2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay ne demek canımm.. Allah gonlunuze gore versinn. ins ılk denemenızde tutar.. sende cok istiyorsun.. ins olur canım benım...

ayyy hulyacimmmmm laf atmis bana... haklisin canim valla.. ben gecen hafta baya aksattim burayi... sen hala calismaya devam ediyormusun bu arada?

KIZLAR NIHANCANIN SIZE SELAMI VARDI... faceden konusmustuk gecenlerde... üstümde kalmasin selami

sonundaaa yani nihancadan haber geldi demekkkk... sevindim herseyin yolunda olmasina.. ama face'e giriyorsa, buraya neden girmiyor..

canım bnm bebek mobilyası almicam büyük ihtimal direk genç odası birde beşik alcam ilerde bi daa masraf olmasın die yada öze lyaptırıcam odayı kafama göre yani kocaman dolap fln yaptırıcam cinsiyeti kesinleşsin onada başlarım inş.. ama 4 lü ultrason neyse eer doktorum kendi yönlendirmiosa eer giderim sölediin yere bakırköydeyse süper ikili test için kendi biyere yönlendirdi mesela şimdi 3 hafta sora gidicem ama 3lü 4 lü fln derse dicem gerek yoksa yaptırmayalım yani boşuna çünkü bence.. ama 4 lü ultrason farklı bşi heralde organ fln diosun heralde onuda ister benden

cnmm bnmde yanimda yatirmak icin sepetim var tyzemden aldimm snrada odasinda yaticak. biarada bnm aldigim odadaki yatak tek kisilik yatak oluyo biliosun dimi? 1.85 boyunda oluyo ve ayak ucundaki cekmeceler komidin oluuo :)

gordum onu bebegim. hatta acaba mesaj duzenleme panelinimi kaldirdilar die kontrolbile ettim ama o var hala ben gec kaldim msj duzenlemeye girmek icin... nese gariii...

oyle hayatim... evet canim 1.kat tam bina gayet guzel ve hemen shoppingin dibi:))
canim anca geldimm.... birazda karin agrim var..

valla guzelim ben daha onced dedigim gibi, aslinda bu esinin sizinle nekadar alakali olgunu ve sorumluluklarinin da bilincinde oldugunu gosteriyor... hem guzel kizinda buyudu sana fazlasiyla yardimci olacaktir bakim konusunda... bence burdaendise duyulacak bi durum yok Allahin izniyle. ayrica arabanda altinda aksi bidurumda elinden gelecekleri yapabileek pozisyondasin..
canim esinin endiseleri gayet normal. bu seni hiiic uzmesin. onu anladigini soylemen ona iyi gelecektir.. sizinle olmak istedigini ,sizi dusundugunun bilincinde oldugunu hissettirmen ise yarar onu biraz rahatlatir.. bundan sonra ona yasaminizda olabilecek negatif ve pozitif eylemleri anlatmaya basla.. eminim pozitif olanlar cogunlukta olacaktir bi bebekle hersey daha zevkli olmaya musait su anda. bunlari listele eminim ise yarayacak...

soyluyosun zaten ama ailenizi cok sevdigini herzaman vurgula.. ayrica ben kasten bi cocugu yalniz birakmanin yani kardessiz birakmanin bencillik olacagini dusunuyorum.. ve kendi durumum icinde cok uzgunum... daha erken ama takiliyo iste kafama!!!

ahh bitanem yaa kirmizilarim geldi bugun. dedigim gibi sanirim kapaticaz biz 2011 i((((

yaaaa bana da haber verinnn, neler yapiyorsunuz, neler aliyorsunuzzz.. ben hicbirsey almadim henuz.. birakin mobilyayi daha odasi badana olcak, o bile yapilmadi, bizden onceki ev sahibinin duvar kagitlari duruyor dandik dandik... off cok isim var benimmm.. ve bisi yapmiyorum...

sıla erken mi geldi senın kırmızılar, normal gununde mi?? cok kısa geldi bana sankimmm...:26:

cnmm bnmde yanimda yatirmak icin sepetim var tyzemden aldimm snrada odasinda yaticak. biarada bnm aldigim odadaki yatak tek kisilik yatak oluyo biliosun dimi? 1.85 boyunda oluyo ve ayak ucundaki cekmeceler komidin oluuo :)

biliorm canım eltimde büyüyen yataklardan aldı ama mesela erkek çocukları 6 7 yaşına gelince direk arabalı mobilyalardan fln istiolar o yüzden erkek olduu kesinleşirse direk araba yatak fln alırım diorum adam olanaa kadar kullanır bide onu dinlemem soradan yoksa 5 senede bir mobilya deiştirmem gerek bide bebek dolapları ufak oluoya bnm zaten evimde pek dolap yok o yüzden bebeinkini de büyük alırsam yada yaptırrsam belki bizim şeler iiçinde biras kullabilirim die düşünüorum işte üstünü yüklük fln yaparım yani bebeide düşünüorum ama en çok ev açısından kullanışını düşünüorum napim.. :)

screamcim merak etme daa bende bir çöp bile almadım bebişe bi cinsiyeti tam kesinleşsinde belki öle alırım

ayyy cok üşengeç gordum seni.. ee tabi calısıyorsun hamıle hamıle. eve gelıncede ıslerın oluyor haliyle. yoruluyorsun. hıcbısey yapamıyon tabi. ama boyle olmaz canımm.. bir işin ucundan tutuver gayrı..

ha bide yarın buyuk bır ıhtımalle cınsıyetı bellı olur.. ona gore boya rengını bebek odası rengıne felan karak kılarsınız sonrada baslarsınız hazırlıklara...

