- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.341
bitanem sat 2 eyluldu.. bence sen karistirdin..ben gecenleri kirmizilardan bahsetmistim ya ozaman gelmediysi sinyal yollamisti iste,bir hafta sonrada yani bugunde burdalar kendileriiii..
ayy kizlar bu muhabbet acilmisken simdibende oglusa bebek odassi almistim ama buyumuyor benimki.. zaten odasida kucuk die cokta abartiya kacmamistim ikeadan almistim..
simdi yeniliecez artik odasini tasindigimizda ..bende diorumki araba hastasiya deli odalar varya araba yatakli falan fiyatta cuzii.. daha yasida kucuk.. 8-9 yasina kadar da arabasini kullanir sonra de genc odasi aliriz...
ne dersiniz arabali oda fikrine.?? yani aslinda gereksiz gibi ama yasihenuz kucukkk.. nekadar eglenceli olur onun icin kimbilir.?? mesela simdiki yatagi falan buyuyor olsaydi almazdim arabali falan idare ederdi bende renewal gibi dusundugum icin bebek odasini abartmadim simdiki odasinida abartmicam ama genc odasi dedigimiz zamana geldiginde en iisine bakarimm....
hee bide o var dimi bende 3 yaşına fln gelmeden 2.yi yaparım diorum o zaman bnmde şu alttan yatak çıkan yataklardan almam lazım çünkü sadece bi çocuk odam var
gordum onu bebegim. hatta acaba mesaj duzenleme panelinimi kaldirdilar die kontrolbile ettim ama o var hala ben gec kaldim msj duzenlemeye girmek icin... nese gariii...
oyle hayatim... evet canim 1.kat tam bina gayet guzel ve hemen shoppingin dibi:))
canim anca geldimm.... birazda karin agrim var..
valla guzelim ben daha onced dedigim gibi, aslinda bu esinin sizinle nekadar alakali olgunu ve sorumluluklarinin da bilincinde oldugunu gosteriyor... hem guzel kizinda buyudu sana fazlasiyla yardimci olacaktir bakim konusunda... bence burdaendise duyulacak bi durum yok Allahin izniyle. ayrica arabanda altinda aksi bidurumda elinden gelecekleri yapabileek pozisyondasin..
canim esinin endiseleri gayet normal. bu seni hiiic uzmesin. onu anladigini soylemen ona iyi gelecektir.. sizinle olmak istedigini ,sizi dusundugunun bilincinde oldugunu hissettirmen ise yarar onu biraz rahatlatir.. bundan sonra ona yasaminizda olabilecek negatif ve pozitif eylemleri anlatmaya basla.. eminim pozitif olanlar cogunlukta olacaktir bi bebekle hersey daha zevkli olmaya musait su anda. bunlari listele eminim ise yarayacak...
soyluyosun zaten ama ailenizi cok sevdigini herzaman vurgula.. ayrica ben kasten bi cocugu yalniz birakmanin yani kardessiz birakmanin bencillik olacagini dusunuyorum.. ve kendi durumum icinde cok uzgunum... daha erken ama takiliyo iste kafama!!!
ahh bitanem yaa kirmizilarim geldi bugun. dedigim gibi sanirim kapaticaz biz 2011 i((((
zaten buyuk esyalarda cınsıyet bazlı yaklasmazsın olaya.. mesela bende odası arabası felan onları hem kıza hem erkege gore alırım.. ondan sonra mınncacık esylarını cınsıyete gore alırımm.. mesela tugce gıbı beyazımsı bır mobılya alıp duvarları kolayca degıstırebılecegım ıcın kızsa pembe mor lila fuşya gibi renklere kombin ederim, erkekse mac-vi,turkuaz, sarı-lacivet(esim kesin boyle yapar)gibi renklerle kombin ederim.. ayyyy ben o günlerı gorebılecekmıyımmm???? Allah ım nasip eder insAllah....
sılacımmm hepsi ayrı güzel. itfaiye kullanmaları çok hoş olmuş onlara bayıldımmmm
insalllaahhh bitanem en kisa zamanda goreceksin sende o gunleri hayirlisiyla.... Allah gonluunuze gore versin bitanem....
