2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

benimde aklıma o geldi. ama herkes bu tarz şeyler paylaşıyor. inşallah kötü bir sonuç çıkmaz bundan.

yani canim insallah ... hayirlisi diyorum... ama ciddi anlamda kaygilandim. cunku hukuksal islem diyo,avukat dio.......hayir en fazla ne olur onu da merak ediyorum... Allah ALlah yaa goruyormusun durduk yerde basimiza sorun aldik!!!

yani canim insallah ... hayirlisi diyorum... ama ciddi anlamda kaygilandim. cunku hukuksal islem diyo,avukat dio.......hayir en fazla ne olur onu da merak ediyorum... Allah ALlah yaa goruyormusun durduk yerde basimiza sorun aldik!!!

sıkıntı yapma cnm en fazla uyarırlar. başka bir şey olmaz diye düşünüyorum. inşallah öyle olur.

cnm dünyaya bir prenses geliyormuş. gözünaydın. ama şimdiden belli senin kız çok delikanlı olacak. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

deryaaacan nasilsin yaa??? hic görüsemiyoruz seninle.. tugceye yazdigin mesaja atladim biraz komik oldu ama olsun

noluyoo bacilar herkeşler kiz isitiyoooooooo... ben istiom bikere kiizzzz........ zaten topicin bi pasasi yok henuz benim civcicden baska... insallah yarin screamaway sehzade haberiyle gelirrr..............

eveetttt bir de senin kizin olsun insallah-- Allah hepimizin gönlüne göre versin ya rabbiiimmm....

Kizlarrrr cook mutluyumm bnm bebegim kizmissss :)yoldayim eve gidince resimlerini aticam hemen size:)

ooo bi prenses daha geliyooo... Allah cok kolay bi dogum nasip etsin sana canim cadi hayirlisiyla al kucagina analai babali büyütün insallah

iki saattir bakiyorum mesaja diyorum bi kizin bebegi erkekti.. ne ara kiz diye tebrik mesajlari yagdi.. gittim resimlere baktim tekrar yaa ben diyorum henüz bunamadim diye...

Son düzenleme:
beyciimmm bi gelsinde bakariz ney nerde!!!!

zaten ondan hiic suphe etmedim tatlim masallah cin gibisinn... ye beni aasam yemegine beni yeee.......
ayricaaaa hadi tuciissssss

ayy mersi sılacımmm övünmek gibi olmasın ama cin gibiyimdir gerçekten gözüm açıktır.. ben aç kalmam valla

kıs sempatiğimm ne şıpsevdiliğimi gördünn ayol

sılacım canım noldu ya merak ettim seni..editöre falan yazsaydın canım ay gitme sakın gidersen naparımmm... sılacım hemen face ni aç canım online ol benide ekle ordan haberleşelim hani kötü bişi olurrsa diye...ay inşallah olmaz da alla alla o linklerden olması mümkün galiba .. ne diyor peki !

renewaaaaaaal bak bu mesajima da cevapp vermezsen küserim nasilsin bakeemmm?? bebiko nasil?? gecen de yazdim farketmedin.. ondan önce de sanirim ya ben cevabini görmedim ya da sen mesajimi farketmedin

renewaaaaaaal bak bu mesajima da cevapp vermezsen küserim nasilsin bakeemmm?? bebiko nasil?? gecen de yazdim farketmedin.. ondan önce de sanirim ya ben cevabini görmedim ya da sen mesajimi farketmedin

hiii regenim valla görmedim billa görmedim görsem cvp atmazmıyım ben sana nasıl oliim hayatım işte aynıyıjm mide bulantıları fln devam .. ben kötü olduuma göre bebekte iidir heralde diorum :) şuan haberim yok kendisinden bidaa 3 hafta sora görcem :) sen napıosun nasılsın senin bekleme dönemin bitmedimi hala ne zaman başlıosun çalışmalara :)

Kizlarrrr cook mutluyumm bnm bebegim kizmissss :)yoldayim eve gidince resimlerini aticam hemen size:)

tuğçeeeeeeeeeeeeeeee ay inanmıorum cnaım yaa daa bugün ümitsizce muhabbetini yaparken kızmı çıktı seninki :) canım bnm Rabbim sağlıkla kucaana almayı nasip etsin inşaaalah :) bakalım yaa bnmde hala bi ümidim var belki kız olur :)

saka gibi di mi??? erkege kiz dendigini cok duymustum ama kiza erkek dediklerini ilk defa duyuyorum.. senin nasil yani hala ümidin var derken??? yoksa erkek mi tahmin ediyorsun?? ayyyy bak ben heyecan yaptim..

aman canim benim iyi olun ikiniz de.. benim calismalar aralikta basliyor.. yani tam olarak kasimin 22sinde bitiyor bekleme süresi ama sanirim yumurtlama denk gelmiyor.. mecburen araliga kaliyor.. ben kendimden ümidi kestim artik.. sizler icin heyecanlaniyorum

3hafta sonra resim de alirsin o zaman

YOK İKİLİ teste gittiğimde doktor büyük ihtimal erkek dedi banada ama göstermedi yani o yüzden hala ufakta olsa ümidim var kız olabilir die ii bi ayın kalmış seninde neseki inşallah 2012nin ilk hamişlerinden olursun sende :) kardaizle sen 2012e kaldınız mecbur ama olsunj yaz annesi olursunuz sizde

selam kizlar
TUGCECIGIM hayirli olsun prensesin. bakk rabbim kalbine göre vermis. cok erken aldin erkek bebek esyalarini napcan peki onlari??? 2.bebiisin oglan olur belki ona saklarsin ay ne güzel. Allahtan mobilyayi mavi veya erkek icin almamissin beyaz almissin.

regen fistik naber? senin calismalarada az kalmis ya?? heyecanlandim bir an.

benim gogom yokmu?? gogom nerdesiin

as hoşgldin canım :)

ah canim ya keske bende hamile olsamda kiz erkek hic fark etmez.hele ilk cocuk oldugu icin saglikli olsun hayirli evlat olsunda ne önemi var derdim.
bende kiz cocuklarini cok seviyorum ama erkek cocuklarida cok seker oluyor ben anasinifinda calistigim icin biliyorum. cok sekerler ya hele konusmaya basladiginda yerim ben onlari yerim.

ayyyy annesi yesin onu seyiniii vallahi bak cok sevindim benim icime doguyordu zaten vallahi bak saka bi kenara hep öyle düsünüyordum senin icin ama dile getormiyordum seni bildigim icin olsun olsun hayirlisi olsun bak vallahi icim kipir kipir oldu.. ben de oooglus istiyomm yaaa bir de bakarmissin 2011in son hamislerinden olurmusum.. ay insallahh....

ay yok canim yaa daha iki ay tam anlamiyla bitmeli yani.. aslinda teoride iki ay kalmadi ama yumurtlamayi düsünürsek araliga kaliyor yaa... öööf bana weihnachtsgeschenk olur belki de

vallahi katiliyorum sana... benim sinifimda da var ibrahim, suriyeli.. annesi bi dil konusuyor babasi baska bi dil.. kari-koca arapca anlasiyorlar.. simdi de kadin almanca ögreniyor.. ay bi görsen cocuk evde tam 4dil konusuyor ne güzel.. bugün gelmis fotokopi makinesinin yer bostu, orayi göstermis wo ist dieseeeeeeee diye bi konusuyor, e'yi bi uzatiyor, masallah acayip almancasi var.. bayiliyorum onun konusmasina.. benim sinifimin kizlari enteresan bi sandra vardi acayip sevimli, o gitti.. ayyy biz de yapalim kiz birer tane

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…