2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnm lekelenmeler akıntıya döndü bugün. benim bat 6 ekim. Hayırlısı olsun. çok heyecanlıyım.

cnm lekelenmeler akıntıya döndü bugün. benim bat 6 ekim. Hayırlısı olsun. çok heyecanlıyım.

ayy bu gelecekmı gelmeyecek mı derken heyecandan ölüyoruz dimi canım benım.. bende beklemedeyim.. keske onceki gun hastanedeydım bı kan testı yaptırsaydımda bosuna beklıyor olmasaydım dıyorumm.. gelecekse gelsın ki umutlanmayalım dimi..

hadi hayırlısı inşallah deryacım, inşallah tutunmuştur sana bebeğin. testi ne zaman yapıcaksın. gelmezse 7 sinde yaptır tabi sabredersen

menbetaşummm yaptırsaydın hazır gitmişken bi test canımmm...

iyilik canım başımın ağrısı biraz hafifledi çok şükür. evettt baya durulmuş hayrolsun.

sevındım canımm.. bende salata yaptım geldim. yemegım var.. bayılıyorum su yeşilliklere yaa. bol limonluu ohhhhh....

kızlar nerdesinizz?? hayırdır yaa neden kayboldunuz...

umaycım canımm hosgeldınn.. uzun bir aradan sonra burdasın..

berskacım başınız sağolsun, Allah sizlere uzun ömür versin arkadaşım

screamaway oğluşun hayırlı uğurlu bir evlat olsun dilerim.. gözün aydın sağlıkla kavuş inş.

xtuqcex :)) kız mıymış senin bebişinde aaa sende bendensin Allahım sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inş.

merhaba LittleAngel aramıza hosgeldin.. hikayeni okudum bu yüksek değer 50grlık yüklemede mi çıktı.. Allah sabır versin arkadaşım ne söyleyebilirim ki kontrol edemediğimiz çok şey var hayatta ve herşeyin bilmediğimiz bir sebebi var.. uzak bir arkadaşım doğum anında bebeğini kaybetmişti doğal olarak depresyona girmişti..geçen rastladım eşiyle bebeğini gezdiriyordu.. hayırlı olsun dedim sevdim bebeği.. o da bana sevindi..doktorumu sordu vs. arkadaş, eş desteği ve dualarla atlatmış.. herşey insan için.. yağmur yağdı ve güneşim doğdu dedi. bana da bol bol dua et dedi -ki ediyorum Allahım kabul etsin inş. Sanada Rabbim en yakın zamanda hamile kalmanı ve onu sağlıkla kucağına almayı nasip eder dilerim.. yaşadığın üzüntü son olsun arkadaşım dualarım seninle

umaycım canımm hosgeldınn.. uzun bir aradan sonra burdasın..[/QUOTE]
hosbulduk canım zaman buldukça giriyorum geç oluyor arayı soğutuyorum ama ..
biraz geçmişte gezdim gözümden kaçan haberler olduysa arkadaşlar kusura bakmasın hızlıca göz gezdirdim..
okullar başladı. geçen sene okul okul geziyordum Allahtan bu sene tüm dersleri kendi okulumda tamamlıyorum başka okula gitmiyorum..
ağrıdan sızıdan duramıyorum her zamanki gibi ama şikayet etmemeye tevekkül etmeye dikkat ediyorum Sen neler yaptın arkadaşım?

tugceninki kiza mi donduuuuu?? cok sevindim o da zaten oyle istiyordu... ya merak ettim ona hangi haftada erkek denmisti kiiii.. cok mu erken soylenmisti...

bu arada renewalcimmmm, bizim topikte kiz daha fazla diye biliyorum ben... 1. sayfaya bak bii.. 2'den fazla kiz var...

screammm bu postu begendiiiiiiii...

menbetacimmm, pantalon filan bulamadim... yoruldum dondum... ya birde kizlar guzel haberi verdim, ama kotu haberi soylemedim size... bebegin olcumlerinden sonra bende seker baslangici oldugundan suphelendiler... simdi o meselelere kosturmaya baslicaz...

ayyy screamawayyyy canım benimmm valla bak Allah seninde gönlüne göre nasip eyledi..sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım

cok tesekkkur ederim canimmmm, Allah size de nasip etsin insallahhh... senin kirmizilar gelmissss cok sevindimmmm..

