- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.621
berskacım başınız sağolsun, Allah sizlere uzun ömür versin arkadaşım
screamaway oğluşun hayırlı uğurlu bir evlat olsun dilerim.. gözün aydın sağlıkla kavuş inş.
xtuqcex :)) kız mıymış senin bebişinde aaa sende bendensinAllahım sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inş.
merhaba LittleAngel aramıza hosgeldin.. hikayeni okudum bu yüksek değer 50grlık yüklemede mi çıktı.. Allah sabır versin arkadaşım ne söyleyebilirim ki kontrol edemediğimiz çok şey var hayatta ve herşeyin bilmediğimiz bir sebebi var.. uzak bir arkadaşım doğum anında bebeğini kaybetmişti doğal olarak depresyona girmişti..geçen rastladım eşiyle bebeğini gezdiriyordu.. hayırlı olsun dedim sevdim bebeği.. o da bana sevindi..doktorumu sordu vs. arkadaş, eş desteği ve dualarla atlatmış.. herşey insan için.. yağmur yağdı ve güneşim doğdu dedi. bana da bol bol dua et dedi -ki ediyorum Allahım kabul etsin inş. Sanada Rabbim en yakın zamanda hamile kalmanı ve onu sağlıkla kucağına almayı nasip eder dilerim.. yaşadığın üzüntü son olsun arkadaşım dualarım seninle
hepinizden allah razı olsun.kayınvaldem uğradı yanıma o yüzden yazamadım kusura bakmayın.
micro demek yumurtanı alıyo spermi içine enjekte edip döllüyo,klasik tüp bebekte yumurta hücresinin yanına koyuyolar spermleri döllemesini bekliolar.benim tek tüpüm kapalı olduğu için yaptırdım tüp bebeği.ama gebeliğimin 24. haftasında şeker çıktı diyet verdiler.birde şeker ölçüm cihazı vermişlerdi.bebeğimi kaybetmeden 1 hafta önce şekerim 218 çıkmıştı ama önemsenmedi yine diyet verdiler ama 1 hafta sonra bebeğimin kalbi durmuştu karnımda.sonradan öğrendim şeker 200 buluyorsa insülin veriolarmış.ama benim dr bildiğim insanın genişliğinden göz göre göre bebeğim gitti.amanullah çağatay adı ve hakkımı asla ve asla helal etmiyorum
amann kuzumm bidaha sakınn sakınnn Allah korusun... ya düşüp bi yerlerini vursaydın mazallah !
sen ucuzların en mikemmelitesisinn hmdeeeeeeeeeee
ayyy Allahiiimmmmbende ucuzunuummmmm bikereee taaamm mmiiiii???
canimmm gecmis oncelikle... bana mi sordun canim gunun gecmesini... ben suan kirmiziliyim menbetanin ki geciktiii....
bugun satasip duruyoruz birbirimize caniimmmm... keyifli oluyor insallah kimseyi kirmiyoruzduuurrr...
ben de direk Allaha havale ediyorum o doktoru ettigi yeminden utansin diyorum, pislik herif senin benim ödedigimiz vergiyle aliyor o maasini, iste bu noktada ben de helal etmiyorum hakkimi kizlarin hic biri de etmez iyyyyyyyyyy :95::95::95::95::95::95::95:
basin sagolsun canim ne denir buna ayri bir sey.. Allah bir dahaki hamileliginde hic bir sorun yasatmaz sana insallah
trafikte tatlım yayalar çok dikkatsiz oluyorlar. kadın bide hem suçlu hem güçlü herkes kadına diyo körmüsün ne atlıyon yola sana kırmızı yanıyo o hala çan çan çan sıkcaktım gırtlağını o olacaktı ...
tamam hayatım bu gece hem dua okur hemde senin için rüya görmeği dilerim Allahtan.
heyyyyyyyyy evettttt bu harika olur. müsait olurum senin içinnnnnnn. yiyelim tatlımmmm
şş en son arkadaş olduunuz kim odamı bizden
sağol canım allah hepinizden razı olsun.kimseye de yaşatmasın.artık önüme bakmak istiyorum ve 2011 çıkmadan tekrar hamile kalmak istiyorum sizler gbi.
salı günü dr gitmiştim enfeksiyonum varmış ilaç tedavisi vercek muhtemelen.adetim o güne kadar gelmesede bari donmuş bebişlerim var benim.onları transfer ettirmeyi düşünüyorum allah nasip kısmet ederse inşallah...
