2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hımm olabilir canımm.. senın ne guzel aydan aya gelıyor.. benımde hep one atar.

bence olabilir canım.. arabalı yataklardan alabılırsın.. gercekten coook eglencelı olur ne sevınır.. kacmayın hıcbıseyden elınızden geldıgınce yapın cocuklarınıza.. ıclerınde heves ıstek kalmasın.. gercı sneınkı daha mınık sayılır ama hakedıyordur canım.. yenı evıne tansıırken pasan ıcınde arabalı yatak alsan ne sevınır dımı.. koymadı fotografını gıttı yaaa.. aklıma geldı gene.. cok karısık yazdım galıba.. anlarsın ıns

hee bide o var dimi bende 3 yaşına fln gelmeden 2.yi yaparım diorum o zaman bnmde şu alttan yatak çıkan yataklardan almam lazım çünkü sadece bi çocuk odam var

bakk herseyi hesap etmen lazim :) bu bnm yatakta altran cikan yatakta var bu arada aklima sen soyleyince geldi :) resimden bak tek kisilik bi yatk koyma yeri varr ... pazarlamaci gibi oldum iyice :))) al abla alll almayani dovuyolarrr

birkere sevdimm cnm bnm saol aklima kotu bisey getirmemeye calsiyorum ama hersey Allahtan istee dua ediyorum bol bol rabbim bebisim sana emanet diyorum

secreamawaycimm cnm resimler duruyo ztn disardayim telden girdimm:) cinsiyetini ogrenince ufak tefek almaya baslarsin diycemm ben buyuklerden basladim ters oldu :) ama mobilyayi siparisle yaptiklari icin erken almak zorunda kaldikk

evet ben unuturum bi yere not olarak yazmam lazım artılarını mantıklı bi şekilde sona o na da sölerim. zaten ismi bile kızım buldu bizde çok sevdik o acayip bi şekilde nerdeyse 3-4 senedir kardeş istiyo. Allahtan hayırlısı inşallah olur.
aman aman sıla düşünmekte hakılısın bi tanem biz bakamayız durumumuz müsait değildi cesaret edip yapmadık şimdi olmuyo. çok saol tatlım yardımların için

size bi kac link yollayim insallah alcam bunlardan birini... gorumcelerim gerek yok direk genc odasi gibi al diolar ama ben ogluma kiyamiyorum nekadar sevinir cocugum...

Webshop - JVC Design - Schaarbeek (Brussel)

Webshop - JVC Design - Schaarbeek (Brussel) bu cok hoss Allahim direksiyonuda var... benimki herseyi direksiyon yapiyoo zaten.. bak renewal bu alttan da acilio sanki bunu alacak gibiyimmm...(fotolara tiklayin buyuyor)

Webshop - JVC Design - Schaarbeek (Brussel) insanin cocuk olasi geliooo...

Webshop - JVC Design - Schaarbeek (Brussel) hele su alttaki dolaplara bakin....

Webshop - JVC Design - Schaarbeek (Brussel) prensesler icin bu da...

insalllaahhh bitanem en kisa zamanda goreceksin sende o gunleri hayirlisiyla.... Allah gonluunuze gore versin bitanem....

senin kirmizilar one atardi ve gelmediler henuz gelmezler insallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

kardaiz tamam bitanem oyle yap sen... bende kendime kiziyorum hem kendi yasim genc ,hemde iki cocuga bakacak kadar psikolojim saglam deil (yalnizliktan kaynakli) die kactim simdi de can atiyoruz... gercihenuz 3 yasinda ama zaman cabuk geciyooo... yaa arkadaslarimin cogu daha yeni evlendi,kimi daha yeni mezun oldu uniden falan cok takma kafana diorum kendime amaaa isteee.....

sıla bunlar çok güzeeeeeeeel ama türkiyede bu kadar çeşit yok bildiim kadarıyla yada ben hiç gçrmedim burda tek tip arabalı oda var başkada yok ay kız için olanıda süper yaa tam prenses yataaa

canım boşver takma kafana öle şeyleri bende küçük yaşta anne oldum benim arkadaşlarım daha 3-5 sene oluyo evleneli ama hayatımda yani evliliğimde Allaha çok şükür ki keşkelerim olmadı. herkes kendi hayatını yaşar sonuçta ve ben hayatımdan çok memnunum. bence sen iki çocuğa bakabilecek kapasitedesin canım. valla eger olurda ikinciden sonra belki korunmaya bilirim yani. hele bi ikinci olsa inşallah...

sıla bunlar çok güzeeeeeeeel ama türkiyede bu kadar çeşit yok bildiim kadarıyla yada ben hiç gçrmedim burda tek tip arabalı oda var başkada yok ay kız için olanıda süper yaa tam prenses yataaa

demi kuzu yaa insanin cocuk olasi gelio... bende netten tr de nevar ne yok die bakiyodum arabalardan orda daha cok cesit olur diodum... hii cilekte falan rastladimm...

demii kiz icin olanda ayri bi superrr... menbeta(dogru yazdim ins) hakli.. yapmak lazim cocuklaraaaaaaaaaa...

