2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hele bi gelsinn bak nerelere gidersin bebişini görmeye :)İnşallah o gunlerı gorucez hep bırlıkte tatlımm

ohhhhhh daldılar face benı unuttular burda... iyi bakalım iyi oyle olsunnn...

kimler hamile ben 2011 çıkmadan hamile kalmak istiyorum ama şu infertilite başımızda eşim variköselden amek-lyat oldu 10 ay oldu ama nasip anne olmak hayal olmasın

Kızlarrr bu aradaaaa sıze bı haberımm varrr bılıomusunuz dun bız bebişimizin oda siparişini verdik :)
Mdf kaplama istediğimiz için en az 1 ayda hazırlıyolamış mobılyayı ve 1 ayda havalandırmamız gerekıyomuşş sonra aldık odayı :) kasım ortasında gelıcekk , aralık sonuna kadar havalndırıp ocakta yerleştirirsem hersey hazırrr olur :)

Buaradaaa ıstanbuldaki hamişlerr ve hamiş adayları mobılya ıcın taaa pendık guzel yalıdan ıkıtellıye kadar dolastıkk nerde ne ucuz bana sorabılırsınız :)

sılacımmm açık sölüorum şimdiye kadar baktığımz evlerin arasında kalite olarak düşüklük var ama ev güzel.temiz ferah aydınlık... biraz küçük odaları sadece eşyaların sığarsa problem değil... inşallah içine siner oturulmayacak bi ev değil yani kuzum :)

ay tuğçeeeeeeeeeeeeeeee ne fenasın şimdi mi sölenir bu ya hayret bişiiiiiiiiiiiiiiiii hadi hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla yatacağı günler yakın :)

nerden aldınız ? model renk yolla ... ve sen taaaaaaaaa benim memleketime geldin pendiğe ama benim haberim yok aşşk olsun

kimler hamile ben 2011 çıkmadan hamile kalmak istiyorum ama şu infertilite başımızda eşim variköselden amek-lyat oldu 10 ay oldu ama nasip anne olmak hayal olmasın

hosgeldin...en yakın zamanda hamıle kalman dileğıyle.. bizde bekliyoruzz.. 2011 e yetiştiremezsek el mahkum mecburen 2012 beklicez..

hayırlı ugurlu olsun canımm. güle güle kullansın oglusunuzz..

sılacımmm evv cok hoss. her odası her yerı gunes alıyor.. salonuda genıss.. hayırdır senı dusunduren neresi.. mutfagı cok sempatik, banyosu bira sey sey işte.. onun haricinde güzel canıkomm.. hayırlısı olsun..

hadi hayirlisi guzelim... gule gule kullansin insallah... yokmudur nette fotosu falan odanin...

sagol bitanem... simdiye kadar baktimiz yerlerden beni en cok isitan yerde burasii.. fiyat ayni 850.. o kirmizi mutfakli yerde 875di... ama Allah biliyorya oraya cok sicak deildim... oranin ustune gittik,biz tutalim dedik emlakci vermedi... anlican kismet deildi....

bakicaz artikkk...

sılacım bence ev güzel öenmli olan senin içine sinmesi inşallah gönlüne göre bulursun arkadaşım :)))

Tuğçecim hayırlı olsun odanız güle güle kullanın inşallahhh... Arkadaşlık isteği geldimi sana :)))

sanırım buldum seni tatlım :))))))

aaa arkadaslık ıstegı gelmedı cnmmm ?

cnm mobılyacıda resımlerını cektımmm ozellıkle uyku setıme bayıldımmm cunku ben sadelıgı cok severım ayıdan fln nefret edıyorum bebek odaları hep klasık modeller zaten ya gemili ya ayılı :) Mobılyayı maskoya aldık ve bı cok yere gore uyguna geldı resımlerını sımdı atarımm... Buarada pendıkte erol mobılya dıye bı yer varr google dan arayın cıkıyorr normal bebek odalarının yarı fıyatına bebek odası satıyor gıttık onları gormeye ama foss cıktı

inşallah cnm bnm saolasın

yok cnm gelmedı ... Profılımde denız kenarında bı resım varr esımle bırlıkte

sagol bebegiimm.. evet tum odalar gunes aliyo.. simdiki oturdugum yer mesele yatak odalaari buz gibiiii... arkada kalio..

beni dusunduren kusum , salon oval gibi yaa esyayi nasi yerlestiririm derdi... cikabilirmiyimicinden diye anlican.. kullanisli olurmu die.. valla burda 100 m² bi dairede oturmak istiosan 1000euroyu cikacan gozden bu da deli para... burasi icin sicagim hadi hayirlisiiii...

Kızlarrr odanın resımlerını albüme ekledımm... uyku setım aynısı ve aynı uyku setının perdesını ve cıbınlıgınıde yapıcaklar

evet canım anladım senı.. bende ay salon yuvarlak dedim içimden ama hos geldı bana.. neden yerlestiremeyesin canım.. içine girmedende anlayamassın tabi ama senın içine coooook sinmiş gibime geldi.. hayırlısı canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…