- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.461
zorlaa face actiracaklar yaaaa.... simdi be catladimmmmEvet canım ya sonunda :))) bu arada söylemeden geçemiycem çok güzel bir bayansın
tek yumurta ikizi çok güzel diil beeeayrı yumurtalar daa güzel oluo ama herşeyn hayırlısı senin için hangisi hayırlıysa onu versin Rabbim ama vercekte zaten... ya geçen listeyi gördüm parmakla sayılcak kadar az kişi kalmış hakkaten şaka gibi :) belkide 2012 bitmeden liste biticek diicem ama kardaiz var işte o her türlü 2012yi beklicek
yaa benimde umudum kalmadi kizlar .. aslida buu yapmamam lazim ama uzulerek soyluyorum bende 2012 sarkacak gibiyimmm..son 4 aydir gunu gunuede geliyi kirmiziliar.. tsetim oolece duruyoooo (hani 16 € almistiimmben yokum o listede... ay su bekleme sürecine girince tüylerim diken diken olmustu kendimi orda görüncesagolsun screamawaye söyledim o da silmisti.. ama gercekten liste iyice kisaldi..insallah 2011in kapanisini ben, acilisini da kardaizle nihanca yaparlar nihacada beklicek 2012yi sanirim..
Tatlım cahilliğime ver ama tüp bebek olayını pek anlayamdım bir tane embriyo konuluyo ya bölünmesi labaratuar ortamında mı oluyor :26:
amann hayırlısı olsun da tek çift farketmez canım...liste gerçekten de çok azaldı.. ama kardaizcim ve nihancacım 2012 ye kalcaklaronlarda inşallah 2012nin ilk anneleri olacak...
o kadar gezersem bnde yorulurum taammmııııııııııııısanada günaydın bu arada
canım estağfurullah... tüp bebekte ilk denemede 1 tane embriyo koyuluyor yasal olarak böle.. ama koyduktan sonra rahimde yumurta bölünebiliyor...yani bölünmüş olarak konulmuyor...inşallah hayırlısı nasip olur ne diim..
hlyaammmp fa oo kuzuum merakmi ettin sen ucuzunu... bisey yok simdilik canim cvp falada gelmemis.. regenim solerim sizede canim cvp falan yollarlarsa
zorlaa face actiracaklar yaaaa.... simdi be catladimmmm
yaa benimde umudum kalmadi kizlar .. aslida buu yapmamam lazim ama uzulerek soyluyorum bende 2012 sarkacak gibiyimmm..son 4 aydir gunu gunuede geliyi kirmiziliar.. tsetim oolece duruyoooo (hani 16 € almistiimm) ... okulda yie bi kadin gordum yanindabeim oglandan kucuk bi cocuk karninda burundaaa:84::84::84::84:
ne cahilligi fistigiimmmm.. bilmemekayip diil ogrenmemek ayiipp hem. hlyacim seve seve anlatilir sincik!!
hlyaammmp fa oo kuzuum merakmi ettin sen ucuzunu... bisey yok simdilik canim cvp falada gelmemis.. regenim solerim sizede canim cvp falan yollarlarsa
yaa benimde umudum kalmadi kizlar .. aslida buu yapmamam lazim ama uzulerek soyluyorum bende 2012 sarkacak gibiyimmm..son 4 aydir gunu gunuede geliyi kirmiziliar.. tsetim oolece duruyoooo (hani 16 almistiimm) ... okulda yie bi kadin gordum yanindabeim oglandan kucuk bi cocuk karninda burundaaa:84::84::84::84:
ne cahilligi fistigiimmmm.. bilmemekayip diil ogrenmemek ayiipp hem. hlyacim seve seve anlatilir sincik!!
