2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Evet canım ya sonunda :))) bu arada söylemeden geçemiycem çok güzel bir bayansın

hii canım bnm çok saol o senin güzelliğin :) ben açıkçası kendimi güzellik olarak pek beenmem ama idare edios işte sende çok tatlısın bide hepiniz ne kadar küçüksünz yaa ben yaşlandım valla

evet kuzum adet olmayı bekliorum... bunuda beklioruz ya gelmez bu menet ay çok heycanlıyım

ahaha doru diosun beklemesen pat die gelir bekleyincede gelmez :) ay ama hülya yaaa ne güzel bide ikizin olursa gerçi biras kafayı yersin ama olsun güzel olur bi dene junior hülya ile junior eşin :)

canımmm yaa güzel şeyler için beklemek daha güzel oluyor sanırım bende bekliyorum ama gelen giden yok 2.ci adet dönemimi 3 gün geçti :26:

bekliyoruz da inşallah beklediğimize değer

senin durumun çok kafa karıştırıcı canım benim...bnce adam akıllı bi doktora git ya bu ne alla alla...

hii canım bnm çok saol o senin güzelliğin :) ben açıkçası kendimi güzellik olarak pek beenmem ama idare edios işte sende çok tatlısın bide hepiniz ne kadar küçüksünz yaa ben yaşlandım valla

öyle deme canım yaa sende gayet genç druyorsun ben şahsım adıma söylüyorum bazı şeylere erken başladık bazen diyorum 25 ime kadar bekleseydim evlenmek için çünkü bazı konularda çok çocukça davranabiliyorum sakin olamıyorum bitakım şeyleri rahat yapamıyoruz benim adıma öyle yani benim koca kısıtlıyo biraz gezme,giyinme konularında hele bazen annesini hiç çekemiyorum

ewt seninkide baya gecikti hee tuğçeyide geçicen yakında .... inş boş dildirde bi mucize olur seninkide gelir bi anda :)

hamilelik yok canım ya pazar günü test yaptım negatifti inşallah başka sağlık sorunlarım çıkmaz (

bekliyoruz da inşallah beklediğimize değer

senin durumun çok kafa karıştırıcı canım benim...bnce adam akıllı bi doktora git ya bu ne alla alla...

benim gittiğim doktora uyuz oldum bi kadın vardı ona gitmek istiyorum oda izindeymiş haftaya salıya randevu aldım ona gideceğim bakalım ne olacak :26:

ahaha doru diosun beklemesen pat die gelir bekleyincede gelmez :) ay ama hülya yaaa ne güzel bide ikizin olursa gerçi biras kafayı yersin ama olsun güzel olur bi dene junior hülya ile junior eşin :)

öyle yaaa napalımm beklicez ayy keşke olsa kuzum yaa keşkeeeeeeeee ikizim olmasını çok istiyorum ben... Allah biliyor ya canı gönülden diliyorum..Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... ilk başlarda zor olur ama atlatırım sonra... yanlız büyük ihtimalle tek embriyo konulcak ilk denemem ya...doktora yinede sorucam sölicem bakalım ne dicek... koymazsa eğer bi ihtimal daha var belki bölünebilirse embriyo tek yumurta ikizi olur hmde...ay bakalımmm ya inşallahhh gönlüme göre nasip eder Allah ım...

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...salıya kadar beklicez yani...hayırlısı olsun :)

tşk ederim. ben pek uğrayamıyorum cnm ondan. yoğundun uzun zamandır. iyiyim. 6 ekimi bekliyorum . sen nasılsın bakalım.

nolsun canimcim.. is-ev arasinda, arada sirada da gezmede vakit gecirip duruyorum baska da hiiic bir sey yok.. ay monoton bi hayat :97::97::97:

canim belki yanlislikla gelmistir mesaj.. baksana tek sana gelmemis.. bize de haber ver ne cevap gelecek adminden..

tek yumurta ikizi çok güzel diil beee ayrı yumurtalar daa güzel oluo ama herşeyn hayırlısı senin için hangisi hayırlıysa onu versin Rabbim ama vercekte zaten... ya geçen listeyi gördüm parmakla sayılcak kadar az kişi kalmış hakkaten şaka gibi :) belkide 2012 bitmeden liste biticek diicem ama kardaiz var işte o her türlü 2012yi beklicek

günaydin kizlarrr... ay acayip yorgun uyandim bu sabah.. sizler nasilsiniz bakalim???

yok cnm kafana takma sağlık sorunu fln dildir stresten kaynaklanıodur belki bişi çıkmaz sen takma kafana... inş biran önce gelirlerde bari çalışmalara başlarsın...

ben yokum o listede... ay su bekleme sürecine girince tüylerim diken diken olmustu kendimi orda görünce sagolsun screamawaye söyledim o da silmisti.. ama gercekten liste iyice kisaldi..insallah 2011in kapanisini ben, acilisini da kardaizle nihanca yaparlar nihacada beklicek 2012yi sanirim..

ewt bide nihanca vr dimi ... inş güzel olur siz kapanışı onlar açılışı yaparsa... ondan sorada bebişler hakkında konuşmaya başlarız artık :)

Tatlım cahilliğime ver ama tüp bebek olayını pek anlayamdım bir tane embriyo konuluyo ya bölünmesi labaratuar ortamında mı oluyor :26:

amann hayırlısı olsun da tek çift farketmez canım...liste gerçekten de çok azaldı.. ama kardaizcim ve nihancacım 2012 ye kalcaklar onlarda inşallah 2012nin ilk anneleri olacak...

günaydin kizlarrr... ay acayip yorgun uyandim bu sabah.. sizler nasilsiniz bakalim???

o kadar gezersem bnde yorulurum taammmııııııııııııı sanada günaydın bu arada

Tatlım cahilliğime ver ama tüp bebek olayını pek anlayamdım bir tane embriyo konuluyo ya bölünmesi labaratuar ortamında mı oluyor :26:

canım estağfurullah... tüp bebekte ilk denemede 1 tane embriyo koyuluyor yasal olarak böle.. ama koyduktan sonra rahimde yumurta bölünebiliyor...yani bölünmüş olarak konulmuyor...inşallah hayırlısı nasip olur ne diim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…