senin kirmizilar one atardi ve gelmediler henuz gelmezler insallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
kardaiz tamam bitanem oyle yap sen... bende kendime kiziyorum hem kendi yasim genc ,hemde iki cocuga bakacak kadar psikolojim saglam deil (yalnizliktan kaynakli) die kactim simdi de can atiyoruz... gercihenuz 3 yasinda ama zaman cabuk geciyooo... yaa arkadaslarimin cogu daha yeni evlendi,kimi daha yeni mezun oldu uniden falan cok takma kafana diorum kendime amaaa isteee.....
sıla bunlar çok güzeeeeeeeelama türkiyede bu kadar çeşit yok bildiim kadarıyla yada ben hiç gçrmedim burda tek tip arabalı oda var başkada yok ay kız için olanıda süper yaa tam prenses yataaa
alttan cekilen yatakli itfayiye varya ondan yana gonlum insallah bulurum magazada.... aliim demi canim.henuz kucuk oglum. gorumceler gereksiz buluyodaaaa
insalllaahhh bitanem en kisa zamanda goreceksin sende o gunleri hayirlisiyla.... Allah gonluunuze gore versin bitanem....
senin kirmizilar one atardi ve gelmediler henuz gelmezler insallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
kardaiz tamam bitanem oyle yap sen... bende kendime kiziyorum hem kendi yasim genc ,hemde iki cocuga bakacak kadar psikolojim saglam deil (yalnizliktan kaynakli) die kactim simdi de can atiyoruz... gercihenuz 3 yasinda ama zaman cabuk geciyooo... yaa arkadaslarimin cogu daha yeni evlendi,kimi daha yeni mezun oldu uniden falan cok takma kafana diorum kendime amaaa isteee.....
demi kuzu yaa insanin cocuk olasi gelio... bende netten tr de nevar ne yok die bakiyodum arabalardan orda daha cok cesit olur diodum... hii cilekte falan rastladimm...
demii kiz icin olanda ayri bi superrr... menbeta(dogru yazdim ins) hakli.. yapmak lazim cocuklaraaaaaaaaaa...
canım boşver takma kafana öle şeyleri bende küçük yaşta anne oldum benim arkadaşlarım daha 3-5 sene oluyo evleneli ama hayatımda yani evliliğimde Allaha çok şükür ki keşkelerim olmadı. herkes kendi hayatını yaşar sonuçta ve ben hayatımdan çok memnunum. bence sen iki çocuğa bakabilecek kapasitedesin canım. valla eger olurda ikinciden sonra belki korunmaya bilirim yani. hele bi ikinci olsa inşallah...
ozaman karar verilmistir:!!!! zaten ust kurul duzey sizsiniz ,sizden onay cikarsa evet.. cikmazsa hayir!!! fiyatlari uygun canim ya ,normal odadan daha uygun sadece F1 ler biraz pahali. ama bunlarda gayeet tatliiievet evet onu bende çok beğendimmmm, görümcene ne yahu ala ala. eger seni sarsmıcaksa kuzucuya al derim ben çok sevinicek çünkü
sılaaa var ya içimi aldın resmen.. gozlerım dolu dolu baktım.. halen de oyle.. bunlar cok guzel yaa.. hepsi birbirinden guzel.. al guzelım fıyatlarıda ıyı.. kımseyı dınleme.. oyle gereksız yerlere o kadar para gıdıyor kı al canım yaa... sevındır pasanı..
evet dun gelcektı gelmedı ama gelır emınım bekletmez benı...
haklıyım tabi.. alın cocuklarınıza.. sevındırın canlarım..
sıla aklım halen o ayabalayda kocama gostercem aksam geldıgınde..
ozaman karar verilmistir:!!!! zaten ust kurul duzey sizsiniz ,sizden onay cikarsa evet.. cikmazsa hayir!!! fiyatlari uygun canim ya ,normal odadan daha uygun sadece F1 ler biraz pahali. ama bunlarda gayeet tatliii
canim benimm kuzucummm...yurekten diliyorum insallah kendi yavrun icin bakmakta nasip olur,bakmakla kalmaz almak nasip olur insallahhh... guzeller demii... hemen tasinsaydiikkk zaten yataginada sigmiyo artik pasa...