Anladım canımmm tek yada ikiz farketmez Rabbim ilk denemende sağlıklı bir evlat nasip etsin sana canım birde Breshka ya :))
Günaydın canımmmmneden yorgunsun tatlım?... Ben iyiyim canım işteyim burasıda olmasa sıkıntıdan patlarım zaten :)))
amann hayırlısı olsun da tek çift farketmez canım...liste gerçekten de çok azaldı.. ama kardaizcim ve nihancacım 2012 ye kalcaklaronlarda inşallah 2012nin ilk anneleri olacak...
o kadar gezersem bnde yorulurum taammmııııııııııııısanada günaydın bu arada
canım estağfurullah... tüp bebekte ilk denemede 1 tane embriyo koyuluyor yasal olarak böle.. ama koyduktan sonra rahimde yumurta bölünebiliyor...yani bölünmüş olarak konulmuyor...inşallah hayırlısı nasip olur ne diim..
yaa benimde umudum kalmadi kizlar .. aslida buu yapmamam lazim ama uzulerek soyluyorum bende 2012 sarkacak gibiyimmm..son 4 aydir gunu gunuede geliyi kirmiziliar.. tsetim oolece duruyoooo (hani 16 € almistiimm) ... okulda yie bi kadin gordum yanindabeim oglandan kucuk bi cocuk karninda burundaaa:84::84::84::84:
cenazemiz vardı eniştemi kaybettik 2 gündür ordaydım gelemedim ....
canim benim basiniz sagolsun.. Allah geride kalanlarina sabir versin.. mekani cennet olsun..
baksana tatlim hülya hemen lafi yapistirdigördüya facede gezdigimi direk yorum yapti zaten.. yanimdaki arkadas yazdi pizzacida oldugumuzu, onun telefonuydu yani, sonra da diyorki hülya yilmaz yorum yapti.. o zaman yüzüme bi siritma geldi..
hülya hanim hülya hanim ben gezmekten yorulmadim tamammi?????? calismaktan yoruldum.. gezmek beni yormaz keza enerji verir mutlu ederbunu kendinden bilmen lazim
.
günaydın kızlarr
canımmm yaa güzel şeyler için beklemek daha güzel oluyor sanırım bende bekliyorum ama gelen giden yok 2.ci adet dönemimi 3 gün geçti :26:
hiç kaçırmam yakalarım seniarkadaşın bişi dedi mi ayol rezil olmiim
regentoşş regentoşşşş tahmin edemedim onu pardonnnnndoğru biz gezmekten anca memnun oluruz
ayrıcanaktan süt hormonu yüksek olanlarda pko olma ihtimali yüksek.. doktora gittik ya şimdi.. bana direk süt geliyormu göğüslerden dedi..yoooooo dedimne alaka diye böle kaldım bnde oda aynı senin dediğini söledi
breshkacım canım benim başınız saolsun..bua ara çok ölüm haberi aldık valla...burda da 2 gündür peşpeşe sela okunuyo sayamadım artık dünden beri 5-6 oldu valla...Allah rahmet eylesin mekanlarına cennet eylesin..geride kalanlara sabır versin cnaım...
sempatiğim günaydınnn .. bnde seni bekliodummm şimdi bittin sennnnnnnnnnkaçamayacaksın bu sefer çamura yatmak yokkkkkk.. söle bakemm ne şıpsevdiliğimi gördün he :44::44:
ay yok guzelım, mesela sen trenchcoat almaya gıttın gozluge asık oldun onu aldınya, sonra bı yuzuk begenmıssın uzun zamandır bır mıktar daha paran olsa onu alacakmıssın alamamıssınya sonrada vazgectin mantıgıma uymadı dedınya o yuzden sana laf yetıstırmek adına boyle bısey dedım.. sevıyorum senı anla.. takılmak ıstedım bıraz.baska bı nıyetım yok yani.. pardon ama bidaha yapmam.. kafana takılacagını, düşünecegini bilemedimm...
ahh kuzum yaaa demek kurtulamadi. Allah rahmet eylesin.. zordur yakin zamanda basindan cenaze muhabbeti gecen biri olarak anliyorum.. mekani cennert olsun...cenazemiz vardı eniştemi kaybettik 2 gündür ordaydım gelemedim ....
baksana tatlim hülya hemen lafi yapistirdigördüya facede gezdigimi direk yorum yapti zaten.. yanimdaki arkadas yazdi pizzacida oldugumuzu, onun telefonuydu yani, sonra da diyorki hülya yilmaz yorum yapti.. o zaman yüzüme bi siritma geldi..
