2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

allah razı olsun canım.benim 50 gr yüklemede 155 çıkmıştı sonra 100 gr yüklediler 163 çıktı ilk saatte ama 3. saatte ani düşüş olduğu için bana şeker ölçüm cihazı verdiler.1 hafta ölçüp dr gösterdim diyet verdiler.sonra arada bi ölçtüm ve 1 aksam karnım taş gibi olmuştu nefes alacak yerim yoktu yani bi ölçtüm218 ertesi gün dr gittim söyledim dahiliyeye git dedi oda diyet verdi.ama 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim.daha sonra öğrendim başka drlardan 200 buluyorsa şeker insüline başlıyorlarmış.heleki benim gbi düzensizse hastaneye yatırıp kontrol altına alıyorlarmış.kaderimde böyle bi acı yaşamak varmış.rabbim tekrarını yaşatmaz inşallah bende kucağıma alırım .

rabbim isteyen herkese nasip etsin...

ben de direk Allaha havale ediyorum o doktoru ettigi yeminden utansin diyorum, pislik herif senin benim ödedigimiz vergiyle aliyor o maasini, iste bu noktada ben de helal etmiyorum hakkimi kizlarin hic biri de etmez iyyyyyyyyyy :95::95::95::95::95::95::95:

basin sagolsun canim ne denir buna ayri bir sey.. Allah bir dahaki hamileliginde hic bir sorun yasatmaz sana insallah

amann kuzumm bidaha sakınn sakınnn Allah korusun... ya düşüp bi yerlerini vursaydın mazallah !

sen ucuzların en mikemmelitesisinn hmdeeeeeeeeeee

ucuz ne ya?? ücüz mü demeye calisiyorsunuz?? ben de okuyorum okuyorum ne diyo bunlar diyorum.. sizi ucuzlar sizi ben de ucuz oluyorum bu durumda, ucuzlugun bi kolu olaraktan

sağol canım allah hepinizden razı olsun.kimseye de yaşatmasın.artık önüme bakmak istiyorum ve 2011 çıkmadan tekrar hamile kalmak istiyorum sizler gbi.
salı günü dr gitmiştim enfeksiyonum varmış ilaç tedavisi vercek muhtemelen.adetim o güne kadar gelmesede bari donmuş bebişlerim var benim.onları transfer ettirmeyi düşünüyorum allah nasip kısmet ederse inşallah...

canim almanyada trafikte kavga etmek suctur biliyor musun? hele de erkek kadin kavga ederse hakli da olsa erkek kesin sucludur.. amaaaaaaaaaaaaaaa kadin-kadina kavgalarda ceza almazsin vur vurabildigin kadar.. gecen bi tartisma oldu yolda benimki diyorki eger bigün biz olursak bi tartismanin icinde kadinin üstüne sen atlayacaksin kadinin ya da adamin üstüne tamam mi? diyor yani bana gecis serbest.. sen de hümügüne cökseydin kadinin.. gecmis olsun canim..

insallah canim tabiki nasip etcek Allahim, onun gönlü genistir.. yeterki biz istemeyi bilelim.. oglun tekrar gelcek insallah.. Allah bir daha yasatmasin kesinlikle böyle bir sey, kimseye yasatmasin... ya kaybedeceksek de en kücükken kaybetmek daha ben de düsük yaptim ama etkilenmedim o kadar.. kuppecim var o da mesela kalp atislarini duyduktan sonra kaybetti, ona cooook üzüldük, ben diyecek söz bulamadim, sana hic bir sey diyemiyorum.. insallah bu sene hamis kapatiriz, ben de asi oldum bekliyorum mecburen iki ayim kaldi, insallah aralik son sansim bu sene icin insallah 2011i ben kapatirim seni demiyorum cünkü sen benden önce hamis ol istiyorum... gecmis olsun bu arada.. dikkat et sagligina

allah razı olsun canım ama inşallah hepimiz kalırızda birde gebelikte yaşadıklarımızı paylaştığımız bi topic açarız.şu enfeksiyon işini bi atlatayım hayırlısıylada durmak yola devam.sende tedavi oluyorsun galiba ?yoksa ben mi yaşlı anladım

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
leplepi | 21 | 28 Agustos| -
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| TEBRIKLER!
srdrhly| 21 | 18 Eylul| TEBRIKLER!
Masumiyet| 33 | 19 Eylul| Ekime Insallah
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 2 Ekim| Kasim Insallah
menbeta | 23 | 3 Ekim| Bekliyoruz
derya78_40| 29 | 6 Ekim| Bekliyoruz
hly7| 23 | 9 Ekim| Kasim Insallah nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
|||

cnmm bnm 17. haftada % 90 erkek demıstı ama bnmkı % 10 luk dılımı sectı ve kızmışş
Buaradaa senın oğluşunmu olucakkkkkkkkkkkk ayy gecmısı oyle yarım yamalak okudum gercekten mı cok sevındım :)))))

sılacımm valla cok fena bıseymıss dedıgın gıbı akıllandım artıkkk bı daha yapmam böyle seyler :)

tugcecım cok cok gecmıs olsun.. bıdaha tovbe bınme otobuse ne ısın var... Allah korusun kotu bısey olmamıs...
evet menbetacımm cok saolasınn bıdaha otobuse bınmemmm tovbe :)

cnmm cok saoll amın ınsallah cumlemıze ınsallah :)

