2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

damam ekledim senide .... gel vatandaş başka varsa ekleyelim hazır hala bu ipyi bulamamışlarken yoksa feyse giremicem gene

neysee kizceleerrr simdilik ben gidiiimmm oglusu alcam birazdan.....

ayrica screamawayii bekliyoruuuummmmmm....canim benim hersey gonlune gore olur insallahhh...

bi de azraciimm gelseydii merakediyorumm durumlariniii

damam ekledim senide .... gel vatandaş başka varsa ekleyelim hazır hala bu ipyi bulamamışlarken yoksa feyse giremicem gene

men men men.... hülyada ekliyim ayyy hülyacan iyiki varsin ortak nokta

eklediiiiiimmmm dugcee.... yalniz o foto coookkk hosuma gittiiiii... ne güzel cikmissiniz öyle.. kabul et de begeneyim

dimi haklısın kızzz gurbet ellerde cektıgımız bıze yetıyor bıde burda umursamıyorlar bızı..

ama ama ama sempatiğimin hakkını yemeyeyımm.. o tuttu ellerımden ummadıgım anda

seni de ekledim sormadan vallaaahhhh

geldi de geldi geldiiiiiiiiii kırmızlar geldiiiiiiiiiiiiiii amannnnnnnnnnnn ayndan yandannnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh :89::89:

Ben geldimmmmmmm,
ayrica topigi ihmal ediyorsun diyenlere duyrulur... eve 15 dakikaligina girdim, az sonra cikcam yine... ama size haberleri vereyim diye cabucak geldim...

canımm çokk güzel resimler..bayıldım, şuan iş yerindeyim detaylı inceleyemiyorum ama eve gidince ilk işim incelemek olacak..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım..

Bu arada bizim kan temizlenmesi ile ilgili cinsiyet tahminimize inanışımız senin bebişlee sona erdi tuğçemmm..

geldi de geldi geldiiiiiiiiii kırmızlar geldiiiiiiiiiiiiiii amannnnnnnnnnnn ayndan yandannnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh :89::89:

kirmizilara bu kadar seviceni tahmin etmezdim kuzum yaaa hadi bakalim sürec basladi hayirli olsun insallah bebegin gelsin hemencicik...

Ben geldimmmmmmm,
ayrica topigi ihmal ediyorsun diyenlere duyrulur... eve 15 dakikaligina girdim, az sonra cikcam yine... ama size haberleri vereyim diye cabucak geldim...

ver haberleri ver ver ver

hahahaa sılacım alemsın valla :))))

Kızlarr ben cıkıyommm yollara düşeyım işlerimi halledeyımmm :) Sonra gelırım yıne optum hepınızııııı
napalim iste kuzuuu takilioozz...
hadibakem bende gidecem yarim saatir gidemiom.. screamaway geldiii... dur haberleri alda ole gitsende
cnm seni merak ettim dr.a gidecektin. inşallah hayırlı haberler gelirsin. dört gözle bekliyorum valla.

eveet canim bende bekliorum. insallah mucizeyle doner.. senin aynimi lekelenmeler... yarindi bat demiii.. 7simiydi yoksa....

hahahaa sılacım alemsın valla :))))

Kızlarr ben cıkıyommm yollara düşeyım işlerimi halledeyımmm :) Sonra gelırım yıne optum hepınızııııı

güle güle git gel canım.. kendine dikkat et..
bende bu kim dedim yaaaaa... ismini okuyunca dank detti

e benım gelmedi ama... e niye geri attı.. sasırdım bak simdi.. hayırlısı canım benımm.. hadi bismillah.. yarın mı baslayacaksınız iğnelere... hadi bakalımmm cok sevındım senın adına...
Ben geldimmmmmmm,

hosgeldinnn..... eeee haberler?????????????????*

kuppe hosgeldin güzelimmmmm..

sabah nutellalari yedim gittim, kontrol cok zor oldu... hic durmadi cunku... surekli onu yakalamaya calistik... ultrason fotograflari tamamen bulanik cikti.. surekli hareket ediyor diye.. bisiye benzemedi...

bu arada erkekmis bizimki... ben pek bisi goremedim ama doktor eminim dedi...

hangisisin regencim sölede eklim senide

evett topiğin erkegi belli oldu.. hayırlı olsun canımm.. Allah tamamına erdirsin.. masallah cok hareketliymiş.. dogunca ugrastırsın senı emi. tam fırlama olsun hastayım boyle cocuklara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…