2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben erken kalkmayi severim canim yaa... daha iyi hissederim kendimi hep.. ee sen nasilsin??

anne ve babamin en mutlu anilarindan,en guzel gunlerinden biri bugun...... altin sacli kizlarinin dogdugu gun bugun........... nekadar mutlulardi ve saskinlardi bi okadarda... herkeslerin yabani(yabani deil yaaa yabancii,turkce iste:) zannedecegi bi mucize vardi avuclarinda.... alisagelmisin disinda bi yavrularina kavustular...nekadar mutlu oldular..

canlarim benim... kosulsuz sevdiler.. yureginde sakladilar.. kiyamadilar.. bu yasima getirip,buyuttuler birsuru guzel ani biriktirdiler bana.. aslinda dogdugum gun bugun ama beni deil onlari,annemi babami tebrik etmek lazim.. anneyim ama annem kadar mukemmekl anne deilim.. benim mukemmelim o.

bugune sebep yaptiklari icin canlarima tesekkur ediyorum ve 23.yildir sahip oldugum butun nigmetlere sukurediyorum Allaha... Allahim acilar gostermesin hayirli,hak yolunda omurler nasip etsin insallah..............

Son düzenleme:

bu arkadasimin yazdiklarinakatiliyorum... sesimize ses verin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

regenimmm erken kalkan yol alir be ikizcannnn...... en iisi bole devam ozaman bende alistim garii okula baslayinca yavru...

sılacımmmmmm canım sanada hayırlı cumalar olsun. Allah bütün dualarını kabul etsin canım....
naptın hayatım tuttun mu evi.

scream canımmm inşallah sorun çıkmıcaktır şeker konusunda sen stres yapmamaya çalış bitanem...

hly canım arkidişim kendine dikkat et oralarda

amınnnn sılacım Rabbım tum dualarını kabul etsın cnmmm... bgn senın dogum gununmu yoksaa ?

Canım benim doğum gününmü yanlış anlamadım dimi :))))

İyiki doğdun iyiki varsın canımmm seni çok seviyoruzzz

sılacım doğum günün kutlu olsun bitanem :) Allah sana eşin ve oğlunla ve yakında gelicek kızınla birlikte sağlıklı uzuuuuuuuun huzurlu ömürler nasip etsin inşallah :) yeni yaşında prensesinide nasip etsin inşallah :) yeni evinede kavuş bütün dualarında kabul olsun

kızlar canlarım çıkmam lazım biraz işim var
sılacım canım seni çokkkkk öpüyorum. egerki doğum gününse. sana huzurlu, sağlıklı ve tüm dileklerinin kabul olacağı bir yıl diliyorum

ben hala adet olmaadım kızlarrr yaa sol kasığımda ağrıyor ama gelen giden yokk çıldırmamak elde değil yani (((
YA VALLA canım seninki gerçekten çok garip bu kadar bekledin genede bi mucize olur bakarsın hamile çıkarsın belli mi olur? doktora gittinmi sen söktürücü bişi içtinmi

YA VALLA canım seninki gerçekten çok garip bu kadar bekledin genede bi mucize olur bakarsın hamile çıkarsın belli mi olur? doktora gittinmi sen söktürücü bişi içtinmi

12 eylülde doktora gitmiştim ya söktürücü vermişti içmemiştim işte salı günü bi daha gidecem bakalım ne olacak hamile olduğumu sanmıyorum geçen pazarki test negatifti

kızlarrr topıgımızın eskılerden ve hamiş kalınca terkeden arkadaşlarımızdan 62sinem' in oğlu olucakmışş başka bı topıkte okudum :)

şahsen kendi adıma soyluyorum yani itiraf ediyorum.. face e takıldım burayı unuttumm.. aslında unutmadım.. kimse yazmayınca bırsey yazamadım bende.. yanı ben masumumm.. sen de gelsene yavrummm.. alamadın bir face...
sılaaaa bu kız varya bu kız dun aksam face de idi.. yazdı yazdı durdu
günaydinlar kizlar... ay halen uykum var geri mi yatsam ne??? nedense cocuklu arkadaslar erken kalkiyorum diye hep kiziyorlar, yat napcan, yarin birgün zaten mecbur kalkcan vs vs... ama benim annem istedigi saate kadar yine yatardi

aman canım bosver erken kalkan cok yol alırmıs.. gec kalkmaktan ıyıdır.. ama bende 9-9,30a kadar yatarım genelde...

yok canim baska hain planlarim var kacti gittii zaten.. ya bur tur lafi da yani anlam degistirdi menbetacim sayesinde

alla alla ben mıyım sorumlusu.. ben bır kere dedım sizinde hosunuza gıttı anlasılan.. kullanıyorsunuz bol bol...

benım bugun gecıkmenın 5.gunu.. cok duzenlı bır dongum vardır benım.. bu kadar uzadı ilk defa.. ve sonucc bugun regl oldumm.. artık anlasıldı.. dogal yoladan ı ıh.. olmayacakk.. Rabbim neylerse güzel eyler ya, sanırsam bu da boyle bırsey... hayırlısını istemekten baska bır carem yok....

ins deryacım hamıledir...

sılacımm. dogum gunun kutlu olsun.. sevdiklerine beraber nice saglıklı huzurlu mutlu yıllar gecirmen dilegiyle senı kocaman optumm

Anammmmm iftiraya bakkkk kızz bi girdim 5 dk düğün fotomu yükleyip geri çıktımmm Allahh kuru iftiradan sakınsın

CAnımmmm benim hayırlısı olsun şu filmini bi çektir hayırlısıyla olurrr canımın içi Allahtan umut kesilmez dimi bi bakmışsın olmuş

oyle mıydı ay ben kadriye diye kimle konustum 3,5 saat :26::82::82:

saka yaptım yawww :79::79: dogruya sen gırıp cıkmıstın. gunduz hep ordaymıssın benım gecm gunduze karısmıs..

evet canım bende oyle dıyorum.. hayırlısı napalım.. pztesi arayıp randevu alıcam.. bitişi ins haftasonuna gelmez..

Gündüz hem oraya hem buraya yazdım canımmmm

Benimde salı günü kontrolüm varr ozaman kadar inşallah adet olurum :26: canım film kaçıncı gün çekiliyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…