- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.401
ayyyy annesi yesin onu seyiniii vallahi bak cok sevindim benim icime doguyordu zaten vallahi bak saka bi kenara hep öyle düsünüyordum senin icin ama dile getormiyordum seni bildigim icin olsun olsun hayirlisi olsun bak vallahi icim kipir kipir oldu.. ben de oooglus istiyomm yaaa bir de bakarmissin 2011in son hamislerinden olurmusum.. ay insallahh....
ay yok canim yaa daha iki ay tam anlamiyla bitmeli yani.. aslinda teoride iki ay kalmadi ama yumurtlamayi düsünürsek araliga kaliyor yaa... öööf bana weihnachtsgeschenk olur belki de
vallahi katiliyorum sana... benim sinifimda da var ibrahim, suriyeli.. annesi bi dil konusuyor babasi baska bi dil.. kari-koca arapca anlasiyorlar.. simdi de kadin almanca ögreniyor.. ay bi görsen cocuk evde tam 4dil konusuyor ne güzel.. bugün gelmis fotokopi makinesinin yer bostu, orayi göstermis wo ist dieseeeeeeee diye bi konusuyor, e'yi bi uzatiyor, masallah acayip almancasi var.. bayiliyorum onun konusmasina.. benim sinifimin kizlari enteresanbi sandra vardi acayip sevimli, o gitti.. ayyy biz de yapalim kiz birer tane
canimbeniimm insallahhhayirlisiyla gelirse artik cok sevincem... sende hep aklimdasin yaa .. sen screamaway ve kardaiz erkek icin... insallah gonlunuze gore versin Rabbim.. pollyannacimda vardi ama kismet iste..eveetttt bir de senin kizin olsun insallah-- Allah hepimizin gönlüne göre versin ya rabbiiimmm....
ooo bi prenses daha geliyooo... Allah cok kolay bi dogum nasip etsin sana canim cadi hayirlisiyla al kucaginaanalai babali büyütün insallah
iki saattir bakiyorum mesaja diyorum bi kizin bebegi erkekti.. ne ara kiz diye tebrik mesajlari yagdi.. gittim resimlere baktim tekrar yaa ben diyorum henüz bunamadim diye...
ayy mersi sılacımmm övünmek gibi olmasın ama cin gibiyimdir gerçektengözüm açıktır.. ben aç kalmam valla
kıs sempatiğimm ne şıpsevdiliğimi gördünn ayol
sılacım canım noldu ya merak ettim seni..editöre falan yazsaydın canım ay gitme sakın gidersen naparımmm... sılacım hemen face ni aç canım online ol benide ekle ordan haberleşelim hani kötü bişi olurrsa diye...ay inşallah olmaz da alla alla o linklerden olması mümkün galiba .. ne diyor peki !
aaaaaaaaaaaa cok sasırdım... senın adına sevındım ama sımdıye kadar yanı yaklasık 2 aydır erkek dıye bılınıyordu.. esının tepkisi ne oldu.. suan benım bıle duygularım karıstı.. ay gec kalma.. merak ettim wallahi..
gözün aydın olsun tatlımmmm çok sevindim. hadi bekliyoruz seni
aynı benimkide öle kuzunmama hakkını yemiim yani hediye de alır :) ayrıca ben o yüzüğü almaktan vazgeçtim canım... mantıklı düşününce mantığıma yatmadı çünkü :) ya iş yapamadım doru dürüst komşum geldi bi komşum çağırdı ona gittim falan anca yani
tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şok şok şoktayım canımmmmmmmmmmm... o kadar canı gönülden istemiştin ki bak Rabbi gönlüne göre vermiş senin adına ne kadan sevindim bilemezsin... resimleri bekliorummmm heycanla :)
yok canım kesinlikle engel değil hakkı tabi baba olmak.. ben sadece endişesinde haklı olduğunu savundum... ama sen altından kalkarım diosan zaten problem yok ! ama sen işten çıkınca napcanız... sonra işe girince bebeğene kim bakacak ? hakkınızda hayırlısı olsun kankitom inşallahhhhhhhhhhh :)
bu nedir biliyor musun?? bizim ilmimizin nekadar kucuk oldugu.. herseyin sahibi Allah Azze ve Cell... drun yuzde 99 erkek demisti.... takvim hesaplari falan filan..... Allahin dedigi oluyor iste...
ama bitanem biz yinede hayirlisini dileyelimmm.... hangisi hayirliysa onu nasip etsin mevlam.. bekliyoruz seni
inanamıyorum yaaa hayırlı olsun bak allah gönlünde olanı verdi sanaAllahım inşallah banada kız nasip etsin amiiiin
cnm dünyaya bir prenses geliyormuş. gözünaydın. ama şimdiden belli senin kız çok delikanlı olacak. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
eveetttt bir de senin kizin olsun insallah-- Allah hepimizin gönlüne göre versin ya rabbiiimmm....
