- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.301
Allah ımm bir facedir gidiyortam 1 saattir birbirinizi eklemeye calısıyorsunuzz hicte sormuyorlar beni nasılsın napıyorsun diye yaaa
bilmem anlatabildim mi sempatik ???????????????????????
sılacım içine sindiyse ve de tam istediğin yerdeyse hayırlısı dıyorumm..
tugcecimm burasi canimm... gec kaldim zaten silemiyorum artik..... :))) nese hlyanin gozluklu foto olayina dondu bu da... okdarda tehdit ettim sizi alintilamayin diye ama kaldi yinede.....:82::82::82::82::82::82::82::82hly)
tuğçeeeeeeeeeeeeeeay bunların hepsi çok güzel yaaaaaaaaaa :d ben daa hiçbişi almadım 1 2 ay daa geçsin öle aliiim diorum ama bunlar çok güzeeeeeeeeeel
sagol bitanem.. insallah tutariz artik burayi.. valla icime cok sindi....sılacım ev güzel bu arada bol camlı aydınlık ferah mutfaa baya dolaplı fln... senin içine sindiyse ,eşyanıda alıosa hiç kaçırma sokağı flnda güzel
birkere sevdimmmm canım güzel dileklerin için teşekkür ederim ama benim garanti 2012 ye kaldı hamileliğim. Allahım 2 ayı bitirdik kaldı 7 ay.
hly kankitoşum yedim beslendim geldim. bak tuğçe kapımızın önünden geçmiş ama hiçççççççç
menbetacımmmm çok mersi hayatım. bak sende üşüyomuşsun ama Allah bilir doğru düzgün kahvaltı yapmamışsındır. hiç bakmıyosun kendine hiççç
sıla canım hani bi konu hakkında konuşcaktık benim eşimin korkusu:26::26:
sempatiğim valla ben face i hallettim onla ilgilenmiorum iş yapıorum canım... artık ev karısıyımkocam beni dün akşam itibarıyla işten kovdu o yüzden evde iş yapıorumm hatta birazdan komple çıkıcam çünkü böle işim bölünüyor yapamıorum size bakmaktan nassın sempatiğim iisin inşallah :)
sıla hanımmm sıla hanımmmmmmmmmm mesaj yazarkenki üstteki uyarıyı görmediniz galibaaaaaaaaa ! tam olarak öle yazıyo
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
yaaa yani sistemle alakalıymışşş ona göre bundan sora silemiceniz şeyi yazmayın kızlarr
hadi öptüm....benn kaçarrr!
fark ettim canım sen eklemişssinde tugce ile bırkeresevdımın ısı bıtmedı yawwwbende bos bos bos oturuyorummm.. işimi gücümü sabah hallettim.. iyi bakalım sana kolay gelsın.. b u arada işten kovulmussun bari hatır sayılır bir tazminat alsaydın.. iyi gelirdi yaaa..
bak simdi günahımı aldımm.. sanırım regl olucamm.. dün olmam gerekiyordu gelmedi.. bugun gelir diıyorumm.. o yuzden midir nedir coook acıkıyorumm.. kahvaltı yaptım. hatta habire biseyler yiyroum.. iştahım acık resmen...
sagol bitanem.. insallah tutariz artik burayi.. valla icime cok sindi....
tamam tatlim.. konusalim simdi kalabaligizda zaten sen ac konuyu benimde mama saatim.. hem kahvaltin,hem ogle yemegim yiyeyim gelirim insalah...
cnmmm işim bitti ama kızları hala eklıyemedım o ayrı :) 40 işle uğraşıyomm bebegın odasında bıseyler degısıyoo evde usta var, buraya laf yetıstırıyom ,face bakmaya calısıyom ama bısey beceremedım :)
ay evdede usta mı var canımmm?? sen yalnız mısınannen felan gelsede yanında olsa.
bende sana bisey sorayım tugcecım, sen facede bilgilerini fotograflarını neden yabancıların gormemesi için kısıtlandırmadın :26:hic aklına gelmedi dimi menbeta fotograflarıma bakar ben bunları kısıtlandırayımda gormesın diye
waayyy imrealcim sendemi burdaydinn... Arada laf at bize hayatimmm..
