- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.681
hosbulduk canım zaman buldukça giriyorum geç oluyor arayı soğutuyorum amaumaycım canımm hosgeldınn.. uzun bir aradan sonra burdasın..
ay nıye bulamadınnnnn ????? sasırdımm.. canım onu kontrol altına alırlar.. canın sıkılmasın.. ama orda ınsanla ılgılenmıyorlar.. dun hemen yapılabılırdı kontrollerın.. aksatma guzelım ya. baska hastaneye felan gıtsen olmaz mı????screammm bu postu begendiiiiiiii...
menbetacimmm, pantalon filan bulamadim... yoruldum dondum... ya birde kizlar guzel haberi verdim, ama kotu haberi soylemedim size... bebegin olcumlerinden sonra bende seker baslangici oldugundan suphelendiler... simdi o meselelere kosturmaya baslicaz...
ay sorma her ıslaklık gelınce pedime bakıyorum.. bıde normal yoldan hamıle kalabılecegıme daır ınancım bıttı.. bu ay hsg cekılıcem gelsınde randevu alayım dedım.. 3 unde olmam gerekıyordu canım.. olmadım daha.. esımde bugun ıcın test alayım dedi.. ben korkuyorumm.. gene tek cıkacak.. benden cok o uzuluyor wallahi kıyamıyorumm..haklısın cnm ya. geriliyor insan bu bekleyişlerden. eğer benim kırmızılar gelmezse 7sinde yapıcam testi. senin bat ne zaman cnm.
hosbulduk canımmm..gel canım benim hoşgeldin
menbetaaaa hayatım hoşgeldinnnnn... rüyayı gördümmmmmmmmm
cnmm bnm 17. haftada % 90 erkek demıstı ama bnmkı % 10 luk dılımı sectı ve kızmışş
Buaradaa senın oğluşunmu olucakkkkkkkkkkkk ayy gecmısı oyle yarım yamalak okudum gercekten mı cok sevındım :)))))
ay nıye bulamadınnnnn ????? sasırdımm.. canım onu kontrol altına alırlar.. canın sıkılmasın.. ama orda ınsanla ılgılenmıyorlar.. dun hemen yapılabılırdı kontrollerın.. aksatma guzelım ya. baska hastaneye felan gıtsen olmaz mı????
kizlar selam. gecmise bakmadan pat die yaziyorum ama yaa kizlar su evi ne yapsammmm...???
hani salonu yuvarlak gibi olani... simdi sole tam istedigim yerde.. aslinda icide fena deil ama iste kucuk biraz...
salonu 25 m² iki yatak odasi var biri 14m² dieri 9-10m²gibi.. mutfagina diecek yok..banyo wcde iyi.... pooff nasi darlandim yaaaaaaaaaaaa......
asansor var 1.kat garaji var,aydinlik,goruntu var ... acaba fikriniz nedir bacilarimmm???
menbetacimmmm, benimkine caktirmiyorum uzulmesin diye ama canim sIkIldi baya bu duruma.. her gecen zaman farkli durumlar cikiyor ugrasacak...
yanlis olcmuslerdir diye umuyorum.. ozele ultrasona gitmeyi dusunuyorum.. bunun icin biraz arastirmam gerek...
seker kontrolu icin artik kendim seker testi alip mi yaparim, ne kadar basarili olurum olcmede bilmem...:26:
hulyacimmm, doktora gitmis bu arada... insallah guzel haberlerle gelir..
ve kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkes face'e kacmisss... yaa neden burayi birakip face'e gittinizzz kiiii... buralar sessiz kalmis...:26::26::26::26:
selam screamcımmm bırayı bırakmadık sadece orda da bir grup kuralım dedik.
hlycımla buluştukkdoktoru yurtdışına gidiyor tamda yumurta toplama zamanı ve yerleştirme zamanı, hlycımda başka doktorun işlemi yapmasını istemediği için 1 ay erteledi. bunda da vardır bi hayır belki kendiliğinden hamile kalır canımcım...
kaçmadık hem burda hem orda tkılıoruz
screamaway canımmm sıkıntı yapma kendine şeker çıkan hamilelere yemeleri gerek bir liste veriyorlar diye biliyordum sana vermedilermi bu şekilde şekeri kontrol altında tutuyorlar eğer tehlikeli derecede yüksek çıksaydı uyarırlardı canım sen rahat ol lütfen
bu arada benim işim vardı oyüzden yoktum burda yoksa sadece face girip burayı ihmal etmiyorum
baya konuşmuşsunuz gene oku oku bitiremedim valla atlayarak okudum kusuruma bakmayın ...
Hepinize çok teşekkür ederim yaşam gibi ölüm de çok tuhaf işte her sene bir cenaze olmaya başladı acı bi durum bir doğan bir ölen oluyor Allah ölenlere rahmet eylesin birkaç gündür bu sebeple uğrayamıyorum ...
screamaway canım senin paşa da yolda çok sevindim adınıza ya Rabbim gönlünüze göre verdi
canim tahmin ettigin ev gibi.. sagol guzelim ya fikirleriniz cok yardimci oluyo inan zaten satinda almiozsonucta demi tutalim gitsin...canım eğer eşyaların sığıosa evin iiçide camları fln ferahsa güneş alıosaki eer tahmin ettiğim evse baya ferah bi eve benziodu fiyatıda sizin için uygunsa tut tabi neden düşünüosun
canim benim renewalede dedigim gibi fikirleriniz inan cok yardimci oluyo... cunku cok sasirdim yani sizde biliyonuz epeydir ariyorum.. insallah gule gule oturmak nasip olur hayirlisi deyip gecicem artik kucuk mucuk...canım bence ev güzel tut derim ben.
selam screamcımmm bırayı bırakmadık sadece orda da bir grup kuralım dedik.
hlycımla buluştukkdoktoru yurtdışına gidiyor tamda yumurta toplama zamanı ve yerleştirme zamanı, hlycımda başka doktorun işlemi yapmasını istemediği için 1 ay erteledi. bunda da vardır bi hayır belki kendiliğinden hamile kalır canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?