- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.521
sabah nutellalari yedim gittim, kontrol cok zor oldu...hic durmadi cunku... surekli onu yakalamaya calistik... ultrason fotograflari tamamen bulanik cikti.. surekli hareket ediyor diye.. bisiye benzemedi...
bu arada erkekmis bizimki... ben pek bisi goremedim ama doktor eminim dedi...
geldi de geldi geldiiiiiiiiii kırmızlar geldiiiiiiiiiiiiiii amannnnnnnnnnnn ayndan yandannnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh:89::89:
geldi de geldi geldiiiiiiiiii kırmızlar geldiiiiiiiiiiiiiii amannnnnnnnnnnn ayndan yandannnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh:89::89:
sabah nutellalari yedim gittim, kontrol cok zor oldu...hic durmadi cunku... surekli onu yakalamaya calistik... ultrason fotograflari tamamen bulanik cikti.. surekli hareket ediyor diye.. bisiye benzemedi...
hayy Allah asagida bi kalabalikkk... hic cikmak istemiyorum ama mecburum..dagilmayin biyere...
ayrica kardaiz yok bugunn
evett topiğin erkegi belli oldu.. hayırlı olsun canımm.. Allah tamamına erdirsin.. masallah cok hareketliymiş.. dogunca ugrastırsın senı emi. tam fırlama olsunhastayım boyle cocuklara..
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
erkekmiissskuzu tam da istedigin gibi oldu Allahim gönlüne göre verdi cok sükür ayyy nasil sevindim anlatamam
e hadi gözünaydinayyyyyyy ne güzel oldu yaa cok sevindim valla bak ben de istiyorum ben de ben de ben deeee
tabii costurdun oglaniiiii..... hadi bakiim canim arkadasim gozun aydinnn.. Allah kucagina almayi nasip etsin insallahhh...darisi tez vakitte ikizime ve kardaizime,nartanemmmee... geri kalanimizada kiizzzz.... emin olamadiklarim var Allah herkesin gonlune gore versin diim...
hadi canlar optum siziiii.... gorusuruzbirazdan....
hadi gözünaydın canım Allah kalbine göre verdi senin :)
menbetacimmmmmm, amin canimmm, darisi basina, insallahhhh...
regencimmmmmmmm, tatlimmm, insallah senin de haberleri alacagiz dinlenmen bittikten sonra canimmmm...
silacimmmm, aminnn insallahhh.. Allah herkese istedigi gibi versin... hepimize saglikli sihhatli cocuklar nasip etsin insallah...
tatlim senin belli olmadi di mi? yoksa ben mi unuttum? :26: insallah senin de gonlune gore olur canimmm...
evett topiğin erkegi belli oldu.. hayırlı olsun canımm.. Allah tamamına erdirsin.. masallah cok hareketliymiş.. dogunca ugrastırsın senı emi. tam fırlama olsunhastayım boyle cocuklara..
menbetacimmmmmm, amin canimmm, darisi basina, insallahhhh...
regencimmmmmmmm, tatlimmm, insallah senin de haberleri alacagiz dinlenmen bittikten sonra canimmmm...
silacimmmm, aminnn insallahhh.. Allah herkese istedigi gibi versin... hepimize saglikli sihhatli cocuklar nasip etsin insallah...
tatlim senin belli olmadi di mi? yoksa ben mi unuttum? :26: insallah senin de gonlune gore olur canimmm...
kizlarrrr, ben bugun izin almisken kendime pantalon bakmaya gitcem simdi... eskilerin icine sigmiyorum... eskileri okuyamadimmm, aksama dogru gelirim insallahhh....
hiiiii insallah senin de olur da öyle tam firlama bi tane, o zaman görürüm ben seni.. ne kadar oluyor biliyor musun?? hele de o firlamaligin üstüne simariklik yaramazlik eklenirse.. ayy simdi ise gitcem buz gibi sogudum birden aklima bebeler gelince :44::44::44::44:
insallah yaa... :97::97::97::97: amin.. az kaldi az..
cenazemiz vardı eniştemi kaybettik 2 gündür ordaydım gelemedim ....
