- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.581
kizlarrr ben geri geldimm... eminonunden aldiklarimi degistiriyim diye yola ciktimm orda araba park etme sorunu var diyede otobuse biniyim dedim hatta esimde yanimdaydi. suan is degisikligi yapiyo pazartesine kdr evde beraber gidelim dedi metroya binelim dayanamazsin dedi bnmde cimriligim mi tuttu ne anlamadim tek otobus kapimizin onunden binelim dedim. neyse bindik 5 durak gectik bnde bi nefes alamama basladi cami actim yapistim cama otobus kalabalik sonra gozlerim kapkara oldu hic bisey goremiyorum esim otobusu durdurdu sarildi bana indik oturmam lazim diyorum kaldirimi goster nerde diyorum gosteriyo surda diye ama hic bisey goremiyorumki neyse beni oturttu bi 10 dk oturdum kendime geldim esim nasil korkmus eczane ariyo dr a gidelim diyo neyse hemen eve geldkk tansiyonum dusmus ayran ictim
hikayem pek iç açıcı değil canlar,
ocak ayında microile hamile kaldım.oğlumu 32+5 te kalbi durduğu için kaybettim.10 ağustosta doğum yaptım.psikolojim ömür boyu düzelmemek üzere yara aldı.ama rabbimin bana tekrar anneliği nasip edeceği günü bekleyerek teselli buluyorum ve inanıyorum arkadaşlar..
kizlarrr ben geri geldimm... eminonunden aldiklarimi degistiriyim diye yola ciktimm orda araba park etme sorunu var diyede otobuse biniyim dedim hatta esimde yanimdaydi. suan is degisikligi yapiyo pazartesine kdr evde beraber gidelim dedi metroya binelim dayanamazsin dedi bnmde cimriligim mi tuttu ne anlamadim tek otobus kapimizin onunden binelim dedim. neyse bindik 5 durak gectik bnde bi nefes alamama basladi cami actim yapistim cama otobus kalabalik sonra gozlerim kapkara oldu hic bisey goremiyorum esim otobusu durdurdu sarildi bana indik oturmam lazim diyorum kaldirimi goster nerde diyorum gosteriyo surda diye ama hic bisey goremiyorumki neyse beni oturttu bi 10 dk oturdum kendime geldim esim nasil korkmus eczane ariyo dr a gidelim diyo neyse hemen eve geldkk tansiyonum dusmus ayran ictim
ocak ayında microile hamile kaldım.oğlumu 32+5 te kalbi durduğu için kaybettim.10 ağustosta doğum yaptım.psikolojim ömür boyu düzelmemek üzere yara aldı.ama rabbimin bana tekrar anneliği nasip edeceği günü bekleyerek teselli buluyorum ve inanıyorum arkadaşlar..
ayyy kuzumm yaaa Allah korumuş geçmiş olsunnn fıstığım... sizde arabayla gidin otoparka falan koyardınız niye acele ettinki hem dikkat et kedine kuzum...Allah tan kocan yanındaymış
hımmm tamam o zaman canım. dönüşte ptt hastanesi köprüsünde inicen o zaman ben de seni alıcammmmmmmm
ayyy Allahiiimmmmsıla hanımmmmmmmmmm sıla hanımmmmmmmmmmmm bikerem önce kankitomu ben sordumm canımmm
sonra daaaaaaaaaaaa klişe mlişe söledim ya sen ona bak taamm mııııııııııııkankitom o benimmm
canimmm gecmis oncelikle... bana mi sordun canim gunun gecmesini... ben suan kirmiziliyim menbetanin ki geciktiii....evet can haberleşiriz saat 12 den sonra çıkıyorum yemeğe. sana nasıl uyarsa tatlım...
teşekkür ederim hayatım yayalara hiç güvenmiyorum zaten trafik işaretlerinden hiç anlamıyorlar işlerine nasıl gelirse öle yürüyolar yolda.
eminimki öledir canım benim. hayırdır kaç günün geçti bakim senin...
ay kankiton yesin seniiiii. canım benim aklından geçirmiş de olabilir pek dikkat etmedim kim önce yazmış diyeee.
ayyy Allahiiimmmmbende ucuzunuummmmm bikereee taaamm mmiiiii???
canimmm gecmis oncelikle... bana mi sordun canim gunun gecmesini... ben suan kirmiziliyim menbetanin ki geciktiii....
