- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.601
napalim iste kuzuuu takilioozz...
hadibakem bende gidecem yarim saatir gidemiom.. screamaway geldiii... dur haberleri alda ole gitsende
eveet canim bende bekliorum. insallah mucizeyle doner.. senin aynimi lekelenmeler... yarindi bat demiii.. 7simiydi yoksa....
cnm lekelenmeler akıntıya döndü bugün. benim bat 6 ekim. Hayırlısı olsun. çok heyecanlıyım.
cnm lekelenmeler akıntıya döndü bugün. benim bat 6 ekim. Hayırlısı olsun. çok heyecanlıyım.
ayy bu gelecekmı gelmeyecek mı derken heyecandan ölüyoruz dimi canım benım.. bende beklemedeyim.. keske onceki gun hastanedeydım bı kan testı yaptırsaydımda bosuna beklıyor olmasaydım dıyorumm.. gelecekse gelsın ki umutlanmayalım dimi..
naber canımmmm??? cok duruldu burası..
iyilik canım başımın ağrısı biraz hafifledi çok şükür. evettt baya durulmuş hayrolsun.
bana doktor büyük ihtimal erkek dedi ama göstermedi yani, o yüzzden tuğçeninkde bi anda kıza dönünce hala kız olması ümidim var :) ama hayırlısı tabi sağlıklı olsnda :) bu sene zaten erkek senesi diolar yani 2012 için çünkü 6 hamileden 4ü erkek 2si kız :)
kilo almaya basladın yanihadi bakalım git gel.. ne sevınclısındır sımdı kımbılır..
kardaiz yok ya gercekten.. imreal de yok.. nerdekine bunlar
pollyanna arzum migi neselikız bunlarda ugramıyor..
bizim kızlarrrhamıle kalınca topic değiştirmeyin sakın kızlar.. ugramamazlık yapmayın
ayyy screamawayyyy canım benimmm valla bak Allah seninde gönlüne göre nasip eyledi..sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
Canımmmm tebrik ederim demek oğluşun oluyorrrr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah herkessin gönlündekini veriyor bizede versin inşallahhhh
ay maşallah screamcimmmmm. yani çocuğu hakkat coşşurmuşsun :)))))... Allah tamamına erdirsin canım Bize de nasip etsin çok bekletmeden.. aminnn...
cnm benim. oğluşun hayırlı olsun. Annesine babasına hayırlı evlat olsun. gözünaydın. çok sevindim.
screamaway oğluşun hayırlı uğurlu bir evlat olsun dilerim.. gözün aydın sağlıkla kavuş inş.
screamaway canım nasılsın ?
sana hamilelik şekeri mi dendi canım ? bide bebeğin nasıl boyu kilosu falan ?
ay benim kırmızıların geldiğine ilk defa bu kadar çok sevindim... ama çok feci karnım belim ağrıyor kıvranıyorum valla
olsun yarın iğnelere başlıcam Allah ın izniyle..
ayy bu gelecekmı gelmeyecek mı derken heyecandan ölüyoruz dimi canım benım.. bende beklemedeyim.. keske onceki gun hastanedeydım bı kan testı yaptırsaydımda bosuna beklıyor olmasaydım dıyorumm.. gelecekse gelsın ki umutlanmayalım dimi..
hadi hayırlısı inşallah deryacım, inşallah tutunmuştur sana bebeğin. testi ne zaman yapıcaksın. gelmezse 7 sinde yaptır tabi sabredersen
menbetaşummm yaptırsaydın hazır gitmişken bi test canımmm...
hulyacimm selam... yaa sorma, her zaman diyorum ya tr gibi diil burasi diye...boyunu olcun dedim, biz olcmuyoruz, bu zamanlarda butun bebekler hemen hemen aynidir dediler... kilosunu da olcmediler... ama belinde normalden cokk fazla bir kalinlik varmis... onun icin bende seker olabilcegini dusunduler... bir ay sonra yine kontrol etceklermis...:26::26::26: hala ayni problem var ise, beni seker testine sokcaklar sanirim...:26:
senin kirmizilar gelmesine bende cokk sevindim... bundan sonra tum topik adim adim sendeki gelismeleri takip edecegiz kesin....
ayy valla her defasında sinir oluyorum yaaa valla ciiddi derecede hmdene gerizekalılar ya hem ölçüm yapmıyorlar , hem şeker olabilir diyolar ama testi 1ay sonraya bırakıyolar ne saçma..ya 1 ay içinde Allah korusun bişi olursa falan.. insan bişeyden şüpheleniyorsa hemen tetkik yapar varsa tedaviye başlar hemen 1ay sonra ne demek ya bel kalınlığıyla ne alakası varmış bu arada cnm anlamadım :26::26:
valla benle beraber breshkayı da takip edicez :) ben ondan önce transfer falan olucam ama galiba çünkü ben iğnelere yarın başlıyom breshkacım daha başlamadı..ay hayırlısıyla pozitifi görsek ve sağlıkla devam ettirebilsek sonrada sağlıkla kucağımıza alsak ahh ahh inşallahhhhhhhh
ya evet hulyacimm, malesef burda boyle... normalden fazla gobekli cikti yani...:26::26::26: annede seker olursa cocuk normalden fazla kilolu olabiliyormus...
bilemiyorum, bir ay sonra yine ultrasona gircem, yine bakcaklar filan... burda boyle malesef kontroller...
breshkadami tup denemesine basliyor yakinda? ben onu kacirmisimmm... Allah size de nasip etsin hulyacimmmm en yakin zamanda insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?