- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.501
paklarim sincikkkk kutumuuu...............caniim benimm insallah nasip olur onlarda sizeeee...
damam ekledim senide .... gel vatandaş başka varsa ekleyelim hazır hala bu ipyi bulamamışlarkenyoksa feyse giremicem gene
senin bulantilar gecti anlasilannn... forma donuyosunnn ....
damam ekledim senide .... gel vatandaş başka varsa ekleyelim hazır hala bu ipyi bulamamışlarkenyoksa feyse giremicem gene
kız Allah senı naapmasın soyadımı bıle yazdı buraya :) evett benımmmmm
regentoşummm renewalın yazdıgı gıbı bnm ısım :) Hulyadada eklıyımm ordanda bulabılırsın eklesene benıı
tmm bende senı eklıyım :)
dimi haklısın kızzzgurbet ellerde cektıgımız bıze yetıyor bıde burda umursamıyorlar bızı..
ama ama ama sempatiğimin hakkını yemeyeyımm.. o tuttu ellerımden ummadıgım anda
geldi de geldi geldiiiiiiiiii kırmızlar geldiiiiiiiiiiiiiii amannnnnnnnnnnn ayndan yandannnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh:89::89:
Ben geldimmmmmmm,
ayrica topigi ihmal ediyorsun diyenlere duyrulur...eve 15 dakikaligina girdim, az sonra cikcam yine... ama size haberleri vereyim diye cabucak geldim...
napalim iste kuzuuu takilioozz...hahahaa sılacım alemsın valla :))))
Kızlarr ben cıkıyommm yollara düşeyım işlerimi halledeyımmm :) Sonra gelırım yıne optum hepınızııııı
cnm seni merak ettim dr.a gidecektin. inşallah hayırlı haberler gelirsin. dört gözle bekliyorum valla.
hahahaa sılacım alemsın valla :))))
Kızlarr ben cıkıyommm yollara düşeyım işlerimi halledeyımmm :) Sonra gelırım yıne optum hepınızııııı
bende bu kim dedim yaaaaa... ismini okuyunca dank dettimen men men.... hülyada ekliyimayyy hülyacan iyiki varsin ortak nokta
eklediiiiiimmmm dugcee.... yalniz o foto coookkk hosuma gittiiiii... ne güzel cikmissiniz öyle.. kabul et de begeneyim
seni de ekledim sormadan vallaaahhhh
geldi de geldi geldiiiiiiiiii kırmızlar geldiiiiiiiiiiiiiii amannnnnnnnnnnn ayndan yandannnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh:89::89:
Ben geldimmmmmmm,
ayrica topigi ihmal ediyorsun diyenlere duyrulur...eve 15 dakikaligina girdim, az sonra cikcam yine... ama size haberleri vereyim diye cabucak geldim...
canımm çokk güzel resimler..bayıldım, şuan iş yerindeyim detaylı inceleyemiyorum ama eve gidince ilk işim incelemek olacak..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım..
Bu arada bizim kan temizlenmesi ile ilgili cinsiyet tahminimize inanışımız senin bebişlee sona erdi tuğçemmm..
senin bulantilar gecti anlasilannn... forma donuyosunnn ....
kuppe hosgeldin güzelimmmmm..
men men men.... hülyada ekliyimayyy hülyacan iyiki varsin ortak nokta
eklediiiiiimmmm dugcee.... yalniz o foto coookkk hosuma gittiiiii... ne güzel cikmissiniz öyle.. kabul et de begeneyim
seni de ekledim sormadan vallaaahhhh
sabah nutellalari yedim gittim, kontrol cok zor oldu...hic durmadi cunku... surekli onu yakalamaya calistik... ultrason fotograflari tamamen bulanik cikti.. surekli hareket ediyor diye.. bisiye benzemedi...
bu arada erkekmis bizimki... ben pek bisi goremedim ama doktor eminim dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?