- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.701
canlarım nasılsınız?
doktora gittim eşimin spermigramı ii çıktı biraz morfoloji bozuk onun için ilaç verdi.. banada ilaç vermişti zaten içiorum onları.. kızlarda yazmış ama bnde yazayım dedim.. doktorum tam yumurta toplama ve transfer zmanı yokmuş istersen diğer doktorla devam et dedi ben kabul etmedim 1 ay sonraya kaldı o yzden hem bu arada da ilaçlar etki eder anca :) hakkımızda hayırlısı olsun napalım...
sılacım bence evi tut derim ben eşyaların sığarsa eğer :) aydınlık falan beğenmiştim ben yani :)
bu arda face de dalıp burayı unutmadık merak etmeyin cnlarım :) ay biz kardaizle görştük yemek yedik bugünnnnnn :)
baya konuşmuşsunuz gene oku oku bitiremedim valla atlayarak okudum kusuruma bakmayın ...
Hepinize çok teşekkür ederim yaşam gibi ölüm de çok tuhaf işte her sene bir cenaze olmaya başladı acı bi durum bir doğan bir ölen oluyor Allah ölenlere rahmet eylesin birkaç gündür bu sebeple uğrayamıyorum ...
tuğçe canım Allah gönlüne göre vermiş rabbim kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallah bu arada odanıza da baktım çok güzel güle güle kullansın nazlı kızımız
screamaway canım senin paşa da yolda çok sevindim adınıza ya Rabbim gönlünüze göre verdi
Azracım eşin ameliyat olacaktı geçmişe baktım ama herhangi bir postunu göremedim inşallah herşey yolunda gider canım benim
Hülyammm kırmızılar gelmiş hadi bismillah herşey yolunda gitsin inşallah gelsin bu aydan sonra bebişin seninde dualarım seninle tatlım
bu arada bide face dalmışsınız aşkolsun bi imrealcim özelden yazmış adını bana hemen ekliyorum hayatımmm
tatlim, benim seker kontrolu yapilmadi bile... onun icin durumu bilemiyoruz... benim de endisem bu zaten... boyle kontrolsuz kontrolsuz devam etmek...:26:
tesekkur ederim breshkacimmm, darisi basina insallah... basin saolsun bu arada.. daha once yazdim mi hatirlayamadim..:26:
azracimmm nerde ya.. merak ettim ameliyat durumlari noldu...
canim tahmin ettigin ev gibi.. sagol guzelim ya fikirleriniz cok yardimci oluyo inan zaten satinda almiozsonucta demi tutalim gitsin...
canim benim renewalede dedigim gibi fikirleriniz inan cok yardimci oluyo... cunku cok sasirdim yani sizde biliyonuz epeydir ariyorum.. insallah gule gule oturmak nasip olur hayirlisi deyip gecicem artik kucuk mucuk...
ayrica supersinizzz.... hlyamla bulusmaniza cok sevindim cep telinizle foto cekinmeyi dusunemediniz demi??...
hlyaaamm hakkinda hayirlisi kuzu insallah dogal hamile kalirsin bitanem insallahhh....
screamaway, canim benim sendede gebelik diyabetinden suphelenmisler canim insallah sorun dogurmaz.. fransadaki arkadasimda da ayni sorun vardi ama biraz dikkatle ve kontrolle tabiki Alahin izniyle atlatilamayacak bisi deil... tatlim sen simdiden yedigine ictigine dikkat et derim ben bilirsin az cok diyabetin nelerden kacinilmasi gerektine... biz herseyse ragmen tedbir alalim,ihtimaller bile pas gecilmeyecek kadar hasas bebegimizin hayatinda....
canlarım nasılsınız?
doktora gittim eşimin spermigramı ii çıktı biraz morfoloji bozuk onun için ilaç verdi.. banada ilaç vermişti zaten içiorum onları.. kızlarda yazmış ama bnde yazayım dedim.. doktorum tam yumurta toplama ve transfer zmanı yokmuş istersen diğer doktorla devam et dedi ben kabul etmedim 1 ay sonraya kaldı o yzden hem bu arada da ilaçlar etki eder anca :) hakkımızda hayırlısı olsun napalım...