Son düzenleme:

silacimmmmm, sayfalara cokkk karisik baktim bu sefer, ve kac tane ev fotosu yolladin bilemedim ama ben birine baktim... insallah gonlune gore bisi bulursun canimmmm...

ben senin kirmizilari gordugunu soyledigin postu kacirmisimmmmmm... yaa bu son olur insallahhhh silacimmmm...

kiz naptin sen bebek 6 yasina gelene kdr ben ztn 2. yi yaparim insallah :) o zmn bu mobilya yeni bebegee kayicakk o yuzden dumduz beyaz aldim :) kizlarr ben de arabasini ve mobilyasini aldimm en buyuk seylerr hic aklimizda yoktu :)

Canım benim bizimde garantimiz yok daha nelerle karşılacağız bilmiyoruz inşallah eşin geldiğinde olur canım benim sonuçta senin bir nedenin var bak bizde uğraşıyoruz aylardır tık yok :)))

menbetacimmmm, evet cok usengecim valla artikkkk...
ama ne guzel demissinnnn, yarin belli olduktan sonra daha dogru karar veririm hem de oda hakkinda... ama oyle cinsiyet bazli bizi yapmak istemiyorum.. pembe veya mavi istemiyorum... kafaya taktim, sarili bisiler istiyorum...

yaa tugcecimmmmm, fotolari kaldirma sakinnnnnn detayli bakamadimm, ogle tatiline cikiyorum simdi, ogleden sonrada toplantim var kisa, ondan sonra bakcammmm.....

yazilarin hepsini de yarim yamalak okudummmm, ogleden sonra yine okurummm.. grsrz kizlarrrrr...

Canımmmmm aklına kötü şeyler getirme bakk Rabbim sağlık sihhat versin inşallah

sıla erken mi geldi senın kırmızılar, normal gununde mi?? cok kısa geldi bana sankimmm...:26:
bitanem sat 2 eyluldu.. bence sen karistirdin..ben gecenleri kirmizilardan bahsetmistim ya ozaman gelmediysi sinyal yollamisti iste,bir hafta sonrada yani bugunde burdalar kendileriiii..

ayy kizlar bu muhabbet acilmisken simdibende oglusa bebek odassi almistim ama buyumuyor benimki.. zaten odasida kucuk die cokta abartiya kacmamistim ikeadan almistim..

simdi yeniliecez artik odasini tasindigimizda ..bende diorumki araba hastasiya deli odalar varya araba yatakli falan fiyatta cuzii.. daha yasida kucuk.. 8-9 yasina kadar da arabasini kullanir sonra de genc odasi aliriz...

ne dersiniz arabali oda fikrine.?? yani aslinda gereksiz gibi ama yasihenuz kucukkk.. nekadar eglenceli olur onun icin kimbilir.?? mesela simdiki yatagi falan buyuyor olsaydi almazdim arabali falan idare ederdi bende renewal gibi dusundugum icin bebek odasini abartmadim simdiki odasinida abartmicam ama genc odasi dedigimiz zamana geldiginde en iisine bakarimm....

kiz naptin sen bebek 6 yasina gelene kdr ben ztn 2. yi yaparim insallah :) o zmn bu mobilya yeni bebegee kayicakk o yuzden dumduz beyaz aldim :) kizlarr ben de arabasini ve mobilyasini aldimm en buyuk seylerr hic aklimizda yoktu :)

hee bide o var dimi bende 3 yaşına fln gelmeden 2.yi yaparım diorum o zaman bnmde şu alttan yatak çıkan yataklardan almam lazım çünkü sadece bi çocuk odam var

sen al işte arabalı odayıda dediiin gibi en azından 9 yaşına kadar fln kullanır bende öle düşündüüm için direk arabalı alim diorum en azından 8 sene bidaa oda almam sorada genç odası alırım

zaten buyuk esyalarda cınsıyet bazlı yaklasmazsın olaya.. mesela bende odası arabası felan onları hem kıza hem erkege gore alırım.. ondan sonra mınncacık esylarını cınsıyete gore alırımm.. mesela tugce gıbı beyazımsı bır mobılya alıp duvarları kolayca degıstırebılecegım ıcın kızsa pembe mor lila fuşya gibi renklere kombin ederim, erkekse mac-vi,turkuaz, sarı-lacivet(esim kesin boyle yapar) gibi renklerle kombin ederim.. ayyyy ben o günlerı gorebılecekmıyımmm???? Allah ım nasip eder insAllah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…