- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.321
canım benim çok saol ilgilendiğin için. o da haklı ama geç olmadan bir üyemiz daha olsun erkek alursa adı bile hazır. çok istiyoruz inşallah olur. ben onu ikna ederim, edicem artık bi şekilde, çok tenks canım.
screamaway canım yarın için haberlerini bekliyoruz..inşallah hayırlı haberlerle geleceksin...bu arada ben topiğimi asla ama asla aksatmadım..aksatmam da canım..burası iktidar topiğim diğerleri muhalefetherşeyi önce size sonra oraya yazıyorum merak etmeyin... emin ol senden yani topik sahibi olarak snden daha çok geliorum
tamam kuzum konuşalım ayarlayalım o zamn... nihancayla konuştum face den..iyilermiş kocasının gelmesine 3 ay kalmışş.. gelince ya aşılama yada tüp yapcaklarmış onlarda... tatlıcadıyı wifeofdemon u bnde merak ediyorum...
KIZLAR NIHANCANIN SIZE SELAMI VARDI... faceden konusmustuk gecenlerde... üstümde kalmasin selami
cnmmm alacgın zaman haberleşelim cunku cok mobılyacı gezdımm inan :) Cinsiyetini falan öğren sende yavas yavas baslarsın cunku 6. ayında mobılyayı sıparıs vermen gerekıyor 2 ay sonra yerleştiriyosun çünkü... Ayrıntılı ultrasona gıdecegın yerıde haberleşelım her yer cok pahalı ve ben pazarlık yaptım gıdecegm yerlee cunku daha once ablamıda goturmustumm orayaa uyguna yapmışlardı onun adını verdım banada aynı fıyata yapıcaklar... Sende bnm adımı verırısın yerı bakırköyde ztn
canım bnm bebek mobilyası almicam büyük ihtimal direk genç odası birde beşik alcam ilerde bi daa masraf olmasın die yada öze lyaptırıcam odayı kafama göre yani kocaman dolap fln yaptırıcamcinsiyeti kesinleşsin onada başlarım inş.. ama 4 lü ultrason neyse eer doktorum kendi yönlendirmiosa eer giderim sölediin yere bakırköydeyse süper ikili test için kendi biyere yönlendirdi mesela şimdi 3 hafta sora gidicem ama 3lü 4 lü fln derse dicem gerek yoksa yaptırmayalım yani boşuna çünkü bence.. ama 4 lü ultrason farklı bşi heralde organ fln diosun heralde onuda ister benden
gordum onu bebegim. hatta acaba mesaj duzenleme panelinimi kaldirdilar die kontrolbile ettim ama o var hala ben gec kaldim msj duzenlemeye girmek icin... nese gariii...sempatiğim valla ben face i hallettim onla ilgilenmiorum iş yapıorum canım... artık ev karısıyımkocam beni dün akşam itibarıyla işten kovdu o yüzden evde iş yapıorumm hatta birazdan komple çıkıcam çünkü böle işim bölünüyor yapamıorum size bakmaktan nassın sempatiğim iisin inşallah :)
sıla hanımmm sıla hanımmmmmmmmmm mesaj yazarkenki üstteki uyarıyı görmediniz galibaaaaaaaaa ! tam olarak öle yazıyo
Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
yaaa yani sistemle alakalıymışşş ona göre bundan sora silemiceniz şeyi yazmayın kızlarr
hadi öptüm....benn kaçarrr!
oyle hayatim... evet canim 1.kat tam bina gayet guzel ve hemen shoppingin dibi:))Evi ben begendımmm kızların dedıgı gıbı baya ferahhh gorunuyoo mutrfagıda genıss bnm ıcın onemlı bı faktör :)
KAçıncı katta bu ev ? Asansörde vardır dımı ? Bide bide bideeeee yerıde güzel sankı merkezı bı yerde öylemı s :)
canim anca geldimm.... birazda karin agrim var..aman aman aferin sana maşallah. ben böle günah almaya razıyım saat 2-3 olurdu hala sabah kahvaltı ediceğin günleri unutmadım.
tamam tatlım ye yemeğini gel ama.