Canımmmm tebrik ederim demek oğluşun oluyorrrr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah herkessin gönlündekini veriyor bizede versin inşallahhhh

aminnnnnn canimmmmm, Allah herkese gonlune gore versinnn insallahhhh...

screamaway canım nasılsın ?

sana hamilelik şekeri mi dendi canım ? bide bebeğin nasıl boyu kilosu falan ?

ay benim kırmızıların geldiğine ilk defa bu kadar çok sevindim... ama çok feci karnım belim ağrıyor kıvranıyorum valla

olsun yarın iğnelere başlıcam Allah ın izniyle..

ay maşallah screamcimmmmm. yani çocuğu hakkat coşşurmuşsun :)))))... Allah tamamına erdirsin canım Bize de nasip etsin çok bekletmeden.. aminnn...

tesekkur ederimmmm kardaizcimmmm, Allah senin de kizina bir erkek kardes nasip etsin insallahhh...

cnm benim. oğluşun hayırlı olsun. Annesine babasına hayırlı evlat olsun. gözünaydın. çok sevindim.

canimmmm, deryacim cok tesekkurler... darisi basina..

screamaway oğluşun hayırlı uğurlu bir evlat olsun dilerim.. gözün aydın sağlıkla kavuş inş.

umaycimmm, cok tesekkurler canim...

hulyacimm selam... yaa sorma, her zaman diyorum ya tr gibi diil burasi diye... boyunu olcun dedim, biz olcmuyoruz, bu zamanlarda butun bebekler hemen hemen aynidir dediler... kilosunu da olcmediler... ama belinde normalden cokk fazla bir kalinlik varmis... onun icin bende seker olabilcegini dusunduler... bir ay sonra yine kontrol etceklermis...:26::26::26: hala ayni problem var ise, beni seker testine sokcaklar sanirim...:26:

senin kirmizilar gelmesine bende cokk sevindim... bundan sonra tum topik adim adim sendeki gelismeleri takip edecegiz kesin....

haklısın cnm ya. geriliyor insan bu bekleyişlerden. eğer benim kırmızılar gelmezse 7sinde yapıcam testi. senin bat ne zaman cnm.

ayy valla her defasında sinir oluyorum yaaa valla ciiddi derecede hmde ne gerizekalılar ya hem ölçüm yapmıyorlar , hem şeker olabilir diyolar ama testi 1ay sonraya bırakıyolar ne saçma..ya 1 ay içinde Allah korusun bişi olursa falan.. insan bişeyden şüpheleniyorsa hemen tetkik yapar varsa tedaviye başlar hemen 1ay sonra ne demek ya bel kalınlığıyla ne alakası varmış bu arada cnm anlamadım :26::26:

valla benle beraber breshkayı da takip edicez :) ben ondan önce transfer falan olucam ama galiba çünkü ben iğnelere yarın başlıyom breshkacım daha başlamadı..ay hayırlısıyla pozitifi görsek ve sağlıkla devam ettirebilsek sonrada sağlıkla kucağımıza alsak ahh ahh inşallahhhhhhhh

ya evet hulyacimm, malesef burda boyle... normalden fazla gobekli cikti yani...:26::26::26: annede seker olursa cocuk normalden fazla kilolu olabiliyormus...
bilemiyorum, bir ay sonra yine ultrasona gircem, yine bakcaklar filan... burda boyle malesef kontroller...

breshkadami tup denemesine basliyor yakinda? ben onu kacirmisimmm... Allah size de nasip etsin hulyacimmmm en yakin zamanda insallah...

alla alla canım ya inşalalhhh bişi olmaz sonraki kontrolünde herşey ii olur inşallah canım benim.. ordaki sağlık sektörüne de saydırıp durdum valla

tabi canım breshka bnden önce başlamış olcaktı aslında ama bi değeri yüksek çıktı.. onunki uzun protokol bide şimdi doğum kontrol hapı kullanıyor bitince adet olunca asıl iğnelere başlıcak işte..... hakkımızda hayırlısı olsun ikimiz için inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…