4gün tatilden sonra yogun calistik biraz.. üstüne de gezdik ya ev isi felan derken sabaha yorgun uyandim.. benim herif de beni ekstra yruyor o ayri.. sinir ediyor yaa :95::95::95: aslinda bazen calismak istemiyorum ama is olmasa da naparim diyorum:97::97::97::97:
hülya hanim hülya hanim ben gezmekten yorulmadim tamammi?????? calismaktan yoruldum.. gezmek beni yormaz keza enerji verir mutlu ederbunu kendinden bilmen lazim
ayyy benim de yimirtlama testlerim duruyor halen.. belli olmaz kuzum yaa daha 3ay var bu senenin bitmesine..
ya bak ne dicem.. hani dün ucundan anlatmistim, arkadasin kardesi birkac aylik evli ama hamil kalamiyormus diye.. durumlari da iyiymis.. kiz inat ediyor dra gitcem diye önce devlet hastanesine gidiyor ordan dr kovuyor resmen daha sen evleneli kac ay olmus 1sene bekle öyle gel diye.. bu da durmuyor özele gidiyor.. orda hormon testi yaptiriyor ve ne cikiyor biliyor musun?? ben ilk defa duydum.. her seyleri normalmis kari koca olarak.. yumurtlama sprem vs vs her sey yolunda. amaaaa kizin vücudunda, tipki emziren kadinlarda oldugu gibi sütün salgiladigi hormon orani cok yüksekmis ve bu sebepten emzirenlerin zor hamile kaldgi gibi kiz hamile kalamiyormussimdi ilac vermisler 1ay ilac kullaninca sorun ortadan kalkiyormus, bunu duyunca ben sok oldum.. belki de bende de böyle b.ktan bi sebep vardir..
heeee o açıdann şeettinnn anladım ben seni sempatiğimmmama ilkten yanlış anlamışım sandım ki ben sılaya seviyorum seni diince sende üstüne şıpsevdi diince yoksa seni mi kırdım dedim
yok yavrucum bi sıkıntı aşk olsunnn... beni bu aralar mazur görün anlaşılmakta ve anlamakta zorlanıyorumm kafam dolu toparlayamıyorum düşüncelerimi.. çok şey geçiyo aklımdan uykumda bile düşünüyorum
ondan yani timam canım sen ne dersen de ben alınmam sempatiğimsinnnnnnnnnnnn
hiç kaçırmam yakalarım seniarkadaşın bişi dedi mi ayol rezil olmiim
regentoşş regentoşşşş tahmin edemedim onu pardonnnnndoğru biz gezmekten anca memnun oluruz
ayrıcanaktan süt hormonu yüksek olanlarda pko olma ihtimali yüksek.. doktora gittik ya şimdi.. bana direk süt geliyormu göğüslerden dedi..yoooooo dedimne alaka diye böle kaldım bnde oda aynı senin dediğini söledi
breshkacım canım benim başınız saolsun..bua ara çok ölüm haberi aldık valla...burda da 2 gündür peşpeşe sela okunuyo sayamadım artık dünden beri 5-6 oldu valla...Allah rahmet eylesin mekanlarına cennet eylesin..geride kalanlara sabır versin cnaım...
sempatiğim günaydınnn .. bnde seni bekliodummm şimdi bittin sennnnnnnnnnkaçamayacaksın bu sefer çamura yatmak yokkkkkk.. söle bakemm ne şıpsevdiliğimi gördün he :44::44:
ben yarım saate gelirim canlar bi kargoya gidip gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?