2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hlyaammmp fa oo kuzuum merakmi ettin sen ucuzunu... bisey yok simdilik canim cvp falada gelmemis.. regenim solerim sizede canim cvp falan yollarlarsa

Evet canım ya sonunda :))) bu arada söylemeden geçemiycem çok güzel bir bayansın
zorlaa face actiracaklar yaaaa.... simdi be catladimmmm

yaa benimde umudum kalmadi kizlar .. aslida buu yapmamam lazim ama uzulerek soyluyorum bende 2012 sarkacak gibiyimmm..son 4 aydir gunu gunuede geliyi kirmiziliar.. tsetim oolece duruyoooo (hani 16 € almistiimm) ... okulda yie bi kadin gordum yanindabeim oglandan kucuk bi cocuk karninda burundaaa:84::84::84::84:
Tatlım cahilliğime ver ama tüp bebek olayını pek anlayamdım bir tane embriyo konuluyo ya bölünmesi labaratuar ortamında mı oluyor :26:

ne cahilligi fistigiimmmm.. bilmemekayip diil ogrenmemek ayiipp hem. hlyacim seve seve anlatilir sincik!!

Anladım canımmm tek yada ikiz farketmez Rabbim ilk denemende sağlıklı bir evlat nasip etsin sana canım birde Breshka ya :))

Sılacımmm görmediğim kızlardan sen varsın,regen var,screamaway var diğerlerini gördüm senide çok merak ediyorum aç valla faceee :)
Anlattı hülyacım sağolsun bu arada sende uyarı almışsın canım demekki sitenin kuralları değişmiş eskiden neler paylaşılırdı burda :26: hemen umudunu kaybetme tatlımya belli olmaz bu işler Rabbimin mucizelerin sonsuz

merak ettim tabi aşk olsunnn sen benim ucuzummm canım fıstığım süperötesi arkadaşımsın

Anladım canımmm tek yada ikiz farketmez Rabbim ilk denemende sağlıklı bir evlat nasip etsin sana canım birde Breshka ya :))

aminn canım benim inşallahhhh....

kankitom nerelerdesin gelmedinnnnnnnnnn :26:

Günaydın canımmmm neden yorgunsun tatlım?... Ben iyiyim canım işteyim burasıda olmasa sıkıntıdan patlarım zaten :)))

baksana tatlim hülya hemen lafi yapistirdi gördüya facede gezdigimi direk yorum yapti zaten.. yanimdaki arkadas yazdi pizzacida oldugumuzu, onun telefonuydu yani, sonra da diyorki hülya yilmaz yorum yapti.. o zaman yüzüme bi siritma geldi..

4gün tatilden sonra yogun calistik biraz.. üstüne de gezdik ya ev isi felan derken sabaha yorgun uyandim.. benim herif de beni ekstra yruyor o ayri.. sinir ediyor yaa :95::95::95: aslinda bazen calismak istemiyorum ama is olmasa da naparim diyorum:97::97::97::97:

hülya hanim hülya hanim ben gezmekten yorulmadim tamammi?????? calismaktan yoruldum.. gezmek beni yormaz keza enerji verir mutlu eder bunu kendinden bilmen lazim

ayyy benim de yimirtlama testlerim duruyor halen.. belli olmaz kuzum yaa daha 3ay var bu senenin bitmesine..

ya bak ne dicem.. hani dün ucundan anlatmistim, arkadasin kardesi birkac aylik evli ama hamil kalamiyormus diye.. durumlari da iyiymis.. kiz inat ediyor dra gitcem diye önce devlet hastanesine gidiyor ordan dr kovuyor resmen daha sen evleneli kac ay olmus 1sene bekle öyle gel diye.. bu da durmuyor özele gidiyor.. orda hormon testi yaptiriyor ve ne cikiyor biliyor musun?? ben ilk defa duydum.. her seyleri normalmis kari koca olarak.. yumurtlama sprem vs vs her sey yolunda. amaaaa kizin vücudunda, tipki emziren kadinlarda oldugu gibi sütün salgiladigi hormon orani cok yüksekmis ve bu sebepten emzirenlerin zor hamile kaldgi gibi kiz hamile kalamiyormus simdi ilac vermisler 1ay ilac kullaninca sorun ortadan kalkiyormus, bunu duyunca ben sok oldum.. belki de bende de böyle b.ktan bi sebep vardir..

