2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy kuzumm yaaa Allah korumuş geçmiş olsunnn fıstığım... sizde arabayla gidin otoparka falan koyardınız niye acele ettinki hem dikkat et kedine kuzum...Allah tan kocan yanındaymış

canım çok geçmiş olsun Allah kimseye böle bi acı yaşatmasın. Sözün bittiği yerlerden biriside burası işte yapacak bişey olmuyo malesef ve Allahın dediği olur canım. inşallah çok bekletmeden ve sağsalim bebeğini kucağına alırsın tatlım. micro ile hamile nasıl kalınıyo nasıl bi yöntem anlatabilir misin???

Canımmm çok geçmiş olsun aman dikkat artık hamileliğin ilerlediği için kendini fazla yormaman gerek canım benim Allahtan tek değilmişsin çok çok geçmiş olsun

hey Allahım yarabbim yaa çok geçmiş olsun canımm. e arabyla gitseydinizya canım otopark bulurdunuz biyerde değermi böle risklere girmeye. hiç dikkat etmiyosunuz kendinize

Canım benim yaaa okurken gerçekten çok üzüldüm Cennette bir meleğin o artık senin inşallah tez zamanda kardeşini yollar başın sağolsun...

ayyy kuzumm yaaa Allah korumuş geçmiş olsunnn fıstığım... sizde arabayla gidin otoparka falan koyardınız niye acele ettinki hem dikkat et kedine kuzum...Allah tan kocan yanındaymış

hic sorma hulyacimm yaa... gecen sefer arabayla gittik otoparklarda bile yer yok sirkecide 3 tur attiktan snra bulmusuk yer o yuzden arabayi goturmeyelim dedik... esimde kizip duruyo bi daha otobus yok sana diyoo cok korktum diyo ama bende cok korktum direk bebegim geldi aklimaa bayilmamak icin zor tuttum kendimi... hayatimda boyle bisey yasamamistimm Allahim sen koru yaaa

canım çok geçmiş olsun başın saolsun üzücü olay yaşamışsın Allah bidaha ne sana ne başkasına yaşatmasın... peki bi sebebi var mıydı ?

hımmm tamam o zaman canım. dönüşte ptt hastanesi köprüsünde inicen o zaman ben de seni alıcammmmmmmm

tamam canım benim :) ay yaşasınnnnnnnnnnnnnn yihuuu kankitomla yimek yicezzzzzzzz

sıla hanımmmmmmmmmm sıla hanımmmmmmmmmmmm bikerem önce kankitomu ben sordumm canımmm

sonra daaaaaaaaaaaa klişe mlişe söledim ya sen ona bak taamm mıııııııııııı kankitom o benimmm
ayyy Allahiiimmmm bende ucuzunuummmmm bikereee taaamm mmiiiii???
canimmm gecmis oncelikle... bana mi sordun canim gunun gecmesini... ben suan kirmiziliyim menbetanin ki geciktiii....
ay kankiton yesin seniiiii. canım benim aklından geçirmiş de olabilir pek dikkat etmedim kim önce yazmış diyeee.

bugun satasip duruyoruz birbirimize caniimmmm... keyifli oluyor insallah kimseyi kirmiyoruzduuurrr...

Cok sagolun kizlar yaa cok sukur suan iyiyim uzaniyorum... Aksi gibi hic yapmadigim seyi yaptim tutturdum otobuse bincem diyee esimde israr etti bati metroya binelim dedi yok dedim otobuse bincem :) bi daha yaparmiyim tovbeee kalabaliktan nefes alamadimm

ay öylemi hayatımmmm karıştırdım o zaman kusura bakma. hızlı hızlı okudum geçmişi ya karıştı demekki. yok canım ne kırılması keyif alıyoruz moral buluyoruz biz burda, arada sataşma olacak tabi. eve gitceğiniz mi bakmaya...

canım bnm cimrilik yapcak zamanmı ne işin var senin otobüslerde dikkat et kendine bak hanfendi öle otobüslerle bi yere gitmek istemio demekki :)

amann kuzumm bidaha sakınn sakınnn Allah korusun... ya düşüp bi yerlerini vursaydın mazallah !

sen ucuzların en mikemmelitesisinn hmdeeeeeeeeeee

slm olsun bayanlar herkese,

bende 2011 çıkmadan gebe kalmak istiyorum hemde çook.rabbim hepimize nasip eder inşallah.ama tabiki önce adet olmam gerekio..
hosgeldin canimm.. dogru yerdesin insallahh..
ahh kuzuum yaaa.. aslinda yasadigin normal kabul edilir bisey tatlimmm... endiselenecek bi durum yok insallah.. sadece cebinde herzaman tatli porsiyonluk biseyler bulundur... seker gibi,cikolata veya kek gibi seyler... otobuste hemen agzina atsaydin farkederdiii... aklinda olsun bitanem...

yaa hani cok kendimden bahsediyomus gibi olmiim da ben deyasadim ve nedemek olgunu biliyorumm... sabahti disarda esimle beraberdik anaaa gozum karardi icime fenalik geldii.. o nasi bi bas donmesiiii .... aynen senin gibi esime oturt beni diorum ama goremiyorumm biyer ben.... biraz oturunca geldim kendime. sekerde dusuyor....

onuda soliim kisace eltimi,n basinada geldi o yalnizdi markette hemde,o yere de dusmus tabi bilion nasi karardiysa gozu tutunacak kimsede yok yeni geldi dilde bilmiyodu.. artik bébé falan demis sonra cep telefonundan aramislar esinide oolecene gecmisti yaniii
dikkat et kusummmm.... kolay deil can tasimak!!!

canim cok gecmis olsun gercekten cok zor. insallah bebegini kucagina aldiginda hersey daha guzel olacak. Rabbim sana yeniden nasip etsin anneligi sonuna kadar insallah...

tugcecım cok cok gecmıs olsun.. bıdaha tovbe bınme otobuse ne ısın var... Allah korusun kotu bısey olmamıs...

hiiiicccccc onemli deil caniimm karissin cozerizz:)

ayy canim yaaa baknasi hatirlioo sadeceee.... gidicez insallah 2saatten...

hepinizden allah razı olsun.kayınvaldem uğradı yanıma o yüzden yazamadım kusura bakmayın.

micro demek yumurtanı alıyo spermi içine enjekte edip döllüyo,klasik tüp bebekte yumurta hücresinin yanına koyuyolar spermleri döllemesini bekliolar.benim tek tüpüm kapalı olduğu için yaptırdım tüp bebeği.ama gebeliğimin 24. haftasında şeker çıktı diyet verdiler.birde şeker ölçüm cihazı vermişlerdi.bebeğimi kaybetmeden 1 hafta önce şekerim 218 çıkmıştı ama önemsenmedi yine diyet verdiler ama 1 hafta sonra bebeğimin kalbi durmuştu karnımda.sonradan öğrendim şeker 200 buluyorsa insülin veriolarmış.ama benim dr bildiğim insanın genişliğinden göz göre göre bebeğim gitti.amanullah çağatay adı ve hakkımı asla ve asla helal etmiyorum

canımm cok cok cok gecmıs olsunn.. rabbim bidaha yasatmasın.. peki şimdi şeker için bir tedavi goruyor musun?? yoksa hamılelıkte cıkıp sonradan kaybolan seker mi ?? birkackişide buna benzer bısey duymustum..

Allah yakın zamanda gondersin bebegini insAllah...

gebelik diyabeti canım.ama şimdi tarama yapacaklar var mı die bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…