak istemiorum oğluşum die seviorum ama genede içimden diorum bu gidişimde bide doktor kız diomuş diehayırlısı olsun yaw napalım :)
nasıl oliim canım yaa aynı işte mide bulantısı hala dvminş geçcek artık yaa geçsin artık hamileliin keyifli aşamasına bi geçemedim yani... sen napıosun bu ara rahatsın heralde pek misafir yok dur ben geliim sana bari alışkanlıkların değişmesin
saolasın kuzum inşallahhhhhhh
bakalım önce hangimizinki gelcek
afiyet olsun kankitom :)
canım bana da yolla ekleyeyim seni hemnnnnnn
ayy aşk olsun valla bikeresevdim bi kerem ben ekleyelim kuzum yolla dedim adresini benimki gözükmüo dedim ama sen göndermedin
tuğçe hanımmmmmmmmm tuğçe hanımmmmmmmmmmmm daha 2-3 post önce yolla senide ekleyeyim dedimmm tamam mııııııııııııııııııı
bi daaa olmasın taam mıııııııııııııhadi yolla bekliorum
mide bulantıların gecmek için bence senın evıne tasınmanı beklıyor.. sen evıne tasın mıde bulantılarında gececek ins.. ondan sonrada tadını cıkarmaya baslarsınn.. walla cok rahatımm.. boyle ıyıyım.. gel sen yavrum gel değişik insanlar iyidir.. ben hep aynıları gormekten usandımm.. bu arada mısafır lafı cok gectı kapattım agzımı..
tugcecimm canim benim yaa nekadar heycanlisin.. insallah gulumserde sanabebegin.. neguzel her nigmetten faydalaniyorsunuz...bize yapmadilar ondan.ben trde biliodum ya bekledim bekledim ne yapan ,ne teklif eden oldu.:)) supriz oldu sari civcivim geldi sonra....
ama ne tuhafti, esim esmerbenim ama oglus tamamen ben gozler haric!!!! hani esimle oglum tamemn zit goruntuler... ama bacaklar,ellerin yapisi ,omuzlar aynibaba... bu bile cok hosuma gidiyooooo
cnm bazı hastanelerde var ve görüntüleme merkezlerinde var bu hıcaz... 20. haftadan sonra bebegın iç organlarınında herhangı bı problem varmı dıye bakıyolarrr ve eger bı problem varsa ki Allah korusun bazı şeylerı anne karnında tedavı edebılıyolarmışş ...Hemencık hamişş kalda bebişini görmeye gıt ınsallah saglıkla kucagına al sonrada
Yolladımmmm şekerimmmm benim kızma
aman yok yok gelmesin sakın şaka yaptım :) biras şööle kocişinle evde balayı yap başbaşa takılın zaten çocuk gelince bidaa oda olmicak hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?