2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

erkekmiisss kuzu tam da istedigin gibi oldu Allahim gönlüne göre verdi cok sükür ayyy nasil sevindim anlatamam

e hadi gözünaydin ayyyyyyy ne güzel oldu yaa cok sevindim valla bak ben de istiyorum ben de ben de ben deeee

geldi de geldi geldiiiiiiiiii kırmızlar geldiiiiiiiiiiiiiii amannnnnnnnnnnn ayndan yandannnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh :89::89:

tabii costurdun oglaniiiii..... hadi bakiim canim arkadasim gozun aydinnn.. Allah kucagina almayi nasip etsin insallahhh... darisi tez vakitte ikizime ve kardaizime,nartanemmmee... geri kalanimizada kiizzzz.... emin olamadiklarim var Allah herkesin gonlune gore versin diim...

hadi canlar optum siziiii.... gorusuruzbirazdan....

hadi gözünaydın canım Allah kalbine göre verdi senin :)

evett topiğin erkegi belli oldu.. hayırlı olsun canımm.. Allah tamamına erdirsin.. masallah cok hareketliymiş.. dogunca ugrastırsın senı emi. tam fırlama olsun hastayım boyle cocuklara..

menbetacimmmmmm, amin canimmm, darisi basina, insallahhhh...

regencimmmmmmmm, tatlimmm, insallah senin de haberleri alacagiz dinlenmen bittikten sonra canimmmm...

silacimmmm, aminnn insallahhh.. Allah herkese istedigi gibi versin... hepimize saglikli sihhatli cocuklar nasip etsin insallah...

hadi gözünaydın canım Allah kalbine göre verdi senin :)

tatlim senin belli olmadi di mi? yoksa ben mi unuttum? :26: insallah senin de gonlune gore olur canimmm...

kizlarrrr, ben bugun izin almisken kendime pantalon bakmaya gitcem simdi... eskilerin icine sigmiyorum... eskileri okuyamadimmm, aksama dogru gelirim insallahhh....

bana doktor büyük ihtimal erkek dedi ama göstermedi yani, o yüzzden tuğçeninkde bi anda kıza dönünce hala kız olması ümidim var :) ama hayırlısı tabi sağlıklı olsnda :) bu sene zaten erkek senesi diolar yani 2012 için çünkü 6 hamileden 4ü erkek 2si kız :)

evett topiğin erkegi belli oldu.. hayırlı olsun canımm.. Allah tamamına erdirsin.. masallah cok hareketliymiş.. dogunca ugrastırsın senı emi. tam fırlama olsun hastayım boyle cocuklara..

hiiiii insallah senin de olur da öyle tam firlama bi tane, o zaman görürüm ben seni.. ne kadar oluyor biliyor musun?? hele de o firlamaligin üstüne simariklik yaramazlik eklenirse.. ayy simdi ise gitcem buz gibi sogudum birden aklima bebeler gelince :44::44::44::44:

insallah yaa... :97::97::97::97: amin.. az kaldi az..

kizlarrrr, ben bugun izin almisken kendime pantalon bakmaya gitcem simdi... eskilerin icine sigmiyorum... eskileri okuyamadimmm, aksama dogru gelirim insallahhh....

kilo almaya basladın yani hadi bakalım git gel.. ne sevınclısındır sımdı kımbılır..

kardaiz yok ya gercekten.. imreal de yok.. nerdekine bunlar

pollyanna arzum migi neselikız bunlarda ugramıyor..

bizim kızlarrr hamıle kalınca topic değiştirmeyin sakın kızlar.. ugramamazlık yapmayın

ama regencim ya, gecen gun bıc cocuk gordum. erkek.. ellerini arkasına atmıs yuruyor paytak paytak, elleride kavusmamıs arkada tombik bişey.. ayakkabıları var ayagında, boyle basınca ısık yananlardan,2 yasında ancak.. öldüm resmen onu gorunce.. artık aglamam gelıyor boyle cocukları gorunce.. Allah ım ins hepimize nasip eder..