bugun satasip duruyoruz birbirimize caniimmmm... keyifli oluyor insallah kimseyi kirmiyoruzduuurrr...
hic sorma hulyacimm yaa... gecen sefer arabayla gittik otoparklarda bile yer yok sirkecide 3 tur attiktan snra bulmusuk yer o yuzden arabayi goturmeyelim dedik... esimde kizip duruyo bi daha otobus yok sana diyoo cok korktum diyo ama bende cok korktum direk bebegim geldi aklimaa bayilmamak icin zor tuttum kendimi... hayatimda boyle bisey yasamamistimm Allahim sen koru yaaa
ayyy Allahiiimmmmbende ucuzunuummmmm bikereee taaamm mmiiiii???
canimmm gecmis oncelikle... bana mi sordun canim gunun gecmesini... ben suan kirmiziliyim menbetanin ki geciktiii....
bugun satasip duruyoruz birbirimize caniimmmm... keyifli oluyor insallah kimseyi kirmiyoruzduuurrr...
hosgeldin canimm.. dogru yerdesin insallahh..slm olsun bayanlar herkese,
bende 2011 çıkmadan gebe kalmak istiyorum hemde çook.rabbim hepimize nasip eder inşallah.ama tabiki önce adet olmam gerekio..
ahh kuzuum yaaa.. aslinda yasadigin normal kabul edilir bisey tatlimmm... endiselenecek bi durum yok insallah.. sadece cebinde herzaman tatli porsiyonluk biseyler bulundur... seker gibi,cikolata veya kek gibi seyler... otobuste hemen agzina atsaydin farkederdiii... aklinda olsun bitanem...kizlarrr ben geri geldimm... eminonunden aldiklarimi degistiriyim diye yola ciktimm orda araba park etme sorunu var diyede otobuse biniyim dedim hatta esimde yanimdaydi. suan is degisikligi yapiyo pazartesine kdr evde beraber gidelim dedi metroya binelim dayanamazsin dedi bnmde cimriligim mi tuttu ne anlamadim tek otobus kapimizin onunden binelim dedim. neyse bindik 5 durak gectik bnde bi nefes alamama basladi cami actim yapistim cama otobus kalabalik sonra gozlerim kapkara oldu hic bisey goremiyorum esim otobusu durdurdu sarildi bana indik oturmam lazim diyorum kaldirimi goster nerde diyorum gosteriyo surda diye ama hic bisey goremiyorumki neyse beni oturttu bi 10 dk oturdum kendime geldim esim nasil korkmus eczane ariyo dr a gidelim diyo neyse hemen eve geldkk tansiyonum dusmus ayran ictim
ay öylemi hayatımmmm karıştırdım o zaman kusura bakma. hızlı hızlı okudum geçmişi ya karıştı demekki. yok canım ne kırılması keyif alıyoruz moral buluyoruz biz burda, arada sataşma olacak tabi. eve gitceğiniz mi bakmaya...
hiiiicccccc onemli deil caniimm karissin cozerizz:)
ayy canim yaaa baknasi hatirlioo sadeceee.... gidicez insallah 2saatten...
hepinizden allah razı olsun.kayınvaldem uğradı yanıma o yüzden yazamadım kusura bakmayın.
micro demek yumurtanı alıyo spermi içine enjekte edip döllüyo,klasik tüp bebekte yumurta hücresinin yanına koyuyolar spermleri döllemesini bekliolar.benim tek tüpüm kapalı olduğu için yaptırdım tüp bebeği.ama gebeliğimin 24. haftasında şeker çıktı diyet verdiler.birde şeker ölçüm cihazı vermişlerdi.bebeğimi kaybetmeden 1 hafta önce şekerim 218 çıkmıştı ama önemsenmedi yine diyet verdiler ama 1 hafta sonra bebeğimin kalbi durmuştu karnımda.sonradan öğrendim şeker 200 buluyorsa insülin veriolarmış.ama benim dr bildiğim insanın genişliğinden göz göre göre bebeğim gitti.amanullah çağatay adı ve hakkımı asla ve asla helal etmiyorum
canımm cok cok cok gecmıs olsunn.. rabbim bidaha yasatmasın.. peki şimdi şeker için bir tedavi goruyor musun?? yoksa hamılelıkte cıkıp sonradan kaybolan seker mi ?? birkackişide buna benzer bısey duymustum..
Allah yakın zamanda gondersin bebegini insAllah...
gebelik diyabeti canım.ama şimdi tarama yapacaklar var mı die bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?