2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay insaallah yapalim canim nasil yapiliyor??? ben yarin doktora gidiyorum ama hicde gitmek istemiyorum ya of bide adamin ilk hastalarindan biriyim yani saat 7:15de.
evet canim ya sana wheinachtsgeschenk olur hehehe. pardon hohoho ne isterdiniz? ak sakalli dede bana bi erkek cocuk söyle pipisi olanlardan
ay malesef regen hanim son pipiliyi nartanesine verdim pipisiz olurmuydu???

canimbeniimm insallahhhayirlisiyla gelirse artik cok sevincem... sende hep aklimdasin yaa .. sen screamaway ve kardaiz erkek icin... insallah gonlunuze gore versin Rabbim.. pollyannacimda vardi ama kismet iste..

caniim beniim korkma bende endiselendim ama baktim,bakistirdim kk da cogu kisilere yollanmis once falan.. hatta onlar link bile gondermemisler ve nedende bilmiyorlar.... moderatore bildirdim canim.. bisi cikmaz insallah....

amaninnn tugce geldii... hadi prensesimizi yolla bizeee....

gözün aydın olsun tatlımmmm çok sevindim. hadi bekliyoruz seni

inanamıyorum yaaa hayırlı olsun bak allah gönlünde olanı verdi sana Allahım inşallah banada kız nasip etsin amiiiin

cnm dünyaya bir prenses geliyormuş. gözünaydın. ama şimdiden belli senin kız çok delikanlı olacak. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Kızlarr cok sagolunn Allah hepımızın gonlune gore versın ınsallah :) Biliosunuz başından berı kız ıstıyodum ama 16. haftada %95 erkek demişti 2.gidişimde göstermemişti demekki kız oldugunu ogrenıcekmişimm :) ayyyy hamılelıgımın mucıze oluşu gıbı cınsıyette mucıze oldu :) Eşimle bı süre şoka girdik ama sonra alıştık tabı:)

Canımm kız oldugunu ogrenır ogrenmez hemen mobılyacıya gıttım uyku setımı ve perdemın modelını degıstırdımmm :) Onun dışında battanıye almıştım o beyazdı 1 tane hastane cıkısı aldım oda kırmızıydı .. Değiştirmem gereken bı kapı süsü ve gecelıgım varrr aa bıde mavı tulum var :) hıc olmadı ablamda hamiş ya aramızda 2 ay var onun oğluşu olucak ona yollarım :)

ne aksalli dedisi yaa Allah seni ne diyim emiii yok benimkinde illede olsun o seyden.. yav istiyorum iste aaaa ay amann daha vaktim var da atip tutuyorum.. calisma zamani gelsin stres yapmam insallah... jinekologa gidiyorsun di mi?? ayyy hic sevmiyorum ben de yaa... yatiriyorlar masaya bir de bir sey yapsalar anlasar icim yanmayacak.. bence tr'deki drlar coook daha iyi..a rkadasin kardesi neden hamile kalamiyormus hormon testinde cikarmislar.. halbuki hic bi saglik problemi yok kizin da kocasinin da.. ilk defa duydum öyle oldugunu.. bence burda olsa arastirmazlar.. ya bize garezleri var ya da gercekten cok iyi bilmiyorlar

valla onu bana diyn çok oldu nednse :) sende erkek anası tipi var fln :) haklısınız kızlae ilk çocuk sonuçt tabiki en önemlisi sağlıklı olması bu erkek olursa 2.side kız olur inş... regenim ewt 2011in kapanışınıda yapabilrsin ama yapsanda ocakta öreniceksinya o yüzden 2012nin ilk hamişlerinden dedim ben :)

canimmm benimmm valla cok haklisin haa hakkatende bi mucizedir gidiyoo senin gebelik.... iste bebeklik cogu esyayi unisex almakta fayda var anlasilan:)).. esin ciddi ciddi afallamistir ama dedigin gibi alisiyo insan...

e hadi yolla bize fotosununazli kizimizin...

evet onu yazacagını tahmın ettım. sankim biseylerini daha gordum ama unutmus olabilirimm (yattım camura.. )

geldim canım geldimm.. nasılsın????

sılacım ya onemlı bısey yoktur ama lınklerden dolayı olabılır.. bıdaaa verme canım sen.. harbi sensiz olmazzz yaa..

face al ekle bizi hlynın dediği gibi hemen ustumede alındım.....

optum hepinizi kocamm yuzume bakıyor. az ilgileneyım adamla.....