sılacım bence evi tut derim ben eşyaların sığarsa eğer :) aydınlık falan beğenmiştim ben yani :)
bu arda face de dalıp burayı unutmadık merak etmeyin cnlarım :) ay biz kardaizle görştük yemek yedik bugünnnnnn :)
canlarım nasılsınız?
bitanem,biz kizlarla oyle diledik insallah dogal hamis kalirsin bu surede bitanem.... gercekten cok sevinir,cok isterim...
hayirlisi hakkinda bundada vardir bi hayir...
ucuzum ev icin insallah iyi olur kusum yaa sende bilion ne zor oldugunu ve nezamandir aradigimi... sadece kafami kurcalayan salon.... hani ama daha iyisinide istiosan tabii cepten dahha cok cikaracan.... insallah hhayirlisi olsun... yeter demi 25m² salon:26::26:
silacimmmmm, tuttun mu evi? oyle gibi yazmissin... hayirli olsun canimmmm.. tasindiktan sonra bebegin de gelir simdi senin...
ben bu diyabet riskinden dolayi tatli yemegi biraktim.. ama baska nelere dikkat etmem gerek bilemiyorum... bi arastircam bakalim...
hulyacimmmmm, hayirlisi olsun canim... belki gelecek aya doktora gitmene gerek bile kalmaz...
Canımmm ya yapamaycaklar şeker testi gidip bir sağlık merkezinden ölçtürsen tatlım hem endişelerin biterdi canım benim
Canım benim herşeyde bi hayır vardır inşallah gerek kalmadan gelir nazlı bebişin :))) görüdk resimlerinizi şekerimmm kıskançlıktan çatladık
aminn canım inşallah hayırlısıyla gelsin de bekleriz biraz daha alıştık zaten :)
ayy çatlamaın anam sizinlende buluşcaz inşallah :)
silacimmmmm, tuttun mu evi? oyle gibi yazmissin... hayirli olsun canimmmm.. tasindiktan sonra bebegin de gelir simdi senin...
ben bu diyabet riskinden dolayi tatli yemegi biraktim.. ama baska nelere dikkat etmem gerek bilemiyorum... bi arastircam bakalim...
QUOTE]
canim tutacak gibiyim nedense bi belirginlessizdim onay bekliyorum birilerinden... sanirim bu da burda yalnizligimda olsa gerek fikir acligi oldu bende... bu eksikligimide sizlerle gideriyorum kafanizi agritsamda sagolun.... iste canim kizlarda onay verdiler bilmem sen bakmismiydin eve gormuslerdi onlar...
iyi yapmissin canim simdiden onlem almaya hamur isi aklima ilk gelen cok sekerli meyveler muz ve uzum gibi... hemen aratiriz nette gebelik diyabeti diyeti die.. hatta kk da eminim topicte vardir bakariz....
Canım benim herşeyde bi hayır vardır inşallah gerek kalmadan gelir nazlı bebişin :))) görüdk resimlerinizi şekerimmm kıskançlıktan çatladık
oooooohhhh siz gene gormussunuz fotolari,biz bide gormeden catladik anacimmmm...
saolasın canım benim inşallah hayırlısı olsun da artık napalım ne zaman olursa olsun artık saldım yani...sen naap canım bilionmu şekeri düşürmek için kepek ekmeğe meyve sebze ağırlıklı beslen.. beyazlardan uzak dur... bolca yeşillik ye canım benim..
Kızlarrr okadar sinirliyim ki anlatamam bu işyerini hiç sevmedim çok pisss ya burada tek bayan benim tuvaletimi kilitliyorum kullanmasınlar diye çünkü resmen dışına yapıyorlar afedersiniz kusura bakmayın çok sinirliyim yine öyleydi biraz önce bende patrona kızdım yok yaaa ben burda çalışamam çok sorumsuz ve pisler(((
QUOTE]
canim tutacak gibiyim nedense bi belirginlessizdim onay bekliyorum birilerinden... sanirim bu da burda yalnizligimda olsa gerek fikir acligi oldu bende... bu eksikligimide sizlerle gideriyorum kafanizi agritsamda sagolun.... iste canim kizlarda onay verdiler bilmem sen bakmismiydin eve gormuslerdi onlar...
iyi yapmissin canim simdiden onlem almaya hamur isi aklima ilk gelen cok sekerli meyveler muz ve uzum gibi... hemen aratiriz nette gebelik diyabeti diyeti die.. hatta kk da eminim topicte vardir bakariz....
oooooohhhh siz gene gormussunuz fotolari,biz bide gormeden catladik anacimmmm...