alttan cekilen yatakli itfayiye varya ondan yana gonlum insallah bulurum magazada.... aliim demi canim.henuz kucuk oglum. gorumceler gereksiz buluyodaaaa

evet evet onu bende çok beğendimmmm, görümcene ne yahu ala ala. eger seni sarsmıcaksa kuzucuya al derim ben çok sevinicek çünkü

sılaaa var ya içimi aldın resmen.. gozlerım dolu dolu baktım.. halen de oyle.. bunlar cok guzel yaa.. hepsi birbirinden guzel.. al guzelım fıyatlarıda ıyı.. kımseyı dınleme.. oyle gereksız yerlere o kadar para gıdıyor kı al canım yaa... sevındır pasanı..

evet dun gelcektı gelmedı ama gelır emınım bekletmez benı...

haklıyım tabi.. alın cocuklarınıza.. sevındırın canlarım..

sıla aklım halen o ayabalayda kocama gostercem aksam geldıgınde..

dimi tatliiimmm acilmisken 3.de ciksin aradan ..benimkide ole diyo insallah 3yu hemen yapalim dio...

haklisin bende senin gibi dusunuyorum... cok sukur halimize.... Allah mutlulugumuzu daim etsin...

bu arada bugunluk son gonderim kizlar bu trden...
suna bakin yaa sari renkli olana bakin hele..kumandali neyli trde daa afillileri varmisss!!!! amma fiyatlarida yigin bir pahali gadasini aldiiimmmmm

Arabalı Yatak | SARAYLI MOBİLYA ve BEYAZ EŞYA | Oturma Grupları, Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımları | ***SARAYLARA LAYIKSINIZ***

bende gider artik... oglusun saatide geldi gidiim alimm..

evet evet onu bende çok beğendimmmm, görümcene ne yahu ala ala. eger seni sarsmıcaksa kuzucuya al derim ben çok sevinicek çünkü
ozaman karar verilmistir:!!!! zaten ust kurul duzey sizsiniz ,sizden onay cikarsa evet.. cikmazsa hayir!!! fiyatlari uygun canim ya ,normal odadan daha uygun sadece F1 ler biraz pahali. ama bunlarda gayeet tatliii

haklıyım tabi.. alın cocuklarınıza.. sevındırın canlarım..

sıla aklım halen o ayabalayda kocama gostercem aksam geldıgınde..

canim benimm kuzucummm...yurekten diliyorum insallah kendi yavrun icin bakmakta nasip olur,bakmakla kalmaz almak nasip olur insallahhh... guzeller demii... hemen tasinsaydiikkk zaten yataginada sigmiyo artik pasa...

amin canım coook saol... ins olur. ins o gunlerı gorebılırım..

git al canım oğluşunu.... hee sakın odadan bahsetme sıla süpriz olsun ay gözlerim doldu kızzzzz....

kankimmm sana bişi söliimmi kocanın böyle düşünmesini çok duygusallık içinde karşıladım... benim babam annem bana hamileyken gitmiş yurtdışına...taaaa ben doğduğumda gelmiş ben 10 günlükken gitmişş sonra bidahaaaa ben 5 yaşımdaykene gelmiş o arada annem kardeşime hamile kalmış bu bi daha gitmiş kardeşim doğduktan 1 yıl sonra gelmiş .. yani ben küçükken babamı hiç görmedim annem çok zorluklar yaşamış tam rahata erecem derken kardeşim doğdu bikaç aylıkken ben 1. sınıfa başladım hep yanlızdım tek başıma kendimden büyük çantayla 1km yol yürüyerek okula tek başıma gidiodum yani mevzunun şurasına gelince bnce kocan haklı canım...hem sen işten çıkacan öle bi durumda sonra bebeğe kim bakacak sen napıcan ne edicen ? yani ben yapmayın demiyorum ha sakın yanlış anlama yapın inşallah da hemencecik oluverir... ama keşke kocan yanında olsa burada iş bulsa ne ii olur... yada daha kısa süreli gidip gelse... ben ne olursa olsun kocamı Allah korusun da böyle bi iş mevzusu yüzünden uzun süreli bi yere göndermem ... burda az para alsın ama yanımda olsun.. bunun zorluklarını hem annem açısından hem kendim açısından çok ii biliyorum... hakkınızda hayırlısı olsun canım ne diim.. inşallah eşin burda bi iş bulur sana en büyük duam bu :)

evet attım sende tutmuşsun canım ayy kocma beni kovdu ya dün akşam artık ev hanımlığına geri döndüm

bu arada nihancadan ben ara ara haber yazdım canım.. sizlere selam sölüyor...buranın şifresini unutmuş girememiş zaten bebek mevzusundan uzak olmak için de gelmek istemiodu falan...iyi ama

ay kızlar mola vermiştim tekrar işe dönüorum öptüm sizi

sempatiğimm kocam bana tazminatı tura çıkartarak ödicekmiş

sılacım bayıldım bunlara bnde aynısını beğendimmmmmmmmmm

biran kocamı gordum sankimm.. kabul etme kızımmm.. yuzugun parasını cıkar..

bizde, sevdiği biseyi yaparım mükafatı tura cıkmak olur.. bişey alırım begenir tesekkürü tura cıkmak olur.. geleni gideni olur iyi ılgılenırım karsılıgı tura cıkmak olur.. dogumgunum geliyor mesela en ıyı hediye tur mus bu ne yaaaa...

bu arada ne isidir güzelim bu sabahtan beri devam :d hayırdır ???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…