2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kankitom o zamn yarın haberleşelim tamam mı :) ben doktora biraz geç giderim işim bitince direk yanına gelirim aşağıda buluşuruz :) kaçta yemeğe çıkıosun kendimi ayarliim ona göre

Kardaiz geçmiş olsun canım arabalar kadar yayalarda tehlikeli malesef Allah korumuş :)

Hülyacımm yarınki randevun iyi geçer inşallah az kaldı bebeğine kavuşmana :)

amin amin insallah canımmm... Allah cabalarınızı gorsun ve bosa cıkarmasın insAllah..

anladım canımm.. dengesiz insanlar işte.. kendi hatalarını kabul etmeyenler cok var.. haklıymıs gıbıde konusurlar dediğin gibi.. bu arada saol guzelımm...

aaa bizde dierleri olduk iimmiiii...
özlenmek güzelmiş hoşuma gitti canım arkidişlerimmmmmm
geçmişe bakıp geliyorum tuğçeyi merak ettim
elbetteeeeeeeeeeeee........ilk benim aklima geldi soruyosannnn

amma klise olmus ya neyyyyssseeeee.........:)))))

sıla hanımmmmmmmmmm sıla hanımmmmmmmmmmmm bikerem önce kankitomu ben sordumm canımmm

sonra daaaaaaaaaaaa klişe mlişe söledim ya sen ona bak taamm mıııııııııııı kankitom o benimmm

kankitom o zamn yarın haberleşelim tamam mı :) ben doktora biraz geç giderim işim bitince direk yanına gelirim aşağıda buluşuruz :) kaçta yemeğe çıkıosun kendimi ayarliim ona göre

evet can haberleşiriz saat 12 den sonra çıkıyorum yemeğe. sana nasıl uyarsa tatlım...

Kardaiz geçmiş olsun canım arabalar kadar yayalarda tehlikeli malesef Allah korumuş :)

Hülyacımm yarınki randevun iyi geçer inşallah az kaldı bebeğine kavuşmana :)

teşekkür ederim hayatım yayalara hiç güvenmiyorum zaten trafik işaretlerinden hiç anlamıyorlar işlerine nasıl gelirse öle yürüyolar yolda.

eminimki öledir canım benim. hayırdır kaç günün geçti bakim senin...

sıla hanımmmmmmmmmm sıla hanımmmmmmmmmmmm bikerem önce kankitomu ben sordumm canımmm

sonra daaaaaaaaaaaa klişe mlişe söledim ya sen ona bak taamm mıııııııııııı kankitom o benimmm

ay kankiton yesin seniiiii. canım benim aklından geçirmiş de olabilir pek dikkat etmedim kim önce yazmış diyeee.

slm olsun bayanlar herkese,

bende 2011 çıkmadan gebe kalmak istiyorum hemde çook.rabbim hepimize nasip eder inşallah.ama tabiki önce adet olmam gerekio..

napim öğlen bi pilav ydedim doymadım şimdide ne yicem bilmiorum hem yemek için dışarı çıkmam lazım

bende 2011 çıkmadan gebe kalmak istiyorum hemde çook.rabbim hepimize nasip eder inşallah.ama tabiki önce adet olmam gerekio..

canım inşallah beklemeden kavuşursun bebeğine, hikayenden bahsedermisin bizlere...

napim öğlen bi pilav ydedim doymadım şimdide ne yicem bilmiorum hem yemek için dışarı çıkmam lazım

canım söle gelsin telefondan. ya daaaa çık hem bide hava almış olursun.

ay kankiton yesin seniiiii. canım benim aklından geçirmiş de olabilir pek dikkat etmedim kim önce yazmış diyeee.

önce ben yazdımmm tamam mııııı sabahtan taaa... o zamn ben yarın 11de doktora giderim işim bitince çıkar yanına gelirim :) araşırız o zamn :)

hoşgeldin aramıza... hikayen nedir ? hakkında hayırlısı olsun :)

kizlarrr ben geri geldimm... eminonunden aldiklarimi degistiriyim diye yola ciktimm orda araba park etme sorunu var diyede otobuse biniyim dedim hatta esimde yanimdaydi. suan is degisikligi yapiyo pazartesine kdr evde beraber gidelim dedi metroya binelim dayanamazsin dedi bnmde cimriligim mi tuttu ne anlamadim tek otobus kapimizin onunden binelim dedim. neyse bindik 5 durak gectik bnde bi nefes alamama basladi cami actim yapistim cama otobus kalabalik sonra gozlerim kapkara oldu hic bisey goremiyorum esim otobusu durdurdu sarildi bana indik oturmam lazim diyorum kaldirimi goster nerde diyorum gosteriyo surda diye ama hic bisey goremiyorumki neyse beni oturttu bi 10 dk oturdum kendime geldim esim nasil korkmus eczane ariyo dr a gidelim diyo neyse hemen eve geldkk tansiyonum dusmus ayran ictim

hikayem pek iç açıcı değil canlar,

ocak ayında microile hamile kaldım.oğlumu 32+5 te kalbi durduğu için kaybettim.10 ağustosta doğum yaptım.psikolojim ömür boyu düzelmemek üzere yara aldı.ama rabbimin bana tekrar anneliği nasip edeceği günü bekleyerek teselli buluyorum ve inanıyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…