2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmm cok saol Allahım sızlerede nasıp edıcek ınsallahh... Videolar senınle kadrıyecıgıme ozel geldı cunku burdan yukleyemedım faceden attım sıze :) Cevirip cevırıp ızlıyorum zaten :)

CAnım yaaaa inanamıyorum kızmıymış okadar çok istedinki kız olmasını bak dualarn kabul oldu şaka bi yana hem çok şaşırdım hemde çok sevindim prensesimiz geliyor demek

Evet kadrıyecımm sormaa :) Bende alışmaya calısıyorumm bgn gıdıp kapı süsünü falan değiştiricem :)

:2: çok duygulandım canım ya çok tatlı maşallahhh RAbbim bizlerede nasip etsin inşallahhh...

Kızımız utangaç olacak demekki annesi

Valla utangaçmı olcak ınatcımı olcak bılmem :) Bana cektırdıklerıne bak sen zillinin :) Sağlıkla gelsinde önemlı olan o tabı...
cenazemiz vardı eniştemi kaybettik 2 gündür ordaydım gelemedim ....

Canımm başınız sagolsun Eniştenı cok sevdıgını söylemiştin Allahım sabır versın sıze

ya ben anlamiyorum bir sene olmadan baksalar oluyor mu?? yani tamam hemen 1ay sonra gitmek de mantiksiz.. ama ne bileyim listede kalanlar yani bizler, en az 6aydir deniyoruz.. ben bilmiyorum bekleme sürecine girmeseydim ne olurdum?? eminim tutmazdi yine daha cok stres olurdum.. onu gec dil de cok ayri bi problem.. ben mesela bu söyledigimi almancaya cevirip anlatana kadar aksam olur.. tr'de olsam ne güzel ohhh.. aman ya yine memleket duygularim depresti.. he konuya dönecek olursak, bence hasta istedigi taktirde drunda kontrol etmesi gerekor.. yani ben deneyeli 7ay olmus tik yok en azindan yumurta takibi felan yapilsa insanin ici de rahat eder.. valla ben burda yumurta takibi yaptiran da görmedim.. zor yaaa Allah yardim etsin ikizim gercekten zor..

canım sen face ac, ilk bana ver tamam mı bunlar benı eklemıyorlar

sen facein oldugunu söyledin mi cicim???? vallah ben duymadim yani... söyleseydin direk eklerdim... ben aramalarda cikmiyorum kapattim gecen gün ne olur ne olmaz manyagin biri cikar ortaligi karistirir diye.. psikopat kitligimi

kız bende baktım.. yorum yazacaktım unutmusum gordun mu?? :26: canım doktora gıttıgın zamanlarda hıc gostermıyorduya kendini demek ki kızmıs baksana.. utanmısta gostermemıs.. walla 3 tane fotograftda yuzunu kapamısya hayret ettım.. hele bıtanesınde parmakları acık oyle kapamısya, ay öldüm resmen.. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın.. bir nefeste dogurursun ıns..

bnmde son 3 ay tam gününde gelmeye başlamıştı sılacım ama 4. ay hamile kaldım işte o yüzden ümitsiz olma lütfen

sen facein oldugunu söyledin mi cicim???? vallah ben duymadim yani... söyleseydin direk eklerdim... ben aramalarda cikmiyorum kapattim gecen gün ne olur ne olmaz manyagin biri cikar ortaligi karistirir diye.. psikopat kitligimi

walla regencim dun herkecikler birbirini ekledi.. biri de cıkıp sormadı facenı ver diye.. biz imrealciğimle gariban gariban ortada kaldık.. birbirimizi ekledik

aminn menbetacımm darısı sizlere olsun ınsallah.. Valla sormaa butun fotolarda ellerı yuzundeydı hele bıde vıdeoları ızlesen gülmekten ölürsün.... Doktor karnımı dürtüklüyooo yüzünü açsın dıye bu ıyıce yüzünü kapatıyooo:) Dün eşimle izledikdee güldük baya :))) adam 45 dk ugraştı ama yıne en cok gorebıldıklerımız bunlardı :) Kızım geçenki muayenede göstermedi bize baya bi süpriz yaptı :)

walla regencim dun herkecikler birbirini ekledi.. biri de cıkıp sormadı facenı ver diye.. biz imrealciğimle gariban gariban ortada kaldık.. birbirimizi ekledik

valla kuzum face muhabbeti oldugunu bilmiyordum demek hair ben yokken arkamdan is cevirdiniz heee???? hakkaten kimseler de geri dönüp de sormuyor regen bak biz birimizi ekledik senin de face var mi yok mu?? heeeccccc nasilsa bu kiz gurbette ne gelir ne gider bulussak, diye dsündünüz di mi??? bak menbetacim bence bizi takmamalarinin sebebi bu... gurbette olmamiz.. hele de ben cehennemin dibindeyim.. :84::84::84::84::84:

ama zaten ben dr du tedaviydi burda ugrasmak istemem...Allahim hemen nasip etsin insallah... yani bide bizimkiler normal insan olsalarrrr ama ben o ihtimalleri bile dusunmek istemiyorum bitanem bak darlaniyorummm...... yaa insallah bu sene bitmeden gel bebegim yaa nolurrr
bnmde son 3 ay tam gününde gelmeye başlamıştı sılacım ama 4. ay hamile kaldım işte o yüzden ümitsiz olma lütfen

hadi insallah canimmmm bundan sonra hamile olurummm.....

caniimmmbeniimmmm hele su kirmizzziii kirmizziii kalple yaziyonyanasi keyfleniyoommm... acacam aksam senbana ozelden yolla adini sanini mailini nese iste halletmeye calisiim

ozel mesajların doluymuss.. paklasan dıyorum

amin insAllah canım.. utangac kız ıste annesi... gostermıyor.. aksam yemegımızı yerken hemen esıme anlatıyorumm. bılıyor musun boyle boyle olmus dıye.. hadi yaa felan dedi.. doktor nıye anlamamıski, o doktorun gıdıp gozune sokacaksın sonucu dıyor.. benımkı bıraz fazla takar boyle durumlarıda.. ahh ahhh

sılacık benım askıtomda ferrari modelini begendi biliyor musun?? bir iç gecirıyoruz ki sorma...

dimi haklısın kızzz gurbet ellerde cektıgımız bıze yetıyor bıde burda umursamıyorlar bızı..

ama ama ama sempatiğimin hakkını yemeyeyımm.. o tuttu ellerımden ummadıgım anda

paklarim sincikkkk kutumuuu...............caniim benimm insallah nasip olur onlarda sizeeee...

tuğçeee bu feyste taşdemir çakır olan senmisin

kız Allah senı naapmasın soyadımı bıle yazdı buraya :) evett benımmmmm

regentoşummm renewalın yazdıgı gıbı bnm ısım :) Hulyadada eklıyımm ordanda bulabılırsın eklesene benıı
evet o sempatik benim

tmm bende senı eklıyım :)

ayyyy renewalimizde pek hoş pek şekermiş... ay bi gormediğim scream kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…