2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canımmm benim o çok nadir bir durum sanmam değişmez cinsiyeti :)))) İnşallah tatlım ya Rabbim bizlerede nasip etsin o duyguları

Allah raziolsun bitanem. insallah.. he ya regenin kayganasini bende ozledim inan...:)))))
insallah olurkuzumcum ... amin sagol.cumlemizin gonlune gore versin rabbim ins..
ayy bu post bana ii geldi guldum yani.... evet birden coaldik... bende onu bekliodum evin likini atmak icin..

yok seker burdayim esimle teldeydim evle randevuyu almis. insallah yarin 4.30 da bakcaz...

bikeresevdim iyiri tatlim iste anlattigim gibi senin kirmizilardan naber???

ve diger kizlar asagiddaki... hepicinizi opuyorum selamlar..... birden umut dogdu icime... hepinize opucuk yolladim....

Canımmm benim o çok nadir bir durum sanmam değişmez cinsiyeti :)))) İnşallah tatlım ya Rabbim bizlerede nasip etsin o duyguları

Benımkıde umut dunyası işte ablam öyle dıyo :) Buarada şaka bı yana erkek fıkrıne alıştım zatenn şimdi değişse yıne karışırım :)Allah saglıklı dogmasını nasıp etsınde farketmez

ewt tuğçecim yaa millet feysten konuşuo haberimiz yok dışlamışlar bizi resmen ben özelden atıom bnmkini ekle bitanem

oo tatılın var gene. ne kadar guzel.. bol bol dınlenırsın (cok yoruldunya )bu aralar misafirim yok canım.. aman de olmasınn. boyle cok ıyım ben...

canımmm hadi bakalım. ben bılmıyordum yanı duymadım boyle bır ultrasyonun oldugunu. ne kadar guzell.. bebegının herseyını goreceksın.. bunu ozel merkezlerde mi yapıyorlar??? ne merak ettımm.. hemen hamıle kalıp 6.ayıma gelip girmem lazım
işlerini halletmişsin.. bugunde burdasın.. simcik yemege gitmişssin.. afiyet olsun sana.. bende anormal derecede üsüyorumm.. kanım cekıldı sankı..
saol güzelim iyizz bizde.. güzel dileklerin içinde coook saol.. Rabbim ins nasip eder..
bu arada feysten benide ekleyin bakem :) gerçi işyerinden girmem biraz zsorunlu oluo ama olsun arada girebiliorum :)

ekleyin cabuk kızceyi naber renewal nasılsın ??

kızlarrrrrrr asagıdakıler napıyorsunuz?? nasılsınızz ???

aynı umut bende de var ama çokta umutlanmak istemiorum oğluşum die seviorum ama genede içimden diorum bu gidişimde bide doktor kız diomuş die hayırlısı olsun yaw napalım :)

nasıl oliim canım yaa aynı işte mide bulantısı hala dvm inş geçcek artık yaa geçsin artık hamileliin keyifli aşamasına bi geçemedim yani... sen napıosun bu ara rahatsın heralde pek misafir yok dur ben geliim sana bari alışkanlıkların değişmesin

saolasın kuzum inşallahhhhhhh

hadi bakalım hayırlısı bende bugün olurum ilaç bitti 3. gün bugün olmam lzım olmadı yarın olurum artık

bakalım önce hangimizinki gelcek

afiyet olsun kankitom :)

bu arada feysten benide ekleyin bakem :) gerçi işyerinden girmem biraz zsorunlu oluo ama olsun arada girebiliorum :)

canım bana da yolla ekleyeyim seni hemnnnnnn

Wayyyy face den konuşanlar var demek :)))) bende sormuştum face olanlar varsa ekleyelim diye kimse yanaşmamıştı hatta kapatacağız diyenler olmuştu aşk olsun (((

ayy aşk olsun valla bikeresevdim bi kerem ben ekleyelim kuzum yolla dedim adresini benimki gözükmüo dedim ama sen göndermedin

tuğçe hanımmmmmmmmm tuğçe hanımmmmmmmmmmmm daha 2-3 post önce yolla senide ekleyeyim dedimmm tamam mııııııııııııııııııı

Sılacım kırmızılardan haber yok 2.ci regl dönemimde geldi cumartesiye randevu alıp gidecem çok sıkıldım gerçekten tam yumurta takibineebaşlayacaktık şimdide regl olamıyorum (( herlade 8 eylülden 12 sine kadar olan kahverengi akıntı adetimdi benim anlamadımki canım neyse yakında çıkar ortaya :)))

mide bulantıların gecmek için bence senın evıne tasınmanı beklıyor.. sen evıne tasın mıde bulantılarında gececek ins.. ondan sonrada tadını cıkarmaya baslarsınn.. walla cok rahatımm.. boyle ıyıyım.. gel sen yavrum gel değişik insanlar iyidir.. ben hep aynıları gormekten usandımm.. bu arada mısafır lafı cok gectı kapattım agzımı..

tugcecimm canim benim yaa nekadar heycanlisin.. insallah gulumserde sanabebegin.. neguzel her nigmetten faydalaniyorsunuz...bize yapmadilar ondan.ben trde biliodum ya bekledim bekledim ne yapan ,ne teklif eden oldu.:)) supriz oldu sari civcivim geldi sonra....

ama ne tuhafti, esim esmerbenim ama oglus tamamen ben gozler haric!!!! hani esimle oglum tamemn zit goruntuler... ama bacaklar,ellerin yapisi ,omuzlar aynibaba... bu bile cok hosuma gidiyooooo

Canım benim yaaaa valla görmedim görsem eklemezmiyim tatlımmmm affettttttt :)))))

ewt tuğçecim yaa millet feysten konuşuo haberimiz yok dışlamışlar bizi resmen ben özelden atıom bnmkini ekle bitanem

tmm cnm at eklıyorum hemencık :)

cnm bazı hastanelerde var ve görüntüleme merkezlerinde var bu hıcaz... 20. haftadan sonra bebegın iç organlarınında herhangı bı problem varmı dıye bakıyolarrr ve eger bı problem varsa ki Allah korusun bazı şeylerı anne karnında tedavı edebılıyolarmışş ...Hemencık hamişş kalda bebişini görmeye gıt ınsallah saglıkla kucagına al sonrada

aynı umut bende de var ama çokta umutlanmak istemiorum oğluşum die seviorum ama genede içimden diorum bu gidişimde bide doktor kız diomuş die hayırlısı olsun yaw napalım :)

Umut fakırın ekmegı renewalcımm :) Bende oglusum dıye sevıyorumm artık alıştım ama dıyorum yaa kız derse sımdı bıde buna alışmam zor olur heralde :)Bu arada en fazla 2 hafta sonra bulantıların gecıcek ınsallah az kaldı cnm :)

AA görmedım ben hulyacımm ozelden msj atıyım ekle benı ok

aman yok yok gelmesin sakın şaka yaptım :) biras şööle kocişinle evde balayı yap başbaşa takılın zaten çocuk gelince bidaa oda olmicak hiç :)

Sılacımmm oğluşunun resmını eklesene yaa cok merak ettım bızım topıgımızın bıdıgını :)

saol güzelimm.. bu cihazda benım uyduruk şehrimde olmaz. mecburen baska yere gıtmem gerekır.. ama olsunnn ne kadar güzel... git gel haberdar et bizi tamam mı :)))

bu arada tesekkur ederım tugcecım ve renewalcımm. diğer kızlar benı goremedı dahaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…