- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.761
Gündüz hem oraya hem buraya yazdım canımmmm
Benimde salı günü kontrolüm varr ozaman kadar inşallah adet olurum :26: canım film kaçıncı gün çekiliyorki
Canım ozaman buraya gelip söylediğimde içme dediğiniz yahem bende içmek istemedim hormonlarım bozulmasın diye :26:
rahim filmi mi? adet bittikten 2 gün sonra 10. güne kadar diyorlarda ben bittiğinin ertesi günü çekilmiştim.
Gündüz hem oraya hem buraya yazdım canımmmm
Benimde salı günü kontrolüm varr ozaman kadar inşallah adet olurum :26: canım film kaçıncı gün çekiliyorki
VALLA ben demedim hem o söktürücülerin eer bebiş varsada beslediini sölemişti bazı arkadaşlar yani zararı yok die biliorum
Anladım canımm ben açık ameliyat olduğum için doktor çektirmeye gerek yok demişti ama böle giderse bende çektircem sanırsam :26:
gerek yok dediyse yoktur canım ya ama insanın içi rahat etmiyor banada gerek yok sen hamile kalmışsın dedi ama gittim çektirdim boşu boşuna allaha şükür de temiz çıktı.
screamawaynaptı acaba şekerle ilgili inşallah önemli bişi değildr
anne ve babamin en mutlu anilarindan,en guzel gunlerinden biri bugun...... altin sacli kizlarinin dogdugu gun bugun........... nekadar mutlulardi ve saskinlardi bi okadarda... herkeslerin yabani(yabani deil yaaa yabancii,turkce iste:) zannedecegi bi mucize vardi avuclarinda.... alisagelmisin disinda bi yavrularina kavustular...nekadar mutlu oldular..
canlarim benim... kosulsuz sevdiler.. yureginde sakladilar.. kiyamadilar.. bu yasima getirip,buyuttuler birsuru guzel ani biriktirdiler bana.. aslinda dogdugum gun bugun ama beni deil onlari,annemi babami tebrik etmek lazim.. anneyim ama annem kadar mukemmekl anne deilim.. benim mukemmelim o.
bugune sebep yaptiklari icin canlarima tesekkur ediyorum ve 23.yildir sahip oldugum butun nigmetlere sukurediyorum Allaha... Allahim acilar gostermesin hayirli,hak yolunda omurler nasip etsin insallah..............
scream canımmm inşallah sorun çıkmıcaktır şeker konusunda sen stres yapmamaya çalış bitanem...
kızlarrr topıgımızın eskılerden ve hamiş kalınca terkeden arkadaşlarımızdan 62sinem' in oğlu olucakmışş başka bı topıkte okudum :)
amin cnm inş. ben arama konusunda baya bir ilerledim 3 ay ilaç tedavisi ile olmadı rahim filminden sonra kolaylaşıyor dediler olmadı 2 gün önce aşılama yapıldı bunuda 3 kez denedikten sonra tüp bebekte sıra ama rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak işte aparsak yapalım.Canım Rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı hamilelikler bebekler nasip etsin yoksa hep bu psikolojiyle olacağız acaba bi sorunmu var diye bakalım ilerleye günlerde neler olacak Allah çok aratmadan nasip etsin inşallahh....
amin cnm inş. ben arama konusunda baya bir ilerledim 3 ay ilaç tedavisi ile olmadı rahim filminden sonra kolaylaşıyor dediler olmadı 2 gün önce aşılama yapıldı bunuda 3 kez denedikten sonra tüp bebekte sıra ama rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak işte aparsak yapalım.
hicccc bisi yapmadimmm canimmmm...:26::26::26:
silacimmmmmm, dogum gunun kutlu olsunnnnnn...
bugun daha rahatim canim, dun ara ara sirkette agladim... bugun daha iyiyim... zaten bizimki 2 gundur cok hareketli.. o hareket ettikce ben moral buluyorum...
aaa, cok sevindimmmm, ama keske bu haberi kendisinden alsaydik, buraya gelip bize soyleseydi... kizlar siz hamile olunca birakmayin burayi sakinnnn, bak tugceyle biz hala burdayiz....
kizlar listeyi ozellikle gondermiyorum bu arada... cunku forumun tablo kodlarinda problem var... gonderince tum sayfayi bozacak... onu duzeltmelerini bekliyorum.. ama isterseniz bu arada tablo diil, duz yazi halinde gonderebilirim...
