- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #27.741
anladim canim benim.. yoruluyorsun tabi bide butuun gun disarda,isdesin yani....oldu canim ihmal yok burayi ozamannn...
dogru diyorlar tabiiii...... ben gece kusuyum sabah uykusunu severim acikcasi ama oglus olduktan sonra tabikii sabah keyfi tabitmesede saati ciddi anlamda dustu:)
ama sagolsun oglumda sabahin korunde kalmaz normali 8-9 arasi ama biyerlerdeyseydik gec yattiysa ona gore uyanir 10 -10.30gibi falannn...
kimi cocuklar kacta yaarsa yatsin 7 de zipliyolarrrrrrrr
simdibenimde geri sicacik yataga gozum dusuyo ama is guc yapmam ilazim... misafir var...
Sılacımmmmmmm canım benim ihmal etmeyiz tatlımmm bgün patron buralarda pek giremiyorum canım yaa...
menbata ve derya test yaptınızmı kızlarrr meraktayız inşallah hamişsinizdir
ımreal yok kaçgündür inşallah iyidir...
screamawaynaptı acaba şekerle ilgili inşallah önemli bişi değildr
anne ve babamin en mutlu anilarindan,en guzel gunlerinden biri bugun...... altin sacli kizlarinin dogdugu gun bugun........... nekadar mutlulardi ve saskinlardi bi okadarda... herkeslerin yabani zannedecegi bi mucize vardi avuclarinda.... alisagelmisin disinda bi yavrularina kavustular...nekadar mutlu oldular..
canlarim benim... kosulsuz sevdiler.. yureginde sakladilar.. kiyamadilar.. bu yasima getirip,buyuttuler birsuru guzel ani biriktirdiler bana.. aslinda dogdugum gun bugun ama beni deil onlari,annemi babami tebrik etmek lazim.. anneyim ama annem kadar mukemmekl anne deilim.. benim mukemmelim o.
bugune sebep yaptiklari icin canlarima tesekkur ediyorum ve 23.yildir sahip oldugum butun nigmetlere sukurediyorum Allaha... Allahim acilar gostermesin hayirli,hak yolunda omurler nasip etsin insallah..............
anne ve babamin en mutlu anilarindan,en guzel gunlerinden biri bugun...... altin sacli kizlarinin dogdugu gun bugun........... nekadar mutlulardi ve saskinlardi bi okadarda... herkeslerin yabani(yabani deil yaaa yabancii,turkce iste:) zannedecegi bi mucize vardi avuclarinda.... alisagelmisin disinda bi yavrularina kavustular...nekadar mutlu oldular..
canlarim benim... kosulsuz sevdiler.. yureginde sakladilar.. kiyamadilar.. bu yasima getirip,buyuttuler birsuru guzel ani biriktirdiler bana.. aslinda dogdugum gun bugun ama beni deil onlari,annemi babami tebrik etmek lazim.. anneyim ama annem kadar mukemmekl anne deilim.. benim mukemmelim o.
bugune sebep yaptiklari icin canlarima tesekkur ediyorum ve 23.yildir sahip oldugum butun nigmetlere sukurediyorum Allaha... Allahim acilar gostermesin hayirli,hak yolunda omurler nasip etsin insallah..............
anne ve babamin en mutlu anilarindan,en guzel gunlerinden biri bugun...... altin sacli kizlarinin dogdugu gun bugun........... nekadar mutlulardi ve saskinlardi bi okadarda... herkeslerin yabani(yabani deil yaaa yabancii,turkce iste:) zannedecegi bi mucize vardi avuclarinda.... alisagelmisin disinda bi yavrularina kavustular...nekadar mutlu oldular..