Canımmm hoşgeldın aramızaa... Hıkayene cok uzuldum cok gecmıs olsunn rabbım bıdaha gostermesın boyle acılarr... Saglıkla tez zmnda bebısını kucagına alırsın ınsallahhh

ucuz ne ya?? ücüz mü demeye calisiyorsunuz?? ben de okuyorum okuyorum ne diyo bunlar diyorum.. sizi ucuzlar sizi ben de ucuz oluyorum bu durumda, ucuzlugun bi kolu olaraktan
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canikolar

ben 10a doğru çıkcam evden dua edin banaaaaaaa çok heycanlıyım bide tekim kocam gelemio

ayyyyy sabahı zor ettim valla

regentoşumm sılacan bigün bana ucuzum demiş tamam mı bende ne demek istiyo ayol bu ucuz falan aa ayıp dedim meğerse sılacığımın ü harfleri olmayınca (ben bunu tamamen unutmuştum ) öyle yazıyomuş sonra bana açıkladı ben tabi dumur ordan beri ucuzum diorum bnde sılacıma... ama sende ucuzun diğer bir ucuncu kolu olduğundan sende bizim ucuzumuzunnnnnnnnnn

ay bal böceğem sabah sabah buna ne güldüm varyaaaaaaaaaa benim kocam da olsa aynısını derdi

he hheeeeyyyyy iste ben buna baylildim bayildim... okuyunca gülmekten yerlere yattimm.. ya bi ara faceden toplu mesajlasma yapalim da herkes nickini söylesin yaavv... renewal hakli
haksızmıyım ama regencim yaaa bak soradan gene biriyle arkadaş olunmuş oda küppeye benzio bende ekledim inş odur başkasıysa dicek beni nie eklio bu kız manyakmıdır nedir :)

çok zor bişi geçimişsin arkadaşım .. Rabbim bi daha hiç yaşatmasın inş... ama en azından deneyimin oldu tekrar hamile kaldığında em kendine hem doktoruna dikkat edersin.. bu hayatta herşey bizim için... Bebeinde belki sağlıksızdı o yüzdn gitti gitmesi daha hayırlıdır belkide bilemeyizki Allah herşleyin doğrusunu bilir.. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

kızlarrr günaydın benim mesaj sisteminde bi sorun var mesaj anlamadım gitti inşallah düzelir Hülyacım güle güle git güle güle gel inşallah :))) Renewal sen nasılsın canım bebiş yapıyormu yaramzlık cvp veremzsem bilinki hala düzlememiştir sistem

ben nasıl oliim 2 gündür mide bulantım azaldı diodum ama şimdi gne bulanıo bi kurtaramadım şu bulantıdan yaaa geçsin artık ... onun dışında şteyim çalışıorum her zamanki gibi

he hheeeeyyyyy iste ben buna baylildim bayildim... okuyunca gülmekten yerlere yattimm.. ya bi ara faceden toplu mesajlasma yapalim da herkes nickini söylesin yaavv... renewal hakli

evet regencim sana katılıyorum isimlerin yanına msj atarken nickini yazsa fena da olmaz hani

günaydın gençler ve kendini genç hissedenler buda kardaizle ben oluorum :)

evett evettt bugün içim kıpır kıpır kendimi çok iyi hissediyorum, genciz güzelizzz kahretsinnnnn

ya kadının baya baya üstüne yürüdüm gırtlağına yapışıyodum ama etraf doluştu herkes kadına söleniyo, bana boşverin geçmiş olsun falan diyolar, orta yaşlarda böle eli yüzü düzgün bi genç geldi boş boş konuşmayın hanfendi bayan haklı ne işin var kırmızı ışıkta yolda bide başını belaya sokcaksınız bayanın dedi araya girdi. zaten geç kalıyodum bindim arabaya gittim.

Son düzenleme:

öyle degil aslinda tatlim.. bi hastaliga karsi korumam yokmus o da hamilelikte bu virüs vücuda alinirsa tehlikeli oluyormus, hani bi ihtimal, onun icin asi oldum 3ay korunmam gerekiyordu 1ayi gitti sükür. bekleyip duruyorum bakalim.. :97::97::97:

erkekler iste canim, sen git ben arkandayim diyen cinsten

hadi fistigim güle güle git gel islerini bitir en güzel sonuclarla dön emi

haksızmıyım ama regencim yaaa bak soradan gene biriyle arkadaş olunmuş oda küppeye benzio bende ekledim inş odur başkasıysa dicek beni nie eklio bu kız manyakmıdır nedir :)

yok canim sonuna kadar haklisin o yüzden deste ciktim sana.. kizlar toplanir elbet feyste konusuruz..

günaydın gençler ve kendini genç hissedenler buda kardaizle ben oluorum :)

tabi geldiniz 60 yasina ama genc hissdiyorsunuz masallah.. o ne simdi fistik?? genc hissedenler genciz tabiki.. bence beden yasi degil önemli olan o bi aldatmaca.. arastirmalarda 15 yasindaki cocugun biyolojik yasinin 30+ ciktigi görülmüstür.. yani stres yasam kosullari vs vs.. kendine dikkat et hayatini yasa ve tabiki genc kal

sana da günaydin fistikimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…