2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

oh oh ne güzel kardaizcim Allah keyfini daim ettirsin :) bu arada senide ekledimmi ben feyste he söle bakim sen hangisisin :)

sonunda düzeldi sistem

Renewalcım inşallah 4.cü ayından sonra son bulur bulntıların canım benim arkadaşım var kasımda doğuracak kız ilk zamanlar çok kötüydü kusmaktan midesinden kan gelmişti hastaneye yatırmışlardı ama 4.cü ayından sonra şıp diye kesildi inşallah sende ozaman rahatlarsın :)))

Kardaiz canım günaydın istanbulda yaşamak demek trafikle boğuşmak demek bugünde eşim kavga edecekti nerdeyse zor engelledim

Regen sanada günyadın tatlım nasılsın canım :))

Kızlar 16 ekimde Avrasya Maratonu için bilet almış eşim dün kaynanamlardaydık orda bana süpriz yaptı tabi kaynanamdan inciler eksik olmadı onları bi ara anlatırım işteee böle :))))

oh oh ne güzel kardaizcim Allah keyfini daim ettirsin :) bu arada senide ekledimmi ben feyste he söle bakim sen hangisisin :)

ya valla ben de ayni duygular icindeyim inan.. eklemedigim olmus mudur, ayip olmasin felan diye bakiniyordum feyse ya feyste bi online olalim da konusalim mi??

ya valla ben de ayni duygular icindeyim inan.. eklemedigim olmus mudur, ayip olmasin felan diye bakiniyordum feyse ya feyste bi online olalim da konusalim mi??

evettttt eklemediniz canımmmm...geçen yorumlar vardı ya burdan facede bende msj attım orda bulabilirsiniz.

iyiyim ya nolsun iste kurbanlik koyun gibi ise gitcem saati bekliyorum.. benimki yatiyor halen makine tutsammi tutmasammi düsünüyorum.. ay bir de yemek derdim yok ona seviniyorum Allahim cok güzel bir sey yemek derdinin olmamasi sen nasilsin?? ay dün benimki de bi kiza carpiyormus nerdeyse, yolun ortasinda, önüme atladi birden diyor, burda pek yolun ortasinda gecen olmaz herkes lambayi bekler, o yüzden insan daha dikkatsiz oluyor, ama rada cikiyor böyle salaklar iste.. vallahi kardaiz de seninki de beimki de ucuz atlattilar yani.. trafik zor is

Olur valla ama sonra kızmasınlar bize face daldınız burayı unututnuz diye :)))

yok fistik bak iste her tarafa yetisiyoruz biz

evettttt eklemediniz canımmmm...geçen yorumlar vardı ya burdan facede bende msj attım orda bulabilirsiniz.

ney ne zaman nasil?? özelden yaz adini birimize, sonra kalanlara yayilir zaten.. ya da hülyayala arkadassan gel onun duvarina yaziyoruz zaten su anda

bence bi grup açalım kapalı grup ama dışardan kimse giremesin ve yazılanları göremesin böle yazınca duvarda herkes görüo

BEnde iyiyim canım ne olsun eşim az kalsın kavga edecekti engelledim duygu sömürüsü yaparak :)))
Niye yemek derdin yok canım yemekleri toptan mı yaptın valla bende öle yapıyorum napim salatayı bile hazırldaım gidince dasece sosunu karıştırıyorum :)))

bence bi grup açalım kapalı grup ama dışardan kimse giremesin ve yazılanları göremesin böle yazınca duvarda herkes görüo

valla bi kiz cok akilli ya... hatta nicklerin oldugu mesajlari, yani herkes kendi mesajini silebilir tekrar..

yok kuzum dün aksam ayiptir söylemesi firinda bir seyler yaptim, birazi kaldi yanina sadece corba yapcam salata vs.. bir de benimkinin is yerine yemek koyma derdi var.. ona da poaca yaptim oooh mis.. o dert normal yemekten daha zor.. hadi yemek icin atiyorum corba yaptin yanina da kizartma.. ama bunu is yerine koyamiyorsun ki.. soguyor tadi kaciyor felan.. o yüzden keyfim yerine

bencede face de grup mantıklı ama burayı ihmal etmek yokkkk

ahaha olsun isterseniz Orkide yada yalnızca hem anlaşılmasda bişi olur kimse bişi anlamaz tabiki burayı ihmal etmek yok burann keyfi ayrı

Baby club fln olsa yada ne bilim ne olsun bulun şite

kuzum yaaa nolur bebekli bir sey olmasin.. cünkü benim bebek istedigimi kimse bilmiyor cevreden.. e sülalede orda yani bilirsin cocuklu paylasimlar dahi pek yapmam ben.. bir de onlarin psikolojik baskisiyla ugrasmayim.. kaynim adim adim takip ediyor beni feysten zaten.. gerizkaaaaali

Canım valla o yemek koyma olayı dediğin gibi zor oluyor bende eşime hazırlıyordum bişiler midesi rahatsızdı yemiyordu dışarda evde zaeytinyağlı yapıyordum şimdi istemiyor ben hallediyorum hafif şeylerle diye rahatladım :)))
Canım senin de yemek konusunda maşallahın var birde menbata var çok güzel yemekler yapan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…