hiç kaçırmam yakalarım seni arkadaşın bişi dedi mi ayol rezil olmiim

regentoşş regentoşşşş tahmin edemedim onu pardonnnnn doğru biz gezmekten anca memnun oluruz

ayrıcanaktan süt hormonu yüksek olanlarda pko olma ihtimali yüksek.. doktora gittik ya şimdi.. bana direk süt geliyormu göğüslerden dedi..yoooooo dedim ne alaka diye böle kaldım bnde oda aynı senin dediğini söledi

cenazemiz vardı eniştemi kaybettik 2 gündür ordaydım gelemedim ....

breshkacım canım benim başınız saolsun..bua ara çok ölüm haberi aldık valla...burda da 2 gündür peşpeşe sela okunuyo sayamadım artık dünden beri 5-6 oldu valla...Allah rahmet eylesin mekanlarına cennet eylesin..geride kalanlara sabır versin cnaım...

günaydın kızlarr

sempatiğim günaydınnn .. bnde seni bekliodummm şimdi bittin sennnnnnnnnn kaçamayacaksın bu sefer çamura yatmak yokkkkkk.. söle bakemm ne şıpsevdiliğimi gördün he :44::44:

canımmm yaa güzel şeyler için beklemek daha güzel oluyor sanırım bende bekliyorum ama gelen giden yok 2.ci adet dönemimi 3 gün geçti :26:

senın durumun bayagı karısık canımm.. doktorada salı gıdıyormussun.. daha var... ay bende oyle bır sıkıntı varki. adet olamadım resmen.. beklıyorumm.. gelse hsg için randevu alıcam..

canım basınız sagolsun.. Allah rahmet eylesin.. Allah sabır versin geride bıraktıklarına...

ay yok guzelım, mesela sen trenchcoat almaya gıttın gozluge asık oldun onu aldınya, sonra bı yuzuk begenmıssın uzun zamandır bır mıktar daha paran olsa onu alacakmıssın alamamıssınya sonrada vazgectin mantıgıma uymadı dedınya o yuzden sana laf yetıstırmek adına boyle bısey dedım.. sevıyorum senı anla.. takılmak ıstedım bıraz.baska bı nıyetım yok yani.. pardon ama bidaha yapmam.. kafana takılacagını, düşünecegini bilemedimm...

heeee o açıdann şeettinnn anladım ben seni sempatiğimmm ama ilkten yanlış anlamışım sandım ki ben sılaya seviyorum seni diince sende üstüne şıpsevdi diince yoksa seni mi kırdım dedim

yok yavrucum bi sıkıntı aşk olsunnn... beni bu aralar mazur görün anlaşılmakta ve anlamakta zorlanıyorumm kafam dolu toparlayamıyorum düşüncelerimi.. çok şey geçiyo aklımdan uykumda bile düşünüyorum

ondan yani timam canım sen ne dersen de ben alınmam sempatiğimsinnnnnnnnnnnn

ahh kuzum yaaa demek kurtulamadi. Allah rahmet eylesin.. zordur yakin zamanda basindan cenaze muhabbeti gecen biri olarak anliyorum.. mekani cennert olsun...
canim, hastamiydi? yasli da deildi sanirim... aayyy ayyy ... oyle iste hayat...

canimcimmm evet hatta o proklatin hormonu die biliyorum ben... hadi adetten once gogusler agriyoya bu da proklatin hormonunun yuksek olduguna isaret olabilir die okumustum nette ama druma gore normal bi durum.. zaten marta ne kaldiki... 1 yili beklicezzzzz .. canimi sIkmayim daha fazla... resmen 5 ay kalmis denemelerin 1 yil olmasinaaa

hımmmm peki oyle olsun.. bidaha olmasın tamam mı

valla yumurtlamasi felan normalmis ama bir tek o cikmis iste her ne zikkimsa.. kiz burda bakmiyorlar ya bilmiyorlar detayli muayeneyi ya da bakmak istemiyorlar.. artik bilmiyorum yaa.. dün is arkadasim diyorki; burda kanser olcan onda sonra sana kansersin diyecekler kanser olana kadar hic bir sey demezler diyo.. neyse insallah bir sey yoktur diyip Allahima siginiyorum napayim.. her sey üstüme üstüme geliyor zaten bunaliyorum bir de böyle seylerim oldugunu düsünmek istemiyorum..

arkadasim ne diyecek kis.. memnun olduk hatta yorum geliyor hemen diye aslinda arkadasim degil.. is arkadasimin kizi.. annesiyle gezecektik o diyet yapiyorum diye gelmedi ihale bize kaldi gerci ben de diyet yapiyordum ama neyse

canım sen face ac, ilk bana ver tamam mı bunlar benı eklemıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…