2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

umaycım canımm hosgeldınn.. uzun bir aradan sonra burdasın..
hosbulduk canım zaman buldukça giriyorum geç oluyor arayı soğutuyorum ama ..
biraz geçmişte gezdim gözümden kaçan haberler olduysa arkadaşlar kusura bakmasın hızlıca göz gezdirdim..
okullar başladı. geçen sene okul okul geziyordum Allahtan bu sene tüm dersleri kendi okulumda tamamlıyorum başka okula gitmiyorum..
ağrıdan sızıdan duramıyorum her zamanki gibi ama şikayet etmemeye tevekkül etmeye dikkat ediyorum Sen neler yaptın arkadaşım?[/QUOTE]
bende iyim canım. değisen bırsey yok.. adetımın gelmesini beklıyorum. hsg ıcın randevu alıcam...

ay nıye bulamadınnnnn ????? sasırdımm.. canım onu kontrol altına alırlar.. canın sıkılmasın.. ama orda ınsanla ılgılenmıyorlar.. dun hemen yapılabılırdı kontrollerın.. aksatma guzelım ya. baska hastaneye felan gıtsen olmaz mı????
haklısın cnm ya. geriliyor insan bu bekleyişlerden. eğer benim kırmızılar gelmezse 7sinde yapıcam testi. senin bat ne zaman cnm.
ay sorma her ıslaklık gelınce pedime bakıyorum.. bıde normal yoldan hamıle kalabılecegıme daır ınancım bıttı.. bu ay hsg cekılıcem gelsınde randevu alayım dedım.. 3 unde olmam gerekıyordu canım.. olmadım daha.. esımde bugun ıcın test alayım dedi.. ben korkuyorumm.. gene tek cıkacak.. benden cok o uzuluyor wallahi kıyamıyorumm..
gel canım benim hoşgeldin
hosbulduk canımmm..
menbetaaaa hayatım hoşgeldinnnnn... rüyayı gördümmmmmmmmm

hosbulduk canımm..hayırdır ins ne gordun bakim :))

hlycım tedavin hayırlı ugurlu olsun. hemencecik haberdar et bizi....

kizlar feyste gurubumuz var artik... olmayan varsa söylesin lütfen kafa bu unuttuklarimiz varsa affetsin.. mesela benim bildigim, sila, screamaway, polyanna, tatliasik, derya henüz yoklar.. gelin girin teklif beklemeyin yabanci degilsiniz

ben uzaktayim gelip katilamam araniza ama gönlüm hep sizinle unutmayin. insallah güzel dostluklar kurarsiniz...

artik is saati geldi öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...

kizlar selam. gecmise bakmadan pat die yaziyorum ama yaa kizlar su evi ne yapsammmm...???

hani salonu yuvarlak gibi olani... simdi sole tam istedigim yerde.. aslinda icide fena deil ama iste kucuk biraz...

salonu 25 m² iki yatak odasi var biri 14m² dieri 9-10m²gibi.. mutfagina diecek yok..banyo wcde iyi.... pooff nasi darlandim yaaaaaaaaaaaa......

asansor var 1.kat garaji var,aydinlik,goruntu var ... acaba fikriniz nedir bacilarimmm???

canım eğer eşyaların sığıosa evin iiçide camları fln ferahsa güneş alıosaki eer tahmin ettiğim evse baya ferah bi eve benziodu fiyatıda sizin için uygunsa tut tabi neden düşünüosun

tugcecimmm, seninkinin kiza donmesine cokk sevindimmm.. sen oyle istiyordun cunku.. istedigin gibi oldu..
sana 17 haftada erkek diye soylenmis... baya gec aslinda.. anlamalari lazimdi.. nasil yanildilar kiii... ben belki erkenden soylenmistir de, ondan yanilmislardir diye dusunmustum...
demek benimkinin de kiza donme ihtimali var... hicbisi kesin degil... :26:

menbetacimmmm, benimkine caktirmiyorum uzulmesin diye ama canim sIkIldi baya bu duruma.. her gecen zaman farkli durumlar cikiyor ugrasacak...
yanlis olcmuslerdir diye umuyorum.. ozele ultrasona gitmeyi dusunuyorum.. bunun icin biraz arastirmam gerek...

seker kontrolu icin artik kendim seker testi alip mi yaparim, ne kadar basarili olurum olcmede bilmem...:26:

hulyacimmm, doktora gitmis bu arada... insallah guzel haberlerle gelir..

ve kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkes face'e kacmisss... yaa neden burayi birakip face'e gittinizzz kiiii... buralar sessiz kalmis...:26::26::26::26:

canım bence ev güzel tut derim ben.

selam screamcımmm bırayı bırakmadık sadece orda da bir grup kuralım dedik.
hlycımla buluştukk doktoru yurtdışına gidiyor tamda yumurta toplama zamanı ve yerleştirme zamanı, hlycımda başka doktorun işlemi yapmasını istemediği için 1 ay erteledi. bunda da vardır bi hayır belki kendiliğinden hamile kalır canımcım...