YA VALLA canım seninki gerçekten çok garip bu kadar bekledin genede bi mucize olur bakarsın hamile çıkarsın belli mi olur? doktora gittinmi sen söktürücü bişi içtinmiben hala adet olmaadım kızlarrr yaa sol kasığımda ağrıyor ama gelen giden yokk çıldırmamak elde değil yani(((
YA VALLA canım seninki gerçekten çok garip bu kadar bekledin genede bi mucize olur bakarsın hamile çıkarsın belli mi olur? doktora gittinmi sen söktürücü bişi içtinmi
nie içmedin içseydinya
şahsen kendi adıma soyluyorum yani itiraf ediyorum..e yuuhhh yanii kimseler gelmemis kactan beriii......... face de takiliyosanizz bilemiyorumm yanii.... nesseee bakaliimm.. yarin aksama misafirlerim var taziyeler icingunduz ugrasirim artik evdi hazirlikti falan..... az goruscez yaniii...
tugcecim canim gece turu(aman bu tur yanlis anlasillmasinnn!) yapion heraldee
sılaaaa bu kız varya bu kız dun aksam face de idi.. yazdı yazdı durduSılacımmmm günaydınnnn ben akşamları fazla giremiyorum yorgun oluyorum yemek,bulaşık,namazlarım derken uykum geliyor faceee takılıp burayı ihmal etmeyiz tatlım olmaz öyle şeyy
Sana kolay gelsin canım benim Allah gani gani rahmet etsin ölmüşlerimize....
günaydinlar kizlar... ay halen uykum var geri mi yatsam ne??? nedense cocuklu arkadaslar erken kalkiyorum diye hep kiziyorlar, yat napcan, yarin birgün zaten mecbur kalkcan vs vs... ama benim annem istedigi saate kadar yine yatardi
yok canim baska hain planlarim varkacti gittii zaten.. ya bur tur lafi da yani anlam degistirdi menbetacim sayesinde
Sılacımmmmmmm canım benim ihmal etmeyiz tatlımmm bgün patron buralarda pek giremiyorum canım yaa...
menbata ve derya test yaptınızmı kızlarrr meraktayız inşallah hamişsinizdir
ımreal yok kaçgündür inşallah iyidir...
screamawaynaptı acaba şekerle ilgili inşallah önemli bişi değildr
şahsen kendi adıma soyluyorum yani itiraf ediyorum..face e takıldım burayı unuttumm.. aslında unutmadım.. kimse yazmayınca bırsey yazamadım bende.. yanı ben masumumm.. sen de gelsene yavrummm.. alamadın bir face...
sılaaaa bu kız varya bu kız dun aksam face de idi.. yazdı yazdı durdu
aman canım bosver erken kalkan cok yol alırmıs.. gec kalkmaktan ıyıdır.. ama bende 9-9,30a kadar yatarım genelde...
alla alla ben mıyım sorumlusu..ben bır kere dedım sizinde hosunuza gıttı anlasılan.. kullanıyorsunuz bol bol...
benım bugun gecıkmenın 5.gunu.. cok duzenlı bır dongum vardır benım.. bu kadar uzadı ilk defa.. ve sonucc bugun regl oldumm.. artık anlasıldı.. dogal yoladan ı ıh.. olmayacakk.. Rabbim neylerse güzel eyler ya, sanırsam bu da boyle bırsey... hayırlısını istemekten baska bır carem yok....
ins deryacım hamıledir...
sılacımm. dogum gunun kutlu olsun.. sevdiklerine beraber nice saglıklı huzurlu mutlu yıllar gecirmen dilegiyle senı kocaman optumm
Anammmmm iftiraya bakkkk kızz bi girdim 5 dk düğün fotomu yükleyip geri çıktımmm Allahh kuru iftiradan sakınsın
CAnımmmm benim hayırlısı olsun şu filmini bi çektir hayırlısıyla olurrr canımın içi Allahtan umut kesilmez dimi bi bakmışsın olmuş
oyle mıydıay ben kadriye diye kimle konustum 3,5 saat :26::82::82:
saka yaptım yawww :79::79: dogruya sen gırıp cıkmıstın. gunduz hep ordaymıssınbenım gecm gunduze karısmıs..
evet canım bende oyle dıyorum.. hayırlısı napalım.. pztesi arayıp randevu alıcam.. bitişi ins haftasonuna gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?