valla yumurtlamasi felan normalmis ama bir tek o cikmis iste her ne zikkimsa.. kiz burda bakmiyorlar ya bilmiyorlar detayli muayeneyi ya da bakmak istemiyorlar.. artik bilmiyorum yaa.. dün is arkadasim diyorki; burda kanser olcan onda sonra sana kansersin diyecekler kanser olana kadar hic bir sey demezler diyo.. neyse insallah bir sey yoktur diyip Allahima siginiyorum napayim.. her sey üstüme üstüme geliyor zaten bunaliyorum bir de böyle seylerim oldugunu düsünmek istemiyorum..
arkadasim ne diyecek kis.. memnun olduk hatta yorum geliyor hemen diye : aslinda arkadasim degil.. is arkadasimin kizi.. annesiyle gezecektik o diyet yapiyorum diye gelmedi ihale bize kaldigerci ben de diyet yapiyordum ama neyse
bana o kolyelerden,yuzuklerden yolluyon demi??? yok bebegim gel yaa gel kargo margo cok tutar simdiiii:: ::
cnmm cok saol Allahım sızlerede nasıp edıcek ınsallahh... Videolar senınle kadrıyecıgıme ozel geldı cunku burdan yukleyemedım faceden attım sıze :) Cevirip cevırıp ızlıyorum zaten :)
Evet kadrıyecımm sormaa :) Bende alışmaya calısıyorumm bgn gıdıp kapı süsünü falan değiştiricem :)
Valla utangaçmı olcak ınatcımı olcak bılmem :) Bana cektırdıklerıne bak sen zillinin :) Sağlıkla gelsinde önemlı olan o tabı...
Canımm başınız sagolsunEniştenı cok sevdıgını söylemiştin Allahım sabır versın sıze
menbeta şu hülyanın gönderdiği video yorum yapan diğer kişide senmisn
evet o sempatik benim
men men men.... hülyada ekliyimayyy hülyacan iyiki varsin ortak nokta
eklediiiiiimmmm dugcee.... yalniz o foto coookkk hosuma gittiiiii... ne güzel cikmissiniz öyle.. kabul et de begeneyim
seni de ekledim sormadan vallaaahhhh :
Ben geldimmmmmmm,ayrica topigi ihmal ediyorsun diyenlere duyrulur... eve 15 dakikaligina girdim, az sonra cikcam yine... ama size haberleri vereyim diye cabucak geldim...
canımm çokk güzel resimler..bayıldım, şuan iş yerindeyim detaylı inceleyemiyorum ama eve gidince ilk işim incelemek olacak..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım..
Bu arada bizim kan temizlenmesi ile ilgili cinsiyet tahminimize inanışımız senin bebişlee sona erdi tuğçemmm..
62: kirmizilara bu kadar seviceni tahmin etmezdim kuzum yaaa :70
ver haberleri ver ver ver52:
güle güle git gel canım.. kendine dikkat et..
bende bu kim dedim yaaaaa... ismini okuyunca dank detti
e benım gelmedi ama... e niye geri attı.. sasırdım bak simdi.. hayırlısı canım benımm.. hadi bismillah.. yarın mı baslayacaksınız iğnelere... hadi bakalımmm cok sevındım senın adına...
hosgeldinnn..... eeee haberler?????????????????*
DDDDDDDDDDD deli kız hadi gözün aydın yarın başlıosun o zaman
tabii costurdun oglaniiiii..... hadi bakiim canim arkadasim gozun aydinnn.. Allah kucagina almayi nasip etsin insallahhh...darisi tez vakitte ikizime ve kardaizime,nartanemmmee... geri kalanimizada kiizzzz.... emin olamadiklarim var Allah herkesin gonlune gore versin diim...
hadi canlar optum siziiii.... gorusuruzbirazdan....
senın durumun bayagı karısık canımm.. doktorada salı gıdıyormussun.. daha var... ay bende oyle bır sıkıntı varki. adet olamadım resmen.. beklıyorumm.. gelse hsg için randevu alıcam..
hülyacım küsme canım konuşur gibi yazıorum o yüzden :) dualarım seninle hem dierleriylede... inş hayırlısıyla ilk seferde tutturucaksın senin gibi bi prensesin olucak yani o olucakta bide oğlun olurmu onu bilmiorum ama nedense bi kızın olcak gibi gelio bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?