- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.361
kankimmm sana bişi söliimmi kocanın böyle düşünmesini çok duygusallık içinde karşıladım... benim babam annem bana hamileyken gitmiş yurtdışına...taaaa ben doğduğumda gelmiş ben 10 günlükken gitmişş sonra bidahaaaa ben 5 yaşımdaykene gelmiş o arada annem kardeşime hamile kalmış bu bi daha gitmiş kardeşim doğduktan 1 yıl sonra gelmiş .. yani ben küçükken babamı hiç görmedim annem çok zorluklar yaşamış tam rahata erecem derken kardeşim doğdu bikaç aylıkken ben 1. sınıfa başladım hep yanlızdım tek başıma kendimden büyük çantayla 1km yol yürüyerek okula tek başıma gidiodumyani mevzunun şurasına gelince bnce kocan haklı canım...hem sen işten çıkacan öle bi durumda sonra bebeğe kim bakacak sen napıcan ne edicen ? yani ben yapmayın demiyorum ha sakın yanlış anlama yapın inşallah da hemencecik oluverir... ama keşke kocan yanında olsa burada iş bulsa ne ii olur... yada daha kısa süreli gidip gelse... ben ne olursa olsun kocamı Allah korusun da böyle bi iş mevzusu yüzünden uzun süreli bi yere göndermem ... burda az para alsın ama yanımda olsun.. bunun zorluklarını hem annem açısından hem kendim açısından çok ii biliyorum... hakkınızda hayırlısı olsun canım ne diim.. inşallah eşin burda bi iş bulur sana en büyük duam bu :)
evet attımsende tutmuşsun canım ayy kocma beni kovdu ya dün akşam artık ev hanımlığına geri döndüm
bu arada nihancadan ben ara ara haber yazdım canım.. sizlere selam sölüyor...buranın şifresini unutmuş girememiş zaten bebek mevzusundan uzak olmak için de gelmek istemiodu falan...iyi ama
ay kızlar mola vermiştim tekrar işe dönüorum öptüm sizi
sempatiğimm kocam bana tazminatı tura çıkartarak ödicekmiş
sılacım bayıldım bunlara bnde aynısını beğendimmmmmmmmmm
Kizlarrrr cook mutluyumm bnm bebegim kizmissss :)yoldayim eve gidince resimlerini aticam hemen size:)
Kizlarrrr cook mutluyumm bnm bebegim kizmissss :)yoldayim eve gidince resimlerini aticam hemen size:)
biran kocamı gordum sankimm.. kabul etme kızımmm.. yuzugun parasını cıkar..
bizde, sevdiği biseyi yaparım mükafatı tura cıkmak olur.. bişey alırım begenir tesekkürü tura cıkmak olur.. geleni gideni olur iyi ılgılenırım karsılıgı tura cıkmak olur.. dogumgunum geliyor mesela en ıyı hediye tur musbu ne yaaaa...
bu arada ne isidir güzelim bu sabahtan beri devam :d hayırdır ???
evet canım yaşayan biri olarak sende haklısın. ama seninkide baya ayrılıkmış yani. bizimki en fazla 9 ay gidebilir, kaldıki bebek olduğu zaman 6 ayda gelir, ailesinde 5-6 aile eşleri bu meslekte. evet yine haklısın ama mesleği bu güzelim ah keşke olsa da burda yanımda olsa. seni yanlış anlamıyorum bi tanem ama burda da bizi kalkıdıracak paraya iş bulamaz ancak bir mucize bi yerden bi tanıdıktan falan yüksek makamdan bi teklif gelicek de veya aracı olacak. yani bu 2. ye baba olmasına engel değil bence. bakalım kısmetten ötesi yok hele bi gelsin.
kizlarrrr cook mutluyumm bnm bebegim kizmissss :)yoldayim eve gidince resimlerini aticam hemen size:)
inanamıyorum yaaa hayırlı olsun bak allah gönlünde olanı verdi sanaAllahım inşallah banada kız nasip etsin amiiiin
noluyoo bacilar herkeşler kiz isitiyoooooooo... Ben istiom bikere kiizzzz........ Zaten topicin bi pasasi yok henuz benim civcicden baska... Insallah yarin screamaway sehzade haberiyle gelirrr..............
hlya hanim hllya hanimmmmmmm al sana kaliteli evvv.........................
Bel appartement 3 façades rénové au centre de Strombeek - Strombeek-Bever | Immoweb ref:3339250
yaa bide o yonu var isin..evde kalacak gizlarinizzzzz.....zaten dunya nufusununda cogunluugunu kizlar olusturmakta!!!!valla bizim kızlara koca olmıcak bu kadar kız istiyoz :d
sıla hanımmmmmmm sıla hanımmmmmmmmm evin çok güzel yönleri de var... amma çocuk odası çok küçük banyo küveti camın önünde çok seksisonra slaon yerler parke değil paşan yerlerde üşütür.... kırmızı mutfaklı evle aynı sorun yani.. ama o büyük sürgülü camlar balkon manzara evin yeri dışı falan süper... sen ne düşünüosun peki ?
yaa bide o yonu var isin..evde kalacak gizlarinizzzzz.....zaten dunya nufusununda cogunluugunu kizlar olusturmakta!!!!
sekerim 3yatak odasi var. odalar 16,12 ve 10m².... ggayettt yeter bura icin.. canim zati benim kaldigim yerin diger tarafiymis bende benim taraf sandim.. bayagi sapa kalio anlican.... sende masallah buralara gelsen tanican,hiyabancilik cekmicen yanipuhaaaa.....
hee güzelmiş valla bi tane oda gördüm küçücüktü ondan şeettim ama orayı kiler yaparsın sndevalla süper canım benim o zamn odalar.. bi salon için parke değil o konuda tereddüte düştüm ama onun dışında bayıldım...
hee sana ters olmuyo yani...tüh.. anacım ben her yere ayak uydururum.. mesela benim yön duygum da çok gelişmiştir..beni bi kere bi yere götür ben hemen alışırım kaybolmam ...
ayrıcanaktannn seni de yemek geldi içimden tatlı şey seni
aynı benimkide öle kuzunmama hakkını yemiim yani hediye de alır :) ayrıca ben o yüzüğü almaktan vazgeçtim canım... mantıklı düşününce mantığıma yatmadı çünkü :) ya iş yapamadım doru dürüst komşum geldi bi komşum çağırdı ona gittim falan anca yani
kizlar mesaj paneline bi uyari geldi. korktum yaniii.. noluyorruzzz.. sizde aldiniz mi??
acaba araba yataklari paylastimya reklamami girdi acaba?? ama zaman zaman gebelik testleri markalari falanda yaziliyo ve bunun gibi.. ay sasirdimm:26::26:
bana ozel bisi sanirimmmnasıl bir uyarıydı cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?