1 ay ertelendi miii yaniii... dedigin gibi belki de kendiliginden hamile kalacaktir... insallahh oyle olur...

kaçmadık hem burda hem orda tkılıoruz

3 kisi kalmisiz topikte... ondan dedim renewalcimmmmm, bulantilarin gecmeye baslamis bu arada... insallah bundan sonrasi problemsiz gecer canim...

Hülyacım herşeyde bi hayır vardır inşallah gerek kalmadan gelir bebişin :)))

screamaway canımmm sıkıntı yapma kendine şeker çıkan hamilelere yemeleri gerek bir liste veriyorlar diye biliyordum sana vermedilermi bu şekilde şekeri kontrol altında tutuyorlar eğer tehlikeli derecede yüksek çıksaydı uyarırlardı canım sen rahat ol lütfen
bu arada benim işim vardı oyüzden yoktum burda yoksa sadece face girip burayı ihmal etmiyorum

bugün pek kimse yok nedense :) ewt cnm başlamıştı ama bugün yine çok bulandı bilmiorum haftaya inş geçer diorum artık

baya konuşmuşsunuz gene oku oku bitiremedim valla atlayarak okudum kusuruma bakmayın ...

Hepinize çok teşekkür ederim yaşam gibi ölüm de çok tuhaf işte her sene bir cenaze olmaya başladı acı bi durum bir doğan bir ölen oluyor Allah ölenlere rahmet eylesin birkaç gündür bu sebeple uğrayamıyorum ...

tuğçe canım Allah gönlüne göre vermiş rabbim kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallah bu arada odanıza da baktım çok güzel güle güle kullansın nazlı kızımız

screamaway canım senin paşa da yolda çok sevindim adınıza ya Rabbim gönlünüze göre verdi

Azracım eşin ameliyat olacaktı geçmişe baktım ama herhangi bir postunu göremedim inşallah herşey yolunda gider canım benim

Hülyammm kırmızılar gelmiş hadi bismillah herşey yolunda gitsin inşallah gelsin bu aydan sonra bebişin seninde dualarım seninle tatlım

bu arada bide face dalmışsınız aşkolsun bi imrealcim özelden yazmış adını bana hemen ekliyorum hayatımmm

tatlim, benim seker kontrolu yapilmadi bile... onun icin durumu bilemiyoruz... benim de endisem bu zaten... boyle kontrolsuz kontrolsuz devam etmek...:26:

tesekkur ederim breshkacimmm, darisi basina insallah... basin saolsun bu arada.. daha once yazdim mi hatirlayamadim..:26:

azracimmm nerde ya.. merak ettim ameliyat durumlari noldu...

canım eğer eşyaların sığıosa evin iiçide camları fln ferahsa güneş alıosaki eer tahmin ettiğim evse baya ferah bi eve benziodu fiyatıda sizin için uygunsa tut tabi neden düşünüosun
canim tahmin ettigin ev gibi.. sagol guzelim ya fikirleriniz cok yardimci oluyo inan zaten satinda almiozsonucta demi tutalim gitsin...
canim benim renewalede dedigim gibi fikirleriniz inan cok yardimci oluyo... cunku cok sasirdim yani sizde biliyonuz epeydir ariyorum.. insallah gule gule oturmak nasip olur hayirlisi deyip gecicem artik kucuk mucuk...

ayrica supersinizzz.... hlyamla bulusmaniza cok sevindim cep telinizle foto cekinmeyi dusunemediniz demi??...

hlyaaamm hakkinda hayirlisi kuzu insallah dogal hamile kalirsin bitanem insallahhh....

screamaway, canim benim sendede gebelik diyabetinden suphelenmisler canim insallah sorun dogurmaz.. fransadaki arkadasimda da ayni sorun vardi ama biraz dikkatle ve kontrolle tabiki Alahin izniyle atlatilamayacak bisi deil... tatlim sen simdiden yedigine ictigine dikkat et derim ben bilirsin az cok diyabetin nelerden kacinilmasi gerektine... biz herseyse ragmen tedbir alalim,ihtimaller bile pas gecilmeyecek kadar hasas bebegimizin hayatinda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…