- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.441
evet kuzum adet olmayı bekliorum... bunuda beklioruz ya gelmez bu menetay çok heycanlıyım
Evet canım ya sonunda :))) bu arada söylemeden geçemiycem çok güzel bir bayansın
evet kuzum adet olmayı bekliorum... bunuda beklioruz ya gelmez bu menetay çok heycanlıyım
canımmm yaa güzel şeyler için beklemek daha güzel oluyor sanırım bende bekliyorum ama gelen giden yok 2.ci adet dönemimi 3 gün geçti :26:
canımmm yaa güzel şeyler için beklemek daha güzel oluyor sanırım bende bekliyorum ama gelen giden yok 2.ci adet dönemimi 3 gün geçti :26:
hii canım bnm çok saol o senin güzelliğin :) ben açıkçası kendimi güzellik olarak pek beenmem ama idare edios iştesende çok tatlısın bide hepiniz ne kadar küçüksünz yaa ben yaşlandım valla
ewt seninkide baya gecikti hee tuğçeyide geçicen yakında .... inş boş dildirde bi mucize olur seninkide gelir bi anda :)
bekliyoruz da inşallah beklediğimize değer
senin durumun çok kafa karıştırıcı canım benim...bnce adam akıllı bi doktora git ya bu ne alla alla...
ahaha doru diosun beklemesen pat die gelir bekleyincede gelmez :) ay ama hülya yaaa ne güzel bide ikizin olursagerçi biras kafayı yersin ama olsun güzel olur bi dene junior hülya ile junior eşin :)
hamilelik yok canım ya pazar günü test yaptım negatifti inşallah başka sağlık sorunlarım çıkmaz(
benim gittiğim doktora uyuz oldum bi kadın vardı ona gitmek istiyorum oda izindeymiş haftaya salıya randevu aldım ona gideceğim bakalım ne olacak :26:
tşk ederim. ben pek uğrayamıyorum cnm ondan. yoğundun uzun zamandır. iyiyim. 6 ekimi bekliyorum . sen nasılsın bakalım.
menbetaciimm tatlim.. gitmem insallah biyerlere .. ilk bana olan bi durumda deil yani.. bende cok korktum ama sonra biraz kk da arasririnca baskalarinada olmus...
canim
benimde icime dogardi hep oglum olacak die..gonlume gorede verdi rabbim ama kismet meselesi yinede... insallah canim insallah tum dileklerin icin..
canim o msj aksam ustu benim mesaj panelime geldi suydu,
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :
yani hukuksal islem,avukat falan diince bayagi tirstim acikcasi ama bu msji arattim ve kk da bi cok kiseye gitmis zaman zaman..ben yolladigim linklerden suphelendim ama bu msjin gittigi dier uyeler link falan da atmamislar... sebepte bilmiyolar.. bakiim ne cevap gelecekbana...
ahh caniim yaa su bizi kiramayislarin... bizim icin ugraslarin cok hos gurek yurekli arkadasim benim... bekliyoruz... pirt die dogurursun insallah kolaycana:)
öyle yaaa napalımm beklicezayy keşke olsa kuzum yaa keşkeeeeeeeee ikizim olmasını çok istiyorum ben... Allah biliyor ya canı gönülden diliyorum..Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... ilk başlarda zor olur ama atlatırım sonra... yanlız büyük ihtimalle tek embriyo konulcak ilk denemem ya...doktora yinede sorucam sölicem bakalım ne dicek... koymazsa eğer bi ihtimal daha var belki bölünebilirse embriyo tek yumurta ikizi olur hmde...ay bakalımmm ya inşallahhh gönlüme göre nasip eder Allah ım...
hamilelik yok canım ya pazar günü test yaptım negatifti inşallah başka sağlık sorunlarım çıkmaz(
benim gittiğim doktora uyuz oldum bi kadın vardı ona gitmek istiyorum oda izindeymiş haftaya salıya randevu aldım ona gideceğim bakalım ne olacak :26:
tek yumurta ikizi çok güzel diil beeeayrı yumurtalar daa güzel oluo ama herşeyn hayırlısı senin için hangisi hayırlıysa onu versin Rabbim ama vercekte zaten... ya geçen listeyi gördüm parmakla sayılcak kadar az kişi kalmış hakkaten şaka gibi :) belkide 2012 bitmeden liste biticek diicem ama kardaiz var işte o her türlü 2012yi beklicek
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...salıya kadar beklicez yani...hayırlısı olsun :)
yok cnm kafana takma sağlık sorunu fln dildir stresten kaynaklanıodur belki bişi çıkmaz sen takma kafana... inş biran önce gelirlerde bari çalışmalara başlarsın...
Günaydın canımmmmgünaydin kizlarrr... ay acayip yorgun uyandim bu sabah.. sizler nasilsiniz bakalim???
öyle yaaa napalımm beklicezayy keşke olsa kuzum yaa keşkeeeeeeeee ikizim olmasını çok istiyorum ben... Allah biliyor ya canı gönülden diliyorum..Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... ilk başlarda zor olur ama atlatırım sonra... yanlız büyük ihtimalle tek embriyo konulcak ilk denemem ya...doktora yinede sorucam sölicem bakalım ne dicek... koymazsa eğer bi ihtimal daha var belki bölünebilirse embriyo tek yumurta ikizi olur hmde...ay bakalımmm ya inşallahhh gönlüme göre nasip eder Allah ım...
tek yumurta ikizi çok güzel diil beeeayrı yumurtalar daa güzel oluo ama herşeyn hayırlısı senin için hangisi hayırlıysa onu versin Rabbim ama vercekte zaten... ya geçen listeyi gördüm parmakla sayılcak kadar az kişi kalmış hakkaten şaka gibi :) belkide 2012 bitmeden liste biticek diicem ama kardaiz var işte o her türlü 2012yi beklicek
günaydin kizlarrr... ay acayip yorgun uyandim bu sabah.. sizler nasilsiniz bakalim???
Tatlım cahilliğime ver ama tüp bebek olayını pek anlayamdım bir tane embriyo konuluyo ya bölünmesi labaratuar ortamında mı oluyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?