insallah canim tabiki nasip etcek Allahim, onun gönlü genistir.. yeterki biz istemeyi bilelim.. oglun tekrar gelcek insallah.. Allah bir daha yasatmasin kesinlikle böyle bir sey, kimseye yasatmasin... ya kaybedeceksek de en kücükken kaybetmek daha ben de düsük yaptim ama etkilenmedim o kadar.. kuppecim var o da mesela kalp atislarini duyduktan sonra kaybetti, ona cooook üzüldük, ben diyecek söz bulamadim, sana hic bir sey diyemiyorum.. insallah bu sene hamis kapatiriz, ben de asi oldum bekliyorum mecburen iki ayim kaldi, insallah aralik son sansim bu sene icin insallah 2011i ben kapatirimseni demiyorum cünkü sen benden önce hamis ol istiyorum... gecmis olsun bu arada.. dikkat et sagligina
tugceninki kiza mi donduuuuu?? cok sevindim o da zaten oyle istiyordu... ya merak ettim ona hangi haftada erkek denmisti kiiii.. cok mu erken soylenmisti...
bu arada renewalcimmmm, bizim topikte kiz daha fazla diye biliyorum ben... 1. sayfaya bak bii.. 2'den fazla kiz var...
ahh kuzuum yaaa.. aslinda yasadigin normal kabul edilir bisey tatlimmm... endiselenecek bi durum yok insallah.. sadece cebinde herzaman tatli porsiyonluk biseyler bulundur... seker gibi,cikolata veya kek gibi seyler... otobuste hemen agzina atsaydin farkederdiii... aklinda olsun bitanem...
yaa hani cok kendimden bahsediyomus gibi olmiim da ben deyasadim ve nedemek olgunu biliyorumm... sabahti disarda esimle beraberdik anaaa gozum karardi icime fenalik geldii.. o nasi bi bas donmesiiii .... aynen senin gibi esime oturt beni diorum ama goremiyorumm biyer ben.... biraz oturunca geldim kendime. sekerde dusuyor....
onuda soliim kisace eltimi,n basinada geldi o yalnizdi markette hemde,o yere de dusmus tabi bilion nasi karardiysa gozu tutunacak kimsede yok yeni geldi dilde bilmiyodu.. artik bébé falan demis sonra cep telefonundan aramislar esinide oolecene gecmisti yaniii
dikkat et kusummmm.... kolay deil can tasimak!!!
canim cok gecmis olsun gercekten cok zor. insallah bebegini kucagina aldiginda hersey daha guzel olacak. Rabbim sana yeniden nasip etsin anneligi sonuna kadar insallah...
evet menbetacımm cok saolasınn bıdaha otobuse bınmemmm tovbe :)tugcecım cok cok gecmıs olsun.. bıdaha tovbe bınme otobuse ne ısın var... Allah korusun kotu bısey olmamıs...
xtuqcex :)) kız mıymış senin bebişinde aaa sende bendensinAllahım sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inş.
merhaba LittleAngel aramıza hosgeldin.. hikayeni okudum bu yüksek değer 50grlık yüklemede mi çıktı.. Allah sabır versin arkadaşım ne söyleyebilirim ki kontrol edemediğimiz çok şey var hayatta ve herşeyin bilmediğimiz bir sebebi var.. uzak bir arkadaşım doğum anında bebeğini kaybetmişti doğal olarak depresyona girmişti..geçen rastladım eşiyle bebeğini gezdiriyordu.. hayırlı olsun dedim sevdim bebeği.. o da bana sevindi..doktorumu sordu vs. arkadaş, eş desteği ve dualarla atlatmış.. herşey insan için.. yağmur yağdı ve güneşim doğdu dedi. bana da bol bol dua et dedi -ki ediyorum Allahım kabul etsin inş. Sanada Rabbim en yakın zamanda hamile kalmanı ve onu sağlıkla kucağına almayı nasip eder dilerim.. yaşadığın üzüntü son olsun arkadaşım dualarım seninle
hepinizden allah razı olsun.kayınvaldem uğradı yanıma o yüzden yazamadım kusura bakmayın.