heee iyi o zamn bnde rezil oldum diye birden kötü oldum

bana o kolyelerden,yuzuklerden yolluyon demi??? yok bebegim gel yaa gel kargo margo cok tutar simdiiii ::::

o kolyeler yüzükler senin kopeğennn olsun ucuzummmmmmmmmmmmmmmm benimmm

evet canım bize özelmiş burda sölemeyeyim dedim kızlar kıskanmasın diye ama çok duygulandımm sabah sabah ağladımmm

menbeta şu hülyanın gönderdiği video yorum yapan diğer kişide senmisn

ŞU ne demek ayol aşk olsunnn kırdınnnn kalbimiiiiiiiiiiiii gel al gönlümüüüüüüüüüüüü

evet o sempatik benim

sen sadece benim sempatiğimsinnnnnnn !

men men men.... hülyada ekliyim ayyy hülyacan iyiki varsin ortak nokta
eklediiiiiimmmm dugcee.... yalniz o foto coookkk hosuma gittiiiii... ne güzel cikmissiniz öyle.. kabul et de begeneyim
seni de ekledim sormadan vallaaahhhh :

beni kullanıyorsunuz emellerinize ortak ediosunuz haaa tamammmmmmmmmmmmmm

Ben geldimmmmmmm, ayrica topigi ihmal ediyorsun diyenlere duyrulur... eve 15 dakikaligina girdim, az sonra cikcam yine... ama size haberleri vereyim diye cabucak geldim...

hoşgeldinn canımmm bu taş banaydı anladım

canım hoşgeldin

62: kirmizilara bu kadar seviceni tahmin etmezdim kuzum yaaa :70

ver haberleri ver ver ver 52:

valla bnde tahmin etmezdimm regentoşummm ama şartlar beni buna alıştırdı

kuzumm benimm hep öne atar... ben ımrealcığıma da dedeim de o ben senden önceyim dedi sat 7 eylülmüş benim daha gelmedi sana noluyoo dedii dedim benim senden önce gelcek diye ayyy yarın başlıyoruzzzzzzzzzzzzzz

ayyy screamawayyyy canım benimmm valla bak Allah seninde gönlüne göre nasip eyledi..sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım

DDDDDDDDDDD deli kız hadi gözün aydın yarın başlıosun o zaman

saolll canımmm gerçi ben sana küsüm ama nyseeee yarın başlıcaz evet hayırlısıylaaa dualarınız eksik etmeyin :18::18:

ucuzumm beni alıntılamışsın ama bana yazmamamışsın

senın durumun bayagı karısık canımm.. doktorada salı gıdıyormussun.. daha var... ay bende oyle bır sıkıntı varki. adet olamadım resmen.. beklıyorumm.. gelse hsg için randevu alıcam..

Sorma canım ya karmn çorman oldum hayırlısı artık... Niye öyle diyorsun şekerim belki hamilesindir dur bi bakalım gelemz inşallah kırmızılar sende hamilesindri :)))

hülyacım küsme canım konuşur gibi yazıorum o yüzden :) dualarım seninle hem dierleriylede... inş hayırlısıyla ilk seferde tutturucaksın senin gibi bi prensesin olucak yani o olucakta bide oğlun olurmu onu bilmiorum ama nedense bi kızın olcak gibi gelio bana :)

iyi tamam barıştım inşallah canım benimmm hayırlısıyla bi ikizim olsun 2 side kız olsun sonradan da 1 tane oğlum olsun çok istiyorumm :) hayırlısıyla tabi inşallahhhhhhhhhhhhh :)

bu arada hemennnnnnnnn KARDAİZ KANKİTOMA msj attım nerdesin seni merak ettik diye hemen geliom dedi

Canımmmm tebrik ederim demek oğluşun oluyorrrr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah herkessin gönlündekini veriyor bizede versin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…