2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet canım yaşayan biri olarak sende haklısın. ama seninkide baya ayrılıkmış yani. bizimki en fazla 9 ay gidebilir, kaldıki bebek olduğu zaman 6 ayda gelir, ailesinde 5-6 aile eşleri bu meslekte. evet yine haklısın ama mesleği bu güzelim ah keşke olsa da burda yanımda olsa. seni yanlış anlamıyorum bi tanem ama burda da bizi kalkıdıracak paraya iş bulamaz ancak bir mucize bi yerden bi tanıdıktan falan yüksek makamdan bi teklif gelicek de veya aracı olacak. yani bu 2. ye baba olmasına engel değil bence. bakalım kısmetten ötesi yok hele bi gelsin.

Kizlarrrr cook mutluyumm bnm bebegim kizmissss :)yoldayim eve gidince resimlerini aticam hemen size:)

aaaaaaaaaaaa cok sasırdım... senın adına sevındım ama sımdıye kadar yanı yaklasık 2 aydır erkek dıye bılınıyordu.. esının tepkisi ne oldu.. suan benım bıle duygularım karıstı.. ay gec kalma.. merak ettim wallahi..

aynı benimkide öle kuzunm ama hakkını yemiim yani hediye de alır :) ayrıca ben o yüzüğü almaktan vazgeçtim canım... mantıklı düşününce mantığıma yatmadı çünkü :) ya iş yapamadım doru dürüst komşum geldi bi komşum çağırdı ona gittim falan anca yani

Kizlarrrr cook mutluyumm bnm bebegim kizmissss :)yoldayim eve gidince resimlerini aticam hemen size:)

tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şok şok şoktayım canımmmmmmmmmmm... o kadar canı gönülden istemiştin ki bak Rabbi gönlüne göre vermiş senin adına ne kadan sevindim bilemezsin... resimleri bekliorummmm heycanla :)

yok canım kesinlikle engel değil hakkı tabi baba olmak.. ben sadece endişesinde haklı olduğunu savundum... ama sen altından kalkarım diosan zaten problem yok ! ama sen işten çıkınca napcanız... sonra işe girince bebeğene kim bakacak ? hakkınızda hayırlısı olsun kankitom inşallahhhhhhhhhhh :)

bu nedir biliyor musun?? bizim ilmimizin nekadar kucuk oldugu.. herseyin sahibi Allah Azze ve Cell... drun yuzde 99 erkek demisti.... takvim hesaplari falan filan..... Allahin dedigi oluyor iste...

ama bitanem biz yinede hayirlisini dileyelimmm.... hangisi hayirliysa onu nasip etsin mevlam.. bekliyoruz seni

inanamıyorum yaaa hayırlı olsun bak allah gönlünde olanı verdi sana Allahım inşallah banada kız nasip etsin amiiiin

noluyoo bacilar herkeşler kiz isitiyoooooooo... ben istiom bikere kiizzzz........ zaten topicin bi pasasi yok henuz benim civcicden baska... insallah yarin screamaway sehzade haberiyle gelirrr..............

sıla hanımmmmmmm sıla hanımmmmmmmmm evin çok güzel yönleri de var... amma çocuk odası çok küçük banyo küveti camın önünde çok seksi sonra slaon yerler parke değil paşan yerlerde üşütür.... kırmızı mutfaklı evle aynı sorun yani.. ama o büyük sürgülü camlar balkon manzara evin yeri dışı falan süper... sen ne düşünüosun peki ?

valla bizim kızlara koca olmıcak bu kadar kız istiyoz :d
yaa bide o yonu var isin..evde kalacak gizlarinizzzzz.....zaten dunya nufusununda cogunluugunu kizlar olusturmakta!!!!

sekerim 3yatak odasi var. odalar 16,12 ve 10m².... ggayettt yeter bura icin.. canim zati benim kaldigim yerin diger tarafiymis bende benim taraf sandim.. bayagi sapa kalio anlican.... sende masallah buralara gelsen tanican,hiyabancilik cekmicen yani puhaaaa.....

hee güzelmiş valla bi tane oda gördüm küçücüktü ondan şeettim ama orayı kiler yaparsın snde valla süper canım benim o zamn odalar.. bi salon için parke değil o konuda tereddüte düştüm ama onun dışında bayıldım...

hee sana ters olmuyo yani...tüh.. anacım ben her yere ayak uydururum.. mesela benim yön duygum da çok gelişmiştir..beni bi kere bi yere götür ben hemen alışırım kaybolmam ...

ayrıcanaktannn seni de yemek geldi içimden tatlı şey seni

beyciimmm bi gelsinde bakariz ney nerde!!!!

zaten ondan hiic suphe etmedim tatlim masallah cin gibisinn... ye beni aasam yemegine beni yeee.......

ayricaaaa hadi tuciissssss

hımm komsular geldı sen gittin kaldı yane.. hly sıpsevdısın canım yaa. begenıp begenıp vazgecıyor birkerem benım kocamda hedıye alır bana tamam mı ama en buyuk hediye tura cıkmakmıs.. oyle dıyor..

sılacık ev guzelmıs yaa. ama o surgulu camları temızlemekte ayrı mesela.. anam aglıyordu wallahi.. zatende sana tersmıs yeri.. olmuyormus. onun haricinde ben evi begendim :d fiyatıda uygun geldi.. oturana agız tadıyla otursun demek ıstıyorumm..

ben birazdan cıkar. kocam gelecek.. optummmmm hepinizi

cnm her gün bir iki damla geliyor yerleşme kanaması mı bilmiyorum. ama hiç bir belirtim de yok. Bakalım 6 ekim gelsin hayırlısıyla.

kizlar mesaj paneline bi uyari geldi. korktum yaniii.. noluyorruzzz.. sizde aldiniz mi??

acaba araba yataklari paylastimya reklamami girdi acaba?? ama zaman zaman gebelik testleri markalari falanda yaziliyo ve bunun gibi.. ay sasirdimm:26::26:

cnm dünyaya bir prenses geliyormuş. gözünaydın. ama şimdiden belli senin kız çok delikanlı olacak. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…