- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.721
canlarım nasılsınız?
doktora gittim eşimin spermigramı ii çıktı biraz morfoloji bozuk onun için ilaç verdi.. banada ilaç vermişti zaten içiorum onları.. kızlarda yazmış ama bnde yazayım dedim.. doktorum tam yumurta toplama ve transfer zmanı yokmuş istersen diğer doktorla devam et dedi ben kabul etmedim 1 ay sonraya kaldı o yzden hem bu arada da ilaçlar etki eder anca :) hakkımızda hayırlısı olsun napalım...
sılacım bence evi tut derim ben eşyaların sığarsa eğer :) aydınlık falan beğenmiştim ben yani :)
bu arda face de dalıp burayı unutmadık merak etmeyin cnlarım :) ay biz kardaizle görştük yemek yedik bugünnnnnn :)
sılacımmm başı ben çekiyorumm canımbak 9 eylülde oldum şimdi 5 ekim şimdi 1 kasım
screamaway canım yeni bat 1 kasım
slm kızlar nasılsınız bakalım,
bugün sonuçlarımı dr gösterdim.enfeksiyon varmış ve mutlaka tedavi edilmesi gerekiomuş.ama bi ilaç yazdı hiç bi yerde bulamadığım yetmio gbi muadilide yok .yarın gidip başka bi ilaç yazdırcam artık napalım.grup kurulmuş galba facede..hayırlı olsun
aramiza hosgeldin canim... sen sekerden dolayi bebegimi kaybettim mi yazmistin yoksa yanlis mi hatirliyorum...:26:
evet canım maalesef
hamilelik sekeri mi yoksa sen de zaten seker varmiydi? bende de sekerden supheleniliyor da ondan sordum...:26:
ay canım sorma. bırazcık hıssedıyorum sankı gelecek.. hayırlısı bakalımm... sen ne yaptın test yapacaktın sanırsam??tatlım belki bebiş vardır. umudunu yitirme. inşallah yaaaa
geldim geldim ama duramadımm.menbeta feysteyiz gelsene gizli grup kurduk
menbetacimmmm, benimkine caktirmiyorum uzulmesin diye ama canim sIkIldi baya bu duruma.. her gecen zaman farkli durumlar cikiyor ugrasacak...
yanlis olcmuslerdir diye umuyorum.. ozele ultrasona gitmeyi dusunuyorum.. bunun icin biraz arastirmam gerek...
seker kontrolu icin artik kendim seker testi alip mi yaparim, ne kadar basarili olurum olcmede bilmem...:26:
hulyacimmm, doktora gitmis bu arada... insallah guzel haberlerle gelir..
ve kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkes face'e kacmisss... yaa neden burayi birakip face'e gittinizzz kiiii... buralar sessiz kalmis...:26::26::26::26:
Kızlarrr okadar sinirliyim ki anlatamam bu işyerini hiç sevmedim çok pisss ya burada tek bayan benim tuvaletimi kilitliyorum kullanmasınlar diye çünkü resmen dışına yapıyorlar afedersiniz kusura bakmayın çok sinirliyim yine öyleydi biraz önce bende patrona kızdım yok yaaa ben burda çalışamam çok sorumsuz ve pisler(((
screamaway ,tatlim beni guncellesene listede sana zahmet basi cekiyorum sanirim sen 6 kasim yaz 2gun gec yazdiriim da ,kendimi ona gore sartlandiriim hani gec mec kalirsa gelin guve olmiiim hemen kendi kendimee.....
hzdisimdilik eyvallah pasacima gidiyorumm...
menbetanin misafiri geldiii zaar yok buralarda...
bende henüz gelen giden yok, gelmezse benimkiler yarın sabah yapıcam.
hulyacimmmmm, eminmisin kasima gecmek istedigine? bu ay hic deneme yapmayacakmisiniz? :26:
edittttttttttttt....
ayy dogru ya, sen yeni adet oldun... ben ne diyorum.. kasim tabiki yeni batin... sacmaladim resmen... kafam karisik cok....sen bakma bu yazdigima...
e yuuhhh yanii kimseler gelmemis kactan beriii......... face de takiliyosanizz bilemiyorumm yanii.... nesseee bakaliimm.. yarin aksama misafirlerim var taziyeler icingunduz ugrasirim artik evdi hazirlikti falan..... az goruscez yaniii...
tugcecim canim gece turu(aman bu tur yanlis anlasillmasinnn!) yapion heraldee
günaydın canikolarrrrrrrrrrrrrrr .. :)
ben adapazarına gidiorum pazar döncem görüşemeyebiliriz ordan yazamayabilirim... hepinizi öpüyorummm :)
canımmmm boşver saçmalamak iyidir arada iyi geliraslında başlayabilirdim ama doktorumu değiştirmek istemedimm ondann canım
günaydinlar kizlar... ay halen uykum var geri mi yatsam ne??? nedense cocuklu arkadaslar erken kalkiyorum diye hep kiziyorlar, yat napcan, yarin birgün zaten mecbur kalkcan vs vs... ama benim annem istedigi saate kadar yine yatardi
e yuuhhh yanii kimseler gelmemis kactan beriii......... face de takiliyosanizz bilemiyorumm yanii.... nesseee bakaliimm.. yarin aksama misafirlerim var taziyeler icingunduz ugrasirim artik evdi hazirlikti falan..... az goruscez yaniii...
tugcecim canim gece turu(aman bu tur yanlis anlasillmasinnn!) yapion heraldee
Yat kızzz boşverrr bı gunde boyle olsun napalımm
Sılacımm anladım ben senı :) Evet bı bakayım dedım topıgee gun boyu gırememıstım okuyup yatıyım dedım :)
slm kızlar nasılsınız bakalım,
bugün sonuçlarımı dr gösterdim.enfeksiyon varmış ve mutlaka tedavi edilmesi gerekiomuş.ama bi ilaç yazdı hiç bi yerde bulamadığım yetmio gbi muadilide yok .yarın gidip başka bi ilaç yazdırcam artık napalım.grup kurulmuş galba facede..hayırlı olsun
canım inşallah hamilesindir yaaa ....bende henüz gelen giden yok, gelmezse benimkiler yarın sabah yapıcam.
anladim canim benim.. yoruluyorsun tabi bide butuun gun disarda,isdesin yani....oldu canim ihmal yok burayi ozamannn...Sılacımmmm günaydınnnn ben akşamları fazla giremiyorum yorgun oluyorum yemek,bulaşık,namazlarım derken uykum geliyor faceee takılıp burayı ihmal etmeyiz tatlım olmaz öyle şeyy
Sana kolay gelsin canım benim Allah gani gani rahmet etsin ölmüşlerimize....
günaydinlar kizlar... ay halen uykum var geri mi yatsam ne??? nedense cocuklu arkadaslar erken kalkiyorum diye hep kiziyorlar, yat napcan, yarin birgün zaten mecbur kalkcan vs vs... ama benim annem istedigi saate kadar yine yatardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?