kızlar benim eşimin korkusu bebek olduğunda bizi bırakıp gitmek istememesi. ama sülalesinde çok bunun gibi örnekler var. hem bence çocuğa bebekken bakmak değil büyüdüğünde yanımda olması daha önemli, bana yapabilecekmisin yalnız dedi aslında yaparım o da biliyo da sanırım hep yanımızda kalmak istiyo. davasında haklın ama kaygısı yersiz. sonuçta öle bişey olsa kesin altı aylık gider gemiye. onu korkusundan nasıl caydırırım bebek için.....biraz kararsız ama o da istiyo...
silacimmmmmm, cok uzme kendini ne olursun... belki de hamilesin... etkilersin eger oyleyse... listemiz azaldi, ama listeden cikanlar da oldu.. insallah yakinda listeyi bitirip, bebekleri konusacagiz..
4 boyutlu ultrason muuuuu...ahh turkiyemmm ahhh.. biz burda 2. ultrasonuma gircez diye seviniyoruzzz... ya bir ara izin alip gitsem mi acaba tr'ye... ucaga binmekten de korkar oldum aslinda ama...:26:
Kızlarrr bu aradaaaa sıze bı haberımm varrr bılıomusunuz dun bız bebişimizin oda siparişini verdik :)
Mdf kaplama istediğimiz için en az 1 ayda hazırlıyolamış mobılyayı ve 1 ayda havalandırmamız gerekıyomuşş sonra aldık odayı :) kasım ortasında gelıcekk , aralık sonuna kadar havalndırıp ocakta yerleştirirsem hersey hazırrr olur :)
Buaradaaa ıstanbuldaki hamişlerr ve hamiş adayları mobılya ıcın taaa pendık guzel yalıdan ıkıtellıye kadar dolastıkk nerde ne ucuz bana sorabılırsınız :)
cnmmm alacgın zaman haberleşelim cunku cok mobılyacı gezdımm inan :) Cinsiyetini falan öğren sende yavas yavas baslarsın cunku 6. ayında mobılyayı sıparıs vermen gerekıyor 2 ay sonra yerleştiriyosun çünkü... Ayrıntılı ultrasona gıdecegın yerıde haberleşelım her yer cok pahalı ve ben pazarlık yaptım gıdecegm yerlee cunku daha once ablamıda goturmustumm orayaa uyguna yapmışlardı onun adını verdım banada aynı fıyata yapıcaklar... Sende bnm adımı verırısın yerı bakırköyde ztn
canım bnm bebek mobilyası almicam büyük ihtimal direk genç odası birde beşik alcam ilerde bi daa masraf olmasın die yada öze lyaptırıcam odayı kafama göre yani kocaman dolap fln yaptırıcamcinsiyeti kesinleşsin onada başlarım inş.. ama 4 lü ultrason neyse eer doktorum kendi yönlendirmiosa eer giderim sölediin yere bakırköydeyse süper ikili test için kendi biyere yönlendirdi mesela şimdi 3 hafta sora gidicem ama 3lü 4 lü fln derse dicem gerek yoksa yaptırmayalım yani boşuna çünkü bence.. ama 4 lü ultrason farklı bşi heralde organ fln diosun heralde onuda ister benden
cnmm bnmde yanimda yatirmak icin sepetim var tyzemden aldimm snrada odasinda yaticak. biarada bnm aldigim odadaki yatak tek kisilik yatak oluyo biliosun dimi? 1.85 boyunda oluyo ve ayak ucundaki cekmeceler komidin oluuo :)
yaaaa bana da haber verinnn, neler yapiyorsunuz, neler aliyorsunuzzz.. ben hicbirsey almadim henuz.. birakin mobilyayi daha odasi badana olcak, o bile yapilmadi, bizden onceki ev sahibinin duvar kagitlari duruyor dandik dandik... off cok isim var benimmm.. ve bisi yapmiyorum...
oyle hayatim... evet canim 1.kat tam bina gayet guzel ve hemen shoppingin dibi:))
canim anca geldimm.... birazda karin agrim var..
