2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kuzum senin içine sindiyse sorun yok inşallah olur tatlım :)

canımm bnde yolladım ne zmandır bekliorummm kocanla sahilde bi resimm var dimi ?

odaya bayıldım canım çok güzel sade ve şık uyku setinde çok tatlı çok beğendim cnım sağlıkla uyumayı nasip eylesin Rabbim :)

Kızlarrr odanın resımlerını albüme ekledımm... uyku setım aynısı ve aynı uyku setının perdesını ve cıbınlıgınıde yapıcaklar

cok güzel canımm.. Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsın.. renginide aynı yaptırıyorsunuz sanırsamm. coook hosss.. güle güle kullansın insAllah..

canım odan hayırlı olun iyi günlerde güzel günlerde kullanın inşallah çok az kaldı bebeğini o yatağa yatırmaya canım benim çok beğendim beyaz favorimdir :))

canimmm cok dogru tahmiinnn icime cok sindi yaaaaa.. belki tam istedigim yerde die nebilimmmm Allahimhayirlisini versin ...

tugceeeeeeeeeeeeee.. bu cok zevkli bi secim bitanem yaaa valla bayildimmm gule gule kullansin pasan canimsin yaaa..... dolabin kullanimi dizayni sahane... tr mobilyasi baska yaa.... bi de yatagin boyle dusunulmesi yerden tasarruf yani alt degisme yerinin(table de change dioruz) bir olmasi... super tek kelimeyle... benimkilerde beyaz ayi falan olayinda sende bendensin yaniii....

hımm benim eşimin tarafı biraz fesatlıdır yaa o yüzden canım çıkamadım etkilerinden

kardaiz canim yemekten donmeni bekledim bende evin fotolarini koymak icin, baktinmi evin resimlerine.... siliyorumm gariii

sil sil baktımmmmmmm
evet canım her odası güneş alıyo içine sindiyse kirala hayatım oturulmıcak gibi değil bence gayet güzellll

tuğçe ve bikeresevdim tamamdırrrrrrrrrrrr :) renewal sen neden yollamadın ?

ya ben msj attım da feyse giremiorum gençler :d bizim burda bu iple feyse girilmio ... ip deiştiriorum sürekli onlarıda blup iptal ediolar :d şimdi en son bulduum sabah giriodu şimdi girmio yeni ipler bulmam lazım :) ancak eve gidince kabul edebilirim

sıla canım ev gayet güzel sanırım salonun biraz fazla camlı :ddd

tuğçe bebeişinin odası çok tatlı allah güle güle kullanmayı nasip etsin

tuğçeeeeeeeeeeeeee ay bunların hepsi çok güzel yaaaaaaaaaa :d ben daa hiçbişi almadım 1 2 ay daa geçsin öle aliiim diorum ama bunlar çok güzeeeeeeeeeel

Allah ımm bir facedir gidiyor tam 1 saattir birbirinizi eklemeye calısıyorsunuzz hicte sormuyorlar beni nasılsın napıyorsun diye yaaa
bilmem anlatabildim mi sempatik ???????????????????????

sılacım içine sindiyse ve de tam istediğin yerdeyse hayırlısı dıyorumm..

sılacım ev güzel bu arada bol camlı aydınlık ferah mutfaa baya dolaplı fln... senin içine sindiyse ,eşyanıda alıosa hiç kaçırma sokağı flnda güzel

birkere sevdimmmm canım güzel dileklerin için teşekkür ederim ama benim garanti 2012 ye kaldı hamileliğim. Allahım 2 ayı bitirdik kaldı 7 ay.

hly kankitoşum yedim beslendim geldim. bak tuğçe kapımızın önünden geçmiş ama hiçççççççç

menbetacımmmm çok mersi hayatım. bak sende üşüyomuşsun ama Allah bilir doğru düzgün kahvaltı yapmamışsındır. hiç bakmıyosun kendine hiççç

sıla canım hani bi konu hakkında konuşcaktık benim eşimin korkusu:26::26:

Hulyacımm senı kabul ettım geldı ıstegn saolasın :)
Oda ıcınde cook tsk ederızz ınsallah o gunlerıde goruruz bırlıktee sonra sızın odalara bakarız :)

cok güzel canımm.. Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsın.. renginide aynı yaptırıyorsunuz sanırsamm. coook hosss.. güle güle kullansın insAllah..

Cok saol menbetacımm mobılyanın rengı aynısı beyazz ve uyku setımde aynısı.

canım odan hayırlı olun iyi günlerde güzel günlerde kullanın inşallah çok az kaldı bebeğini o yatağa yatırmaya canım benim çok beğendim beyaz favorimdir :))

inşşllah saglıkla kucagıma alabılırım yaa yoksa odanın hıc bı anlamı yok ki

Canımm cok sagoll zevklerımız aynı demek cok sevındımm bol bol paylaşım yaparız o zman :) Yatak buyuyen beşik dıye gecıyor bu yatakta 15 yasına kadar yatabılır boyu 1,85 yatagın ayak ucundakı cekmecelıkler sökülüyor ve 2 tane komıdın halıne gelıyorr... Cekmeceli şifonyerın en ust cekmecesının ıcınıde 6 bölüm yaptırıyorumm coraplarını ufak defek esyalarını koymak ıcınnn

canım bu sefer doğru gönderdim sanırım :)))

gelmedı yaa işin kötüsü bende senı hala arama cabasındayımm :)

ayyy renevalcım ben arıyorum senı ben bulana kadar anca girersın sende ztn :)

waayyy imrealcim sendemi burdaydinn... arada laf at bize hayatimmm..

ayrica ilgilenip baktigin ve yorumladin icin tesekkur ederim canim... hayirlisi artikinnnn

Hulyacımm senı kabul ettım geldı ıstegn saolasın :)
Oda ıcınde cook tsk ederızz ınsallah o gunlerıde goruruz bırlıktee sonra sızın odalara bakarız :)

Cok saol menbetacımm mobılyanın rengı aynısı beyazz ve uyku setımde aynısı.

inşşllah saglıkla kucagıma alabılırım yaa yoksa odanın hıc bı anlamı yok ki

Canımm cok sagoll zevklerımız aynı demek cok sevındımm bol bol paylaşım yaparız o zman :) Yatak buyuyen beşik dıye gecıyor bu yatakta 15 yasına kadar yatabılır boyu 1,85 yatagın ayak ucundakı cekmecelıkler sökülüyor ve 2 tane komıdın halıne gelıyorr... Cekmeceli şifonyerın en ust cekmecesının ıcınıde 6 bölüm yaptırıyorumm coraplarını ufak defek esyalarını koymak ıcınnn

canım bu sefer doğru gönderdim sanırım :)))

gelmedı yaa işin kötüsü bende senı hala arama cabasındayımm :)

ayyy renevalcım ben arıyorum senı ben bulana kadar anca girersın sende ztn :)

waayyy imrealcim sendemi burdaydinn... arada laf at bize hayatimmm..

ayrica ilgilenip baktigin ve yorumladin icin tesekkur ederim canim... hayirlisi artikinnnn

bak simdi günahımı aldımm.. sanırım regl olucamm.. dün olmam gerekiyordu gelmedi.. bugun gelir diıyorumm.. o yuzden midir nedir coook acıkıyorumm.. kahvaltı yaptım. hatta habire biseyler yiyroum.. iştahım acık resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…