- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.541
canım yaaaa demek bebeğine kavuşmana az kaldı hadiii hayırlısı
sen sadece benim sempatiğimsinnnnnnn !
kuzumm benimm hep öne atar... ben ımrealcığıma da dedeim de o ben senden önceyim dedi sat 7 eylülmüş benim daha gelmedi sana noluyoo dediidedim benim senden önce gelcek diye ayyy yarın başlıyoruzzzzzzzzzzzzzz
Sorma canım ya karmn çorman oldum hayırlısı artık... Niye öyle diyorsun şekerim belki hamilesindir dur bi bakalım gelemz inşallah kırmızılar sende hamilesindri :)))
özlenmek güzelmiş hoşuma gitti canım arkidişlerimmmmmm
geçmişe bakıp geliyorum tuğçeyi merak ettim
canım benım sempatişkommm.. senın sempatiğinim tabebenımde one atar canımm.. 3 unde olmam gerekırdı.. hatta screama ne zaman tarıh yazdırsam 1 gun oncesı gelırdı bu sefer nedense gelmedi.. hs ıcın randevu alıcamya, hafta sonuna denk gelmesin cektireceğim gunler dıye endıselendımm..
normal yoldan hamıle kalamicamm gıbıme geliyor..(turkcenın ıcıne ettım) o yuzden hamıle dıye saymıyorum kendımi.. umutlanmakta ıstemıyorumm.. bılmıyorum bugun gelır herhalde..
evet kuzumm inşalalhhhhhhhhhhhhhhhh
anlatabildim dimi
canım benım sempatişkommm.. senın sempatiğinim tabebenımde one atar canımm.. 3 unde olmam gerekırdı.. hatta screama ne zaman tarıh yazdırsam 1 gun oncesı gelırdı bu sefer nedense gelmedi.. hs ıcın randevu alıcamya, hafta sonuna denk gelmesin cektireceğim gunler dıye endıselendımm..
İnşallah gerek kalmaz canım....
normal yoldan hamıle kalamicamm gıbıme geliyor..(turkcenın ıcıne ettım) o yuzden hamıle dıye saymıyorum kendımi.. umutlanmakta ıstemıyorumm.. bılmıyorum bugun gelır herhalde..
kizlar hic gidesim yok ama hadi ben kactim.. is beni bekler.. gideyim de baskalarini bebelerine bakayim birazanca tatmin oluyorum napiimmm
kizlar hic gidesim yok ama hadi ben kactim.. is beni bekler.. gideyim de baskalarini bebelerine bakayim birazanca tatmin oluyorum napiimmm
gelirler yaa.. 3 senedır bekletmedıler hıc sagolsunlar, simdimi gelmeyecek hain kırmızılar.. ben değilde adam cok heveslenıyor yaa.. bı hsg yı cektrebılsem.. ıcım rahatlayacak.. o yuzden gelmıyor bılıyorum ben.. amin canım saoll.....e belkide gelmicek senin kırmızılar sempatiğimm inşallahhhh bebiş gelcek onun yerine bi dur az sabret...olmazsa da üzülme hsg çektircen ya merak etme haftasonuna denk gelsede bişi olmaz ya öncesine ya sonrasına alırlar...hakkında hayırlısı olsun kuzum :)
sen özlenmeyecek insanmısın kankitommm... daha doğrusu sen insan mısınnnnnnnnnndeğilsin meleksin melekkkkkkkkkkk
günaydin kizlarrr... ay acayip yorgun uyandim bu sabah.. sizler nasilsiniz bakalim???
ewt bide nihanca vr dimi ... inş güzel olur siz kapanışı onlar açılışı yaparsa... ondan sorada bebişler hakkında konuşmaya başlarız artık :)
cenazemiz vardı eniştemi kaybettik 2 gündür ordaydım gelemedim ....
sabah nutellalari yedim gittim, kontrol cok zor oldu...hic durmadi cunku... surekli onu yakalamaya calistik... ultrason fotograflari tamamen bulanik cikti.. surekli hareket ediyor diye.. bisiye benzemedi...
bu arada erkekmis bizimki... ben pek bisi goremedim ama doktor eminim dedi...