bir deeee, az sonra yine toplantiya gircemmm, offff yaaaa....:84::84::84:
saol cnm. anlatayım tabi cnm sormadan öğrenilmiyor. daha önce başkasına cevap vermiştim onu kopyaladım.Canım benim aşılama mı yapıldı yeni inşallahhh gelir bebişin tatlımmm heyecanlandım şimdi
çok uğraşmışsın canım Rabbim bu imtihanların sonunda güldürsün yüzünü inşallahhh :)))
Canım yaaa birde çok olmazsam eğer bu aşılamayla ilgili bana biraz bilgi verebilirmisin nasıl oluyor ücreti nedir???
saol cnm. anlatayım tabi cnm sormadan öğrenilmiyor. daha önce başkasına cevap vermiştim onu kopyaladım.
saol cnm aşımı yaptırdım geldim. devlet hastanesinde yaptırdım. orda yattım bir saate yakın bakalım inş. bu bahanem olurda gelir bebişim.
fiyatı sormuşlardı yumurtalarım serophene ile büyüdü. çatlatma için ovitrelle 75tl. sperm yıkama özel labda. 150tl. ssklıyım hastaneye para vermedik eczaneden çıkar mı bilmiyorum. 10 gün sonra gel betaya bakalım dedi inş. size bu ay güzel haberlerle dönerim.
inş sana gerek kalmaz cnm çok stresli bir dönem oluyor. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Canımmm benim İnşallahh güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahhh çok tşk ederim canım yanıtladığın için inşallah gerek kalmadan gelir bebişim
inş sana gerek kalmaz cnm çok stresli bir dönem oluyor. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
gerek yok dediyse yoktur canım ya ama insanın içi rahat etmiyor banada gerek yok sen hamile kalmışsın dedi ama gittim çektirdim boşu boşuna allaha şükür de temiz çıktı.
hicccc bisi yapmadimmm canimmmm...:26::26::26:
silacimmmmmm, dogum gunun kutlu olsunnnnnn...
bugun daha rahatim canim, dun ara ara sirkette agladim... bugun daha iyiyim... zaten bizimki 2 gundur cok hareketli.. o hareket ettikce ben moral buluyorum...
aaa, cok sevindimmmm, ama keske bu haberi kendisinden alsaydik, buraya gelip bize soyleseydi... kizlar siz hamile olunca birakmayin burayi sakinnnn, bak tugceyle biz hala burdayiz....
kizlar listeyi ozellikle gondermiyorum bu arada... cunku forumun tablo kodlarinda problem var... gonderince tum sayfayi bozacak... onu duzeltmelerini bekliyorum.. ama isterseniz bu arada tablo diil, duz yazi halinde gonderebilirim...
bir deeee, az sonra yine toplantiya gircemmm, offff yaaaa....:84::84::84:
amin cnm inş. ben arama konusunda baya bir ilerledim 3 ay ilaç tedavisi ile olmadı rahim filminden sonra kolaylaşıyor dediler olmadı 2 gün önce aşılama yapıldı bunuda 3 kez denedikten sonra tüp bebekte sıra ama rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak işte aparsak yapalım.
canım sen canlı canlı mı cektırdın ?? narkoz felan almadan???
ay hayatım aşılama yaptıran yok mu diye basbas bağırıyodum duymadın mııııııı.
neyse hayırlısı olsun hayatım. devlet hastaneleride yapıyo mu bunu. biz sanırım özelde yaptırırız.
saol cnm. anlatayım tabi cnm sormadan öğrenilmiyor. daha önce başkasına cevap vermiştim onu kopyaladım.
saol cnm aşımı yaptırdım geldim. devlet hastanesinde yaptırdım. orda yattım bir saate yakın bakalım inş. bu bahanem olurda gelir bebişim.
fiyatı sormuşlardı yumurtalarım serophene ile büyüdü. çatlatma için ovitrelle 75tl. sperm yıkama özel labda. 150tl. ssklıyım hastaneye para vermedik eczaneden çıkar mı bilmiyorum. 10 gün sonra gel betaya bakalım dedi inş. size bu ay güzel haberlerle dönerim.
yok almadım canım canlı yayın yaptık biz.
acı oluyor tabi ama masadan kalkınca geçiyor.
cnm ben 1 aydan fazladır girmedim buraya pek görmemişim.
yapıyormuş canım bende hiç beklemediğim bir anda doktor hadi bu ay aşılama yapalım diyince öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?