2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Gündüz hem oraya hem buraya yazdım canımmmm

Benimde salı günü kontrolüm varr ozaman kadar inşallah adet olurum :26: canım film kaçıncı gün çekiliyorki

rahim filmi mi? adet bittikten 2 gün sonra 10. güne kadar diyorlarda ben bittiğinin ertesi günü çekilmiştim.

Gündüz hem oraya hem buraya yazdım canımmmm

Benimde salı günü kontrolüm varr ozaman kadar inşallah adet olurum :26: canım film kaçıncı gün çekiliyorki

bende adet bittikten sonra 3 gun ıcınde dıye bılıyorumm.. gene merkeze sorucam.. benım adetler kahverengı akıntılarla bıtıyor yanı 2 gunde o akıntı suruyor az az.. bununda mı tamamen bıtmesı lazım acaba bunu bılmıyorumm.. oyle olursa hesaplarıma gore cuma gunu cektırebılrıım.. off şehire gideceğim için cuma gunu olmasın dıyorumm. kocamın ıslerı yogun oluyo cuma gelemz benle.. ins persembe felan olur merkezle konusmadan kesin bişey belli olamayacak..

Anladım canımm ben açık ameliyat olduğum için doktor çektirmeye gerek yok demişti ama böle giderse bende çektircem sanırsam :26:

gerek yok dediyse yoktur canım ya ama insanın içi rahat etmiyor banada gerek yok sen hamile kalmışsın dedi ama gittim çektirdim boşu boşuna allaha şükür de temiz çıktı.

gerek yok dediyse yoktur canım ya ama insanın içi rahat etmiyor banada gerek yok sen hamile kalmışsın dedi ama gittim çektirdim boşu boşuna allaha şükür de temiz çıktı.

Canım Rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı hamilelikler bebekler nasip etsin yoksa hep bu psikolojiyle olacağız acaba bi sorunmu var diye bakalım ilerleye günlerde neler olacak Allah çok aratmadan nasip etsin inşallahh....

screamawaynaptı acaba şekerle ilgili inşallah önemli bişi değildr

hicccc bisi yapmadimmm canimmmm...:26::26::26:

silacimmmmmm, dogum gunun kutlu olsunnnnnn...

scream canımmm inşallah sorun çıkmıcaktır şeker konusunda sen stres yapmamaya çalış bitanem...

bugun daha rahatim canim, dun ara ara sirkette agladim... bugun daha iyiyim... zaten bizimki 2 gundur cok hareketli.. o hareket ettikce ben moral buluyorum...

kızlarrr topıgımızın eskılerden ve hamiş kalınca terkeden arkadaşlarımızdan 62sinem' in oğlu olucakmışş başka bı topıkte okudum :)

aaa, cok sevindimmmm, ama keske bu haberi kendisinden alsaydik, buraya gelip bize soyleseydi... kizlar siz hamile olunca birakmayin burayi sakinnnn, bak tugceyle biz hala burdayiz....

kizlar listeyi ozellikle gondermiyorum bu arada... cunku forumun tablo kodlarinda problem var... gonderince tum sayfayi bozacak... onu duzeltmelerini bekliyorum.. ama isterseniz bu arada tablo diil, duz yazi halinde gonderebilirim...

bir deeee, az sonra yine toplantiya gircemmm, offff yaaaa....:84::84::84:

amin cnm inş. ben arama konusunda baya bir ilerledim 3 ay ilaç tedavisi ile olmadı rahim filminden sonra kolaylaşıyor dediler olmadı 2 gün önce aşılama yapıldı bunuda 3 kez denedikten sonra tüp bebekte sıra ama rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak işte aparsak yapalım.

Canım benim aşılama mı yapıldı yeni inşallahhh gelir bebişin tatlımmm heyecanlandım şimdi
çok uğraşmışsın canım Rabbim bu imtihanların sonunda güldürsün yüzünü inşallahhh :)))

Canım yaaa birde çok olmazsam eğer bu aşılamayla ilgili bana biraz bilgi verebilirmisin nasıl oluyor ücreti nedir???

canımmm lütfen üzme kendini bak oğluşun kımıl kımıl içinde doktorlar herşeyin en kötüsünü söylerler benim ablama 5 aylıkken düşük tehliken var dedi doktoru o naptı gezdi hemde otobüslerle kaynanasıyla yaşıyor evin bütün işlerini yaptı Rabbim nasip ettiyse hiç birşey engel olmaz canım benim sen içini ferah tut Ayetel kürsi oku bol bol

saol cnm. anlatayım tabi cnm sormadan öğrenilmiyor. daha önce başkasına cevap vermiştim onu kopyaladım.

saol cnm aşımı yaptırdım geldim. devlet hastanesinde yaptırdım. orda yattım bir saate yakın bakalım inş. bu bahanem olurda gelir bebişim.
fiyatı sormuşlardı yumurtalarım serophene ile büyüdü. çatlatma için ovitrelle 75tl. sperm yıkama özel labda. 150tl. ssklıyım hastaneye para vermedik eczaneden çıkar mı bilmiyorum. 10 gün sonra gel betaya bakalım dedi inş. size bu ay güzel haberlerle dönerim.

Canımmm benim İnşallahh güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahhh çok tşk ederim canım yanıtladığın için inşallah gerek kalmadan gelir bebişim

Canımmm benim İnşallahh güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahhh çok tşk ederim canım yanıtladığın için inşallah gerek kalmadan gelir bebişim
inş sana gerek kalmaz cnm çok stresli bir dönem oluyor. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

canım sen canlı canlı mı cektırdın ?? narkoz felan almadan???

ay canım benim üzülme sennn inşallah bişey çıkmıcak buna inan. paşada kıpır kıpır yerim ben onu dopingi yükledin oynayıp duruyo.

ay hayatım aşılama yaptıran yok mu diye basbas bağırıyodum duymadın mııııııı.
neyse hayırlısı olsun hayatım. devlet hastaneleride yapıyo mu bunu. biz sanırım özelde yaptırırız.

canım sen canlı canlı mı cektırdın ?? narkoz felan almadan???

yok almadım canım canlı yayın yaptık biz.
acı oluyor tabi ama masadan kalkınca geçiyor.

cnm ben 1 aydan fazladır girmedim buraya pek görmemişim.
yapıyormuş canım bende hiç beklemediğim bir anda doktor hadi bu ay aşılama yapalım diyince öğrendim.

canım allah ın ıznıyle ins bhcg 5 ın ustunde cıkacak.. ins hamıle olucaksın.. ay nasılda aydınlattın bızı.. yanı ssk karsılıyor ve sadece dedıgın bu fıyatlarla cıkıyorsun.. benımde neden hosuma gıttı bılmıyorumm.. benım sosyal guvencem yokki bızde ne yaptırırsak ozelde yaptırıyoruz.. bende yarın veya pztesi tıp merkezini arayıp randevu alıcamm hsg için...

kardaiz kız 2 gun once yaptırmıs

canım peki işlem tahmini ne kadar sürüyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…