valla guzelim ben daha onced dedigim gibi, aslinda bu esinin sizinle nekadar alakali olgunu ve sorumluluklarinin da bilincinde oldugunu gosteriyor... hem guzel kizinda buyudu sana fazlasiyla yardimci olacaktir bakim konusunda... bence burdaendise duyulacak bi durum yok Allahin izniyle. ayrica arabanda altinda aksi bidurumda elinden gelecekleri yapabileek pozisyondasin..
canim esinin endiseleri gayet normal. bu seni hiiic uzmesin. onu anladigini soylemen ona iyi gelecektir.. sizinle olmak istedigini ,sizi dusundugunun bilincinde oldugunu hissettirmen ise yarar onu biraz rahatlatir.. bundan sonra ona yasaminizda olabilecek negatif ve pozitif eylemleri anlatmaya basla.. eminim pozitif olanlar cogunlukta olacaktir bi bebekle hersey daha zevkli olmaya musait su anda. bunlari listele eminim ise yarayacak...
soyluyosun zaten ama ailenizi cok sevdigini herzaman vurgula.. ayrica ben kasten bi cocugu yalniz birakmanin yani kardessiz birakmanin bencillik olacagini dusunuyorum.. ve kendi durumum icinde cok uzgunum... daha erken ama takiliyo iste kafama!!!
ahh bitanem yaa kirmizilarim geldi bugun. dedigim gibi sanirim kapaticaz biz 2011 i((((
kiz naptin sen bebek 6 yasina gelene kdr ben ztn 2. yi yaparim insallah :) o zmn bu mobilya yeni bebegee kayicakk o yuzden dumduz beyaz aldim :) kizlarr ben de arabasini ve mobilyasini aldimm en buyuk seylerr hic aklimizda yoktu :)biliorm canım eltimde büyüyen yataklardan aldı ama mesela erkek çocukları 6 7 yaşına gelince direk arabalı mobilyalardan fln istiolar o yüzden erkek olduu kesinleşirse direk araba yatak fln alırım diorum adam olanaa kadar kullanır bide onu dinlemem soradanyoksa 5 senede bir mobilya deiştirmem gerek bide bebek dolapları ufak oluoya bnm zaten evimde pek dolap yok o yüzden bebeinkini de büyük alırsam yada yaptırrsam belki bizim şeler iiçinde biras kullabilirim die düşünüorum işte üstünü yüklük fln yaparım yani bebeide düşünüorum ama en çok ev açısından kullanışını düşünüorum napim.. :)
screamcim merak etme daa bende bir çöp bile almadım bebişe bi cinsiyeti tam kesinleşsinde belki öle alırım
birkere sevdimmmm canım güzel dileklerin için teşekkür ederim ama benim garanti 2012 ye kaldı hamileliğim. Allahım 2 ayı bitirdik kaldı 7 ay.
hly kankitoşum yedim beslendim geldim. bak tuğçe kapımızın önünden geçmiş ama hiçççççççç
menbetacımmmm çok mersi hayatım. bak sende üşüyomuşsun ama Allah bilir doğru düzgün kahvaltı yapmamışsındır. hiç bakmıyosun kendine hiççç
sıla canım hani bi konu hakkında konuşcaktık benim eşimin korkusu:26::26:
ayyy cok üşengeç gordum seni.. ee tabi calısıyorsun hamıle hamıle. eve gelıncede ıslerın oluyor haliyle. yoruluyorsun. hıcbısey yapamıyon tabi. ama boyle olmaz canımm.. bir işin ucundan tutuver gayrı..
ha bide yarın buyuk bır ıhtımalle cınsıyetı bellı olur.. ona gore boya rengını bebek odası rengıne felan karak kılarsınız sonrada baslarsınız hazırlıklara...
