2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Evet orkide olabilir bencede bebekli olmasın zaten hakkımda çok şey söyleniyor bu konuyla ilgili annemin kulağına gelmiş ((
Burayı ihmal etmeyiz Kardaizcim merak etme sen

yok kiss ben ne yemek yapiyorum da hic.. canim isterse kalkip ugrasiyorum o kadar.. o da benim yaptigimi gözü kapali yapanlar var :97::97::97::97:

valla bazen tartistigimiz zaman cantasini almadan gider ay bi icin acir ki sorma.. sanki disarda ac kalacak.. ama onun firmasinin oldugu yerde öyle lokanta pke felan yok bir de olsa bile disari cikma sansi yok.. yemek salonunda herkes getirdigini yiyip is basi yapiyorlar yani en fazla marketten bir sey alip gidiyor ya da döner siparis veriyor baska da bir sey yok.. evde yaptigim sandvic onlardan daha iyi bence dimi ama??

Tamam o zaman orkide olsun adı bide orkide resmi koyarız

eveeetttt

Evet orkide olabilir bencede bebekli olmasın zaten hakkımda çok şey söyleniyor bu konuyla ilgili annemin kulağına gelmiş ((
Burayı ihmal etmeyiz Kardaizcim merak etme sen

iste o sebepten canim ben de yaymiyorum etrafa.. ne geregi var.. burda bi arkadas var, korunmayi biraktigini bebek istedigini 3-5 kisiye söylemis simdi herkesin haberi oldu diyo, yolda gören soruyor halen hamile kalamadinmi diye, cok sinirlerim bozuluyor daha cok stres yapiyorum diyor.. mielletle ugrasmasi daha zor ya dimi??

tamam kızlar açtım sizi ekledim .. diğer arkadaşlarıda feyste ekledikçe eklerim. grup gizli yani dışardan kimse n grubu ne içindekileri nede gönderileri göremio :)

sorma canım ya dün kaynanam yine fıtık etti beni doktora gidin diyor,beceremdiniz bi çocuğu diyor bende becermeyle olsaydı kolaydı dedim Allahın vermediğini doktorlar mı verecek dedim anladı kızdığımı sustu eşime diyoki git bi baktır kendine bana sende baktır çok şükür kısır değiliz dedim olursa olur olmazsa olmaz dedim ayyyy bide diyoki falanca kişi sordu çocukları olmuyormu diye iyice delirdim onlara ne dedim Allahtan kayınpederim çok iyi herzaman yanımda sağolsun susturdu karısını ((

heyo heyo çok güzel oldu...

evet artik orda bol bol begeniriz.. burda begen tusu kalktiysa orda var

yaa cok iyi anliyorum seni tatlim.. sizin üstünüze millet ikinciyi yapti lafini bile duydum.. hakkaten de öyle ama bana ne.. benim yaptigim cocugu onlar büyütmeyecek ya da onlarinkine ben bakmicam.. herkes kendinden sorumlu.. gecen arkadasin bebegini kaynanama götürdüm, onlar karsilikli oturuyorlar.. ben koridora ciktim bize de bi tane nasip et Allahim diyo hemen, esime bana degil.. ya varya bebegi götürdügüme götürecegime pisman ettii... gülüyo bebek, aaayyyy eminim en cok bana gülüyo, kizgin bakiyor bebek, aaaayyyy ayni --- abisi (kaynimi diyor) yaaa b.klu bezini görse ne diyecek acaba onu merak ediyorum :95::95::95::95::95:

kimse bizi beğen tuşundan ayıramazzz uleynnnnnnnnnnnn

Aynen ya bu kadarmı olur komşusu 3.cüye hamileymiş erkek için çocuk yapıyorlar habire onu söylüyor biz daha babaanne olamadık diyor gidin tedavi olun ben torun istiyorum diyor eşimde kızdı onlar çok verimliymiş oğulların öyle değil diye dalga geçti resmen yaaa benim ailem sürekli dua ediyorlar beni yüreklendirmeye çalışıyorlar eşimin annesi her telefonda adet oldunmu,günün geçtimi,doktora gittinmi hadi ondan geçti daha doğmamış bebeğim hakkında şunu yapacam bunu yapacam diyor hasbinallah

aman boşverin kızlar millet konuşcak işi ne boş insan konuşur... siz kendi düzeninize hayatınıza bakın sallamayın onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…