micro demek yumurtanı alıyo spermi içine enjekte edip döllüyo,klasik tüp bebekte yumurta hücresinin yanına koyuyolar spermleri döllemesini bekliolar.benim tek tüpüm kapalı olduğu için yaptırdım tüp bebeği.ama gebeliğimin 24. haftasında şeker çıktı diyet verdiler.birde şeker ölçüm cihazı vermişlerdi.bebeğimi kaybetmeden 1 hafta önce şekerim 218 çıkmıştı ama önemsenmedi yine diyet verdiler ama 1 hafta sonra bebeğimin kalbi durmuştu karnımda.sonradan öğrendim şeker 200 buluyorsa insülin veriolarmış.ama benim dr bildiğim insanın genişliğinden göz göre göre bebeğim gitti.amanullah çağatay adı ve hakkımı asla ve asla helal etmiyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canikolarucuz ne ya?? ücüz mü demeye calisiyorsunuz?? ben de okuyorum okuyorum ne diyo bunlar diyorum.. sizi ucuzlar siziben de ucuz oluyorum bu durumda, ucuzlugun bi kolu olaraktan
canim almanyada trafikte kavga etmek suctur biliyor musun? hele de erkek kadin kavga ederse hakli da olsa erkek kesin sucludur.. amaaaaaaaaaaaaaaa kadin-kadina kavgalarda ceza almazsinvur vurabildigin kadar.. gecen bi tartisma oldu yolda benimki diyorki eger bigün biz olursak bi tartismanin icinde kadinin üstüne sen atlayacaksin kadinin ya da adamin üstüne tamam mi? diyor yani bana gecis serbest.. sen de hümügüne cökseydin kadinin.. gecmis olsun canim..
haksızmıyım ama regencim yaaahe hheeeeyyyyy iste ben buna baylildim bayildim...okuyunca gülmekten yerlere yattimm.. ya bi ara faceden toplu mesajlasma yapalim da herkes nickini söylesin yaavv... renewal hakli
sağol canım allah hepinizden razı olsun.kimseye de yaşatmasın.artık önüme bakmak istiyorum ve 2011 çıkmadan tekrar hamile kalmak istiyorum sizler gbi.
salı günü dr gitmiştim enfeksiyonum varmış ilaç tedavisi vercek muhtemelen.adetim o güne kadar gelmesede bari donmuş bebişlerim var benim.onları transfer ettirmeyi düşünüyorum allah nasip kısmet ederse inşallah...
he hheeeeyyyyy iste ben buna baylildim bayildim...okuyunca gülmekten yerlere yattimm.. ya bi ara faceden toplu mesajlasma yapalim da herkes nickini söylesin yaavv... renewal hakli
günaydın gençler ve kendini genç hissedenlerbuda kardaizle ben oluorum :)
canim almanyada trafikte kavga etmek suctur biliyor musun? hele de erkek kadin kavga ederse hakli da olsa erkek kesin sucludur.. amaaaaaaaaaaaaaaa kadin-kadina kavgalarda ceza almazsinvur vurabildigin kadar.. gecen bi tartisma oldu yolda benimki diyorki eger bigün biz olursak bi tartismanin icinde kadinin üstüne sen atlayacaksin kadinin ya da adamin üstüne tamam mi? diyor yani bana gecis serbest.. sen de hümügüne cökseydin kadinin.. gecmis olsun canim..
allah razı olsun canım ama inşallah hepimiz kalırızda birde gebelikte yaşadıklarımızı paylaştığımız bi topic açarız.şu enfeksiyon işini bi atlatayım hayırlısıylada durmak yola devam.sende tedavi oluyorsun galiba ?yoksa ben mi yaşlı anladım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canikolar
ben 10a doğru çıkcam evden dua edin banaaaaaaa çok heycanlıyım bide tekimkocam gelemio
ayyyyy sabahı zor ettim valla
regentoşumm sılacan bigün bana ucuzum demiş tamam mı bende ne demek istiyo ayol bu ucuz falan aa ayıp dedimmeğerse sılacığımın ü harfleri olmayınca (ben bunu tamamen unutmuştum ) öyle yazıyomuş sonra bana açıkladı ben tabi dumur ordan beri ucuzum diorum bnde sılacıma... ama sende ucuzun diğer bir ucuncu kolu olduğundan sende bizim ucuzumuzunnnnnnnnnn
ay bal böceğem sabah sabah buna ne güldüm varyaaaaaaaaaabenim kocam da olsa aynısını derdi
haksızmıyım ama regencim yaaabak soradan gene biriyle arkadaş olunmuş oda küppeye benzio bende ekledim inş odur başkasıysa dicek beni nie eklio bu kız manyakmıdır nedir :)
günaydın gençler ve kendini genç hissedenlerbuda kardaizle ben oluorum :)
kızlarrr günaydın benim mesaj sisteminde bi sorun var mesaj anlamadım gitti inşallah düzelirHülyacım güle güle git güle güle gel inşallah :))) Renewal sen nasılsın canım bebiş yapıyormu yaramzlık cvp veremzsem bilinki hala düzlememiştir sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?