- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.261
saol güzelimm.. bu cihazda benım uyduruk şehrimde olmaz. mecburen baska yere gıtmem gerekır.. ama olsunnn ne kadar güzel... git gel haberdar et bizi tamam mı :)))
bu arada tesekkur ederım tugcecım ve renewalcımm. diğer kızlar benı goremedı dahaaaaa...
Hele bi gelsinn bak nerelere gidersin bebişini görmeye :)İnşallah o gunlerı gorucez hep bırlıkte tatlımm
Cnm ısımden aramadan bulamadım senı maıl adresını yollarmsn bana oyle arıyım
Kızlarrr bu aradaaaa sıze bı haberımm varrr bılıomusunuz dun bız bebişimizin oda siparişini verdik :)
Mdf kaplama istediğimiz için en az 1 ayda hazırlıyolamış mobılyayı ve 1 ayda havalandırmamız gerekıyomuşş sonra aldık odayı :) kasım ortasında gelıcekk , aralık sonuna kadar havalndırıp ocakta yerleştirirsem hersey hazırrr olur :)
Buaradaaa ıstanbuldaki hamişlerr ve hamiş adayları mobılya ıcın taaa pendık guzel yalıdan ıkıtellıye kadar dolastıkk nerde ne ucuz bana sorabılırsınız :)
kimler hamile ben 2011 çıkmadan hamile kalmak istiyorum ama şu infertilite başımızda eşim variköselden amek-lyat oldu 10 ay oldu ama nasip anne olmak hayal olmasın
Kızlarrr bu aradaaaa sıze bı haberımm varrr bılıomusunuz dun bız bebişimizin oda siparişini verdik :)
Mdf kaplama istediğimiz için en az 1 ayda hazırlıyolamış mobılyayı ve 1 ayda havalandırmamız gerekıyomuşş sonra aldık odayı :) kasım ortasında gelıcekk , aralık sonuna kadar havalndırıp ocakta yerleştirirsem hersey hazırrr olur :)
Buaradaaa ıstanbuldaki hamişlerr ve hamiş adayları mobılya ıcın taaa pendık guzel yalıdan ıkıtellıye kadar dolastıkk nerde ne ucuz bana sorabılırsınız :)
hadi hayirlisi guzelim... gule gule kullansin insallah... yokmudur nette fotosu falan odanin...Kızlarrr bu aradaaaa sıze bı haberımm varrr bılıomusunuz dun bız bebişimizin oda siparişini verdik :)
sılacımmm açık sölüorum şimdiye kadar baktığımz evlerin arasında kalite olarak düşüklük var ama ev güzel.temiz ferah aydınlık... biraz küçük odaları sadece eşyaların sığarsa problem değil... inşallah içine siner oturulmayacak bi ev değil yani kuzum :)
sanırım buldum seni tatlım :))))))
ay tuğçeeeeeeeeeeeeeeee ne fenasın şimdi mi sölenir bu ya hayret bişiiiiiiiiiiiiiiiiihadi hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla yatacağı günler yakın :)
nerden aldınız ? model renk yolla ... ve sen taaaaaaaaa benim memleketime geldin pendiğe ama benim haberim yok aşşk olsun
hosgeldin...en yakın zamanda hamıle kalman dileğıyle.. bizde bekliyoruzz.. 2011 e yetiştiremezsek el mahkum mecburen 2012 beklicez..
hayırlı ugurlu olsun canımm. güle güle kullansın oglusunuzz..
sılacımmm evv cok hoss. her odası her yerı gunes alıyor.. salonuda genıss.. hayırdır senı dusunduren neresi.. mutfagı cok sempatik, banyosu bira sey sey işte.. onun haricinde güzel canıkomm.. hayırlısı olsun..
sılacım bence ev güzel öenmli olan senin içine sinmesi inşallah gönlüne göre bulursun arkadaşım :)))
Tuğçecim hayırlı olsun odanız güle güle kullanın inşallahhh... Arkadaşlık isteği geldimi sana :)))
sagol bebegiimm.. evet tum odalar gunes aliyo.. simdiki oturdugum yer mesele yatak odalaari buz gibiiii... arkada kalio..hosgeldin...en yakın zamanda hamıle kalman dileğıyle.. bizde bekliyoruzz.. 2011 e yetiştiremezsek el mahkum mecburen 2012 beklicez..
hayırlı ugurlu olsun canımm. güle güle kullansın oglusunuzz..
sılacımmm evv cok hoss. her odası her yerı gunes alıyor.. salonuda genıss.. hayırdır senı dusunduren neresi.. mutfagı cok sempatik, banyosu bira sey sey işte.. onun haricinde güzel canıkomm.. hayırlısı olsun..
sagol bebegiimm.. evet tum odalar gunes aliyo.. simdiki oturdugum yer mesele yatak odalaari buz gibiiii... arkada kalio..
beni dusunduren kusum , salon oval gibi yaa esyayi nasi yerlestiririm derdi... cikabilirmiyimicinden diye anlican.. kullanisli olurmu die.. valla burda 100 m² bi dairede oturmak istiosan 1000euroyu cikacan gozden bu da deli para... burasi icin sicagim hadi hayirlisiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?