Ayrica ilgilenip baktigin ve yorumladin icin tesekkur ederim canim... Hayirlisi artikinnnn
aman aman aferin sana maşallah. ben böle günah almaya razıyım saat 2-3 olurdu hala sabah kahvaltı ediceğin günleri unutmadım.
tamam tatlım ye yemeğini gel ama.
kızlar benim eşimin korkusu bebek olduğunda bizi bırakıp gitmek istememesi. ama sülalesinde çok bunun gibi örnekler var. hem bence çocuğa bebekken bakmak değil büyüdüğünde yanımda olması daha önemli, bana yapabilecekmisin yalnız dedi aslında yaparım o da biliyo da sanırım hep yanımızda kalmak istiyo. davasında haklın ama kaygısı yersiz. sonuçta öle bişey olsa kesin altı aylık gider gemiye. onu korkusundan nasıl caydırırım bebek için.....biraz kararsız ama o da istiyo...
nası yaa kısıtlı degılmı????? ayy sok oldum hemen ayarlarıma bakayım :)
tesekkur ederım canımcımm. walla bir ablam olsaydı senın kadar olurdu herhalde..
aslında korku mu bu canım, korku değil belkide.. kızınız buyurken yanında mıydı esin, yani kızının buyuyusunu gordu mu, belkide içinde bir heves vardır dicektimm.. şimdi bir bebeginiz olsa, kızında okula gıdıyor, onun sorumluluguda var. bebegınde sorumlulugu olacak.. sen de demişssinya sanırım yanımızda olmak istior diye.. bencede boyle.. baba olarak hem maddi hem manevi yanınızda olup sorumlulugunu yerıne getırmek ıstıyor.. bebegının buyumesını ılk hecelerını ılk emekleyıp yurumesını o duyguları yanınızda olup gormek ıstıyor.. sana guvenmedıgınden deıl bence sırf bunlardan.. yazdıklarından bunu anladım sanki..
ins devamlı bir iş bulup yanınızda olur da beraber buyutursunuz cocuklarınızı..
değil canımmm..yani biz arkidis olmadıgımız halde senın butun fotolarını elden gecırdım tek tek tek
evet canım kızmızın 9 yaşına kadar yanındaydı. söylediklerinde haklısın evet yanımızda olmak istiyo ama mesleği bu burda 5 ay işsiz kaldı ve biz çok zorlandık. peki hem kendisi hem ben ve kızım çok isityor bir kardeşi olsun yani aileye bir üye daha katmayı ben ondan tekrar bir çocuk istiyorum dediğim gibi davasında haklı ama kaygısı yersiz bu bize haksızlık değil mi???
screamawaycim canim anladim ozaman carsamba hersey yolunda gider... bizi ihmal etme olur mu?? firsatin olursa tabi.... bebegini uyarabilirsin tabiki hergunu hergunu tutmaz annesi. mesela cikolata falan yediginde farkedersin farki severler onu..
valla simdi calisir vaziyettekilere baktimda lstede 7kisi kalmisiz yaaaaaaaa.....bitirseydik artik hayrlisiyla... su tarihlerde de bayagi bati olan varmis insallah guzel haberler gelir insallah...
benimkide dundu iste reglbelirtilerim var ama tesrif buyurmadilar henuz.. normal olabilir cunku uzuntu,stresse karisti birbirine.... gelip gitse biran once..
Screamawaycımmm carsamba gunu guzel haberlerını beklıyoruzzz.... Bende yarın 16:30 da 4 boyutlu ultrasona gırıcemm , iç organlarına bakıcaklar hersey normal mı dıyee ınsallah bısey cıkmaz.
ama ayarlarımda sadece arkadaslarım gorebılır dıyoo ? Başka bırıne bakıyo olmayasın
kesinlikle haklısın.. kaygısı yersız.. Allah ın izniyle hamıle kalacaksın, dogumun olacak, bebeginiz dunyaya gelecek, allah korusun belkide ufak tefek hastalcank. hastaneye felan gitceksiniz. kocanda bu durumlardan herhangı bırınde yanınızda olamayacak.. kendını rahatsız edecek.. bu yuzdende ister istemez endiselenecek.. ama bunların hicbiri bir tane daha cocuk sahıbı olmaya engel degıl.. yani ben bu sekılde dusunuyorumm.. e sen kendine güveniyorsan, onuda tamamen ıkna etmekte sorun olmayacagını dusunuyorumm.. sonucta sende ilkkez cocuk buyutmeyeceksın. benim gibi bircogumuz gibi toy değilsin.. daha onceden bır cocuk yetıstırdın masallah.. bununda altından kalkabılecegıne emınım.. hayırlısı canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?