ooo bi prenses daha geliyooo... Allah cok kolay bi dogum nasip etsin sana canim cadi hayirlisiyla al kucaginaanalai babali büyütün insallah
iki saattir bakiyorum mesaja diyorum bi kizin bebegi erkekti.. ne ara kiz diye tebrik mesajlari yagdi.. gittim resimlere baktim tekrar yaa ben diyorum henüz bunamadim diye...
tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeay inanmıorum cnaım yaa daa bugün ümitsizce muhabbetini yaparken kızmı çıktı seninki :) canım bnm Rabbim sağlıkla kucaana almayı nasip etsin inşaaalah :) bakalım yaa bnmde hala bi ümidim var belki kız olur :)
selam kizlar
TUGCECIGIM hayirli olsun prensesin. bakk rabbim kalbine göre vermis. cok erken aldin erkek bebek esyalarini napcan peki onlari??? 2.bebiisin oglan olur belki ona saklarsin ay ne güzel. Allahtan mobilyayi mavi veya erkek icin almamissin beyaz almissin.
regen fistik naber? senin calismalarada az kalmis ya?? heyecanlandim bir an.
benim gogom yokmu?? gogom nerdesiin
ay insaallah yapalim canim nasil yapiliyor??? ben yarin doktora gidiyorum ama hicde gitmek istemiyorum ya of bide adamin ilk hastalarindan biriyim yani saat 7:15de.
evet canim ya sana wheinachtsgeschenk olur hehehe. pardon hohoho ne isterdiniz? ak sakalli dede bana bi erkek cocuk söyle pipisi olanlardan
ay malesef regen hanim son pipiliyi nartanesine verdim pipisiz olurmuydu???
ayyyy annesi yesin onu seyiniii vallahi bak cok sevindim benim icime doguyordu zaten vallahi bak saka bi kenara hep öyle düsünüyordum senin icin ama dile getormiyordum seni bildigim icin olsun olsun hayirlisi olsun bak vallahi icim kipir kipir oldu.. ben de oooglus istiyomm yaaa bir de bakarmissin 2011in son hamislerinden olurmusum.. ay insallahh....
ay yok canim yaa daha iki ay tam anlamiyla bitmeli yani.. aslinda teoride iki ay kalmadi ama yumurtlamayi düsünürsek araliga kaliyor yaa... öööf bana weihnachtsgeschenk olur belki de
vallahi katiliyorum sana... benim sinifimda da var ibrahim, suriyeli.. annesi bi dil konusuyor babasi baska bi dil.. kari-koca arapca anlasiyorlar.. simdi de kadin almanca ögreniyor.. ay bi görsen cocuk evde tam 4dil konusuyor ne güzel.. bugün gelmis fotokopi makinesinin yer bostu, orayi göstermis wo ist dieseeeeeeee diye bi konusuyor, e'yi bi uzatiyor, masallah acayip almancasi var.. bayiliyorum onun konusmasina.. benim sinifimin kizlari enteresanbi sandra vardi acayip sevimli, o gitti.. ayyy biz de yapalim kiz birer tane
Kızlarr cok sagolunn Allah hepımızın gonlune gore versın ınsallah :) Biliosunuz başından berı kız ıstıyodum ama 16. haftada %95 erkek demişti 2.gidişimde göstermemişti demekki kız oldugunu ogrenıcekmişimm :) ayyyy hamılelıgımın mucıze oluşu gıbı cınsıyette mucıze oldu :) Eşimle bı süre şoka girdik ama sonra alıştık tabı:)
Canımm kız oldugunu ogrenır ogrenmez hemen mobılyacıya gıttım uyku setımı ve perdemın modelını degıstırdımmm :) Onun dışında battanıye almıştım o beyazdı 1 tane hastane cıkısı aldım oda kırmızıydı .. Değiştirmem gereken bı kapı süsü ve gecelıgım varrr aa bıde mavı tulum var :) hıc olmadı ablamda hamiş ya aramızda 2 ay var onun oğluşu olucak ona yollarım :)
ayy mersi sılacımmm övünmek gibi olmasın ama cin gibiyimdir gerçektengözüm açıktır.. ben aç kalmam valla
kıs sempatiğimm ne şıpsevdiliğimi gördünn ayol
sılacım canım noldu ya merak ettim seni..editöre falan yazsaydın canım ay gitme sakın gidersen naparımmm... sılacım hemen face ni aç canım online ol benide ekle ordan haberleşelim hani kötü bişi olurrsa diye...ay inşallah olmaz da alla alla o linklerden olması mümkün galiba .. ne diyor peki !
selam kizlar
TUGCECIGIM hayirli olsun prensesin. bakk rabbim kalbine göre vermis. cok erken aldin erkek bebek esyalarini napcan peki onlari??? 2.bebiisin oglan olur belki ona saklarsin ay ne güzel. Allahtan mobilyayi mavi veya erkek icin almamissin beyaz almissin.
regen fistik naber? senin calismalarada az kalmis ya?? heyecanlandim bir an.