Canımm kız oldugunu ogrenır ogrenmez hemen mobılyacıya gıttım uyku setımı ve perdemın modelını degıstırdımmm :) Onun dışında battanıye almıştım o beyazdı 1 tane hastane cıkısı aldım oda kırmızıydı .. Değiştirmem gereken bı kapı süsü ve gecelıgım varrr aa bıde mavı tulum var :) hıc olmadı ablamda hamiş ya aramızda 2 ay var onun oğluşu olucak ona yollarım :)[/QUOTE]

mucize bebeeeekkkkk.... adi mucizeli bir sey olsun bence...

ay canim benim eger gercekten ikizsek benim de oglum olcak . ya bilmiyorum ya cok istiyorum ya da icime doguyor hep erkek gibi geliyor.. yalniz ortada fol yok yumurta yok insallah sira sende, senin simdi kizin olcak insallah.. ki sonra benim de kizim olsun

fistigim o mesaj olayi ne ben anlamadim.. neden yollamislar bir sey dediler mi??

vallaha canim dogru burdaki doktorlarin cogunda is yok. ben bayan doktora gidiyordum ama simdi bir erkege görünecegim. hem benden kimse test mestde istemedi. esime ben söyledim git bi sende görün diye haftaya o görüncek. hic bir doktor gelin su test yapalimda demedi hemde düsügüm oldugunu bile bile. bundan sonra ben soracagim ve arastiracagim. hem neden düsük yasadigimida bilmiyorum sen biliyormusun? bana ilk gebeliklerde normal oldugunu söylediler.
acikcasi bende fazla üstüne gitmedim meslegimin son senesini bitiririm diye acikcasi. Hayirlisi böyleymis

Hakkinda hayirlisi olsun canim ben saka yaptim erkek verir rabbim sana insaallah hayirli bir evlat olur.

hemen atıyorum cnmm bir sürü vıdeosuda var yukleyebılırmıym bılmıyorum denıycem sımdı :)

hosgeldin gogom tabi canim sen adaminle ilgilen

TUGCECIGIM ozaman süper ablana verirsin vay be. ama ne güzel ya önce erkek oldugunu düsünüyorsun aslinda kalbinde kiz ve en sonunda kalbindeki gerceklesiyor

Son düzenleme:
menbetaciimm tatlim.. gitmem insallah biyerlere .. ilk bana olan bi durumda deil yani.. bende cok korktum ama sonra biraz kk da arasririnca baskalarinada olmus...
canim
benimde icime dogardi hep oglum olacak die..gonlume gorede verdi rabbim ama kismet meselesi yinede... insallah canim insallah tum dileklerin icin..

canim o msj aksam ustu benim mesaj panelime geldi suydu,
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :

yani hukuksal islem,avukat falan diince bayagi tirstim acikcasi ama bu msji arattim ve kk da bi cok kiseye gitmis zaman zaman..ben yolladigim linklerden suphelendim ama bu msjin gittigi dier uyeler link falan da atmamislar... sebepte bilmiyolar.. bakiim ne cevap gelecekbana...
hemen atıyorum cnmm bir sürü vıdeosuda var yukleyebılırmıym bılmıyorum denıycem sımdı :)

ahh caniim yaa su bizi kiramayislarin... bizim icin ugraslarin cok hos gurek yurekli arkadasim benim... bekliyoruz... pirt die dogurursun insallah kolaycana:)

Eki Görüntüle 267974

Kızlarr doktor dürttükce yuzunu kapadı valla pes dedım artık yaa

ben buna anca "la ilahe illallah" derim yaaa..... su micizeye bak... biz bukadar detay goremedigimiz icin cok garipsedim.... canim benim masallah TebarekAllahh...
elini bassinin altina kotmus yaaaaaaaaaaa.... aramiza katilsinda o isirticam o pamuk elleri haberi yook uyusun simdi misil misil..

Ay Masaallah Allah hayirli dogum nasip etsin Insaallah kolay bir sekilde dünyaya getirirsin.

amınn kızlar cok saolun :)
Sılacımm siz olsaydınız emınımkı aynı seyı yapardınız yaaa deme öylee ben zevkle paylaşıyorum sızınle herseyımıı ...ıyıkı varsınızzzzzz

tşk ederim. ben pek uğrayamıyorum cnm ondan. yoğundun uzun zamandır. iyiyim. 6 ekimi bekliyorum . sen nasılsın bakalım.

canim senin 6 ekim benimde 7 ekim. bugün bendede bi leke gibi daha dogrusu akintim kremmi sarimi pembe cok hafif arada geldi ama ne oldugunu anlamadim
senin varmi halen bi belirti leke agri falan. senin hamileliginde olurmuydu?

canim senin 6 ekim benimde 7 ekim. bugün bendede bi leke gibi daha dogrusu akintim kremmi sarimi pembe cok hafif arada geldi ama ne oldugunu anlamadim
senin varmi halen bi belirti leke agri falan. senin hamileliginde olurmuydu?

cnm benim akıntıyla karışık kahverengi akıntılar var yine onun dışında da bir şey yok. ikinci hamileliğimde de pembe akıntılarım vardı bata bir kaç gün kala. sende var mı belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…