- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.561
aahha yok beehepiniz arkadaş olunca şüphelendim hani burdansa bende oliim die dedim yaa alla alla ne gözetlicem işim gücüm var bnm
valla bnde çok heycanlı umutlu ve mutluyum canım inşallahhh Allah ın izniyle kavuşurumm bebeğimee ay dularınızı eksik etmeyinnn valla Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın nasip etsin bebeklerimizi bize
ayy inşallah kankitom müsaitse hastaneden yanına giderim yeriz ne güzel
trafikte tatlım yayalar çok dikkatsiz oluyorlar. kadın bide hem suçlu hem güçlü herkes kadına diyo körmüsün ne atlıyon yola sana kırmızı yanıyo o hala çan çan çan sıkcaktım gırtlağını o olacaktı ...
tamam hayatım bu gece hem dua okur hemde senin için rüya görmeği dilerim Allahtan.
heyyyyyyyyy evettttt bu harika olur. müsait olurum senin içinnnnnnn. yiyelim tatlımmmm
aaa bizde dierleri olduk iimmiiii...hülyacım küsme canım konuşur gibi yazıorum o yüzden :) dualarım seninle hem dierleriylede... inş hayırlısıyla ilk seferde tutturucaksın senin gibi bi prensesin olucak yani o olucakta bide oğlun olurmu onu bilmiorum ama nedense bi kızın olcak gibi gelio bana :)
elbetteeeeeeeeeeeee........ilk benim aklima geldi soruyosannnnözlenmek güzelmiş hoşuma gitti canım arkidişlerimmmmmm
geçmişe bakıp geliyorum tuğçeyi merak ettim
e belkide gelmicek senin kırmızılar sempatiğimm inşallahhhh bebiş gelcek onun yerine bi dur az sabret...olmazsa da üzülme hsg çektircen ya merak etme haftasonuna denk gelsede bişi olmaz ya öncesine ya sonrasına alırlar...hakkında hayırlısı olsun kuzum :)
sen özlenmeyecek insanmısın kankitommm... daha doğrusu sen insan mısınnnnnnnnnndeğilsin meleksin melekkkkkkkkkkk
aaa bizde dierleri olduk iimmiiii...
elbetteeeeeeeeeeeee........ilk benim aklima geldi soruyosannnn
amma klise olmus ya neyyyyssseeeee.........:)))))
kankitom o zamn yarın haberleşelim tamam mı :) ben doktora biraz geç giderim işim bitince direk yanına gelirim aşağıda buluşuruz :) kaçta yemeğe çıkıosun kendimi ayarliim ona göre
Kardaiz geçmiş olsun canım arabalar kadar yayalarda tehlikeli malesef Allah korumuş :)
Hülyacımm yarınki randevun iyi geçer inşallah az kaldı bebeğine kavuşmana :)
sıla hanımmmmmmmmmm sıla hanımmmmmmmmmmmm bikerem önce kankitomu ben sordumm canımmm
sonra daaaaaaaaaaaa klişe mlişe söledim ya sen ona bak taamm mııııııııııııkankitom o benimmm
küstüm işte banane hıhhh... kardaizle hülyada öğle yemeine gidiolar ohh... ben açım bu arada
slm olsun bayanlar herkese,
bende 2011 çıkmadan gebe kalmak istiyorum hemde çook.rabbim hepimize nasip eder inşallah.ama tabiki önce adet olmam gerekio..
napim öğlen bi pilav ydedim doymadım şimdide ne yicem bilmiorum hem yemek için dışarı çıkmam lazım
evet can haberleşiriz saat 12 den sonra çıkıyorum yemeğe. sana nasıl uyarsa tatlım...
teşekkür ederim hayatım yayalara hiç güvenmiyorum zaten trafik işaretlerinden hiç anlamıyorlar işlerine nasıl gelirse öle yürüyolar yolda.
eminimki öledir canım benim. hayırdır kaç günün geçti bakim senin...
ay kankiton yesin seniiiii. canım benim aklından geçirmiş de olabilir pek dikkat etmedim kim önce yazmış diyeee.
slm olsun bayanlar herkese,
bende 2011 çıkmadan gebe kalmak istiyorum hemde çook.rabbim hepimize nasip eder inşallah.ama tabiki önce adet olmam gerekio..
önce ben yazdımmm tamam mııııı sabahtan taaa... o zamn ben yarın 11de doktora giderim işim bitince çıkar yanına gelirim :) araşırız o zamn :)
hoşgeldin aramıza... hikayen nedir ? hakkında hayırlısı olsun :)
senin gideceğin yer nerde peki ??
koşuyolu köprüsünde medipol hastanesi varya e-5 kenarında... onun biraz yukarsında canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?