benim gogom yokmu?? gogom nerdesiin
Kızlarr cok sagolunn Allah hepımızın gonlune gore versın ınsallah :) Biliosunuz başından berı kız ıstıyodum ama 16. haftada %95 erkek demişti 2.gidişimde göstermemişti demekki kız oldugunu ogrenıcekmişimm :) ayyyy hamılelıgımın mucıze oluşu gıbı cınsıyette mucıze oldu :) Eşimle bı süre şoka girdik ama sonra alıştık tabı:)
Canımm kız oldugunu ogrenır ogrenmez hemen mobılyacıya gıttım uyku setımı ve perdemın modelını degıstırdımmm :) Onun dışında battanıye almıştım o beyazdı 1 tane hastane cıkısı aldım oda kırmızıydı .. Değiştirmem gereken bı kapı süsü ve gecelıgım varrr aa bıde mavı tulum var :) hıc olmadı ablamda hamiş ya aramızda 2 ay var onun oğluşu olucak ona yollarım :)
canimbeniimm insallahhhayirlisiyla gelirse artik cok sevincem... sende hep aklimdasin yaa .. sen screamaway ve kardaiz erkek icin... insallah gonlunuze gore versin Rabbim.. pollyannacimda vardi ama kismet iste..
caniim beniim korkma bende endiselendim ama baktim,bakistirdim kk da cogu kisilere yollanmis once falan.. hatta onlar link bile gondermemisler ve nedende bilmiyorlar.... moderatore bildirdim canim.. bisi cikmaz insallah....
amaninnn tugce geldii... hadi prensesimizi yolla bizeee....
ne aksalli dedisi yaa Allah seni ne diyim emiiiyok benimkinde illede olsun o seyden.. yav istiyorum iste aaaa ay amann daha vaktim var da atip tutuyorum.. calisma zamani gelsin stres yapmam insallah... jinekologa gidiyorsun di mi?? ayyy hic sevmiyorum ben de yaa... yatiriyorlar masaya bir de bir sey yapsalar anlasar icim yanmayacak.. bence tr'deki drlar coook daha iyi..a rkadasin kardesi neden hamile kalamiyormus hormon testinde cikarmislar.. halbuki hic bi saglik problemi yok kizin da kocasinin da.. ilk defa duydum öyle oldugunu.. bence burda olsa arastirmazlar.. ya bize garezleri var ya da gercekten cok iyi bilmiyorlar
canimmm benimmm valla cok haklisin haa hakkatende bi mucizedir gidiyoo senin gebelik.... iste bebeklik cogu esyayi unisex almakta fayda var anlasilan:)).. esin ciddi ciddi afallamistir ama dedigin gibi alisiyo insan...
e hadi yolla bize fotosununazli kizimizin...
canimmucize bebeeeekkkkk....adi mucizeli bir sey olsun bence...
ay canim benim eger gercekten ikizsek benim de oglum olcak . ya bilmiyorum ya cok istiyorum ya da icime doguyor hep erkek gibi geliyor.. yalniz ortada fol yok yumurta yokinsallah sira sende, senin simdi kizin olcak insallah.. ki sonra benim de kizim olsun
fistigim o mesaj olayi ne ben anlamadim.. neden yollamislar bir sey dediler mi??
hemen atıyorum cnmm bir sürü vıdeosuda var yukleyebılırmıym bılmıyorum denıycem sımdı :)
deryaaacan nasilsin yaa??? hic görüsemiyoruz seninle.. tugceye yazdigin mesaja atladim biraz komik oldu ama olsun
Ay Masaallah Allah hayirli dogum nasip etsin Insaallah kolay bir sekilde dünyaya getirirsin.
menbetaciimm tatlim.. gitmem insallah biyerlere .. ilk bana olan bi durumda deil yani.. bende cok korktum ama sonra biraz kk da arasririnca baskalarinada olmus...
canim
benimde icime dogardi hep oglum olacak die..gonlume gorede verdi rabbim ama kismet meselesi yinede... insallah canim insallah tum dileklerin icin..
canim o msj aksam ustu benim mesaj panelime geldi suydu,
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :
yani hukuksal islem,avukat falan diince bayagi tirstim acikcasi ama bu msji arattim ve kk da bi cok kiseye gitmis zaman zaman..ben yolladigim linklerden suphelendim ama bu msjin gittigi dier uyeler link falan da atmamislar... sebepte bilmiyolar.. bakiim ne cevap gelecekbana...
ahh caniim yaa su bizi kiramayislarin... bizim icin ugraslarin cok hos gurek yurekli arkadasim benim... bekliyoruz... pirt die dogurursun insallah kolaycana:)
tşk ederim. ben pek uğrayamıyorum cnm ondan. yoğundun uzun zamandır. iyiyim. 6 ekimi bekliyorum . sen nasılsın bakalım.
canim senin 6 ekim benimde 7 ekim. bugün bendede bi leke gibi daha dogrusu akintim kremmi sarimi pembe cok hafif arada geldi ama ne oldugunu anlamadim
senin varmi halen bi belirti leke agri falan. senin hamileliginde olurmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?