- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.281
kardaiz canim yemekten donmeni bekledim bende evin fotolarini koymak icin, baktinmi evin resimlerine.... siliyorumm gariii
hadi hayirlisi guzelim... gule gule kullansin insallah... yokmudur nette fotosu falan odanin..
sagol bitanem... simdiye kadar baktimiz yerlerden beni en cok isitan yerde burasii.. fiyat ayni 850.. o kirmizi mutfakli yerde 875di... ama Allah biliyorya oraya cok sicak deildim... oranin ustune gittik,biz tutalim dedik emlakci vermedi... anlican kismet deildi....
bakicaz artikkk...
aaa arkadaslık ıstegı gelmedı cnmmm ?
cnm mobılyacıda resımlerını cektımmm ozellıkle uyku setıme bayıldımmm cunku ben sadelıgı cok severım ayıdan fln nefret edıyorum bebek odaları hep klasık modeller zaten ya gemili ya ayılı :) Mobılyayı maskoya aldık ve bı cok yere gore uyguna geldı resımlerını sımdı atarımm... Buarada pendıkte erol mobılya dıye bı yer varr google dan arayın cıkıyorr normal bebek odalarının yarı fıyatına bebek odası satıyor gıttık onları gormeye ama foss cıktı
inşallah cnm bnm saolasın
Kızlarrr odanın resımlerını albüme ekledımm... uyku setım aynısı ve aynı uyku setının perdesını ve cıbınlıgınıde yapıcaklar
evet canım anladım senı.. bende ay salon yuvarlak dedim içimden ama hos geldı bana.. neden yerlestiremeyesin canım.. içine girmedende anlayamassın tabi ama senın içine coooook sinmiş gibime geldi.. hayırlısı canımcım..
aslinda enistemiz artniyetli soylemedi.. oda kaynanalarin bizlere hic el uzatmadiklarinin farkinda ve biraz da kaf caktirmak amacli gecmis bi konusmaydi...
bitanem 3 daire aldiklari yer. tabiki sahsi dairemiz olacak.... sadece ayni apartmandasin.. yani klasik bi durum anlacan.. tr de coktur bu..
esimle konustumda simdi. yarin bi daire icin vizit var ... size yollucalsimdi..
kardaiz canim yemekten donmeni bekledim bende evin fotolarini koymak icin, baktinmi evin resimlerine.... siliyorumm gariii
tuğçe ve bikeresevdim tamamdırrrrrrrrrrrr :) renewal sen neden yollamadın ?
kuzum senin içine sindiyse sorun yok inşallah olur tatlım :)
canımm bnde yolladım ne zmandır bekliorummm kocanla sahilde bi resimm var dimi ?
odaya bayıldım canım çok güzel sade ve şık uyku setinde çok tatlı çok beğendim cnım sağlıkla uyumayı nasip eylesin Rabbim :)
cok güzel canımm.. Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsın.. renginide aynı yaptırıyorsunuz sanırsamm. coook hosss.. güle güle kullansın insAllah..
canım odan hayırlı olun iyi günlerde güzel günlerde kullanın inşallah çok az kaldı bebeğini o yatağa yatırmaya canım benim çok beğendim beyaz favorimdir :))
canimmm cok dogru tahmiinnn icime cok sindi yaaaaa.. belki tam istedigim yerde die nebilimmmm Allahimhayirlisini versin ...
tugceeeeeeeeeeeeee.. bu cok zevkli bi secim bitanem yaaa valla bayildimmm gule gule kullansin pasan canimsin yaaa..... dolabin kullanimi dizayni sahane... tr mobilyasi baska yaa.... bi de yatagin boyle dusunulmesi yerden tasarruf yani alt degisme yerinin(table de change dioruz) bir olmasi... super tek kelimeyle... benimkilerde beyaz ayi falan olayinda sende bendensin yaniii....
canım bu sefer doğru gönderdim sanırım :)))
ya ben msj attım da feyse giremiorum gençler :d bizim burda bu iple feyse girilmio ... ip deiştiriorum sürekli onlarıda blup iptal ediolar :d şimdi en son bulduum sabah giriodu şimdi girmio yeni ipler bulmam lazım :) ancak eve gidince kabul edebilirim
sıla canım ev gayet güzel sanırım salonun biraz fazla camlı :ddd
tuğçe bebeişinin odası çok tatlı allah güle güle kullanmayı nasip etsin
kuzum senin içine sindiyse sorun yok inşallah olur tatlım :)
canımm bnde yolladım ne zmandır bekliorummm kocanla sahilde bi resimm var dimi ?
odaya bayıldım canım çok güzel sade ve şık uyku setinde çok tatlı çok beğendim cnım sağlıkla uyumayı nasip eylesin Rabbim :)
cok güzel canımm.. Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsın.. renginide aynı yaptırıyorsunuz sanırsamm. coook hosss.. güle güle kullansın insAllah..
canım odan hayırlı olun iyi günlerde güzel günlerde kullanın inşallah çok az kaldı bebeğini o yatağa yatırmaya canım benim çok beğendim beyaz favorimdir :))
canimmm cok dogru tahmiinnn icime cok sindi yaaaaa.. belki tam istedigim yerde die nebilimmmm Allahimhayirlisini versin ...
tugceeeeeeeeeeeeee.. bu cok zevkli bi secim bitanem yaaa valla bayildimmm gule gule kullansin pasan canimsin yaaa..... dolabin kullanimi dizayni sahane... tr mobilyasi baska yaa.... bi de yatagin boyle dusunulmesi yerden tasarruf yani alt degisme yerinin(table de change dioruz) bir olmasi... super tek kelimeyle... benimkilerde beyaz ayi falan olayinda sende bendensin yaniii....
canım bu sefer doğru gönderdim sanırım :)))
ya ben msj attım da feyse giremiorum gençler :d bizim burda bu iple feyse girilmio ... ip deiştiriorum sürekli onlarıda blup iptal ediolar :d şimdi en son bulduum sabah giriodu şimdi girmio yeni ipler bulmam lazım :) ancak eve gidince kabul edebilirim
sıla canım ev gayet güzel sanırım salonun biraz fazla camlı :ddd
tuğçe bebeişinin odası çok tatlı allah güle güle kullanmayı nasip etsin
birkere sevdimmmm canım güzel dileklerin için teşekkür ederim ama benim garanti 2012 ye kaldı hamileliğim. Allahım 2 ayı bitirdik kaldı 7 ay.
hly kankitoşum yedim beslendim geldim. bak tuğçe kapımızın önünden geçmiş ama hiçççççççç
menbetacımmmm çok mersi hayatım. bak sende üşüyomuşsun ama Allah bilir doğru düzgün kahvaltı yapmamışsındır. hiç bakmıyosun kendine hiççç
sıla canım hani bi konu hakkında konuşcaktık benim eşimin korkusu:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?