dimi tatliiimmm acilmisken 3.de ciksin aradan ..benimkide ole diyo insallah 3yu hemen yapalim dio...
haklisin bende senin gibi dusunuyorum... cok sukur halimize.... Allah mutlulugumuzu daim etsin...
bu arada bugunluk son gonderim kizlar bu trden...
suna bakin yaa sari renkli olana bakin hele..kumandali neyli trde daa afillileri varmisss!!!! amma fiyatlarida yigin bir pahali gadasini aldiiimmmmm
Arabalı Yatak | SARAYLI MOBİLYA ve BEYAZ EŞYA | Oturma Grupları, Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımları | ***SARAYLARA LAYIKSINIZ***
bende gider artik... oglusun saatide geldi gidiim alimm..
aman aman aferin sana maşallah. ben böle günah almaya razıyım saat 2-3 olurdu hala sabah kahvaltı ediceğin günleri unutmadım.
tamam tatlım ye yemeğini gel ama.
kızlar benim eşimin korkusu bebek olduğunda bizi bırakıp gitmek istememesi. ama sülalesinde çok bunun gibi örnekler var. hem bence çocuğa bebekken bakmak değil büyüdüğünde yanımda olması daha önemli, bana yapabilecekmisin yalnız dedi aslında yaparım o da biliyo da sanırım hep yanımızda kalmak istiyo. davasında haklın ama kaygısı yersiz. sonuçta öle bişey olsa kesin altı aylık gider gemiye. onu korkusundan nasıl caydırırım bebek için.....biraz kararsız ama o da istiyo...
ayyy hulyacimmmmm laf atmis bana...haklisin canim valla.. ben gecen hafta baya aksattim burayi... sen hala calismaya devam ediyormusun bu arada?
sonundaaa yani nihancadan haber geldi demekkkk... sevindim herseyin yolunda olmasina.. ama face'e giriyorsa, buraya neden girmiyor..
kankimmm sana bişi söliimmi kocanın böyle düşünmesini çok duygusallık içinde karşıladım... benim babam annem bana hamileyken gitmiş yurtdışına...taaaa ben doğduğumda gelmiş ben 10 günlükken gitmişş sonra bidahaaaa ben 5 yaşımdaykene gelmiş o arada annem kardeşime hamile kalmış bu bi daha gitmiş kardeşim doğduktan 1 yıl sonra gelmiş .. yani ben küçükken babamı hiç görmedim annem çok zorluklar yaşamış tam rahata erecem derken kardeşim doğdu bikaç aylıkken ben 1. sınıfa başladım hep yanlızdım tek başıma kendimden büyük çantayla 1km yol yürüyerek okula tek başıma gidiodumyani mevzunun şurasına gelince bnce kocan haklı canım...hem sen işten çıkacan öle bi durumda sonra bebeğe kim bakacak sen napıcan ne edicen ? yani ben yapmayın demiyorum ha sakın yanlış anlama yapın inşallah da hemencecik oluverir... ama keşke kocan yanında olsa burada iş bulsa ne ii olur... yada daha kısa süreli gidip gelse... ben ne olursa olsun kocamı Allah korusun da böyle bi iş mevzusu yüzünden uzun süreli bi yere göndermem ... burda az para alsın ama yanımda olsun.. bunun zorluklarını hem annem açısından hem kendim açısından çok ii biliyorum... hakkınızda hayırlısı olsun canım ne diim.. inşallah eşin burda bi iş bulur sana en büyük duam bu :)
evet attımsende tutmuşsun canım ayy kocma beni kovdu ya dün akşam artık ev hanımlığına geri döndüm
bu arada nihancadan ben ara ara haber yazdım canım.. sizlere selam sölüyor...buranın şifresini unutmuş girememiş zaten bebek mevzusundan uzak olmak için de gelmek istemiodu falan...iyi ama
ay kızlar mola vermiştim tekrar işe dönüorum öptüm sizi
sempatiğimm kocam bana tazminatı tura çıkartarak ödicekmiş
sılacım bayıldım bunlara bnde aynısını beğendimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?