2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evetttt görüştük bugün çok güzel geçti

hayırlı akşamlar kızlar öleden sonrası çok yoğundu faceye bile bakamadım :95::95::95::95::95:

sılacımmm başı ben çekiyorumm canım bak 9 eylülde oldum şimdi 5 ekim şimdi 1 kasım

screamaway canım yeni bat 1 kasım

hulyacimmmmm, eminmisin kasima gecmek istedigine? bu ay hic deneme yapmayacakmisiniz? :26:

edittttttttttttt....
ayy dogru ya, sen yeni adet oldun... ben ne diyorum.. kasim tabiki yeni batin... sacmaladim resmen... kafam karisik cok.... sen bakma bu yazdigima...

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakalım,

bugün sonuçlarımı dr gösterdim.enfeksiyon varmış ve mutlaka tedavi edilmesi gerekiomuş.ama bi ilaç yazdı hiç bi yerde bulamadığım yetmio gbi muadilide yok .yarın gidip başka bi ilaç yazdırcam artık napalım.grup kurulmuş galba facede..hayırlı olsun

aramiza hosgeldin canim... sen sekerden dolayi bebegimi kaybettim mi yazmistin yoksa yanlis mi hatirliyorum...:26:

hamilelik sekeri mi yoksa sen de zaten seker varmiydi? bende de sekerden supheleniliyor da ondan sordum...:26:

yok canım gebelik şekeri.bugün baktırdım tekrar.kalabiliomuş gebelik sonrası çünkü.ama allaha şükür yok tabi tekrar gebe kalırsam yine şeker çıkarmış (ama olsun daha tedbirli olucaz inşallah.

tatlım belki bebiş vardır. umudunu yitirme. inşallah yaaaa
ay canım sorma. bırazcık hıssedıyorum sankı gelecek.. hayırlısı bakalımm... sen ne yaptın test yapacaktın sanırsam??

menbeta feysteyiz gelsene gizli grup kurduk
geldim geldim ama duramadımm.

canım hayırlısı olsun.. ıns doktorlar ılgılenırde atlatırsın bu durumu.. pesini bırakma güzelim..

carp kapıyı gıt.. calısma ev karısı ol bızım gibi.. cok ıgrenırım ben oyle seylerden...

evet evet.. ama gittiler...

e yuuhhh yanii kimseler gelmemis kactan beriii......... face de takiliyosanizz bilemiyorumm yanii.... nesseee bakaliimm.. yarin aksama misafirlerim var taziyeler icin gunduz ugrasirim artik evdi hazirlikti falan..... az goruscez yaniii...

tugcecim canim gece turu(aman bu tur yanlis anlasillmasinnn!) yapion heraldee

günaydın canikolarrrrrrrrrrrrrrr .. :)

ben adapazarına gidiorum pazar döncem görüşemeyebiliriz ordan yazamayabilirim... hepinizi öpüyorummm :)

canımmmm boşver saçmalamak iyidir arada iyi gelir aslında başlayabilirdim ama doktorumu değiştirmek istemedimm ondann canım

Sılacımmmm günaydınnnn ben akşamları fazla giremiyorum yorgun oluyorum yemek,bulaşık,namazlarım derken uykum geliyor faceee takılıp burayı ihmal etmeyiz tatlım olmaz öyle şeyy

Sana kolay gelsin canım benim Allah gani gani rahmet etsin ölmüşlerimize....

Gezzz bakalım şekerim benim yerimede gez :))) iyi eğlenceler tatlım

günaydinlar kizlar... ay halen uykum var geri mi yatsam ne??? nedense cocuklu arkadaslar erken kalkiyorum diye hep kiziyorlar, yat napcan, yarin birgün zaten mecbur kalkcan vs vs... ama benim annem istedigi saate kadar yine yatardi

günaydinlar kizlar... ay halen uykum var geri mi yatsam ne??? nedense cocuklu arkadaslar erken kalkiyorum diye hep kiziyorlar, yat napcan, yarin birgün zaten mecbur kalkcan vs vs... ama benim annem istedigi saate kadar yine yatardi

Yat kızzz boşverrr bı gunde boyle olsun napalımm

Sılacımm anladım ben senı :) Evet bı bakayım dedım topıgee gun boyu gırememıstım okuyup yatıyım dedım :)

Yat kızzz boşverrr bı gunde boyle olsun napalımm

Sılacımm anladım ben senı :) Evet bı bakayım dedım topıgee gun boyu gırememıstım okuyup yatıyım dedım :)

yok canim baska hain planlarim var kacti gittii zaten.. ya bur tur lafi da yani anlam degistirdi menbetacim sayesinde

canım daha önceki postlarını yeni okudum aramıza hoşgeldin acın çok büyük teselli edecek bi kelime bulamıyorum Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah...
bende henüz gelen giden yok, gelmezse benimkiler yarın sabah yapıcam.
canım inşallah hamilesindir yaaa ....

Son düzenleme:
anladim canim benim.. yoruluyorsun tabi bide butuun gun disarda,isdesin yani....oldu canim ihmal yok burayi ozamannn...

dogru diyorlar tabiiii...... ben gece kusuyum sabah uykusunu severim acikcasi ama oglus olduktan sonra tabikii sabah keyfi tabitmesede saati ciddi anlamda dustu:)

ama sagolsun oglumda sabahin korunde kalmaz normali 8-9 arasi ama biyerlerdeyseydik gec yattiysa ona gore uyanir 10 -10.30gibi falannn...
kimi cocuklar kacta yaarsa yatsin 7 de zipliyolarrrrrrrr

simdibenimde geri sicacik yataga gozum dusuyo ama is guc yapmam ilazim... misafir var...

Sılacımmmmmmm canım benim ihmal etmeyiz tatlımmm bgün patron buralarda pek giremiyorum canım yaa...

menbata ve derya test yaptınızmı kızlarrr meraktayız inşallah hamişsinizdir

ımreal yok kaçgündür inşallah iyidir...

screamawaynaptı acaba şekerle ilgili inşallah önemli bişi değildr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…