Sılacım uyduruk bir faceee aç sadece gruba katılmak için olmazmı
saolasin hulyacimmm, dikkat etcem insallah..
erkeklerle ayni tuvaleti kullanmak cok zordur bilirim, ben de daha once calistigim yerlerden birinde kullanmak zorunda kalmistim..:26: onlar ciktiktan sonra belli bir sure bekleyip giriyordum..
kizlar ben toplantiya kaciyorum, zaten pek keyfim yok bugun.. aksama belki girerim... optum...
amaannnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bitanem kusura bakma ,banada kizma oturdugu yerden ahkam kesio die ama tekbayanda senmissin sana cook musait bi yer gibi gozukmuyor.. esininde biraz hani hakli olarak mudahaleci oldugunu soylemistin bence hayatta daha onemli seyler var.. sen ve bulundugun sartlar herseyden onemmli... isse is anlican ben olsam daha rahat takilirdim sanirim.Kızlarrr okadar sinirliyim ki anlatamam bu işyerini hiç sevmedim çok pisss ya burada tek bayan benim tuvaletimi kilitliyorum kullanmasınlar diye çünkü resmen dışına yapıyorlar afedersiniz kusura bakmayın çok sinirliyim yine öyleydi biraz önce bende patrona kızdım yok yaaa ben burda çalışamam çok sorumsuz ve pisler(((
Sılacım uyduruk bir faceee aç sadece gruba katılmak için olmazmı
oylee yapacaaamm bebeeeemmm artikin sizin icin:))) dun aksam yapacaktim ama eve bakmaya falan gittik sonra gec donduk esim falan kaldi.. bugun firsatolursa insallah gelcem yaniniza yosaaa catlarimmm
screamaway ,tatlim beni guncellesene listede sana zahmet basi cekiyorum sanirim sen 6 kasim yaz 2gun gec yazdiriim da ,kendimi ona gore sartlandiriim hani gec mec kalirsa gelin guve olmiiim hemen kendi kendimee.....
hzdisimdilik eyvallah pasacima gidiyorumm...
menbetanin misafiri geldiii zaar yok buralarda...
amaannnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bitanem kusura bakma ,banada kizma oturdugu yerden ahkam kesio die ama tekbayanda senmissin sana cook musait bi yer gibi gozukmuyor.. esininde biraz hani hakli olarak mudahaleci oldugunu soylemistin bence hayatta daha onemli seyler var.. sen ve bulundugun sartlar herseyden onemmli... isse is anlican ben olsam daha rahat takilirdim sanirim.
oylee yapacaaamm bebeeeemmm artikin sizin icin:))) dun aksam yapacaktim ama eve bakmaya falan gittik sonra gec donduk esim falan kaldi.. bugun firsatolursa insallah gelcem yaniniza yosaaa catlarimmm
sılacım burası çok büyük bir işyeri değil şahıs firması bi patronum var arada gelip giden bide bodrumda çalışanlar var ama ben onları görmüyorum burda namazımı falanda kılabiliyorum ama gelen misafir oluyor onlarda sormadan dalıyorlar içeri aşağıya bi iniyorum bakıyorum kullanmışlar zaten canım burda kalıcı değilim kafa dağıtmsk için girmiştim ama kafayı yiycem sanırım
sağol canım benim Allah razı olsun valla bende geçmişi atlayarak okuduğum için hatırlayamıyorum yazmadıysan bile güzel gönlünden geçirmen yeter hayatım... Şeker içinde takma kafanı daha gebelik şekeri için vaktin var 7.ayda yapılıyor diye biliyorum yüksek çıkarsa da diyet veriyorlar inşallah bi sıkıntın olmaz paşan sağlıkla gelir ...tatlim, benim seker kontrolu yapilmadi bile... onun icin durumu bilemiyoruz... benim de endisem bu zaten... boyle kontrolsuz kontrolsuz devam etmek...:26:
tesekkur ederim breshkacimmm, darisi basina insallah... basin saolsun bu arada.. daha once yazdim mi hatirlayamadim..:26:
azracimmm nerde ya.. merak ettim ameliyat durumlari noldu...
Canımmmm benim başın sağolsun tekrar ölüm bizler için canım Allah hayırlı ölümler versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?