- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.421
cnm benim akıntıyla karışık kahverengi akıntılar var yine onun dışında da bir şey yok. ikinci hamileliğimde de pembe akıntılarım vardı bata bir kaç gün kala. sende var mı belirti
tuğçecim RAbbim kucağına almayıda nasip etsin. ne kadar tatlı bişeymiş. maşşallah subhanallahh... ehh darısı bize inşallahhhh. RABBİM isteyen herkese versin inş. tez zamanda....
Deryacımmm ve nartanesii inşallah belirtileriniz hamılelık belırtısıdırrr cok az kalmış batlaraa ınsallah kırmızılar gelmez kızlarrrr
Amiiinnn. cok sagol canim Insaallah dedigin gibidir. bizim icin dua et Hamilesin Insaallah kabuul olur senin duan.
etmezmıyımmm her zaman cnm bnm...Allah hıcbırımızın kucaklarını boş bırakmasın
Amiin. vallaha canim cok samimi söylüyorum okadar ictenlikle konusuyorsun ve cana yakinsinki Rabbim herseyi senin kalbine göre veriyor. Bak en güzel örnek erkek sanipta kalbinde kiz olmasi. Rabbim Ettigin tüm Güzel Dualarinin iki katini versin sana Insaallah.
ayy cnm cok saol valla sana sarılasım geldiiii Allah razı olsun mucize kızım benı şaşkına çevirdi :)
günaydın hülyacan ekledim seni feyste :) kabul edersin bi ara
Kizlarrrr cook mutluyumm bnm bebegim kizmissss :)yoldayim eve gidince resimlerini aticam hemen size:)
Günaydınnn kızlarrr geçmişi okuyup geleyim
Renewalll benide eklesene
canım dün aradım seni ama bulamadım ... sende gizlisin heralde bende gizliyim aramalarda çıkmıorum soradan aklıma geldi.. nasıl ekleyebiliriz başka türlü
kadriyecim senide ekledim canım... ee hülya hnm napıosun şmdi ne zaman başlıosun bebş için adeti mi bekliosun
kadriyecim senide ekledim canım... ee hülya hnm napıosun şmdi ne zaman başlıosun bebş için adeti mi bekliosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?