e belkide gelmicek senin kırmızılar sempatiğimm inşallahhhh bebiş gelcek onun yerine bi dur az sabret...olmazsa da üzülme hsg çektircen ya merak etme haftasonuna denk gelsede bişi olmaz ya öncesine ya sonrasına alırlar...hakkında hayırlısı olsun kuzum :)
sen özlenmeyecek insanmısın kankitommm... daha doğrusu sen insan mısınnnnnnnnnndeğilsin meleksin melekkkkkkkkkkk
ee nerdeymiş sabahtan beri
hosgeldın.. nirelerdeydın bakimmm?????
huuuuuuuuuuuuuu niye sustu herkeşlerrrrr :26::26::26: ben yarın sabah 9da doktora gidiorummmmmm
ay canım benim benim işgüç, kızı da okula bıraktım bu sabah bi güzellik yaptım.
menbeta hayatım rüyamda hastalanmışım ve şu an başım ağrıyo belim ve yumurtalık kısmı da ağrıyo kesin olucam
huuuuuuuuuuuuuu niye sustu herkeşlerrrrr :26::26::26: ben yarın sabah 9da doktora gidiorummmmmm
şş en son arkadaş olduunuz kim odamı bizden
bugün kargoya gittim sabah sabah pejo servisten evrak gelmiş onu aldım, işe geldim 2 tehlike yaşadım yolda canım sıkıldı ama geçti. sonra işe koyuldum biraz toparladım öle yemeği girdi araya onu da hallettim ve sizdeyim artıkın. ve ve ve bugün başım ağrıyo yaaa baya baya.
şunu güzelliğine bakın yaa o küçük ellerini yerim canım benim. gözün aydın olsun arkadaşım.
aynen canım bende baya yorgun ve birden gözlerim açtım öle uyandım korktum valla kendimden irkilme gibi bişey oldu hayırlısı...
valla canım benim hamile arkadaşların çoğu doğurur ben hala hamile kalmakla uğraşırım herhalde. Allahım inş. çok bekletmez...
canım benim çok üzüldüm başınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.
ay maşallah screamcimmmmm. yani çocuğu hakkat coşşurmuşsun :)))))... Allah tamamına erdirsin canım Bize de nasip etsin çok bekletmeden.. aminnn...
kurban olurum ben seni verene canım benimmm sende çok harika birisinnnnn
sabah sabah dolandım durdum canım bide işleri toparladım rahat rahat takılıyım diye. aslında pek keyfimde yok ama buranın havasını kaçırmak istemiyorummm.
ay canım benim benim işgüç, kızı da okula bıraktım bu sabah bi güzellik yaptım.
menbeta hayatım rüyamda hastalanmışım ve şu an başım ağrıyo belim ve yumurtalık kısmı da ağrıyo kesin olucam
ay canım senin kırmızılarda gelmiş hadi bakalım az kaldıııııııııııııııııııııııııı
hayırlı haberlerle gel bitanem
2 tehlıke nedir canım Allah korusun. basında agrıyomus.. hasta mı olacan sen şimdi ruya gormussun baksana.. cıkar o sımdı..
kardaızcıgım snden bır rıcam varbu gece yatarken benı dusun bakalım hakkımda ne ruya gorcen
hayırlısı canımmmm..o kadar sevındımki senın adına. dusunsene tahminen 2 ay sonra Allah ın ıznıyle keseyıde gormus ve kap atıslarını duymus olacaksınız ıns..
renewal kız sende face de kim kimle arkidis olmus onu mu gozetlıyon:26:
2 tehlıke nedir canım Allah korusun. basında agrıyomus.. hasta mı olacan sen şimdi ruya gormussun baksana.. cıkar o sımdı..
kardaızcıgım snden bır rıcam varbu gece yatarken benı dusun bakalım hakkımda ne ruya gorcen
hayırlısı canımmmm..o kadar sevındımki senın adına. dusunsene tahminen 2 ay sonra Allah ın ıznıyle keseyıde gormus ve kap atıslarını duymus olacaksınız ıns..
ivet ivett canımm İMREAL o
bnde seni seviyorumm cnaımsınnnnnnnnnevet yarın doktordayımmm ama kocam gelemicekk toplantısı varmış iptal edemem dedi ben yanlız gidecemmm ve eğer yarın müsaitsennnnnnnnn öğlen yemek nyiyelimmmmmmmmmmm
ayyyyyy siz beraber yemek mi yiceniz..... ne güzel...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?