Hulyacımm senı kabul ettım geldı ıstegn saolasın :)
Oda ıcınde cook tsk ederızz ınsallah o gunlerıde goruruz bırlıktee sonra sızın odalara bakarız :)
Cok saol menbetacımm mobılyanın rengı aynısı beyazz ve uyku setımde aynısı.
inşşllah saglıkla kucagıma alabılırım yaa yoksa odanın hıc bı anlamı yok ki
Canımm cok sagoll zevklerımız aynı demek cok sevındımm bol bol paylaşım yaparız o zman :) Yatak buyuyen beşik dıye gecıyor bu yatakta 15 yasına kadar yatabılır boyu 1,85 yatagın ayak ucundakı cekmecelıkler sökülüyor ve 2 tane komıdın halıne gelıyorr... Cekmeceli şifonyerın en ust cekmecesının ıcınıde 6 bölüm yaptırıyorumm coraplarını ufak defek esyalarını koymak ıcınnn
gelmedı yaa işin kötüsü bende senı hala arama cabasındayımm :)
ayyy renevalcım ben arıyorum senı ben bulana kadar anca girersın sende ztn :)
bitanem sat 2 eyluldu.. bence sen karistirdin..ben gecenleri kirmizilardan bahsetmistim ya ozaman gelmediysi sinyal yollamisti iste,bir hafta sonrada yani bugunde burdalar kendileriiii..sıla erken mi geldi senın kırmızılar, normal gununde mi?? cok kısa geldi bana sankimmm...:26:
biliorm canım eltimde büyüyen yataklardan aldı ama mesela erkek çocukları 6 7 yaşına gelince direk arabalı mobilyalardan fln istiolar o yüzden erkek olduu kesinleşirse direk araba yatak fln alırım diorum adam olanaa kadar kullanır bide onu dinlemem soradanyoksa 5 senede bir mobilya deiştirmem gerek bide bebek dolapları ufak oluoya bnm zaten evimde pek dolap yok o yüzden bebeinkini de büyük alırsam yada yaptırrsam belki bizim şeler iiçinde biras kullabilirim die düşünüorum işte üstünü yüklük fln yaparım yani bebeide düşünüorum ama en çok ev açısından kullanışını düşünüorum napim.. :)
screamcim merak etme daa bende bir çöp bile almadım bebişe bi cinsiyeti tam kesinleşsinde belki öle alırım
kiz naptin sen bebek 6 yasina gelene kdr ben ztn 2. yi yaparim insallah :) o zmn bu mobilya yeni bebegee kayicakk o yuzden dumduz beyaz aldim :) kizlarr ben de arabasini ve mobilyasini aldimm en buyuk seylerr hic aklimizda yoktu :)
bitanem sat 2 eyluldu.. bence sen karistirdin..ben gecenleri kirmizilardan bahsetmistim ya ozaman gelmediysi sinyal yollamisti iste,bir hafta sonrada yani bugunde burdalar kendileriiii..
ayy kizlar bu muhabbet acilmisken simdibende oglusa bebek odassi almistim ama buyumuyor benimki.. zaten odasida kucuk die cokta abartiya kacmamistim ikeadan almistim..
simdi yeniliecez artik odasini tasindigimizda ..bende diorumki araba hastasiya deli odalar varya araba yatakli falan fiyatta cuzii.. daha yasida kucuk.. 8-9 yasina kadar da arabasini kullanir sonra de genc odasi aliriz...
ne dersiniz arabali oda fikrine.?? yani aslinda gereksiz gibi ama yasihenuz kucukkk.. nekadar eglenceli olur onun icin kimbilir.?? mesela simdiki yatagi falan buyuyor olsaydi almazdim arabali falan idare ederdi bende renewal gibi dusundugum icin bebek odasini abartmadim simdiki odasinida abartmicam ama genc odasi dedigimiz zamana geldiginde en iisine bakarimm....
menbetacimmmm, evet cok usengecim valla artikkkk...
ama ne guzel demissinnnn, yarin belli olduktan sonra daha dogru karar veririm hem de oda hakkinda... ama oyle cinsiyet bazli bizi yapmak istemiyorum.. pembe veya mavi istemiyorum... kafaya taktim, sarili bisiler istiyorum...
yaa tugcecimmmmm, fotolari kaldirma sakinnnnnn detayli bakamadimm, ogle tatiline cikiyorum simdi, ogleden sonrada toplantim var kisa, ondan sonra bakcammmm.....
yazilarin hepsini de yarim yamalak okudummmm, ogleden sonra yine okurummm.. grsrz kizlarrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?